Steve Bannon op een foto uit april, toen hij nog welkom was in het Witte Huis. Rechts van hem Ivanka Trump.
Volledig scherm
Steve Bannon op een foto uit april, toen hij nog welkom was in het Witte Huis. Rechts van hem Ivanka Trump. © REUTERS

“Koningin van de lekken” en “bron van slechte raad”: voormalig adviseur doet boekje open over familie Trump en Ivanka krijgt volle laag

BuitenlandSteve Bannon – de voormalige topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump – is in het eerste grote interview sinds zijn ontslag fors van leer getrokken tegen de ‘first family’. Hij deed zijn verhaal in het magazine Vanity Fair. En het was vooral Ivanka die het zwaar te verduren kreeg.

18 reacties

  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Hij kreeg de bons en nu spuwt hij zijn gal uit.Typisch in zulke situaties...
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Er zitten daar wat kwibussen bij elkaar in dat witte huis. Heel dat spel draait daar zo vierkant als wat. Ik vraag me trouwens af waar die mannen van RoguePotusStaff plots naartoe zijn.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Positief denken. Aan het hoofd van de VS staat een volwassen kind zonder enig talent. Maar kijk, de wereld draait nog altijd rond. Al die mensen in maatpak die zichzelf belangrijk vinden en navenant zoveel geld verdienen rechtvaardig vinden zijn misschien overbodig? Het is de boer die zorgt dat er voedsel is, de bouwvakker dat je een huis had en een mekanieker die u wagen rijdende houd. Die mensen kunnen we niet missen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Als zelfs dikke vriend en Trump-vertrouweling Bannon al zegt dat er maar een kans van 30 procent is dat Trump het einde van zijn presidentschap haalt, zal het wel waar zijn. En deze uitspraak van de extreemrechtse Bannon kan men in elk geval niet op de Democraten of "links" steken!
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Onvoorstelbaar dat dit zootje nu de VS (en de wereld) regeert.