50Plus 'vuurwerk moet kapot' (video) (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  18 Reacties

  • 0
  • 347x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vuurwerk MAAKT een hoop kapot helaas, vooral de laatste jaren.

5
1 Febee

** gebruiker verwijderd **

Als je dat vuurwerk aansteekt ,dan gaat het vanzelf ( kapot )
ik geniet er van , die ene nacht met mooie kleuren in de lucht

2 verwijderd13105194

Dit is appels met peren vergelijken. Vuurwerk zorgt elk jaar weer voor afschuwelijk leed. We weten het allemaal wel ... "je bent een rund als je met vuurwerk stunt" maar het gaat toch elk jaar weer mis en dat toont aan dat EEN DEEL van de particulieren niet VEILIG met vuurwerk om kunnen gaan. Vuurwerk helemaal uitbannen lijkt mij niet reëel, laat het in het groot door professionals doen. Wat al lang een trend is, de zware knallers worden wel heel erg zwaar: http://imgw.rgcdn.nl/f3c8330e39024e51898f3f161372323d/opener/Een-cobra-Foto-ANP.jpg

Ga zwarte Piet niet misbruiken om je eigen gelijk te halen.

4
3 Snowflake

Ik hoop al jaren dat het met de nieuwjaarsnacht zeikt van de regen maar helaas is het net droog tijdens de jaarwisseling. Als we dan toevallig ook nog dichte mist en windstil weer hebben dan verga je buiten van de stank doorvoeren rook.

4
4 Interessant

Rectificatie bij @4 doorvoeren moet zijn door de

0
5 Interessant

Een plastisch chirurg over vuurwerkletsel, helaas alleen voor plus-abonnees van het Parool, het zou voor iedereen te lezen moeten zijn.
Klein stukje:

Het is voor plastisch chirurgen helemaal geen leuk letsel, zegt ze. "Je kunt vaak niks herstellen. Een breuk kun je nog repareren, maar die ontplofte handen, dat komt nooit meer goed. Het zijn bommen, die Cobra 6-achtige dingen. Een zware ontploffing. Als een vinger recht afgesneden wordt, zou je die kunnen reïmplanteren. Maar zo'n vinger of hand is weggerukt. De hand is er meestal wel bij, maar de pezen zijn vaak tot aan de elleboog uit de arm gerukt. Alles is verwoest."

Annekatrien van de Kar zou het liefst zien dat het afsteken van vuurwerk door consumenten verboden werd

Ze laat een foto zien. Een jongensarm die bij de pols eindigt in iets wat zich nog het best laat omschrijven als een bord spaghetti. De chirurg, nuchter: "Ga daar nog maar wat aanzetten. Dat lukt niet. Dit zijn stukken bot, stukken spier, stukken pees."

4
6 PuurHagelslag

Maar goed, ik denk niet dat ik er een traan om zal laten als die types van powned gewond raken door hun geliefde vuurwerk.

6
7 PuurHagelslag

Er wordt gedaan alsof het "een oude traditie" is, maar dat is onzin. Het echt zware vuurwerk is pas 'traditie" sinds een jaar of tien. En echt consumentenvuurwerk is er pas sinds de jaren '60, en dat was altijd redelijk bescheiden.
Wat we de laatste jaren zien is dat er dan voor 20 miljoen aan vuurwerk wordt afgeschoten, en dat het gewoon zo'n 12 uur lang totale anarchie is in Nederland. Mooie 'traditie', als er auto's uitbranden, de boel vernield is, branden gesticht en volle ziekenhuizen vol idioten die een Darwin Award verdienen.
En geef niet de schuld aan het illegale vuurwerk, het legale vuurwerk is net zo onveilig, bij fout gebruik. En het zijn te vaak die domme pubertjes en de dronken iets-ouderen die vol bravoure denken dat hen niets overkomt.
Het is compleet uit de hand gelopen, je bent je lijf niet zeker als je dan op straat bent. Naast de enorme ellende voor huisdieren....

Ik ben voorstander van speciaal ingerichte afsteekplekken, met bewaking en controle van wat je meeneemt. Bordje erbij: "terrein betreden, en afsteken op eigen risico!" Maar laat de straten met rust.

Helaas, de politie is onderbezet en de foute lui weten dat. Maar ellende is het, elk jaar wéér.

2
8 weerman

@8 Ik heb veel meer ellende van huisdieren. De honden van buren blaffen en janken regelmatig de hele dag. Buurtgenoten laten hun honden schijten op het veldje voor ons huis en ruimen het niet op. Buurtkatten schijten in onze tuin. Buurtkatten staan zomers regelmatig Krols te janken onder ons slaapkamerraam. En dat is ellende die het hele jaar door gaat.....

4
9 Rare Rakker

Hoe meer je op iets restricties aanbrengt hoe meer het leidt tot excessen, dat blijkt telkens weer.

Interessant ook om te zien wie hier achter zitten, de SJW's (die overal over lopen te zeiken), de Oude Notoire Zeikers (die na hun pensioen niets beter te doen hebben) en de Misplaatste Empathisanten (die hun eigen angsten op dieren projecteren, en deze dieren niet aanleren dat het niets is om je druk over te maken).

@6 Trieste verhalen, echter, dat vuurwerk is allang verboden, dus het is een non-argument.

3
10 mightimouse

in korea, vietnam, irak, syrië en de rest van de pleuriswereld gebruikten ze pas echt vuurwerk...
en hier het echte vuurwerk.

1
11 t.rap.er.niet.in

Vuurwerk is niet het ergste waar wij ons druk over moeten maken al heb ik wel een pleuris hekel aan die zooi in Januari die een maand blijft liggen en de stank.

Maar wat erger is de totale anarchie die er die dag heerst. Je mag alles slopen die dag. Bushokjes. plattegronden, prullenbakken, brievenbussen, auto s in de fik steken ga zo maar door.

Ik hoorde op tv iemand uit het Europees parlement die zei het is totale chaos in Nederland. Daar worden auto s in de brand gestoken en politici en niet alleen tijdens de jaarwisseling maar algemeen. Dan schaam ik me voor Nederland waar dat normaal is.

3
12 Jan met de korte achternaam

@12 "Ik hoorde op tv iemand uit het Europees parlement die zei het is totale chaos in Nederland. Daar worden auto s in de brand gestoken en politici en niet alleen tijdens de jaarwisseling maar algemeen. "

Dat was de nieuwe Amerikaanse ambassadeur. Hij werd daar op aangesproken en zei toen "dat is fake nieuws, ik heb het niet gezegd" Nadat hij de beelden daar van had gezien zei hij "ik heb het nooit fake nieuws genoemd" :S

0
13 Rare Rakker

@13 Ter aanvulling: Dat ging trouwens ook niet over vuurwerk.

0
14 Rare Rakker

@8
Tja.., uit de tuin van mijn opa werd vroeger appels gejat.., bij mijn vader werd de autoradio uit zijn auto getrokken.., mijn auto werd in zijn geheel meegenomen en bij mijn zoon hebben ze zijn hele huisraad meegenomen..

Bedoel te zeggen dat de normen per generatie verschuiven.., niet tegen te houden, schijnbaar alleen met verboden.

Het is helaas niet anders..

2
15 Grijs Gebied

@12
LOL. Je gelooft dus liever fake nieuws dan dat je gewoon om je heen kijkt. Je hoeft je niet te schamen voor Nederland, die idioot van een nieuwe ambassadeur uit de VS zou zich moeten schamen. Lees @13

1
16 PuurHagelslag

@10
Ja, joh, die chirurg kletst gewoon uit haar nek?
Iets is verboden dus wordt het ook niet afgestoken?
Oh, mijn hand ligt eraf. Nee joh, dat kan niet want dat is verboden vuurwerk.

Daarnaast kan ook niet verboden vuurwerk levensgevaarlijk zijn.

Mij maakt het verder niet uit, ik zet geen voet buiten de deur tijdens deze zogenaamde feestelijkheden.

2
17 PuurHagelslag

@17 De chirurg heeft helemaal gelijk wat betreft de schade en hoe droef het is dat mensen met een laag IQ zo dom zijn zichzelf in zulk een risico te plaatsen... MAAR ...ze wil daarom vuurwerk verbieden voor consumenten, en dat is een mening die buiten haar expertise valt en dat blijkt want:
- Het vuurwerk waar zij op doelt IS AL VERBODEN.
- Ze roept (terecht) schade en schande over extreme knallers om vervolgens te roepen, EN VERBIED OOK STERRETJES !!! (niet direct natuurlijk, maar dat is ook vuurwerk en dat wil ze verbieden, et ergo, dus wil ze sterretjes verbieden.

Aldus, ze slaat volledig de plank mis met haar mening ! ... over haar conclusies binnen haar expertise ben ik het volledig met haar eens. Al zie ik het meer als darwinistische selectie druk, maar daarom niet minder droevig.

0
18 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Samanta LilyNiteflirtsComics PornogayVidiosex Indonesia成人影视5ft9in In CmSunny Leone Xx MovieSex Video Hd Mom SonSerial Actor Ravi KrishnaMom SwallowsTwark PornHindi SsexSexiest Naked Women PicsOral Sex VideoTube8 PornLive Sex BoySex Video HBffxxxBrook WlydeAsian XxMate6tubeSite Porno.Sex Hd OnlineAshley Alban MommyHd Porn TbePanam Sex SceneSexual Web SeriesVera Dijkmans NudeBig Boob MassageDillon HarperHouse Party PornhubWww Indian Sex VideoPorn Video SanileonReal Brother Sister IncestDinossaur PornMagic Muffin PornCheerokee PornRealliffcamFeltching21sextury ComCuming Under WaterThroat Bulge PornYasmin Lee OnlyfansTits TwistedGame Of Thrones Nude ScenesSasha Grey Hd PornBlack Porn AnimeCartoonpornTaffy TalesCartoon PornografiaAlisonangelHasthmaithunChut Ki AagFrench Tutor Near MeAsskissFeet CummedAmeatur AllureFree Shemel PornPrincess Bubblegum Rule 34Adam Killian PornSexalarabRubiapornoGay Bel Ami PornCumming For MommyCojiendo Ami TiaErorimanDesi Vidio ComLick ClitBigbootybailey LeakCurvy Naked ChicksDownload XhamBillie Eillish NudesXxx ProxyBlack Clover HentPorn Free TsReddit Nsfw ScrollerScènes PornographiquesVideo Sexo AnadorKhalyla NudeAnushka NudeDesi Pornhub ComCartoon Network XxxBrazzers FoursomeXxx LatimasBokepsub IndoPorngoD Art HentaoXxx Big TitisTamil Naked VideoSadiehartzBoy SeducedHemorphodite PornThicksexLexy Pantera Only FansTitties NsfwFree Frenchpornلیسیدن پاLady DeeP Or HubPokemon Pron GameXnxx Savita BhabhiPonograpgyFetishlistMoni NudeMrluckyrawVelamma VideosMaureen Mccormick NudesJaquieetmicheltvWww Xxx Mp3Stormy Daniels PhotosGracecharisxo NudesBrandi Love SquirtHot Bhabhi Sex HdTokyokinkyPoonam Panday X VideoErotic Mind ConFfm Cream PieSummertimesagaGrace Kelly NudeRed Saree PornPerfectgirl SexInsane DeepthroatXvireoHeny Tsukamoto HtmsYamamoto PornCnxx StoriesNude In PuMffsexHamster.comAmateur BlowjPorn MatJust Turn 18 PornFree HentaicomicMizuki YayoiCollegetitsCumshots On FacesIndian Celebrity SexCheerleaders NudeIndian Xxx Aunty VideoHot Nude Fucking VideosReallifecam RlcSexo AnimesFotos De Mulheres Peladas CaseiroVaginal NudesClaudia Alende NakedGhar Ki ChudaiBhaiya Bhabhi Ki ChudaiMature Women XxxTanned Blonde PornBukake