Aboutaleb pleit voor geduld in islamdebat (metronieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  45 Reacties

  • 9
  • 695x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De islam is ongelovelijke TEGENSTANDER van gelijjheid meneer de goedprater. En nee, het geduld is allang op, zo'n 1400 jaar al. Aboutaleb lift nog mee ol het idee dat mensen geen historisch besef hebben van wat de islam allemaal voor gruwelijke aanvallen op europa heeft gepleegd. Geen geduld mee hebben. Weg ermee. Verbieden. En abou talieb mag ook weg.

5
1 Tiktok

Of moeten we zijn naam uitspreken zoals echt is. Abou taliban..

7
2 Tiktok

Er heeft nog nooit een serieus debat plaats gevonden ! Want al het kritiek en feitelijke onderbouwde gegevens worden afgedaan als islamfobie . Het is zelfs zo dat moslims durven te beweren dat IS strijders eigenlijk joden en amerikanen zijn .Ook het feit dat Aboutaleb niet wilde dat zijn kinderen met niet moslims wilde trouwen is ook bepalend voor de vrijheid binnen het geloof .

4
3 wildersaandemacht

Te laat...de 'weg der geleidelijkheid' duurt al minstens 30 jaar..

2
4 netcat

geduld is op.
islam rijmt niet met niet moslims.
dat is algemeen bekend .
alle tijd ,moeite en geld wat er is gestoken in dit geval is dus voor niets geweest.
het is geven en nemen maar zij nemen alleen maar en anders worden ze weer agressief.
wij hebben ons best gedaan jaren lang en er is niets veranderd ,behalve dat het nu wel overloopt van de moslims.

2
5 ongelovenloos

Wetenschappelijke en technische vooruitgang verdwijnt waar de islam verschijnt.

2
6 toecutter

Als Amoutaleb echt voor verbinding en samenleven zou zijn , Dan zou hij zich ook moeten uitspreken tegen al de moorden legaal in islamitische landen waar niet moslims de doodstraf wacht , puur om het feit dat ze geen moslim willen zijn .

2
7 wildersaandemacht

@7

Als meneer Aboutaleb echt voor verbinding en samenleven zou zijn zou hij zijn kinderen probleemloos met niet-moslims laten trouwen. Doet hij echter niet. In plaats daarvan bedreigt hij zijn eigen kroost naar goede moslim traditie. Dat zegt genoeg over de verborgen agenda van deze huichelaar. NEXT!

2
8 toecutter

Nog even geduld hebben. Dan is de islam de hoofdgodsdienst van Nederland. Dan is de shariawetgeving in alle geledingen doorgevoerd. Dan zijn er geen politieagenten meer zonder hoofddoekje. Dan is Nederland naar de verdommenis geholpen.

4
9 rlw

@9

En de linkschfiguren die jarenlang moslims liepen te knuffelen zullen de eersten zijn die een kopje kleiner gemaakt worden.

6
10 toecutter

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

Een moslim die geduld vraagt in het moslimdebat, hoe betrouwbaar!

3
12 Jan met de korte achterlul

.
@11 is "ultra rechts" rechtser dan "extreem rechts"?

1
13 Ook maar gewoon een duts

* Verwijderd door de redactie *

14 Dewereldrond

Het merendeel van Nederland wil helemaal niks te maken hebben met religie, doe dat maar lekker thuis of in jullie clubhuisjes.
Begin eerst maar met het bijzondere onderwijs af te schaffen, die indoctrinatie werkt alleen maar polarisatie in de hand.

Onzin de wereld uithelpen vraagt idd. om een lange adem daar heeft Abou gelijk in.

2
15 Nerva

@14
Die laatste zin van u, had u me niet kunnen waarschuwen?
Kan ik mijn hele toetsenbord en beeldscherm weer gaan schoonmaken.
questionquestionquestion

2
16 Jan met de korte achterlul

@14

Afgunstig naar lui die een achterlijke en barbaarse cultuur aanhangen? Jij bent niet goed bij je hoofd of moslim, wat op hetzelfde neerkomt.

1
17 toecutter

* Verwijderd door de redactie *

18 Dewereldrond

Man, Islam is net als alle religies oplichting van de bovenste plank en hoort niet meer thuis in een moderne maatschappij. Onderdrukking en kindermishandeling vind ik niet passen.

1
19 niet-alles-geloven

Sorry maar het geduld is na zo'n veertig jaar onderhand wel een keer op.

1
20 Tsaar

Met gekken praat je niet, en religendefecte religekken hebben geen zinnig woord te wisselen.
Als iemands leven gedomineerd wordt door fantasievriendjes, fantasie vijanden en andere wanen dan is er de huisarts of de gesloten afdeling van een inrichting.
Een dialoog is onmogelijk zo.

4
21 chouffleur

-
Er is geen Islamdebat.
/-
-

2
22 MrCally1

Als die geleidelijkheid bestaat uit het geleidelijk indammen van de invloed van de islam in Nederland en Europa vind ik prima , zoiets is toch niet in een dag geregeld.

Zolang we het echter de islamisering zo door laten gaan worden er steeds hardere maatregelen nodig...moet er steeds harder aan de noodrem getrokken worden.

2
23 Vageali6888

Ik probeer soms te begrijpen wat iemand bezielt, voor zover er een ziel is, om zich te onderwerpen aan gedwongen rituelen, voorschriften en andere dwangopgelegde neurotische trekjes.
Maar ik zie het nut er niet van in.
Laat staan de noodzaak.

4
24 chouffleur

@14 mensen die continu over de islam beginnen zijn afgunstig naar moslims.

Volgens mij is het anders om. De meeste Nederlander willen niet leven volgens de normen van de islam, of willen niet dat de sharia hier ingevoerd gaat worden.
Maar het zijn juist de moslims die het ons door onze strot willen duwen.
Als het afgunst was geweest dan hadden we wel gezegd, laat maar komen die sharia met al zijn beperkingen. Dus hoe je nu aan afgunst komt.

3
25 Niet wit niet zwart

@24

Het creëert een nep gevoel van orde, rechtvaardigheid en doelbewust zijnde.
Het zijn mensen die de realiteit niet aankunnen en zichzelf terugtrekken hun fantasie als een junk in hun verslaving.

2
26 siberianhotsprings

Haha debat... Dat is een zelfde debat als wanneer ik tegen mijn vrouw zeg dat ik niet afwas.... Geen discussie mogelijk....

1
27 Elpo

De islamisering verloopt naar wens, aldus Burgemeester Ahmed Aboutaleb.
 

3
28 Xmod

@14
"Laat die angstige tokkies lekker een dialoog onderling voeren over de Islam."
Lekkers uit de bron bij een debat moeten voeren over iets wat er niet eens hoort te zijn....

1
29 Elpo

@29 lekkers uit de bron= leg nu eens uit waarom wij ....
(Google auto correct)

1
30 Elpo

En dan onder de radar de verdere islamisering doorduwen? Dacht het niet. Het islamdebat is nog niet eens begonnen. Het volk begint te morrrelen maar laffe politici durven niet onder ogen te zien hoe hun laffe houding onze cultuur om zeep helpt. Islam heeft niets met vrijheid, democratie, met gelijkheid tussen mannen en vrouwen, homo's, moslims en niet-moslims, niets met kunst, sport, hard werken, zelfs niet veel met wetenschap. Kortom hoe meer islam hoe slechter onze levensomstandigheden. Het het heeft een reden dat het in de islamitische landen vooral armoede, haat en en geweld is wat de klok slaat. Slechts een paar landen ontspringen dat lot door rijke olievoorraden en ook daar wordt vrijwel alle werk bedacht en uitgevoerd door door niet-moslims

2
31 Soare

Er is geen discussie mogelijk over de islam. Als je dat probeert eindigt het steevast met: jij moet de islam gaan aanhangen, dat is de enige goede religie, alles anders is ongelovig.
Je kunt gaan proberen te discussiëren, maar het blijft bij: islam is goed, islam is beter, jij niet goed, jij ongelovig.

3
32 gaulette

Als je de islam wilt aanhangen, prima, maar val er een ander ook niet mee lastig, houd het binnen je gemeenschap.
Klaar, dan heeft niemand er last van.

1
33 Hein2

* Verwijderd door de redactie *

34 hk-sr

@32 ik zou vriendelijk bedanken, meer is niet nodig in zo'n gesprek. Hetzelfde als men een christelijke overtuiging/verzekering /hypotheek of ander spaarplan wil aansmeren. Nee dank u, prettige dag verder.

1
35 datkanjijmakkelijkzeggen

Geduld heeft ons tot nu toe ook niets gebracht............Oké, één ding dan, onze eigen levens- en denkwijze staan onder druk dus mijn geduld is op!
Ik ga mij niet aanpassen aan een geloof die vere van vreedzaam is, vrouwonvriendelijk, antisemitisme voort brengt, discriminerend is en ons terug werpt naar de Middeleeuwen.
De islam houdt mensen tegen om zichzelf te ontwikkelen...............

Vrolijke kerstdagen en een Gelukkig nieuwjaar iedereen!

3
36 ikzelf66

"Daar komt de islamitische aap uit de mouw."

4
37 Thompson

@11
Hopeloos door de mand vallen, je begrijpt het nog steeds niet he.
Hoe kun je nu een discussie aangaan met iemand die een "denkbeeldige" vriend heeft , die denkt het monopoly op de waarheid te hebben.
Zo ook het gedeelte vrijheid van meningsuiting, dat kunnen anderen zien als belediging, terwijl het voor een ander geen belediging is, maar de waarheid.

Als je deze twee continu zal moeten ontwijken, is er geen discussie meer, dan moet je niet eens willen.
Je kan rustig zeggen, je past dan totaal niet in de samenleving/cultuur van dit land.
Dan kan je natuurlijk zielig doen,op elke slak zout leggen, alles proberen te verbieden (om de kleine groep naar de zin te maken), radicaliseren , niet intregreren, maar ik verwacht dan ook een zeer moeilijke tijd die gaat aannemen, het lontje word korter en elke keer opnieuw aangestoken, voorbeelden genoeg.

2
38 Mesjokke

@14 Misschien tijd dat u de hoofddoek iets minder strak om het hoofd trekt u gaat wartaal uitkramen.
Afgunst naar de Islam gekker kunt u het niet maken. Ik beslis graag zelf over hoe ik mijn leven indeel daar heb ik geen mohamed of Allah voor nodig en al zeker niet de regels die daar aan vast zitten.
Jammer, dat u die vrijheden niet echt toch iets van uzelf heeft kunnen maken anders , zou u wel ander naar de Islam kijken dan u nu doet.
U laat door u woorden al duidelijk zien dat een discussie over de Islam niet mogelijk is omdat, men zit vastgeroest in het geloof en alles wat daar bij hoort.

Angstig voor de Islam ben ik totaal niet misschien dat u dat juist graag zou willen maar, mensen die zelf kunnen nadenken laten zich door een sprookjesfiguur niet bang maken.

1
39 Saviro

@16 Je moet niks drinken als je hier op NK kijkt.

1
40 Reagurius

We hebben al 40 jaar geduld met de islam. Mijn geduld is op. Eruit met die godsdienstgekken.

2
41 manpower

Hinkend op twee gedachten, kan je niets van verwachten.

1
42 Mesjokke

@18
U vergist zich. Uw 'waarheid' (proest...) deed mij zó hard schudden van het lachen dat het ontbijt van gistermorgen weer naar boven kwam.
Heel netjes overigens hoor, twee boterhammen met kaas, een appel en een glas melk.

1
43 Jan met de korte achterlul

@40
Dank voor deze, helaas tè late, tip. question

1
44 Jan met de korte achterlul

Aboutaleb vindt dat de islamisering van Nederland in een rustiger tempo moet verlopen.

Een wolf in schaapskleren die zelf tegen integratie is.

2
45 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Kabinet haalt streep door verlenging subsidie voor tweedehands stekkerauto's

@3 Maar een oude c.q. tweedehandse elektrische auto heb je toch ook stroom nodig? Er zijn er binnenkort teveel van en dat kan het net niet meer ...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nighthawk
Muziekdraadje

Diana Krall - Yeh Yeh (feat. Georgie Fame)https://www.youtube.com/watch?v=KzL9XzQTTC8...

5 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Hallo Muziekvrienden..Vond een leuke video van een optreden van Shocking Blue met talloze andere bekende Nederlandse artiesten uit die tijd wa...

7 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Al het nieuws was al nep ver voor jouw tijd. Jij bent in 1983 geboren. En in 1969 hadden ze al nepnieuws gebracht over de maanlanding...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Ik mis nog een scene dat je het over reptielen hebt. Vergeten?...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Bisschop neergestoken tijdens kerkdienst in Sydney

@7 Ja, en dit is nog maar het begin. Het gaat nog veel erger worden. 😉...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

@6 "Leuk interview!" Hé JackKroptkin, dank je wel voor de positieve feedback! Ik vond het zeker ook de moeite waard ja, en wilde he...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Stelling | 'Ik grijp in als een treinconducteur wordt aangevallen'

Om eerlijk te zijn? Nee.Want wat bereik je in je eentje tegen een groep van acht? Niks, behalve dat je zelf naast de conductrice komt te lig...

27 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Ik vind het allemaal zo tegenstrijdig, het kabinet dat bijna niks doet aan antisemitisme waar we b v onlangs nog de beelden van zagen tijdens de...

30 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

https://krapuul.nl/eerste-dag-strafzaak-trump/ ...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Xxx Raf VideoJohnny Sinns Porn VideoWhitney Wright GangbangKarie St IvesMia Khalifa Is Cumming For DinnerSunny Leone Six VideoXxxcaserosFree Porn Black SitesBookmark CamPussian PornVideoxxxxxxxxxReality Kings Full VideosNew Hindi Sex PornPorn SeriesCarol Cox PornEbony Bbw BjDoushinPornhub HeadquartersKatie MonroeThreesamLeaked BlowjobsHainmeKari Russel NudeItalian Erotic MoviesIndian Full Porn MoviesDaughter HentaiGabbie Carter BoobsFreaks Pf CockAbigail Rachford NudeJonisens PornBangladeshi Hd SexSexy Indian Wife SexGerman Goo GirlaMarseille EscortPornography For Women FreeTeens PornhdDanielle Colby NudesHarry Pottet PornGriffin Barrows PornOmegle CapsNude Celeb PucsBigo Sex VideoPregnant Hot SexGatita SerpasBokep AnumeTvs PornPornozinho Em HdLip Kiss XnxxSexy Sex ComHomemade BdsmIndian Pornography MoviesPorn Video Downloads FreeAmy Smart NudeHot Seducing ScenesMy Girlfriend's MotherRandi Nude DanceStory Sex Movie FullXaxi BfHaturbatePics NuHypnotise Gay PornAsian Porn StrMaestro ClaudioXxxx Com XxOlivamaebaeGag On FeetHitomi Tanaka Cream PieMalayalam College Sex VideoPunjabi Xxx Hd VideoPorn DrSasha Grey Feetسكس مترجمWww.xvideos.xomWife GangbangpornXxxxxxxbYuliett Torres DesnudaGilf OrgyAnimated NsfwSocialmzdiagirlsAllie SinPornhub. ConCreampie CompileLucky Anne PlanetsuzyLesbian MilfsPaulina Porizkova NakedBoyfriend Sex VideoSexcinimaSade XxxHilary Duff PornJohney SinsElla Reese BlackedArmpit FemdomDeep Fake BollywoodPain PronIndian Aunty MilfNataliemonroeLazy Dog PositionPrivate XnxxRed Tube VideoaOriental PornosRiley Reid PovZartprickelnd PornMegan Thee Stallion TitsDesi Bf OpenWww Xnx Sex Video ComAri Kytsya LeaksBig Black Titties NudeHoly Yoly OnlyfansHoward Stern Nude ShowsShaturbatePorn CkmicsPorn 00Hot OrgasmingGroup Porn IndianHorny Black Mother's And DaughtersMaimy NyanAlexis Texas HotHd Free PornBest Homemade Porn SitesGhetrotubeNew Indian XhamsterKorinakovaDoctor Sex DownloadKissing Prank VideosFirst Time Mom SexFull Hd Sex Full HdYuu ShiondaX Videos2Desi Gujarati Sex VideoMorisawa KanaR/chubbyEbony Farting PornhubTamil Hidden Camera Sex VideosPorn Thailand MovieDad Daughter ForceDoctor Sex Videos ComBabbiehubKayley Gunner NudeAbigail Spencer HotReal Girl SexLactatation PornLookathernow PornCosay PornMonica Barbaro NudeLight Skin PornstarsKiss1coupleAroomikim Nude3d Cartoon Sex VideoHelp Porn VideoMom Son Hentai