Op de A12 bij Ede is een vrachtwagen door de middenberm geschoten en gekanteld.
Volledig scherm
Op de A12 bij Ede is een vrachtwagen door de middenberm geschoten en gekanteld. © Rijkswaterstaat/OvD Ramon

Voorbijgangers die ongeluk A12 filmden en fotografeerden ergeren politie

EDE - De politie doet op Facebook haar beklag over automobilisten die donderdag een groot ongeluk met een vrachtwagen op de A12 bij Ede hebben gefotografeerd en gefilmd. Zij zorgden voor een flinke 'kijkersfile' aan de overkant van de snelweg.

20 reacties

  • de gelderse gravin

    6 jaar geleden
    de politie zélf zet ons ook op de film....ook al eisen wij te stoppen met filmen. het hoort bij ons werk, is dan hun commentaar. ons bezwaar is kennelijk geen bezwaar....wegmisbruikers en blik op de weg, kom op zeg ! respect moet van twee kanten komen en geen "eenrichtingsverkeer" ! iedereen dus kappen met de camera !
  • tgm beuningen

    6 jaar geleden
    Kijkersfiles zijn ouder dan deze mobieltjes, dus doen alsof die door 'journalisten' ontstaan is een beetje raar.
  • Koos

    6 jaar geleden
    Politie vraagt soms om filmbeelden of foto's om ernstige misdrijven op te lossen; ze vraagt niet om volstrekt overbodig beeldmateriaal van een ongeval....
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Ik geef je hierin helemaal gelijk.De lui die zo heldhaftig zijn iemand in zijn kwetsbaarste momenten te fotograferen en deze beelden ongevraagd te delen zouden zich eens moeten voorstellen dat zij het slachtoffer zouden zijn.Dan zouden ze er anders over denken.Mensen gebruik uw gezond verstand en denk twee keer na over wat je een ander aandoet.Het zou trouwens helemaal niet gek zijn als dit fotograferen van slachtoffers strafbaar wordt gesteld.Mogen ze van mij meteen een wet voor aannemen.
  • Finette

    6 jaar geleden
    ongevallen zijn n iets anders dan mishandeling inbraak ect Als de politie er al is hoef je niet te filmen