Monalisa Perez en Pedro Ruiz.
Volledig scherm
Monalisa Perez en Pedro Ruiz. © YouTube

"Zijn idee, niet het mijne": Monalisa en Pedro willen YouTube-sterren worden, maar zij schiet hem per ongeluk dood

YouTubeIn de Verenigde Staten heeft een 20-jarige vrouw onbedoeld haar vriend gedood:  ze schoot hem in de borst terwijl hij een dikke encyclopedie tegen zich aanklemde. Het koppel was ervan overtuigd dat het boek de kogel zou tegenhouden en wilde door de stunt te filmen naam en faam verwerven op YouTube. De feiten dateren al van juni.

5 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Die willen gewoon hun kandidatuur voor de Darwin Awards inleveren
  • Dada Aha

    6 jaar geleden
    Alles voor het grote geld......
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Jawel Iggy, zijn wel dom. Dit is wat jeugd tegenwoordig zoekt he: met onzin en nutteloze filmpjes geld verdienen op YouTube. Werken?OH nee dat kost moeite.
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    spijtig dat het slecht afgelopen is? Neen, wie met zulke ondoordachte filmpjes een ster op het internet wilt worden is idioot. Kijk dan gewoon naar eender welke film genre "Die Hard - Robocop - Mad Max - ... " Daar wordt er ook in geschoten dat het een lieve lust is maar dat is dan ook film hé en zeker niet zo amateuristisch als dat deze domme betweters het gebracht zouden hebben.
  • Iggy van den Haesevelde

    6 jaar geleden
    moest het gelukt zijn zouden ze YouTube sterren zijn geweest dat is een feit YouTube is de toekomst voor geld te verdienen ik post zelf ook vids maar dan van men spel genaamd world of warcraft streaming is fijn en je wordt er nog goed voor betaald en nee ze zijn nie dom maar naief spijtig genoeg is dit slecht afgelopen