De Franse eerste minister Edouard Philippe.
Volledig scherm
De Franse eerste minister Edouard Philippe. © Photo News

Franse premier onder vuur: 350.000 euro voor privévlucht Tokio-Parijs omdat staatsvliegtuig "niet comfortabel genoeg" is

FrankrijkDe Franse eerste minister Edouard Philippe heeft vanmorgen zijn beslissing verdedigd om een privévlucht te huren voor een vlucht tussen Tokio en Parijs. De vlucht kostte de Franse belastingbetaler maar liefst 350.000 euro, maar een premier vervoeren is nu eenmaal "gecompliceerd en duur", aldus Philippe.

87 reacties

  • jos hurkmans

    6 jaar geleden
    Dat is hier in Belgie niet anders,deze politieke leeghangers gooien op dat vlak ook met belastingsgeld Deze regering met de rot nva voorop is ook voor en enkel voor de rijken
  • Jurgen Latet

    6 jaar geleden
    Het zijn allemaal de zelfde en wij maar dokken voor hun degotant leventje aftreden en nooit nog een openbaar funktie.en alles terug betalen dit zal niet alles zijn denk ik zo ze beginnen eerst met kliene dingen en zo steeds meer zolang niemand iets zegt .
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    De bloedzuigers van deze wereld. Ze leven bij de gratie van hun landgenoten en nog is het niet genoeg.
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Logisch aangezien de decadentie hoogtij viert bij de steeds rijker wordende groep van machthebbers waarbij normbesef vervaagt in een niet aflatende groter wordende hebzucht. Slaap lekker Mr. De president.
  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    Politiekers hebben altijd een uitleg , zaak gesloten en doen verder !