Jodenhaat in speech Mahmoud Abbas (likud.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 14
  • 1002x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@9 'Normen en waarden zijn er niet voor een atheïst, of in het beste geval zeer flexibele zelfverzonnen wegwerp-normen en waarden"
ik heb nog nooit zo iets doms gehoord, sorry.. heb je de normeb en waarden van die moslims naar ongelovigen wel eens gezien..dat zijn geen normen en waardenz maar dat is gewoon complete achterlijkheid, en idioterie, en gewoon dood en verderf, moslims zijn gelovig..en die hebben pas wegwerp. normen een waarden

1
51 duidelijk

Wie zal het de man kwalijk nemen? Hij heeft alle reden om ze te haten. Nederlanders haatten de Duitsers ook tijdens de bezetting 40-45 en erna. Dit is niet anders.

10
52 manpower

@9
Man, wat ben jij een idioot. Heb je daarvoor gestudeerd? Zeker cum laude geslaagd?

2
53 manpower

Waarom vertelt likud.nl niet hoe Lieberman, Israelische minister van defensie zich uitlaat over arabieren?

Ohw wacht...... likud is de propagandamachine van Israel question
Dat kun je geen nieuwssite noemen.

7
54 HenkG

@9
ga eens langs het pieterbaan centrum.

1
55 ongelovenloos

@9

Gek in je hoofd zeker.

@51

En jij bent gewoon xenofobisch, zit altijd een bepaald religie zwart te maken (ook al heeft het niks te maken met het artikel)

Denk dat jij meer hatelijk bent dan de mensen waar jij bang voor bent (is toch hilarisch?)

3
56 Bullet108

@9 Je bent vast een zeker zo'n eindtijdchristen die maar blijft hopen dat eens de wereld vergaat en dat Christus terug zal komen. Het valt mij op dat je altijd maar weer naar die uitkomst blijft toeredeneren en er niet voor terugdeinst om allerlei onzin en geschiedsvervalsing te verkopen met slechts één doel: God bestaat en zijn plan komt uit.
Maar bij jou is het eerder God MOET bestaan en zijn plan MOET uitkomen!
Dat doe je met zoveel fanatisme dat het hilarisch overkomt en eerder antipatie ten opzichte van het Christelijke geloof veroorzaakt.
Terwijl het christelijke geloof een blijde boodschap zou moeten zijn. Ik zie het bij jou niet terug....

1
57 Mark

* Verwijderd door de redactie *

58 duidelijk

@56 "En jij bent gewoon xenofobisch"
typisch links weer, je zegt wat over een religie wat alles en iedereen dood wil en dan ben je xenofobisch..is het niet andersom? en het erge is nog dat jij opkomt voor een geweldadige ideologie wat een hoop mensenlevens gaat kosten! je ben een gevaar voor de mensheid!

3
59 duidelijk

.
Heerlijk....lekker stukje ouderwetse moslimse jodenhaat question

3
60 Ook maar gewoon een duts

Palestina heeft nooit bestaan. Jeruzalem komt niet voor in de Koran. Moslims presetern niets en zijn simpelweg jaloers. Dat Europa ze hierin fasciliteert is een enorme schande. Weg met Brussel en de domme ongekozen graaiers.

4
61 Al

* Verwijderd door de redactie *

62 Guns & Moses

LIKUD

de vuiligheid overspoelt NK.

13
63 info

@59

1,5 miljard mensen op deze wereld willen volgens u alles en iedereen dood hebben?

Stop aub met uw leugens, u bewering zijn gebaseerd op een broodje aap.

10
64 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

65 hk-sr

De meeste wetenschappers zijn het erover eens dat Mohammed nooit heeft bestaan, maar achteraf is verzonnen. Wie zijn er nu de echte geschiedvervalsers?

2
66 Dune

Aan wie doet guns & mozes me nu ineens denken? Ik herken de manier van uiten, ik zoek me rot naar de oude naam.

3
67 gaulette

@67 : Elia. En dan hebben we deze nog, ook zo'n soepjurk: http://www.hurriyetdailynews.com/islamic-preacher-in-turkey-says-men-without-beards-may-cause-indecent-thoughts-124306
Maar gelukkig voor het evenwicht is daar Jared Kushner, om voor het oog van de wereld en een joods congres af te gaan als een gieter. Een oepsie, zeg maar: http://www.informationclearinghouse.info/48454.htm

4
68 Ness

* Verwijderd door de redactie *

69 Pxf7+

**Toelichting bij die baardeloze mannen: die lijken op mannelijke pubers, waar het paradijs vol mee blijkt te zitten om de klanten (m/v) te bedienen. Dit zal het meest gecensureerde stukje koran zijn, maar desondanks handelt men (m) intensief naar dit paradijselijke kenmerk. En zo'n bloot gezicht kan dan plotselinge opwellingen veroorzaken.

3
70 Ness

@67 elia, rechtspreker, bibi en misschien nog een paar die ik mis, hij heeft het nogal lastig zich aan het 5e gebod van nieuwskoerier te houden, maar ach daar is hij gelovige voor, een oneindige flexibele moraal en niet vies van een leugentje.

2
71 Mevrouw Stemband

@14 Dit is de gewraakte uitspraak van Abbas en die is minder schokkend dan Likud ervan maakt,

"I don’t want to discuss religion or history because they are really excellent in faking and counterfeiting history and religion. But if we read the Torah it says that the Canaanites were there before the time of our prophet Abraham and their existence continued since that time—this is in the Torah itself. But if they would like to fake this history, they are really masters in this and it is mentioned in the holy Qur’an they fabricate truth and they try to do that and they believe in that but we have been there in this location for thousands of years. "

Hier de video > https://www.youtube.com/embed/I9RMqmRSu-E

Voor wie denkt ongenuanceerd los te gaan op de vermelding van de joden in de koran, ook een paar quotes uit de talmoed,
· "The Jews are called human beings, but the non-Jews are not humans. They are beasts." Talmud: Baba mezia, 114b
· "The Akum (non-Jew) is like a dog. Yes, the scripture teaches to honor the dog more than the non-Jew." Ereget Raschi Erod. 22 30.
· "Even though God created the non-Jew they are still animals in human form. It is not becoming for a Jew to be served by an animal. Therefore he will be served by animals in human form". Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855
· "A pregnant non-Jew is no better than a pregnant animal".
Coschen hamischpat 405.
Meer quotes uit de talmoed > https://sites.google.com/site/onedemocraticstatesite/Home/quotes/quotes-5

10
72 Keerzijde

Oh kijk, het is nepnieuws! Sleepwet, doe er iets aan! Oh wacht tis Likut question

5
73 Ness

@72 Aanvullend; dergelijke teksten in de koran en talmoed worden vaak gebruikt ge- en misbruikt door onwetenden en onbenullen. Eenmaal in hun context en tijdsbeeld geplaatst blijkt de inhoud en betekenis vaak minder schokkend.

De meerderheid binnen de religies kunnen deze teksten vaak prima op hun waarde beoordelen en is het slechts een minderheid binnen de religies en buitenstaanders die deze vaardigheid ontbreken.

6
74 Keerzijde

@62
Wat een ongelooflijk stompzinnig gelul.

1
75 von Schnellensinken

@75 Kan je dat misschien met argumenten onderbouwen?

4
76 Guns & Moses

@76 Bedoel je dat het verwijderd is door de redactie?

14
77 Barbapapa-7,5

@48 Oh, het argument is dat atheïsten geen moraal hebben. Sorry, ik wist niet dat je het zover zou zoeken, ik had je ietsje hoger ingeschat wat dat betreft.

Als atheïsten geen moraal hebben, hoe komt het dan dat mensen moraal hadden voordat de mens religie heeft verzonnen? Jij haalt je moraal uit een boekje, geschreven door andere mensen, snap je niet dat dat nogal dom is?

Een mens heeft van zichzelf al een bepaalde vorm van moraal, van normen en waarden, van wet wel en niet kan, van 'goed en kwaad'. Zonder religie weet ik dat moorden slecht is, jij weet met religie dat moorden slecht is, behalve wanneer je dit doet uit naam van je religie. Jouw religieus moraal is behoorlijk inferieur.

1
78 Bluth

@47 Geschiedenis weet ik alleen erg veel van wanneer het oorlogen betreft, de rest was me iets te saai. question

Hey, wat grappig, dat is wel erg herkenbaar! Zo had ik in groep 6 een spreekbeurt over de Tweede Wereldoorlog, en ik moest daarbij hulp hebben gehad van mijn ouders/een ouder iemand want de dingen die ik erover wist, en hoe uitgebreid ik er over kon vertellen, dat was niet mogelijk voor een kind. Bij mij ging het gelukkig niet zover als overschrijven/plagiaat, ik kan me zéér goed voorstellen dat dat u toen diep heeft gekwetst (en misschien nu nog wel). Je doet je uiterste best, en dan beschuldigen ze je van overschrijven... *zucht*

Ik vraag me nu af hoe religieuze autisten zich voelen, daar de meeste vormen van autisme toch veel hebben met logica. Een bezoek aan de kerk met mijn oma toen ik een jaar of 10 was liep niet zo heel goed af, voor de pastoor dan. question

0
79 Bluth

@78 Moraal moet ergens op gebaseerd zijn. Waar kan een atheïst zijn normen en waarden op baseren? Het enige wat hij heeft is de waan van de dag. En wat dwingt in de praktijk de naleving van zijn normen en waarden af? Niks. Een religieuze gelooft dat God hem 24/7 in de gaten houdt en dat hij verantwoording zal moeten afleggen voor zijn daden en daarvoor gestraft of beloond wordt. Een atheïst heeft daarom voor zijn zelfverzonnen normen en waarden geen enkele motivatie om ze daadwerkelijk na te leven als het hem even niet uitkomt.

Er is geen tijd dat mensen geen religie hadden. En zoals ik al zei: Zonder religie geen echte normen en waarden. Hooguit zeer flexibele wegwerp normen en waarden gebaseerd op de waan van de dag.

En ik denk niet dat als ik mijn normen en waarden baseer op een boek geschreven door anderen, dat dat dom is.

Mijn normen en waarden hebben zichzelf bewezen voor meer dan 3300 jaar.

Als je wil weten hoe atheïstische "normen en waarden" uitpakken, kijk naar hoe ze uitpakten in landen waar een atheïstische dictator aan de macht was. De kans is 58% dat ze hun eigen onderdanen op grote schaal gaan uitmoorden: http://bit.do/kakkerlak

Denk je niet dat zulk soort gedachtengoed aanhangen heel erg dom en wreed is?

En mensen weten niet vanzelf dat ze niet mogen stelen, dat ze hun ouders moeten eren, (doet iemand dat nog vandaag de dag?) dat je niet mag liegen, dat je geen overspel mag plegen.
In tegendeel, de evolutietheorie leert het tegenovergestelde. Het zegt dat het belangrijkste doel in het leven is het verspreiden van je genen. En dan is het juist goed om te liegen als het je voordeel oplevert. Dan is het goed om te verkrachten, als je zo je genen kan verspreiden. Dan is het goed om je mannelijke rivalen te vermoorden, zoals het in de dierenwereld gebeurt.

Mensen die denken dat ze beesten zijn die zullen beestachtig gedrag vertonen.

2
80 Guns & Moses

@80 Normen en waarden zijn gebaseerd op menselijkheid, medemenselijkheid. Evolutie zorgt hiervoor. Het feit dat ik een mens ben dringt bij mij normen en waarden af. Zo wil ik geen ander mens vermoorden, verminken. Zo wil ik geen dieren doden, mishandelen. Zo acht ik iedereen (ongeacht afkomst, geslacht, whatever) gelijk. Ik moet verantwoording afleggen voor mijn daden bij de mensen in mijn omgeving, en als ik een strafbaar feit begaan bij de rechter. Dat is mijn motivatie. Jij denkt je verantwoording af te moeten leggen na je dood, hoe idioot is dat?

Jouw religieus moraal dicteert dat vrouwen minderwaardig zijn, dat homoseksualiteit uitgeroeid moet worden, enzovoorts. En het feit dat vrouwen nu geaccepteerd zijn als gelijkwaardig, en hetzelfde met homoseksualiteit toont aan dat er moraal en normen en waarden zijn volledig buiten religie om. Want als wij ons aan jouw barbaarse religieus moraal zouden houden, dan zouden vrouwen nog minderwaardig zijn en zou homoseksualiteit strafbaar zijn.

Eh, er leefde mensen voordat religie om de hoek kwam kijken hoor. Maar goed, jij zal wel geloven dat de aarde 6,000 jaar oud is, dus gooi ik het over een andere boeg. Hoe komt het dat dieren een moraal hebben? Normen en waarden?

Natuurlijk denk jij niet dat dat dom is, omdat jij je normen en waarden baseert op een boek geschreven door een ander. Een boek, wat eerst duizenden keren is doorverteld voordat het uiteindelijk is opgeschreven.

Ah ja, de kruistochten, vervolging van 'heksen', vervolging van homoseksuelen. Het niet vervolgen van pedofiele priesters. Prachtig, die bewezen normen en waarden van je.

Er bestaat niet iets als atheïstische normen en waarden. Nogmaals, atheïsme is niets meer dan het niet hebben van een 'godheid' in het leven. Als Mao een christen was geweest, zou je dan hetzelfde zeggen over christenen? Je wilt maar niet begrijpen wat atheïsme is.

De voorbeelden die jij aanhaalt zijn echt hilarisch. Niet mogen stelen? Behalve als het om religieuze redenen is (zie kruistochten). Ouders moeten eren? Eh, waarom moet dat? Wat is daar moralistisch aan? Je mag niet liegen? Gelukkig mag ik dat wel, iedereen liegt weleens, jij ook. En overspel, kom op zeg... Kan je niet met wat beters komen?

De evolutieleer leert ons dat het verspreiden van de genen het 'hoofddoel' is van welk dier (inclusief het dier de mens) dan ook. Door onze sociale omgeving, het feit dat we met ander mensen leven, weten we dat als we een relatie aangaan overspel niet netjes is. Daar hebben we geen religie voor nodig gehad.

Alle atheïsten vertonen beestachtig gedrag? Waarom ik dan niet? question

0
81 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Naast de nazi’s zitten er ook ISIS monsters in de Oekraïense strijdkrachten

https://ejbron.wordpress.com/2024/03/28/naast-de-nazis-zitten-er-ook-isis-monsters-in-de-oekraiense-strijdkrachten/https://zlj13051967.wordp...

zojuist geplaatst door Oeps112

sockknitter
Tsjechische geheime dienst: ‘Rusland betaalde cash aan bevriende Nederlandse en Europese politici’

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977046-tsjechie-ontmantelt-russisch-desinformatienetwerk-dat-ook-op-belgie-mikte?bekijk=c6474132&cid=6474132&p...

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@55 Dankjewel. Jij ook! 🙋‍♀️...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Daar heeft Rutte volkomen gelijk in. ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ongelovenloos
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Dat te kort aan opvanglocaties is chronisch aangezien men niets aan de instroom doet. ...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@10Een land als India heeft vergelijkbare "Suezkanaalproblemen" als Europa.De handel tussen Europa en India zal er echt last van hebben.He...

9 minuten geleden geplaatst door eh

Oeps112
Frits Bosch PMT, ABP, BPF Bouw, PfzW, PME belangen deelnemers worden geschaad

https://www.dagelijksestandaard.nl/opinie/frits-bosch-pmt-abp-bpf-bouw-pfzw-pme-belangen-deelnemers-worden-geschaad...

11 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
Eneco vindt investeren in windpark op zee te duur en stapt uit biedingstrijd

Volkskrant: Eneco trekt zich terug uit bouw grootste Nederlandse windpark op zee: ‘De risico’s zijn te groot geworden’https://www.clim...

13 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Hendrianus
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

https://www.youtube.com/watch?v=fvyr0kejv-kMona Keizer baseert dat op het in haar oren stil zijn van links en de culturele sector na o.a. de...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Moien
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

@13 het spul was waarschijnlijk nog niet uitgewerkt, vandaar zijn afmelding. Kickbokstraining...) hij pvd in dienst van de staat en als Bosman ...

17 minuten geleden geplaatst door Moien

NK. App
Indian Desi ChudaiBest Indian Sex VideosBig Titty LesboDumbslutEbony Thick Lesbian PornJarkOlivia Madison PornEmmanuelle Chriqui SexyXnxx 1998Beach GangbangHentai Rule34Altyazili PorniMost Beautiful PornstarHasband Wife XxxLisa Ann LesbianBf Movie Full OpenFemale Tails PornSexiest Nude DanceJeux De Sexe GratuitHbrwseNegras PornograficasVídeos Pornográficos AmadorHenrai TecaPixelatedperryNew Poran VideoDunali Web SeriesPornografia MandingoPakistan Porn HdCouger PussyMature Porn PituresNewest Onlyfans LeaksElla Belle Mom And Daughter TwitterMature AnalKendall Jenner NudesKagney Linn CarterDesi Village Sec9xbuddy]Download Spankbang VidsPornô Com JaponesaVeronica Leal GangbangDaina Daniels PornXnx Indian GirlPutaria TtMatura SexoMarin Kitagawa PornDesi MasalaMaria ForsaFree Couple CamsJeux Pornographique En LigneImaizumin-chiAll Prepped For Easter Blake Blossom And Sandy LoveAj Lee SexXxx Sex Vidio ComAsk Reddit After DarkXnxnxxxSexual 3d GamesJapanese Big TityBrunette NudesVidesi SexXxx Sax VidioHard Sex StoriesKoko KayJapanese Porn Video DownloadViking Barbie Sex VideosHindi Bollywood Actress SexSouth Korean NudeJerkmatelive ComRocco Reed Gay PornBf Gf Porn VideoAunty Pissing VideoHoyeon Jung NudeTorter PornTeentitans Go PornNympho .comAnimated PornvideosEporner.xomR34pornToroedo TitsShame 4k.comPorn Pics HdFree Xxx VideosPorn Sex Full HdFacesitting PornDesiswxNo Mercy PornNew Korean PornPornhadPublic MasterbatingKambi CallTop 10 Beautiful PornstarDad Comics Porn喵小吉Sex Video 10Hottest Girl PornRay J And Kim Kardashian SextapePayton Preslee Mandy MuseMilf Teen LesbianNubiles FilmsDirtyshipsBangla X VideosFreya Allen NudeDoga Cat PornLadkiyon Ko Kaise Chodte HainFh 18netCollege Girl PussyTwittersexDsvr-1348 JavBeautiful Chubby PornJada Stevens AnalFlexable NudesAdult Theatre VideosAnime Porn GifsProject X Love Potion DisasterXnxx Telugu Videos ComFabsiwngersPornôbrasileiroTeacher XxxRealhotwifeChut MmsJason Luv Porn VideosBlonde FesserPegginCutegeekie PornAmeteur AnalShelby WakatsukiAlln PornWww Coco Fr ChatDasi 49 ComNayanthara FuckXemasterJapanese Forced Sex MoviesEjaculating VidsSali Ki ChudaiSleeping Sister Hd PornLocal Girl Porn VideoBackroomcastingcouch XiaCarton Porn VidsHomemade Anal Cream PieDiaper JoiCarmen Valentina PornBig Boobs Sexy VideoGang FuckKerelasexIndian Newly Married Couple SexMan And Girl XxxGay Bdsm BondageSiskamtvBoobs Sucking BfBrutal AnalJustin Slayer Porn