Start van hoofdcontent

112

nl

Politie gaat sms-bom sturen naar mogelijke getuigen verdwijning Sabrina

19 december 2017, 15.34 uur · Aangepast 20 december 2017, 11.55 uur

Om meer informatie te krijgen over de verdwijning van Sabrina Oosterbeek gaat de politie vanmiddag een sms-bom sturen. Mensen die in de nacht van de verdwijning mogelijk in de buurt van Sabrina's route geweest zijn, krijgen het bericht van de politie.

Sabrina Oosterbeek verdween in de nacht van 7 op 8 maart. Op camerabeelden is te zien dat zij dan met haar fiets de woning verlaat. tegen een vriend vertelde ze een afspraak te hebben. Daarna is er niets meer van haar vernomen. De politie heeft meerdere zoekacties gehouden,waarbij wel haar fiets werd teruggevonden. De recherche vreest dat Sabrina niet meer in leven is, maar haar lichaam is nog steeds niet gevonden.

Lees ook: Sjonny W. kan zich weinig van laatste avond met verdwenen Sabrina herinneren

Video van moordverdachte Sjonnie W.
Om meer informatie van mogelijke getuigen te krijgen is de vermissingspagina van Sabrina Oosterbeek geüpdatet. Zo is er een kaartje toegevoegd van de route die zij waarschijnlijk afgelegd heeft die nacht. Die route heeft de politie opgesteld door haar telefoon te peilen. Ook zijn er foto's en video's geplaatst van de Sjonnie W. (45), de man die ervan verdacht wordt iets met haar verdwijning te maken te hebben.

Lees ook: Nog geen bruikbare aanwijzingen gevonden na zoektocht vermiste Sabrina

Sjonnie W. werd op 27 juni aangehouden. Op camerabeelden is te zien hoe W. de fiets van Sabrina een dag na haar verdwijning parkeert aan de Karspeldreef. Naast betrokkenheid bij de verdwijning van Oosterbeek wordt W ook verdacht van de moord op Mirela Mos in 2004 en de moord op Monique Roossien in 2003.

De politiepagina met daarop alle informatie over de verdwijning van Sabrina Oosterbeek is hier te bekijken.