door Guns & Moses in Buitenland  ·  178 Reacties

  • 9
  • 1222x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 Hoe wou je dat afschaffen doen?

1
151 Violier

@144 Gelukkig worden van ramen lappen en koffie drinken met de buurvrouw?

Ga jij dat toch doen?

1
152 Violier

@151 Niet door simpele gelijkstelling maar door het vrouwelijke principe tegenover het mannelijke principe te stellen en zien dat die twee onvergelijkbaar en onverenigbaar zijn...!

2
153 CoolMemories

@153 Ohhhh

2
154 Violier

@154 Snap je...?!

0
155 CoolMemories

@153 + @155
Ik snap het..

Ze halen zichzelf juist naar beneden door hun kracht en gelijkwaardigheid überhaupt ter discussie te stellen. Een zelfverzekerde vrouw kent haar macht en maakt er gebruik van...

3
156 Ignatia

@156 Welke macht?

0
157 Violier

Haar macht over de man..
Altijd en overal..

3
158 Ignatia

Het maakt niet meer uit in Zweden, binnenkort worden de dames allemaal in een boerka opgesloten.

1
159 Positivo

Het vervelende is altijd dat zaken die aan de kaak worden gesteld met een positief doel (bereiken van respect en gelijkheid) altijd worden gekaapt door extreem linkse stemming makers om het voor hun doel te gebruiken!

namelijk

Iedereen te dwingen alleen goed te vinden en te doen wat zij vinden het zwelgen in bekrompen onnozelheid!

1
160 Zie Hier

Persoonlijk geen feminist, maar wel geëmancipeerd en voorvechter van gelijke rechten voor man en vrouw.

Door de vrouwenemancipatie heb ik de mogelijkheid gekregen om het beroep uit te kunnen voeren waar mijn hart lag (als enige meisje in 1991 tussen de mannen bij een metaalopleiding), mag ik mannelijke vrienden hebben, heb ik stemrecht, en ben ik totaal financieel onafhankelijk van een man. Heb ik het voorrecht gehad om bewust 2 kinderen te krijgen, mag ik ook mijn rechten in bed opeisen en mag ik mijn stem laten horen.
Wel vind ik dat buiten dit, een man, man en een vrouw, vrouw ‘moet’ blijven.
Dus nee, ik verslons me niet, heb lang haar, verzorg mezelf en zie eruit als vrouw.

Het jammere aan Zweden is dat zij goed zijn begonnen met het opzetten van de vrouwenemancipatie, maar inmiddels de plank finaal misslaan. Het lijkt er meer op dat ze de mannelijke bevolking het land uit willen jagen en een machts -en wraakstrijd zijn begonnen.

Als men liefde en sexualiteit als pressie en machtsmiddel gaat gebruiken, een man niet meer weet hoe hij zich moet gedragen als man in het bijzijn van een vrouw, dan moet je je als maatschappij je eigen eens goed achter de oren krabben.

Ik schrok een aantal jaren geleden al, toen ik de aanklacht tegen Julian Assange (wikileaks) hoorde.
Aangeklaagd wegens verkrachting omdat hij sex had met 2 vrouwen, maar zonder condoom. Als vrouw zijnde kun je je in Zweden de volgende dag bedenken, en alsnog aangifte doen wegens verkrachting, want hij is zijn condoom vergeten. Hier staat max 4 jaar op bij een veroordeling.

Je plaatst mannen daarmee in zo’n kwetsbare positie, dat hoe je het went of keert altijd op je hoede moet zijn. Dit gaat zich nog tegen zich keren en vooral tegen de vrouwen.
Zoiezo vind ik dat heel dat #metoo niet echt een positieve bijdrage heeft geleverd aan ‘openbaring sexueel geweld’, maar het averechts werkt en de echte slachtoffers van sexueel geweld niet serieus neemt en in de kou laat staan.

3
161 Dunkelheit

Na al het #Metoo gebeuren leer ik mijn dochter dat als een vent aan haar zit ze meteen terug moet slaan. Dan houdt het wel op en blijf je niet 20 jaar met een kutgevoel zitten. Als alle vrouwen dat deden was er minder probleem. Dus dames, grijp hem bij de ballen (of waar dan ook)

2
162 Olivina

De dringende en gerechtvaardige vraag blijft: gelden deze nieuwe wetten en regels nu ook voor moslimmannen en jihadisten in Zweden...?! Of maakt het juridisch systeem, geheel tegen haar eigen definitie in, weer onderscheid en discrimineert zij de Viking-man ten opzichte van de moslim-man...?!?

6
163 CoolMemories

@162 Misschien interessant voor jullie om naar Zweden te verhuizen...?

10
164 CoolMemories

@164 ik zou graag naar Zweden verhuizen, vanwege de ruimte en natuur, maar ik weet niet wat dat met deze discussie te maken heeft

0
165 Olivina

@102 vrouwen hebben de politieke orientatie van hun man (genetisch)

4
166 Jeb

@166

Die mening ben jij toegedaan omdat jij een SGP'er ben die met een bult gevolmachtigde stembiljetten van de vrouwelijke stemgerechtigden uit jouw huishouding aan de haal gaat. Echte vrouwen, zoals die van mij, die stemmen volledig naar eigen voorkeur.

1
167 Liwwie

@148 Jij haat vrouwen blijkbaar en snel bang van ze. Zodra ze iets meer doen dan thuis het sloofje zijn zie je ze als een bedreiging. Vrouwen dienen blijkbaar 1 doel. Gedomesticeerd naar de man zijn eisen leven zonder eigen inbreng of wensen. Laat staan plezier. Bij voorkeur iets dat je naar wil kan bestijgen en halfdood kan meppen. Zodra een vrouw meer wil dan wat jij wenst, is ze gelijk niet meer vrouwelijk.....

3
168 Merlinswit

@161 "
Als men liefde en sexualiteit als pressie en machtsmiddel gaat gebruiken, een man niet meer weet hoe hij zich moet gedragen als man in het bijzijn van een vrouw, dan moet je je als maatschappij je eigen eens goed achter de oren krabben."
Ik vind het ook raar dat vrouwen altijd maar aan de wens van de man moeten voldoen als hij haar benaderd. Vooral lief lachen om zijn stompzinnige grapjes, doen alsof je zijn ,door hem ingebeelde, spieren bewonderd. Hem op een voestuk plaatsen omdat het hem lukt zelf een kopje thee in te schenken en dat soort zaken. Vrouwen zijn al decenia bang voor mannen omdat mannen nog wel eens de neiging hebben vrouwen ernstig te verwonden, dan wel te vermoorden als ze een keertje "nee"zegt. of gewoon een geen relatie meer met hem wil. In achtergebleven landen heeft dat eerwraak. Hier heet het "mishandeling of moord in de relationele sfeer". https://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/78340-moorden-in-nederland-feiten-en-cijfers.html

1
169 Merlinswit

Onzinverhaal.

1
170 manpower

Anderen, zoals een Zweedse GroenLinks-politicus, vertelt dat het soms weken kan duren voordat vrouwen eenmaal doorhebben dat ze eigenlijk zijn ‘verkracht’.

LOL

2
171 niet-alles-geloven

Het moment dat gemakkelijk bescherming gebruikt kan worden als wapen (of zelfs wraakwapen) zonder bewijs, dan word dat problematisch.

Het mes snijdt aan 2 kanten.

0
172 DikkeTor

nog even en de feministen nemen Europa over.
genoeg ingevroren zaad en een aantal fokmakken apart houden in een stal, kunstmatige insemininatie
jongetjes aborteren voor 3 maanden en meisjes geboren laten worden.

dat wordt de toekomst.

6
173 info

South Park: Always ask for consent

1
174 Jackd

@168 "...Vrouwen dienen blijkbaar 1 doel. Gedomesticeerd naar de man zijn eisen leven zonder eigen inbreng of wensen. Laat staan plezier. Bij voorkeur iets dat je naar wil kan bestijgen en halfdood kan meppen. Zodra een vrouw meer wil dan wat jij wenst....'

Ik weet niet naar welk bananenland jij refereert maar bij ons willen we het graag plezierig en luchtig houden en hebben wij dus geen boodschap aan die vermoeiende gelijke-rechten praatjes...!

5
175 CoolMemories

@173 toevoeging
metoo draaft ook door.

dacht trouwens dat emancipatie en Engeland van belang was voor het feminisme. niet Zweden.

2
176 info

@173 herstel. fokmakken is fokmannen.

2
177 info

Ach de andere kant van het verhaal is ook nog dat er genoeg vrouwen met mannen naar bed gaan voor promotie. Tijd voor #promometoo.Jammer weer dat het hier bij stopt. We moeten echt volledig inzicht krijgen in alle banalen in de samenleving. Daar is het internet voor bedoelt. Ipv daarvan loopt iedereen maar weer te zeiken. Elke week een andere metoo!

3
178 Tafka Mike

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

nieuwe Johnny Cashhttps://www.youtube.com/watch?v=gORwj-qfQhYWell Alright · Johnny Cash...

zojuist geplaatst door eh

Marrie1
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@46Oké, dan bekijk ik het even anders, en pleit ik er voor om de Taliban stage te laten lopen in Frankrijk. 😉Zodat de Franse politie wat...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Tuig is het, en de lokale bevolking zit weer met de schade. Terug ermee.Nja, voordeel is dat ze elkaar afrossen.....

3 minuten geleden geplaatst door greenpollo

ongelovenloos
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Kritiek of niet nood breekt wet.Zouden ze hier bij ons ook eens moeten doen....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Examenkandidaten verrassen schoolleiding met stunt: 600 leerlingen naar huis

Dit heeft niets meer met een examenstunt te maken.Als dat alles is wat ze kunnen bedenken begrijp ik gelijk waarom het zo slecht gaat met het ...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@10Het is goed, in het artikel staat dat hij op een motor reed, en opvliegend werd en alleen maar ziekte verzekerings kaart had.En nogmaal...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Sarcoff
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@158 Baba, ben jij ooit een mod geweest? dat verbaast mij. Gezien je reacties was je een goede mod....

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

DikkeTor
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@45 Dat zie je verkeerd XD Daar mogen ze dat niet, daarom zijn ze gevlucht :P...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Indian Nude BhabiSxxxxxPornhub Com HindiPussy From BehindAngry XnxxHot Wife Cheating HusbandTeen BonerR CollegeslutsNo Ppv OnlyfansTime Stop Hentai MangaCindy Crawford PlayboyAmateur RoadheadXxx OralPorn XratedBig Cock HentaiHomemadeffmMexican Porn VideosMelissa DevassaHindi Sexy Aunty Hd VideoBlowjobxnxxGang X VideosSunny Leone Sex DownloadAunty Sex DanceCodi Vore CreampieLatina SquirtingAnal CryAnonymous PornDeep PornographyMikaylademaiterr NudeCoco Austin Pornسکس همجنسCasting Couch Cream PieXvidewosBig Cock Fuck VideoSexy Nude SexGloryhole Swallow Taylor]DickmatizingIndian PissingEmraan Hashmi XxxDadcockKeez MpviesMature Evony PornPriyanka Chopra SexsceneSacramento ListcrawlerManwha Raw 18Audio JoiWhite PronXvidio HotLindsaycapuano Onlyfans LeakedNewly Married XxxBollywood Nude VideoPron EnglishWww Sexi MuviX Viedeo ComVideocellebsChaturbate GirlsLila Irwan XxxMax AdonisXnxx Video BhojpuriIndian Girls Naked PicsAnaruto XxxMegan Foksie NudeAnimated Porn GamesAdulting Indian Web SeriesPink SexBoudi Chodar GolpoXxx India YogaIndian First Time FuckE-hentai GalleriesPornô De GraçaXnxx Video BlackIndian Bhabi XnxLive Xxx ComBokepstwGlenn Close NudeBlacked ThickBlack Solo PornNaked BloundHd Wife CheatingBokep Barat Cantik裸胸照片Hentaigasm.Black DickpicturesRed Light District PornhubChoot ChudaiChini Sex VideoDouble AnalizedReddit Rule34Fre Porn For HerPornos Em HdAnimal Woman PornAnime HentaVtrahevipMia Khalifa Full Sex VideoSommer Ray LeaksPervmom LatinaXxx Hot Hd SexPassionate Couple Sex VideosHottest Korean NudeJapenese OrgyAdultfanficsJenifer Lopez NackedGujarati Full SexPornocarioca.comOnaartistReal First Time SexTamil Aunty Video Sex18 PornoKimberly Love BangbusXxxx PormSia LustLatina Curves PornTransgender WomanpornThehun.netrSpankbamkUglyboobsSouth Indian Sex Video ComCloud Meadow GameXhamster LvieLisa AnKate RogalGifcandyNna HartleySunny Leone DoggyXxx Indian WebsitePoonam Pandey XxxxBig Tit LesbiamsMargot Robbie Deepfake PornOlivia Austin NudeNadja Lapiedra PornReddit Vr PornSwinger TwitterMilovnaFoto NudeErinn Hayes NudeMonsterwhitecockMale Porn SterXvideos AnimationXxx Bhabi HdBangla SxeAvxxxTarzan X Movie DownloadMilf Forced Sex VideosLauren Phillips HotLazbyan PornKate Upton NaketAnjali Arora ViralHina Khan Porn VideoDoctor Porn HdNayika Bf