door Inter in Binnenland  ·  85 Reacties

  • 14
  • 971x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 BKP

Een Palestijn die een Israelische vlag aanvalt
kun je vergelijken met een jood die een nazivlag aanvalt.

Het zijn namelijk voor de palestijn en de jood volstrekt vergelijkbare emoties, de vlag van hun onderdrukker/bezetter.

Het is natuurlijk niet netjes voor de eigenaar van de vlag, maar van de dader uit wel erg begrijpelijk dat je jezelf dan even verliest.

ik acht het heel plausibel dat deze vergelijking in de rechtszaal behandeld gaat worden.

En dan een stap verder: de Nazivlag mag niet openbaar getoond worden. Maar wat nou als de Israelische vlag om dezelfde argumenten, OOK velen krenkt?

Geldt niet gekrenkt mogen worden maar 1 kant op?

3
52 HenkG

@51
"Dat was helemaal geen "brandbom" want er is niets in de brand gevlogen."

OK het OM Politie, de beelden en de rechters, ze zijn allemaal gek en jij weet het beter.
Man man wat moet je uit de kast trekken voor je gelijk question

3
53 HenkG

Zolang ze hem maar het land uitzetten...

1
54 Topperz

@51 De inderbroekterrorist was een hoax waar de veiligheidsdiensten vuistdiep in betrokken waren. Om maar een punt te benoemen, hoe was het toch mogelijk dat hij zonder paspoort en onder begeleiding op Schiphol kon overstappen? Het doel werd twee dagen later duidelijk, invoering van de scanpoorten.

3
55 Keerzijde

----------------
"Over de achtergrond van Marco H. is nagenoeg niets bekend, over Danny H. des te meer. Zo liep hij in de maanden voorafgaand aan de poging tot brandstichting voorop bij de demonstraties van anti-azc groep Demonstranten Tegen Gemeenten (DTG) uit Enschede.
In de dagen rond het molotovincident nam H. afscheid van die actiegroep, en sloot zich aan bij de Dutch Self Defense Army (DSDA). Hij verklaarde in deze krant de leider te worden van de Twentse afdeling.
H. gaf aan grote plannen te hebben met de DSDA. De actiegroep moest Twente gaan beschermen, onder meer tegen ‘asielzoekers en het falende regeringsbeleid’. Ook wilde de DSDA ouderen helpen als ze zich niet meer veilig voelen op straat
--------------------------

Dergelijke dingen heeft de verdachte van de restaurantruiten niet gedaan. En daarin zit nou het verschil tussen terrorist en geradicliseerd of niet.
Voor deze enschedese verdachte was het dagelijkse koek en voor de Syrische P{alestijn is daar niets van gebleken.

Dus kijkt een rechter anders. Dat begint al bij het OM die enschede snel en Amsterdam niet als terrorisme bestempelde.

3
56 HenkG
57 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

58 duidelijk

Veel Jihadies op deze website.

2
59 etymologie

@58 als je het hier niet meer leuk vindt kun je altijd in Hongarije een nieuwe thuis vinden met gelijkgezinden.

4
60 Mo[re]Slim.Al[er]t

@59 waarschijnlijk om al die extreem rechtse radicalen op NK wat tegengewicht te bieden.

5
61 Mo[re]Slim.Al[er]t

@61 (mosl.)/ kan dat alleen met 6 ton subsidie? kan dat alleen door alles hoax te noemen, en te ontkennen? wat een trieste mensen!!

2
62 duidelijk

@56 Ja hoor Henk, de Syrisch Palatijnse Jihad strijder is een lieve jongen en de Achterhoekse boerkes zijn stout....De Syriër die in Maastricht 2 mensen had doodgestoken na 10 maanden eerder al iemand anders had neergestoken was zeker ook een lieve jongen want ja, de rechters hadden immers gesproken en dat klopt dan he, de rest is natuurlijk suggestief...

2
63 ActiveRush

@58
Je moet je argumentjes nu al bij zaken gaan zoeken die hier niets mee te maken hebben.
Het is duidelijk waarom jij geen advocaat bent en nooit zult worden ook. Een rechter veegt de vloer aan met jouw drogredenen.

Iemand, geëmotioneerd door de oorlog waar hij al heel zijn leven mee te maken heeft, draait door op de Israelische vlag, symbool van de bezetter waardoor hij in een kamp zat.
Hij slaat ruiten in, verschaft zich de vlag en gaat naar buiten. MEER is er niet aan de hand.
Hij reed niet op iemand in, hij heet geen Aziem. Dat heeft er niets mee te maken.

Ik ga jou toch ook niet veroordelen om wat een ander deed. Echt, een rechter veegt hier de vloer mee aan en het "volk" denkt dat ze boven rechters staan hier.

Men is gek aan het worden. Gelukkig zullen echte rechters deze zaak behandelen en die ga i met grote belangstelling volgen.

4
64 HenkG

@63
Voor jou precies dezelfde repliek, da;s makkelijk question

4
65 HenkG

@58 Zie het werk van een erkend en gerenommeerd onderzoeksjournalist, die de ene na de andere terreurhoax heeft aangetoond waarin veiligheidsdiensten betrokken zijn, Trevor Aaronson: Hoe deze FBI-strategie feitelijk terroristen binnen de VS creëert https://www.ted.com/talks/trevor_aaronson_how_this_fbi_strategy_is_actually_creating_us_based_terrorists?language=nl#t-5968

Dit en die onderbroekbomterrorist staan natuurlijk los van dit incident met het restaurant en het verdient zeker een duidelijke aanpak. Door hem nu voor een meervoudige kamer te leiden wordt dit signaal ook afgegeven.

2
66 Keerzijde

Aanslagpleger? Ben je een aanslagpleger als je een ruitje in tikt?

6
67 WijzeDwaas

@67 als een Nederlander een steen door een moskee ruit heen gooit, dan volgens links walgelijk Nederland is het oppeens WEL een aanslag!

2
68 duidelijk

@67
ja hij is al schuldig verklaard aan een aanslag door velen.

Maar de rechter moet zich er maar eens over uitspreken.

3
69 HenkG

De echte rechter bedoel ik dan he question Niet de nepperds op dit forum

4
70 HenkG

Hallóóóó :

"De meervoudige kamer neemt het over omdat het juridisch gezien een ingewikkelde zaak is, meldt de rechtbank van Amsterdam."

https://nos.nl/artikel/2208240-zaak-koosjer-restaurant-amsterdam-niet-voor-politierechter.html

3
71 Wijhuis

@69

Hij schijnt echt dat ruitje te hebben ingetikt. Dus ik zou hem veroordelen tot het vergoeden van de schade. Desnoods door werk doen voor het restaurant.

4
72 WijzeDwaas

Aanvankelijk zou de man zich woensdag tijdens een snelrechtzitting moeten verantwoorden voor vernieling en diefstal van de vlag die hij uit het restaurant wilde meenemen. Nu gaan er drie rechters naar de zaak gaan kijken. Bij de meervoudige kamer kunnen ook hogere straffen worden opgelegd.

In De Telegraaf reageert de advocaat van de restauranteigenaar verheugd op de mededeling van de rechtbank. "Mijn cliënt is blij dat de rechtbank kennelijk serieus naar deze zaak gaat kijken."

En toch hebben een aantal reageerders hier weer wat anders gelezen.

0
73 Crannbuidhe

@73 : Véél reageerders hier lezen zo te merken alleen de kop van een artikel maar verder niks!

Blijkt dag in dag uit weer in tig draadjes!

6
74 Wijhuis

@67 wel als je kijkt naar de motieven kijkt van degen:

"De man zou het naar eigen zeggen niet erg hebben gevonden als hij bij de aanval op het restaurant zou zijn gedood.
In het politieverhoor gaf de Syriër daarnaast aan dat hij getraind is in wapengebruik en gevechtservaring heeft"

"De Syriër hoopte dat er op het moment van de aanval mensen in het restaurant aanwezig zouden zijn. Hij was van plan om daar een Israëlische vlag te verbranden. De verdachte had aan een bewoner van een Amsterdams asielzoekerscentrum bovendien gevraagd mee te gaan naar het Joodse restaurant. Die zag daarvan af.
Volgens zijn advocaat wilde de Syriër een statement maken ‘om een signaal af te geven aan de Israëlische regering’."

Dit gaat niet om een verwarde man maar een getraind strijder en is met voorbedachte rade, (notabene iemand meegevraagd uit het asielzoekerszoekerscentrum en in de hoop dat er mensen in het restaurant aanwezig zouden zijn), naar dat bewuste restaurant gegaan om een politiek statement richting de Israëlische regering te maken.

2
75 ActiveRush

* Verwijderd door de redactie *

76 duidelijk

@72
Er is nog een belangrijke reden voor die meervoudige kamer.

Ik ga het heel kort omschrijven.

Advocaat van verdachte gaat met succes het oorlogsleed van verdachte aanvoeren en maakt aannemelijk dat hij door emotie overmand, de Israelische vlag ging buitmaken.

Daarmee gebeuren er 2 dingen: de bijzonder positie die joden met oorlogsleed vaak innemen, zijn ze kwijt, in het beste geval is het namelijk 1-1, verdacht heeft OOK oorlogsleed dat meespeelt.
Maar mogelijk belangrijker: als het oorlogsleed van verdachte als verzachtende omstandigheid telt, betekent dat impliciet juridische erkenning voor wat Israel Palestijnen heeft aangedaan.

En dat.... ligt gevoelig genoeg om er meer dan 1 rechter naar te laten kijken.

3
77 HenkG

@75
noem voortaan even de bron erbij
https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/12/aanvaller-joods-restaurant-was-in-syrie-getraind-569011/

Want dan kunnen we lezen:

-------------------
Dat bevestigen bronnen met kennis van het politieonderzoek aan De Telegraaf. De man zou het naar eigen zeggen niet erg hebben gevonden als hij bij de aanval op het restaurant zou zijn gedood.
------------------

Onbekende bronnen met kennis van het politieonderzoek hebben een naam. Herman Loonstein. hij lekte naar de pers er is een klacht ingediend.

Die "kennis" komt van Loonstein en Loonstein heeft niet voor niets een klacht aan zijn broek, die neemt het ethisch niet nauw zeg maar.

3
78 HenkG

@77 lul verhaal! als.je zogenaamd gevlucht ben voor dat islamitische geweld, dan is het niet normaal dat hij hier dit soort dingen doet, slaat helemaal nergens op..als wij oorlog mee maken en vluchten naar een veilig land dan gaan we daar echt niet dit soort walgelijke dingen doen!!! het was allemaal met voorbedachte raad, zie @75 zelf iemand anders gevraagd mee te gaan etc, zat een heel walgelijk islamitisch plan achter, krijg elke dag meer hekel aan dat geloof, alles word maar door de vingers gezien, stop daarme, gewoon een terreurdaad, oppakkeb en het land uittrappen met zijn helel halal familie PUNT!

2
79 duidelijk

@79
Rechters kijken er wat zakelijker naar dan jij.

3
80 HenkG

@80 ja ze houden er rekening mee dat het een ziek geloof is, met altijd lagere straffen, omdat ze rekening houden met dat het mongolen zijn die niet beter weten dan hun walgelijke haatreligie..weg met die lui!!!

1
81 duidelijk

Ik ga ook niet verder welles nietes doen, is zinloos, de tijd en de rechtszaak laten vanzelf zien hoe het afloopt.

En dan discussieren we verder question

0
82 HenkG

@81
Lucht het nou op, die uitroeptekens? question

0
83 HenkG

@83 sorry, de frustratie zit me heel hoog..elke dag dat islamitische geweld

1
84 duidelijk

@82 goed plan

0
85 ActiveRush

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

27 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Porn Hindi VediosBlack Coc PornLesbian Jeans PornVideos Pornor GratuitoDesixnxx ComAshoka NudeCorian Xxx VideoSensational JennieSex Com KeralaLady Bodybuilder NudePorn JaponaiseXvdeos RedOily AssjobFur Porn VideosFree Lesbion Porn VideosDeman PornXxx Of Step MomWww Xxx Video BhojpuriRedheadteen PornMistress MadelineNaked LadysWww Xnxx ComSudharani SexAlura Jenson ComOnlyfans DpPeeg PornEbannedXhamaster HdOculus.com/family/Helen Miram NudeJohnny Sex VideoHdhindisexPunish Teens ComCfnm HotBf Adult EnglishPornolesbiennesPhotoscompanhantesMom PornolarVideos Of Mature Nude Women18 Yer Old PornNorasplaylistKorean Mom And Son XxxSlutofpascalCorey Chase VideoFilmes De Sexo CompletoNatalie NightwolfBabylon EsscortPorno Gay HqWww D4swing ComTamil Aunty SexesCatkittyXxx Videos BollywoodBathroom Hard SexBarbara Carrera NudeWomen Flashes In PublicSaba PonoBlacknakedmenEnglish XxxvideoPeachynezzBrazzers Real Wife StoriesGirls Getting WetAnime Pornography UncensoredGayporn CumshotsEm Indica PornPussysnapColegialasputasBarebackgangbangWebtooxyzVdeo SexxXxx Hindi SareeGym Xxx Video HdHorney LillyLana Rhoades Hd PornPorn With CrushPornography TabooFetish HeavyHot Sex XvideosChloe Sasha OnlyfansSkinny Teen PussyAnal PoundersVidio DewasaGirlfriendgalleriedRetro NudiesOld Andyoung PornDylan O Brien NudeJenaeve JolieMovie Night PornBrothersisterporn18andabusedDani Daniels In PornSafe Porn Web SiteGgw RedditThepiratebay.orgPornografia FamososLannie MorganHyderabad Muslim SexNorth East Sex VideosBar Girl SexFikfzpBollywood Rape SceneHabsi SexSusy Gala SexXnnxx PornSex Videos From HollywoodCreepy PornIndian Porn First Time SexErotica VideosThrobbing CimTrsyt.linkFree Cam To CamColton FordSommer Ray Nip SlipLegit Greek Rmt Gives Into Monster Asian Cock 3rd AppointmentNovspatraX Vidio HotLot LakarAnushka Hot NavelXxx Video Dekhen木下凛凛子Hamste PornDare Taylor NakedShesatlantisHxh Rule 34TightpussyhdCamsodaFreeornDoujins FrPorn Desenho GayXxx CreampieSexy Car WashTwins NakedXxx Com ComXvideo FirstNaked TitiesGracecharisTawog PornNachi KurosawaPorn ChingonHenati GamesMinilillyYaslı PorKendra Lust HusbandBest Korean Porn SitePornopiesOutdoorxxxSanelionSugandha SexKerala Sex KeralaFor Play Sex VideoStormy Danielsporn