Hans Verbeke/Henk Deleu
Volledig scherm
© Hans Verbeke/Henk Deleu

Doodrijder Saar (16) pleegt opnieuw vluchtmisdrijf na ongeval: "We zijn verontwaardigd en boos"

De 33-jarige automobilist die precies twee jaar geleden in het West-Vlaamse Gits (Hooglede) fietsster Saar Gevaert (16) in beschonken toestand en zonder inschrijving of verzekering doodreed, pleegde op 10 november opnieuw vluchtmisdrijf na een ongeval. Dat onthulden de ouders van Saar toen ze een ‘ghost bike’ op de plek van het ongeval zetten. “We zijn verontwaardigd, boos, ontgoocheld en machteloos”, klinkt het bij Bart en Ann.

288 reacties

  • tom goris

    6 jaar geleden
    Oe?? Die STRENGE VOORWAARDEN hebben niet gewerkt...das raar..
  • Nico VanLandschoot

    6 jaar geleden
    Iemand met twee pintjes te veel op(die nog correct veilig naar huis rijd met de auto,of zelfs met de fiets) word in België in verhouding harder gestraft dan zo een stomdronken doodrijder.
  • Jan Van Boterdael

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat men zulke misdrijven eens bij de misdaden zetten,weg uit het politierecht en laat zulke daders correctioneel veroordelen met minstens 5 jaar gevangenisstraf zodat ze sowieso een gedeelte moeten uitzitten.Mensen hebben geen schrik meer om naar de gevangenis te moeten want ze komen toch weg met een werkstraf of een boete of gevangenisstraf met uitstel,voor mij kan je maar één keer uitstel of werkstraf krijgen in uw leven,daarna is het menens!
  • georges quintelier

    6 jaar geleden
    Schandalig ,en een schandalig rechtssysteem erbij...echt een mensenleven is in België niks waard totaal niks waard,dat is al genoeg bewezen ...
  • Luc Deboosere

    6 jaar geleden
    Direct 5 jaar den bak minimum! Wat een gerecht in België, een lachtertje voor criminelen.