AFP
Volledig scherm
© AFP

Premier Michel: "Geen onderhandelingen mogelijk met Belgische IS-strijders"

België gaat niet onderhandelen met Syriëstrijders die willen terugkeren uit het gebied van Islamitische Staat naar ons land, ook niet in ruil voor informatie. Dat gaf Premier Charles Michel (MR) in de studio van VTM NIEUWS aan. “Ik zie niet hoe het mogelijk kan zijn om te onderhandelen met oorlogsmisdadigers”, zegt Michel.

116 reacties

  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Gaat die oelewapper ons uitleggen dat we niet zullen onderhandelen! Joepie! Zeker? België is België niet meer, en niemand uit de linkse meute die zich zorgen maakt om zijn klein - of achterkleinkinderen. Onze kinderen groeien op in een absurde, door twee gedeelde wereld.
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Ondertussen in Meyrem Almaci druk aan het zoeken hoe zij haar moslim broeders toch kan redden door hen naar België te halen. We zijn er noch niet vanaf.
  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    wa zever is da nu were ?? je zou beter het maximum uit te betalen pensioen op 3000 euro zetten !! dan is da ook opgelost graaiers
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Laffe populistische praat van Michel. Hij kan beter die Syriëstrijders WEL laten terugkeren en ondervragen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over die terroristen. Oorlogsmisdadigers kunnen altijd nog uitgeleverd worden aan Syrië of Irak. Na WO2 hebben we overigens ook de oorlogsmisdadigers laten terugkeren naar België en nadien zelfs NOOIT uitgeleverd aan de landen waar ze hun misdaden begingen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Nu komt hij in het nieuws ( idem Jambon) met iets wat niemand wil .Bij ons noemt men dat media geilaards .