Turkije wil ambassade in Oost-Jeruzalem (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Ignatia in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 5
  • 957x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Dan zijn al die Palestijnse relschoppers er mooi ingetuind en waren de doden niet nodig geweest.

6
51 Dune

Zoals iedereen reeds weet in Europa is dhr. Erdogan geen betrouwbare gesprekspartner, hij heeft Europa reeds gechanteerd over de vluchtelingen stromen richting het westen. Erdogan is een salafistisch persoon die de politieke Islam als belangrijkste speerpunt propageert, helaas ten verdoemenis voor seculier Turkije.

Weerstanden of tegenwichten bestaan al bijna niet meer door de zuiveringspolitiek die deze man de afgelopen jaren heeft door gevoerd. Met zijn troef hoog in het vaandel dat er een zogenaamde coup van de Gülen beweging achter zou zitten, hierdoor zijn er honderdduizenden mensen vervolgt om ongegronde redenen. Dit alles is in het werk gezet om zijn macht uit te breiden en te consolideren.

Terugkomende op het topic ben ik van mening dat dhr. Erdogan graag zijn Ottomaanse rijk weer voet aan wal wil laten hebben in de wereldpolitiek. Dus ik zie dit niet meer als een propagandistisch middel om Islamitische hartjes te winnen door gezien te worden als de grote leider die het tegen het Westen en Israel durft op te nemen.

Ik denk dat Atatürk zich in zijn graf zou omdraaien met zijn handen voor zijn gezicht, als hij zou weten wat dhr. Erdogan niet alleen de Turkse seculiere gemeenschap maar vooral derest van de moderne samenlevingen die andere geloofsovertuigingen hebben aandoet.

Laat u niet voor de gek houden, Erdogan staat voor Hamas, het Moslimbroederschap en de Grijze wolven... ooh ja en natuurlijk voor ons iets beter bekend de politieke party Denk.

7
52 Tzahal

@42

Elke keer weer hetzelfde huil verhaal..............

question

6
53 ikzelf66

@49 wat dacht u van manipulatie van Palestijnse kant?

hier een lachwekkende link over het manipuleren van de media

4
54 Tzahal

@54 Je moet je onderzoek eens beter uitvoeren voordat je iets plaatst, want ik herkende deze beelden direct en zijn afkomstig uit Irak. Dat staat ook in de 1e 2 commentaren vermeld... hasbara.

Inderdaad lachwekkend.

4
55 Keerzijde

@55 eerst een beetje uitleg over hasbara

"" Dus u weerwoord van "Hasbara" wat trouwens heel vaak gebruikt word als gemeen scheldwoord door anti Israel militanten die proberen een andere betekenis hier aan te geven, vind ik niet correct.Hasbara betekent volgens mij verduidelijking of verklaring, maar u geeft hier de keuze aan om hier een andere invulling aan te geven."" Anti-Israëlische activisten trachten zo’n negatieve bijklank te geven aan de term hasbara, ervan handig profiterend dat geen kat in Vlaanderen (of in Nederland) weet wat die term betekent. Zo erg wordt er een andere betekenis aan toegedicht zodat zij er vanzelfsprekend van uitgaan dat wanneer ze de term hasbara gebruiken tegen iemand, zij er automatisch van uit gaan dat de discussie reeds bij voorbaat gewonnen is. Zeg tegen iemand dat hij hasbara pleegt of een hasbarist is, en je zet hem meteen voor schut, schaak en schaakmat!"

5
56 Tzahal

@56 Gelukkig kent men in Israel meer humor en relativeringsvermogen dan jij nu toont. Over hasbara Israel's Channel 2 > Hope kindergarten

4
57 Keerzijde

@55 over de inhoud van het filmpje, wilt u op zijn minst te kennen geven of de beelden manipulatie zijn.. dan zullen we de plaats waar het gebeurt is maar in het midden houden omdat u de eerste 2 comments belangrijker vind dan het filmpje opzich.. question

of wilt u een filmpje over de haatscholen die er zijn in Gaza opgericht door Hamas? u zegt het maar.

6
58 Tzahal

@58 Nee dat gaan we niet in het midden houden. Je presenteer beelden uit Irak en presenteert het als Palestijns.

1
59 Keerzijde

Prima toch? Dankzij de VS hoeven anderen ook niet meer te wachten.

Oost-Jeruzalem is toegekend aan de Palestijnen en sinds 2012 onderdeel van de internationaal erkende staat Palestina.

7
60 Dian

@58 En heb je zelf nog behoefte aan foto's, video's en artikelen over hoe Israeli zeer jonge kinderen trainen in het gebruik van wapens, verheerlijking van oorlogen en geweld en haat tegen de islam, palestijnen en arabieren.

Of kom je tot het inzicht dat er aan beide kanten rotte appels zijn?

4
61 Keerzijde

@58 Dit is zeker ook allemaal manipulatie?

http://mondoweiss.net/2014/05/shocking-glorifying-violence/

http://tinyurl.com/ya9cqlyx
http://tinyurl.com/ycvf49kk
http://tinyurl.com/y8hzxe9d
Goed artikel http://forward.com/opinion/israel/197866/when-israelis-teach-their-kids-to-hate/
Apartheid http://mondoweiss.net/2017/09/rightist-smotrich-apartheid/

13 jaar lang krijgen deze kinderen al een escorte naar school omdat ze anders dagelijks door kolonisten gestenigd worden.
http://www.operationdove.org/dangerous-road/


Zelfs op school niet veilig
https://972mag.com/watch-settlers-attack-palestinian-school-harass-students/126864/
Stenen naar rijdende voertuigen vol kinderen
http://www.jpost.com/Breaking-News/Report-Settlers-throw-stones-as-Palestinian-school-buses-308282
Soldaten stenigen Palestijnse kinderen
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.750006

10
62 Dian

* Verwijderd door de redactie *

63 Tzahal

@63 Lees eens een keer voordat je wat plaatst > @61

2
64 Keerzijde
65 Dian

Ben blij met al die filmpjes van jullie allemaal! Jullie leveren het bewijs..........

GELOOF BRENGT DUS OORLOG!

Succes met jullie gelijk........!

3
66 ikzelf66

Ben geen Erdogan-liefhebber, maar hij maakt hier wel een goed statement mee. Hopelijk krijgt het initiatief navolging.

16
67 Barbapapa-7,5

@67 Ik ben ook geen fan van Erdogan sterker nog ik vind dit even stom als wat Trump deed. Maar het is een logisch gevolg van wat Trump deed. Als de VS zoiets gewoon zomaar kan doen dan staat het anderen ook vrij lijkt me.

10
68 Dian

@66 Meer correct is dat de politiek schaamteloos gebruik maakt van religies in de toepassing geweld.

2
69 Keerzijde

@66 wat vind u dan van opmerking >52 ben gewoon benieuwd naar u mening hierover?

4
70 Tzahal

@48 Dune
Voor Israël is Jeruzalem al één geheel door de illegale annexatie.
Maar de Apartheid in Israël is zò ver ingevreten in de maatschappij, dat gebieden met Palestijnen zwaar achtergesteld worden.

De voormalige Israëlische Premier Ehud Barak waarschuwde hier vorige jaar nog voor... question
Netanyahu policies may turn Israel into apartheid state – former Israeli PM https://www.rt.com/news/347093-netanyahu-israel-apartheid-barak/Barak: make peace with Palestinians or face apartheid https://www.theguardian.com/world/2010/feb/03/barak-apartheid-palestine-peace

14
71 Uit Den Haag

@51 Dune
Dit noem jij er in tuinen??
Ik noem het moord! question

Israëlische militairen namen eerst zijn benen te grazen en namen toen zijn leven
Vrijdag heeft een Israëlische scherpschutter Ibrahim Abu Thuraya een inwoner van Gaza met twee geamputeerde benen doodgeschoten, terwijl hij in zijn rolstoel protesteerde in de buurt van de Israëlische grens. ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/221625-israelische-militairen-namen-eerst-zijn-benen-te-grazen-en-namen-toen-zijn-leven

13
72 Uit Den Haag

@70 Dat vind volgens mij iedereen hier vreselijk, het is een domme vraag.

9
73 Dian

@53 ikzelf66
Je schrijft:
hetzelfde huil verhaal

Jij huilt om 2 kapotte ruiten.
Ik huil om moorden die door Israëlische militairen (gesteund door de Israëlische regering) worden gepleegd op ongewapende burgers question

12
74 Uit Den Haag

@70

Erdoğan maakt gewoon misbruik van de onwetendheid van de Turken en gebruikt het geloof voor politieke belang. Ik ben het dus ook wel met u eens.

2
75 ikzelf66

@74

Je blijft maar huilen hè?

Éénrichtings denken maakt je kennelijk niet alleen maar dom maar ook emotioneel of niet huilbaby?

question

4
76 ikzelf66

@58 Tzahal
Waarom maak je niet eerst je excuses voor je leugen, pardon, hasbara met je "manipulatie van Palestijnse kant" terwijl het Iraaks is?!

12
77 Uit Den Haag

@77 omdat ik niet overtuigd ben, als je hier een goede bron voor kan aantonen en het klopt wil ik gerust mijn excuses aanbieden.

2
78 Tzahal

@42 kijk eerst maar eens naar wat Palestijnse en moslimvriendjes uitvreten, goed onderzoek doen aub en wellicht zul je dan begrijpen waarom Israël doet wat het MOET doen, nl zichzelf verdedigen tegen terroristen ook al zitten ze in een rolstoel of ambulance.

3
79 Mijn waarheid

@79 Misschien is het een strak plan om beide tegelijk te onderzoeken?

8
80 Dian

@78 Het was Iraq en heeft niets met de Palestijnen van doen.

Zie hier de conclusies van Bellingcat (niet voorkeur als bron, maar wel redelijk gedetailleerd). Wie, wat en waarom hebben zij niet niet kunnen vaststellen, maar wel de locatie.

* All footage related to the car bomb incident was photographed or filmed at the same location in the Al-Hurriyah neighbourhood in north(west) Baghdad, Iraq (where);
* A car bomb indeed exploded in this street, but the only footage of the explosion shows that the casualties were pretending to be injured or dead. There is no open source information about a second car bomb in the Al-Hurriyah neighbourhood or wider Baghdad;
* RT Arabic and AP have published footage of the site of the staged car bomb explosion and claimed it was the location of a car bomb that killed several individuals. However, open source information suggests otherwise.
https://www.bellingcat.com/news/mena/2016/11/04/remarkable-case-iraqi-car-bomb/

Does this video show the moment Iraqis stage a car bomb terrorist attack? https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/558731/iraq-baghdad-staged-fake-car-bomb-suicide-terror-attack-video-viral-cctv-ISIS-trick-real

3
81 Keerzijde

@75 dank voor u reactie.

2
82 Tzahal

@81 sorry bellingcat kan ik niet aannemen als bron omdat hun "leugen" van de MH17 dus dat u juist deze site aanhaalt is opmerkelijk omdat dit onderwerp nogal op zijn minst gevoelig licht in Nederland.

Link komt na de Quote.

"" Waarom dat blinde vertrouwen in dit platform voor burgerjournalisten? Die vraag is kennelijk ook gesteld op de redactie van Der Spiegel in Hamburg. Het tijdschrift vroeg een échte forensisch wetenschapper de analyse van Bellingcat onder de loep te nemen. Het oordeel van de wetenschapper was vernietigend: de analyse van Bellingcat is niet forensisch verantwoord, en bovendien zeer subjectief. Op basis van het ‘bewijs’ van Bellingcat kan met geen mogelijkheid worden aangetoond dat Moskou de beelden heeft gemanipuleerd, zo oordeelde de wetenschapper. ""

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/article/2015/06/in-propagandaspel-rond-mh17-zijn-niet-alleen-russen-verdacht-1772794W/

en ik vroeg voor een betrouwbare bron!
Dus sorry geen excuus..

2
83 Tzahal

"Maar zo God het wil, kunnen we daar straks een ambassade open'', zei Erdogan volgens Turkse media"

Tja, welke god dan.
Ik vraag het me af.
Zal het die van de Joden zijn, die van de christenen, misschien die van de islamieten of is het toch 'Het Vliegend Spaghettimonster'?

0
84 tegenzinnig

@83 En de Daily Star is zeker ook onvoldoende. En de overige benoemde msm als RT, AP, Al Jazeera, NY Times, Reuters en Amnesty die deze false flag in Irak als reeel aannamen vindt je natuurlijk ook onbetrouwbaar.

Heb je jezelf ook afgevraagd waarom de Palestijnen een fake bomaanslag zouden willen uitvoeren? Is dat een standaard tactiek van de Israeli op de Palestijnen? Ik denk dat er iets mis is met je realiteitszin.

Gaat er nu echt geen lampje branden? Diverse msm sites melden deze gebeurtenis in Iraq en jij komt aanzetten met een hasbara youtube channel waarvan je inhoud op geen enkele wijze kan staven.

Op je excuus zit niemand te wachten. Dat je staakt met verspreiden van disinformatie is al voldoende.

4
85 Keerzijde

@24 "...Is Israël een NAVO bondgenoot? Je hoort toch ook de raarste dingen hier….'

Wist je nog niet dat Israël en de VS elkaars extensies zijn...?!
Een aanval op Turkije betekent dus een aanval op de VS en daarmee ook op Israël.

2
86 CoolMemories

@85

1.Heb je jezelf ook afgevraagd waarom de Palestijnen een fake bomaanslag zouden willen uitvoeren?

- Ja omdat Hamas geen Coëxistentie ambieert en het dus koren op de molen is van hun om de propaganda oorlog een positieve invloed te geven om Israel het boete kleed te geven.

2.Diverse msm sites melden deze gebeurtenis in Iraq en jij komt aanzetten met een hasbara youtube channel waarvan je inhoud op geen enkele wijze kan staven.

- ik zal nu een keer niet gaan op het vergankelijke woord hasbara, maar wil je gewoon vragen zonder andere invloeden op je beoordelingsvermogen wat je ziet. je ziet toch manipulatie of in ieder geval verdraaien van de media waaruit volgt dat de nieuwsvergaring ook beinvloed word.

3. Op je excuus zit niemand te wachten. Dat je staakt met verspreiden van disinformatie is al voldoende.

- mijn excuses doet er idd niet toe, maar deze kan ik pas geven als ik overtuigt ben dat er de goede informatie gegeven word en geen desinformatie van onbetrouwbare bronnen. u weet net zoals ik dat de propaganda machine van hamas op volle toeren draait. dus denk dat u eerst een hand in eigen boezem moet steken voordat u de wijzende vinger naar iemand anders richt.

2
87 Tzahal

Turkije nog wel. 1 vd landen die een historie heeft met het binnenvallen van andere landen en het met grof geweld uitmoorden en tot slavernij dwingen vd bevolking. Laten ze eerst maar eens het bezette deel van Cyprus teruggeven aan Griekenland en eens openlijk door het stof kruipen over de vele genocides die zij in hun bloedige historie hebben uitgevoerd. Hoe durven ze. Van enige zelfreflectie is ook werkelijk geen sprake in de islamitische wereld en zeker niet bij Turkije. Israel werd aangevallen door de buurlanden en had nooit 1 cm terug moeten geven, dat is hun grootste fout geweest. De hyena"s aan de grenzen hebben gegokt, gehoopt de Joden uit te roeien en dat is mislukt.

1
88 Bleke Betty

@48 " zodat Oost-Jeruzalem onder leiding van Israël op een fatsoenlijk welvaartspeil kan worden gebracht."

Ik weet niet of je het weet, maar Isreal vindt al 50 jaar dat het de leiding heeft in Oost Jeruzalem. En daar zijn de huidige omstandigheden het RESULTAAT van.

Over dat resultaat, zei de Israelische president in the Washington Post
-----------------------------
Does anyone think that dealing with the sewage, roads, schools and medical centers of eastern Jerusalem can or should wait until the end of the conflict?
-----------------------------
Aldus Reuven Rivli.
https://www.washingtonpost.com/opinions/what-israel-should-do-to-lay-the-groundwork-for-peace/2015/12/08/58c71fb6-9d12-11e5-8728-1af6af208198_story.html

Het zou een prachtig verdesgebaar zijn wanneer Israel eens, onbaatzuchtig, de omstandigheden in Oost Jeruzalem opkrikt. Rivli wijst daar ook op: dat bouwt vertrouwen op en kan eindelijk eens die vicieuze cirkel doorbreken.

Maar dan moet eerst de mentaliteit van die Israelische leiding veranderen, die werkt namelijk al 50 jaar NIET.

4
89 HenkG

Weetje schaken is een erg leuk spelletje vooral op wereldtoneel.

0
90 Neo Darwinius Maximus

@87 Je spoort voor voor geen meter en negeert de gehele msm. Enig bewijs aanvoeren voor de hasbara en desinformatie die je verspreidt laat je na.

Het enige wat je doet is je ziekelijke haat in stand houden m.b.v. aperte onwaarheden.
1e Zo verkondigt Hamas al jaren Israel te erkennen op de grenzen van '67.
2e Yep de media werd hier gemanipuleerd, maar over een ding is iedereen het eens, de locatie betrof Iraq en niet Palestina wat jij ervan maakt.
3 Je vertrouwt geen onbetrouwbare bronnen maar leunt wel op een Hasbara youtube kanaal en negeert de msm die eenduidig de locatie benoemt, Iraq.

Vandaag hebben de VS en Israel zich verder geisoleerd op het wereldtoneel > US outnumbered 14 to 1 as it vetoes UN vote on status of Jerusalem https://www.theguardian.com/world/2017/dec/18/us-outnumbered-14-to-1-as-it-vetoes-un-vote-on-status-of-jerusalem

Dankzij een kans-, tact-, en strategisch visieloze actie van Trump. Het zal je leider en voorbeeld maar zijn.

2
91 Keerzijde

@91

Graag even bewijzen voor wat je beweert over erkenning van Israël vwb grenzen van 1967. Want dat zou dan de eerste arabische groepering zijn die Israël op die gronden accepteert en erkent... De rest erkent heel Israël niet, ook niet die grenzen die ze zelf zo schonden, in 1967!

1
92 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Advies: maak meer van het Bijlmerramparchief openbaar, zodat burgers ‘hun eigen verhaal kunnen vinden’

Maar die mensen hebben na dertig nog steeds geen Nederlands geleerd, die spreken nog steeds Swahili ... 😎...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Maar die man zijn Volkspartij heeft verlies geleden? Wat een grote broek trekt Timmermans hier aan. Alhoewel, groter dan de broek die hij op tv ...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Mooi, een jankende Van der Burg, personeelstekort, geweld, Boa's moeten bewaken en nu her vertrek van deze directeur. De eerste barsten in die z...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Het doet mij denken aan de eendenfuik....

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mensen vragen zich af wat er met het gezicht van Sarah van Soelen is gebeurd

Je zal toch zo rondlopen als siliconen kip met eendenlippen, zou ze ook een schaamlippencorrectie ondergaan hebben?Wat een koe....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Kan het niet over Rob en de Russen gaan? Nogal off topic....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

20 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
TitsandassVideos Para Adultos XxxMimsyheartHairy PuzzyLesbian Sex TapeWhooties18 P O R NTitty Falls OutDesi Hot XnxxMallu Actress PornDanny D Xxx VideoSasha Grey PronAnimes That Show BoobiesFilm Bokep TerbaruWonder Woman SexXmxx TamilRoybn BanksXxnHindi Adult FilmTamil Fuck SexSauth Africa Sex VideoAugest AmesSunny Leonex XxxFinesse 2tymes PornPineapple Brat PornGif NudesSexo Com.desconhecidoLeasbin XxxPenthoise PetsKiss Sex Video DownloadKangana Hot PicsRiley Onlyfans LeakOldest Porn StatCartoon PoenJapanese Messege PornHawain PussyAlana KernDise Sex ComWomen SissoringErinashfordHistoria PornograficasNatasha NcieYasmin DelizBlair IvolyTamil Xnx VideoXnxx Tube ComMula ChappalLiteroticiaFree Sexy Video ClipAoi ShirosakiEsposa CogidaBangladeshi NakedKannada Hot Sex MovieP0lish PornBoobs SuckibgRekha Ki Sexy MovieFree Mature PpornSerenity Cox GangbangManga18hAllporncomicssTeenies Porn TubesJe Montre Messeins ComXgamterCuming VideosVillage Xx VideoMylflabsPornstar OnlyfansSkipthegames Albany GaFilmes Pornos BizarrosBig Penis NudeWww Indian Wife Sex ComVic's On The River PhotosIndian Aunty XxBig Boobs Bhabi PornAletta Ocean Video DownloadXxx Boy AndPorn Full NelsonJenny2tabordaWillow Ryder VideosKimmy Kimm CreampieSurvivor Nip SlipsDeepfake PornGloryhole SectetsJjk HentaiNico CoopaSitting Position SexKavitha XxxKonnani Yasashiku SaretanoAnal Fingering PornSunny Leone Xvideo NewBbw New PornsElliot FinnLesbins With Big TitsCasey Kisses PornGrany PornMiley Cyrus Pictures NudeNude Kristanna LokenMomsxxDipeka Xxx VideoAfricancastingNonton Bokep IndonesiaSkylar Vox SquirtPornô Brasileiro NovinhaXnxx EdKhloe Kardashian PornSangetodVery Hot PornJapanese Women SexWww Indian Hot Web Series ComTime Stop Japanese PornFacesitting On SlavePorn SightsFreeporn SpankSites Like XhamsterExcortbabylonMundohentaioficialFivestarpornsitesDiablo PornDoctor XvideoSax VidaoSexvideorBokep .Asian Anal SexCumshots OrgyBrother And Sister Sleeping Sexy VideoOffice EroticCherry PoppensAtriz Porno JaponesaPerfect Girls Perfect GirlsDakota Tyler AgePriya Rai Xhamster갑딸남CinnabusPornocolombianaRedtube IndianFucking Movie DownloadSilk Sex VideoKinky FamilyBoymomsexKathryn Morris NudePornos De MamasMommy Blows BestSleeping XxxnxSex With Neighbour AuntyAunty Porn Videos IndianEva Notty Gym PornJanet Jacme Porn StarSwinging Wife First Time4kpornBd Porns