Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © VRT

De Wever: "We moeten jongeren sneller uit 'mesthoop van thuisomgeving' weghalen"

BinnenlandVolgens Bart De Wever moeten sommige jongeren sneller uit hun thuissituatie gehaald worden. Dat vertelde de Antwerpse burgemeester (N-VA) vandaag in De Zevende Dag. "Bij sommigen is de thuisomgeving een mesthoop waar niet veel bloemen op groeien", klonk het.

334 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    We moeten foefelende politici wat vroeger de laan uitsturen De Wever en dan zou jij zowat de eerste zijn om te vertrekken . De mensen zo beliegen , foei, nooit meer nva.
  • Nele De spiegeleer

    6 jaar geleden
    Hoe gaan ze dat doen? Ze kunnen gehandicapten helpen wegens plaatsgebrek. Misschien in die lege dozen van een woonzorgcentra's...Hij kan het vragen aan de multinationals.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Lutgard Crombez,misschien dat 70 % (de andere partijen dus) wèl hun hersenen gebruiken.Of leeft u liever in een land waarbij men u zonder enige rechtspraak of reden enkele dagen kan gevangen zetten.Iets wat De Wever zelf voorstelde.De film '1984' al eens gezien?Dat is de natte droom van BDW.
  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    'Fons Baert' Je mag niet vergeten dat BDW, ook al wat hij zou willen verwezenlijken, veelal wordt tegengehouden door andere partijen. Het is niet dat hij met een vingerknip alles in orde kan krijgen, was het maar zo gemakkelijk dan zou er al veel veranderd zijn in A.
  • HUS JOZEF

    6 jaar geleden
    Die bananen en appelsienen die in Antwerpen aan komen dienen enkel om de vrachtbrief in orde te maken waar een haven om draait zijn wapens en drugs .