door Inter in Politiek  ·  84 Reacties

  • 38
  • 1569x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Valt op dat wanneer er nadruk word gelegd op de onkunde van de haagse-club er direct een aantal aanhangers begint te huilen, maar ja meer kun je ook niet verwachten het bezit van zoveel onkunde zorg voor dat soort reacties!

2
51 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

52 Robin

@43 en @45
Excuus correctie van wat feitelijke onjuistheden!

Mijn gebruikte statistiek bepaald aan de hand van de resultaten van debat gemist klopten niet helemaal. Door simpelweg te zoeken op naam, trefwoord of thema krijg je verkeerde resultaten. Daarbij is Pechtold nog gewoon de D66 fractie voorzitter omdat hij, net als Buma, geen minister is geworden. De tijdelijke verstandsverbijstering kwam door het twitter bericht van FvD waarin de recente aanwezigheidsgetallen van Paternotte (i.p.v. Pechtold) naast die van Baudet, Dijkhoff en Buma werden weergegeven.


Hier een complete lijst met bij alle fractievoorzitters in de Tweede Kamer het aantal plenaire vergaderingen waarin door het lid een bijdrage is geleverd, sinds 28 maart 2017 (debat over de verkiezingsuitslag).

Kuzu (DENK) 53
Baudet (FvD) 41
van der Staaij (SGP) 39
Asscher (PvdA) 32
[Marijnissen (SP) 28*]
Krol (50+) 25
Dijkhoff (VVD) 22
Segers (CU) 16
Buma (CDA) 11
Wilders (PVV) 10
Thieme (PvdD) 9
Klaver (GL) 9
Roemer (SP) 9
Pechtold (D66) 9
* pas heel kort de fractievoorzitter

Reproductie kies eerst juiste spreker en dan periode vanaf 28-03-2017
https://debatgemist.tweedekamer.nl/sprekers

2
53 Reactie

GS verspreid weer eens nepnieuws met sensatiezuchtige, op de emotie inspelende, kretologie, wat een bagger journaille weer.

25
54 Crannbuidhe

@ll

ik geloof niet in 'de monarchie'
beschouw de vrouw van dhr Alexander, als vrouw van deze man
niets meer...
verder vind ik haar vader, niets slechts over de doden...
discutabel

wat mij betreft staan de Nederlanders op
los van welke achtergrond!

zie 't land waar ik geboren en getogen ben
afzakken tot een boerderijbedrijf!

waar de varkens regeren...oink, oink, oink

1984/animal farm/brave new world

ik pas

2
55 Grootmoeder

@54
Paternotte komt hiermee, GS pikt het op:

2
56 Schildpad

wat ik wel grappig vind, is dat de vrouw van de koning
zich inzet voor 'kleine kredietjes'
om een 'beter leven te gaan krijgen'

meisje toch!

of wil deze mevrouw de allerarmste onder 't druk van banken plaatsen?

3
57 Grootmoeder

https://twitter.com/i/web/status/942417345007505408

2
58 Schildpad

@57
Ik vermoed al langer je 2e optie Grootje.

3
59 Schildpad

Dat Kasja Ollongron Baudet weinig ziet ligt natuurlijk gewoon aan haar zelf, zij heeft slechts aan 1 plenair debat haar begroting, 3 vragenuurtjes en 1 commissievergadering deelgenomen. Maar dat kan je haar natuurlijk niet echt kwalijk nemen als minister.

Het zal haar zijn opgevallen dat Baudet het begrotingsdebat over haar post (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) links heeft laten liggen.

Begrijp dat ze, nu ze ziet dat de FvD heel snel groeit in de peilingen, wat een bedreiging is voor haar politieke vriendenkring. En er werd geframed dat Baudet er zo weinig aanwezig is, politiek "correcte" als ze is het allemaal direct geloofde, en probeerde er nog een schepje boven op te doen.

4
60 Reactie

@53

Zo netjes uitgezocht! En het bewijs dus dat er juist nepnieuws over Baudet verspreid wordt.

Ook weer een aantal die GS mbt nepnieuws beschuldigen maar geen voorbeeld kunnen aandragen

5
61 Hefan430

Ik was al moslim-moe en pinokkio-moe, komt daar nu bij: Ollongron-moe.

6
62 Jan met de korte achterlul

@61 mooie conclusie kunnen we de topic sluiten

1
63 megaton

Laat dat mens toch wauwelen. Wie interesseert het nou echt iets ? Misschien een paar verstokte D66 fanaten. De rest totaal niets. De meeste mensen op straat weten nog eens niet wie ze is of wat ze doet als je met haar naam aankomt zetten. Durf ik een aardig bedragje op in te zetten.

5
64 De Vliegende Brabander

In Buitenhof probeerde Ollongron quasi terloops de aanslag op het Joodse restaurant te linken aan de boodschap van Trump. Ze trok het een beetje terug, quasi vriendelijk. Maar de vuile boodschap was: die Syrier had een goed excuus om dat restaurant aan diggelen te slaan. Grapperhaus en Ollongron een paar namen die je nu al goed in de gaten moet houden.

4
65 Soare

@65 Wanneer een uitspraak niet in de Zionistische agenda past, hoeft het niet meteen verwerpelijk te zijn. We hoeven toch niet allen aan "Loonsteintjes" te doen en het causale verband te ontkennen.

20
66 Barbapapa-7,5

Het zou me niks verwonderen als Olongron speciaal is ingevlogen om haar af te schieten. Net als destijds minister Ooievaar.
Ook negatieve reclame telt bij D66. Het schept bekendheid.

7
67 Mollevanger

@66
Hahaha.je word steeds lachwekkender.

3
68 Benzardi

@54

Yups, wel vermakelijk om te zien hoe "volwassen" jochies zich zo emotioneel opwinden over Ollongren.

18
69 Drumpf

@67

Jah joh, het is een Nederlands-Zweeds complot question question

Baudet is gewoon weinig aanwezig wanneer het ertoe doet, maar dat is ook precies de insteek van elke demagoog. Veel geschreeuw maar weinig wol en vooral wegblijven wanneer het in de Tweede Kamer ergens over gaat. Dan gaan kamerleden namelijk klagen over je afwezigheid en voilà, het slachtofferrol is compleet. De byzantijnse huilie huilie achterban braakt hun elegie met de nodige hoofdletters uit op social media en de aandacht van de dag heb je weer in de pocket.

Zo opzichtig allemaal. Althans niet voor de geagiteerde gefrustreerde onderbuik.

22
70 Drumpf

Gokje, zij gaat de eerste Minister worden die weer zal aftreden, zo dom dat kan echt niet met haar nep nieuws.

3
71 corretje

@61
Bedankt, heb geprobeerd even een nette lijst te maken. Zeker naar mijn eerste fout ermee.

Ook de nieuwe lijst is niet perfect, omdat je niet 1 hit krijgt per debat maar 1 hit per video. Ofwel het aantal gevonden video's waarin een lid een deelname had. Omdat er van de langere debatten meerdere video's bestaan, soms wel 2 of 4. Bijvoorbeeld 2 aparte video's van 2 lange termijnen. Of 4 aparte video's van 2 termijnen van zowel de kamer als de regering.

Zo kan iemand een 1e hit krijgen voor spreken in de 1e termijn en 2e hit voor een vraag stellen in de 1e termijn van de regering, een 3e hit voor spreken in de tweede termijn, een 4e hit voor een vraag stelling in de 2e termijn van de regering.

Hoe dan ook geeft het lijstje wel redelijk het aantal deelnames weer van alle fractieleiders sinds de verkiezing. En ja dan kan je inderdaad niet zeggen dat Baudet zich niet heeft ingezet. Zeker Kuzu en ook van der Staaij verdienen op dat vlak een pluim.

1
72 Reactie

@67
Wat bedoel je met ingevlogen?

Ze is gewoon geboren in Nederland, en woont hier ook al haar hele leven, uitgezonderd een studie die ze in Parijs volgde. Enkel haar moeder is een Zweedse.

Ze werkte van 1992 tot 2007 op het ministerie van economische zaken, o.a. als hoofd parlementaire zaken. In 2001 werd ze directeur Europese integratie en strategie en in 2004 plaatsvervangend directeur-generaal economische politiek. Ze stond in 2006 al 5e op de kandidatenlijst van D66 (, waar D66 echter maar 3 zetels haalden.)

In 2007 verhuisde ze naar het ministerie van Algemene Zaken als plaatsvervangend secretaris-generaal. Vanaf augustus 2011 was ze er secretaris-generaal.

In juni 2014 werd Ollongren namens D66 wethouder en locoburgemeester in Amsterdam.
Op 18 september 2017 nam ze de taken van burgemeester Eberhard van der Laan over, die zich ziek meldde en op 5 oktober 2017 overleed.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kajsa_Ollongren

Veel betere voorbeelden van een in Nederland geboren en getogen beroepspoliciti als Ollengren zijn er niet.

6
73 Reactie

Ze heeft overigens nog wel haar Zweedse nationaliteit gehouden alsmede haar paspoort. Haar vader wad een Indonees uit Java meen ik. Die heeft Indonesische nationaliteit Olongren heeft nooit haar Zweedse nationaliteit willen opgeven

5
74 Jan met de korte achternaam

@74
Boeit mij vrij weinig wie haar vader en moeder waren, zelf is ze een door getogen beroeps politicus, een totale insider. Ze heeft heel haar studie en werk leven bij de overheid geleerd om alle politiek correct denkbeelden tot in de perfectie over te nemen en tot uitvoer te brengen.

Wat @67 dan ook beweert is complete onzin, een van hun grootste insiders, die geprogrammeerd met de ideeën van de heersende macht, gaan ze natuurlijk nooit uit de weg ruimen.

5
75 Reactie

Ach, ze staat soms een pietsie buiten de realiteit
Bijvoorbeeld als locoburgemeester, toen ze (abusievelijk) zei: ik ga Amsterdam afscheiden "als Geert Wilders wint".
Wat ze bedoelde was dus bij een grote verkiezingswinst voor de PVV.

Ach, dat was allemaal 'D66 grachtengordel prietpraat'.
Hogelijk strafbaar, maar zij kwam er makkelijk mee weg.

Er is namelijk een machtige hand, die de voormalige secretaris generaal van het departement Algemene Zaken uit de wind houd.
Die noemde haar 'rechterhand' en 'zijn meissie'.
En daar bedoel ik echt niet Pechtold mee.

1
76 tegenzinnig

De vrouw is een narcist. Dat kun je duidelijk zien.

3
77 drommelsch

Ernstig verward type.

Straks komt de politie haar halen voor het gesticht van verwarde wijven.

2
78 Wil je niet weten

@74 Dan zou het voor haar geen enkel probleem moeten zijn om haar Zweedse nationaliteit op te geven... voor het zelfde geld is ze nu een spion van de Zweedse KGB....

4
79 Topperz

Wat ik van niemand hoor is de mogelijkheid dat ze echt DENKT dat ze Baudet nog nooit in de kamer heeft gezien als zij er is . Misschien gebruikt ze stimulerende/verdovende substanties waardoor ze er niet goed bij is als ze in de kamer is en geen enkele persoon goed kan waarnemen?
Of misschien liegt ze dat ze kan zien maar is ze gewoon blind en doet net alsof ze haar ogen open heeft. Bij dit soort figuren verbaas ik me echt nergens meer over. En ze past opvallend goed in de D66 (verknipte) mentaliteit.

3
80 PFL

@79

"voor het zelfde geld is ze nu een spion van de Zweedse KGB...."

Dit is wel een hot item onder complotfetisjisten inderdaad.

7
81 Drumpf

@81 Geen risico lopen met politici is wel erg moeilijk te begrijpen

0
82 Ikke44

Ze kan minstens net zo goed liegen als meneer Rutte. Wat me stoort is dat er geen presentatoren zijn die de juiste vragen aan haar (mogen?) stellen. Ze verteld keiharde leugens over Russische inmenging met een stalen gezicht. En dat haar vrouw de producer is van Arjan Lubach die haar nepverhaal over de "gehackte" Ambassade site keihard onderuit haalde is helemaal merkwaardig.
Onbetrouwbare, ondeskundige D66 minister van binnenlandse zaken die beleid baseert op onbetrouwbare bronnen en horen van.

1
83 logikus

Geenstijl snapt de betekenis van "ontmoet" niet helemaal.

Je zou willen dat ze haar punt snappen, en daar eerlijk over zijn.... Tja.... Ze spelen liever woordspelletjes om een vals gelijk te halen.

4
84 PipoDeC

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

5 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

6 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

32 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Lisa Ann BangbrosUpawgGif PornografiaFilmes Pornos De DesenhosCarey Mulligan NudeMachine Sex VideoBlood Sex Video HdUltraflmsBeautiful Sexy Girl ImageXxxn CartoonChaines Porn MoviesBlair Williams BjPlayboy Plus VideosSonia Bhabhi XxxRaven Hart XxxMom Setp SonLacey Lane And ManxBonniekinzCouples At The Nude BeachCocochat.frPornos 12Minililly OnlyfansHouse Aunty SexGay Porn PhotosShoujo TsubakiX VideossexyOral GifAfrican Porn HdLegal PornosRebel Wilson NudeLoyaltriniAnime Boobs PornGand ChudayiPorn Sexy Videos HindiFreeshemale PornHomemade Bbw PornUncensored Porn ComicsDeepfake Porn VideosGay Nude BeachSsbbw RedditBig Bubs XxxConstruction PornhubFatherkelsPornhub GirlsXxxboy BoyPillow GrindingPrimal HardwareHqporner.comkAsian Sex Diary PornJess Gabor NudeAnime Boobies NakedOld Girl Sex VideoXnxx South IndiaLatina Casting PornPlaymate HunteeBlack Porn DadManuel Ferrara PornstarOctavia Red ShoplyfterHiperdex AdultKate Dalia NudePorn Party PornNormal Sex VideoFaye Hadley NudeCandid NipplesDesi Mallu Aunty PornGirl Sex In BusXxx In TubeFree Porn Fir WomenContos Eroticos InterracialBigtittygothegg NudeReallyriribaby NudeIndian Girl Nude SelfieTamil Xnxx TvKylie Henner PornMature Creampie PornVideo Sexs AmateurOrgy DomePenises CumingBlake Blossom Double PenetrationBlack Porn AnalPirm HubMom Xnxx HotSchool Madam XxxSistersex StoryExtrematubeJeux Video PornosXxx Movie ActressSex Videos Boobs PressingBf Video LTube Galor18 NudesLesbian Tries CockRomi Rain PovHentaisharingAnal Mom Son PornAssporn HdMegan Rain Virtual RealityBug Tit SuckingXxxcom JapaneseBeautiful Girl Xxx Sex VideoWet TribbingDiora Baird Only FansLook At My PussySwinglifesسکس افغانKristin Kreuk SexyFredina NightclubUncle And Aunty Sex VideoAshlyn Peaks PornJav GloryholeDirty Talk LatinaPorn ShoplyfterTelugu Aunty Sex Videos ComPrison XxxMackenzie Jones LeakHdsexvideoGarbhwati Sex VideoHood Porn BlackBest Asian PornostarP Hu BTast PornMrderpfakeFilmes Pornográfico CaseiroMarine ViscontiSexxy Porn VideoXxx CompilationNew Bollywood XxxWw Kannada Sex VideoR NormalnudesR SextstoriesAsian DildoSpoungebob PornFirst Time Les PornPenny Underbust NudeMalluxvideoLittlepolishangelGhetto Tube .comSkipe The GameGifswowXxx Sex Video Hd VideoMiki Blue PornEmilybloom NudeHindisexmoviePorn SecyThe Ring PornProstituée PornWww You PorbEatingassSyren De MyrLooney Tunes Porn