Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Thinkstock

"Ze gaan met hun jeans in het water en bedreigen medewerkers": zwemdag voor vrouwen loopt uit de hand

DuitslandElke vrijdag vanaf 17 uur zijn enkel vrouwen toegelaten in een stedelijk zwembad in de Duitse stad Hannover. Dat loopt echter niet van een leien dakje, zo blijkt uit de onthullingen van een lokale krant. Moslima's nemen het niet zo nauw met de hygiëneregels en dat bezorgt lokale politici kopzorgen.

281 reacties

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Ik ga toch ook niet in mijne winterjas zwemmem!
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    het zijn mensen die over beschermt zijn door onze traditionele partijen die alleen de stemmen willen van die moslims?als zij stemmen voor deze partijen want met de p^komst van Abou JahJag let maar eens op die vogel zal verkozen worden
  • wilfried stockmans

    6 jaar geleden
    er zijn partijen die jaren geleden DE GROTE WAARSCHUWING HEBBEN GEGEVEN je had er toen moeten voor stemmen. de schuld ligt bij Europa en het zal nog slechter worden als ze op de stemlijsten gaan staan . Willy stockman .
  • Peter Dauwe

    6 jaar geleden
    Verven hun haar in het zwembad????!!!!
  • john peergin

    6 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is dat die stomme gemeente Hannover dit al 12 JAAR toelaat........ Met onmiddellijke ingang geen moslima's meer toegang tot het zwembad verlenen. Trouwens, wat gebeurt er allemaal in ons land zonder dat we daar iets van weten? Het is een grof schandaal dat de plaatselijke en landelijke autoriteiten hier en in andere landen (Duitsland, Nederland, Engeland, etc.) allerlei kwesties geheim houden. Dat is absoluut onacceptabel!