door Tzahal in Politiek  ·  38 Reacties

  • 16
  • 547x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja leuk heh, ISIS bevechten terwijl ISIS gewoon bewapend werd door het westen en de golfstaten. Er is inmiddels geen ontkennen meer mogelijk. Wat de complottertjes steeds al zeiden is gewoon waar: "In one case, an advanced anti-tank guided weapon was “manufactured in the EU, sold to the United States, supplied to a party in the Syrian conflict, transferred to IS forces in Iraq, and documented by a CAR field investigation team following its recovery from IS forces.” The report noted that “the full chain of transactions occurred within two months of the weapon’s dispatch from the factory.”

The serial numbers on the weapons are also crucial in determining how the militants acquired them. According to the report, almost half of the weapons that were investigated featured “serial numbers that are close in sequence to those of other, identical weapons in the sample.” As a result, they found at least “240 sets of weapons that were manufactured in the same production runs and probably exported in the same, or successive, batches.” This suggests that in some cases, the weapons were delivered to the militants by the thousands."

De wapens werden VIA goedgekeurde rebellengroeperingen met de grootste spoed aan ISIS bezorgd. Het artikel gaat over een vernietigend rapport dat zojuist is uitgebracht : http://thefreethoughtproject.com/conspiracy-theorists-right-msm-admit-cia-armed-isis/
Link naar rapport = PFD in artikel. Reuters en USAtoday melden hetzelfde.

2
1 Ness

In welk hol vat worden deze miljoenen toch gestopt?

0
2 Jan met de korte achterlul

Nederland betaalde 60 miljoen voor ‘stabiliteit in Syrië’

Ik voel me hierdoor instabiel worden.

Rutte, doe er wat aan.

0
3 Wil je niet weten

Dat deden ze niet om te stabiliseren, maar om de situatie te manipuleren..!
Ze voerden gewoon op 'verzoek' de agenda van de VS uit, die Assad gewoon weg wilden hebben.
Net als met alles op intercontinentaal 'vredesbeleid' De dag dat Trump daar de stekker uit trekt, is een goeie dag!

2
4 Bleke Betty

@3
Rutte is er mede schuldig aan zoals vele partijen die nu niet anders doen dan hun handen in 'onschuld' wassen. Militair ingrijpen bij een terreurdreiging met als doel de gekozen regering af te zetten is .. acceptabel, maar dat deden we niet, wij wilden op verzoek van Amerika, Assad, een gekozen president desnoods met geweld afzetten.
Voordat iedereen in een stuip schiet, neem een Mugabe vele malen erger, en die bieden ze een VN positie aan, een notoire oorlogsmisdadiger... Denk daar eens over na, vergelijk situaties eens een keer, gewoon één op één. De wereld is gek geworden en zeker de politiek, de trekpoppen van de hedendaagse machthebbers, het grootkapitaal de superrijken!

2
5 Bleke Betty

Allemaal te danken aan het kleine clubje dat Nederland al een tijdje bestuurd en naar de pijpen van anderen danst, niet het volk.
In dit geval ondersteunen van terrorisme, stenigen van mensen etc.

1
6 Proemevla

Ach ja, wat maakt het uit? Het is toch maar geld van een ander. Van de belastingbetaler in dit geval, dus dat is gemakkelijk uitgeven.

1
7 Nicks R. Van

Leuk voor kanniewaarzijn met hun topic: weggegooid geld.

0
8 Doehetlekkerzelf

@8 : Nederland betaalde 60 miljoen om de stabiliteit van Syrie naar de ratsmodee te helpen, oa door het helpen opzetten voor een medische dienst voor de koppensnellers, de witte helmen. Dus idd weggegooid geld want het is uiteindelijk niet gelukt. Assad is er nog en Syrie ook.

3
9 Ness

Mijn huis is instabiel door de aardbevingen met scheuren in muur en plafond...en volgend jaar een hogere energie rekening.

0
10 Voorzittershamer

Zullen we niet eerst de eigen politie op orde brengen want ook daar is het nog steeds een grote puinhoop voor de burgers, de oorzaak zit echt niet alleen bij die paar motorclubjes maar kijk ook eens rond bij de witte boordjes.

0
11 corretje

Wat had men met 60 miljoen hier kunnen doen ?

we brengen het op, maar hebben er niets aan.

0
12 Gratiebarmhart

Maar Nederlandse Ouderen laten we stikken...
GODVERDOMME !

1
13 Sloddervos

@8 De NPO is ook weggegooid geld. question

2
14 Wild Rover

Ontwikkelingsgeld was bestemd voor de Vrije Syrische Politie, een politie-eenheid die de wederopbouw in Syrië mogelijk moet maken . Ongelofelijk dat Den Haag hier intrapte en geld heeft gestort aan deze criminele barbaren . De Vrije Syrische Politie heeft zich ook schuldig gemaakt aan gruwelijke oorlogsmisdaden . dat is ondertussen wel duidelijk...Trouw heeft hier ook al over geschreven . Hoe ze in Den Haag met het ontwikkelingsgeld omgaan is echt gestoord en dom en krankzinnig .

0
15 AcerPredator

** gebruiker verwijderd **

Zouden die 60 miljoen bedoeld zijn om Syriërs te trainen zodat ze hier naar toe kunnen komen om ons uit moorden? Volgens mij is nu wel duidelijk wat het doel is van onze overheid.
Dat verklaart meteen waarom Nederland zoveel "vluchtelingen" heeft opgenomen.

16 verwijderd5929219

Wanneer stoppen we eens met betalen aan mensen die al 1400 jaar haat en geweld tot cultuur hebben verheven. Dat meten ze zelf oplossen en dat moet al helemaal geen verdienmodel worden.

1
17 Soare

** gebruiker verwijderd **

Democratie in Nederland mag niets kosten, kijk maar naar de laatste referendum. Dictatuur in Syrië mag van onze overheid wel wat kosten. Prijs tot nu toe 60 miljoen euro.
Er wordt in Nederland meer discussie gevoerd om een paar euro voor de duurdere medicijnen voor het eigen volk dan een flinke stoot geld voor het buitenland. De politiek in Nederland is totaal de weg kwijt.

18 verwijderd5929219

@18 daarom vind ik dat als geld zo verspild is en word de verantwoordelijke minister een flink stuk zelf mag gaan bijdragen of wel inhouden van zijn loon.
Ze voelen geen donder behalve dan op eigen zeer zere plek.
Ze komen overal en met alles weg en zie het vervalt puinhoop makers dat is het enige wat deze opbouwen troep puinhoop zooi.

0
19 Gratiebarmhart

er is nog nooit stabiliteit geweest daar.
zie het maar als verloren geld want het gaat ook niet met die 60 miljoen lukken.

0
20 ongelovenloos

Alles wat anti-Assad was werd gesteunt door NL==> 60 miljoen euro voor 'stabiliseren + 'humanitaire hulp' 382 miljoen euro.
-nusra werd dus gesteund.
-al quada ook.
-of andere extremistische islam groepen, die vrouwen stenigden, verkrachten en kinderen hun hoofd afhakten.
-Frans Timmersmans, Bertje Koenders en Mark Rutte hebben dus gewoon extremisten terroristen gesteund met NL belasting geld........
Jihad Timmermans, Jihad Koenders en Jihad Rutte, maw gewoon gewetensloze oorlogsmisdadigers dus......immers regime change was het doel van uk en nl en us......
**
Geen cent is er gegaan naar Koerdische Rode Kruis of voor voor humanitaire hulp tijdens slag om Ragga, Manbij of Kobani....geen cent voor ant-ISIS fighters in Syria......

0
21 Goldrush

Laat dat even inzinken, NL heeft olv Rutte en Pvda, ultra extremistisce Islam groepen gesteund, zogenaamd voor stabilisatie.... van wat????
Die extremistische Islam groepen vochten met NL geld dus tegen anti ISIS fighters als
syrische Koerden, maw NL olv Rutte heeft vele YPJ en YPG en international YPG fighters doden op hun geweten....
Er zijn heel wat vrouwen gedood, mishandeld, verkracht, kinderen hun hoofd afgehakt door groepen en personen iei NL geld krgen, en die dachten hey ik krijg geld van clown Boris en UK en student Rutte in NL, dus is het goed.....\
Rutte,Timmermas en Koenders zijn gewoon oorlogsmisdadigers.
**
Vergeet Mali ook niet, voor het ego van Koenders en Timmermans, plus een EU baantje werden er NL militairen naar Mali gestuurd met slechte munitie em slechte voorzieningen, immers politieke baantjes was belangrijker dan NL militairen........

Zei nu Rutte tegen O-Europa dat ze zich moesten schamen????

0
22 Goldrush

Ook goed om te lezen:
Weapons of the islamic state.
http://www.conflictarm.com/publications/

1
23 Eric

Vele Nusra en Quada fighters vecheten later ook voor ISIS, je kunt dus stellen dat Rutte en Koenders en Timmermans direct en indirect ISIS gesteund hebben.
Ik stel voor dat Rutte ASAP aftreed en opgepakt wordt.

0
24 Goldrush

NL (Rutte en Koenders en Timmermans) hebben dus ook deze Quada top commander gesteund met NL BELASTINGGELD ==> top Al-Qaeda commander “Salah Eddine Al-Checheni”
**
Today Al Qaeda rats attacked the SAA in N Hama and lost a major Chechen big fish as a result.

0
25 Goldrush

Ja helaas zijn volgens Rutte en kornuiten alle landen en bewoners van deze aardkloot belangrijker dan de eigen bevolking van Nederland.
Vroeger op school zamelden we ook al van alles in zoals zilverpapier en dergelijke voor de arme negertjes,nu moeten we belasting betalen om de rest van de wereld overeind te houden,hartstikke gek zijn we.

0
26 sec

NL heeft met zekerhedi AL-Zinki gesteund ==> kinder onthoofders

al-Zinki head choppers ARE moderate, by rebel standards @HKX07 @BBC



Tel uit je winst, daarom zijn ISIS fighters and Nusra fighters ook welkom weer in NL, Rutte zal ze persoonlijk bedanken en tot zijn vrienden kring beschouwen......

0
27 Goldrush

Door de media en politiek verspreide leugens over de zogenoemde "burgeroorlog" in Syrië zijn o.a.:
- "Burgeroorlog": het conflict werd vanuit het buitenland aangestuurd. Met name de Golfstaten en VS.
- De "gematigde rebellen": deze bestaan niet. Het waren islam fundamentalistische terroristische groeperingen.
- de "onafhankelijke Witte helmen": dit waren gewoon Al-Qaida terroristen die hulpverlener speelden.

Het trieste is dat deze oorlog de burger miljoenen heeft gekost omdat de diverse regeringen de "oppositie" en "Witte helmen" hebben gesteund. Geld voor wederopbouw zal er wel niet zijn.

1
28 Eric

Syrian Commandos Hunt Palestinian Kid Head-Chopper (die gesteund werd door NL belasting geld en dus gesteund werd door Rutte en Timmermans en Koenders) in Aleppo
http://en.alalam.ir/news/1842202/syrian-commandos-hunt-palestinian-kid-head-chopper-in-aleppo

Denk eens rustig na, VVD en PVDA en Rutte en Koenders hebben letterlijk direct geld overgemaakt aan Nusra en Quada...........

En 5 Mei staat Rutte weer met de schone schijn te praten over hoe vreselijk oorlog is, en hoe mensenrechten belangrijk zijn, terwijl hij zelf direct Quada en Nusra en indirect ISIS gesteund heeft met NL BELASTINGGELD.

1
29 Goldrush

Met goedkeuring van alle mensen die op een meeloper en ruggengraatloos figuur als Rutte hebben gestemd.
Blijven geloven in die leugenaar, hij maakt jullie arm en voor wat?

3
30 Al

De Drie van Breda waren Duitse oorlogsmisdadigers die een levenslange gevangenisstraf uitzaten. Ze zaten gedetineerd in de koepelgevangenis van de Nederlandse stad Breda.

Rutte en Timmermans en Koenders hebben dus direct Quada en Nusra gesteund en indirect ISIS.
Het zijn dus gewoon oorlogsmisdadifers.

Immers geen cent steun ging er van NL naar ==>
-ant-ISIS figthers als YPG en YPG en SDF en Syriac fighters (christians) of YBS Yazidi fighers.
-nee Rutte steunde alleen extreme Islam groepen........ wow...........
-NL regering steunt dus alleen ultra extreme Islam groepen die oorlogsmisdaden doen en deden ==> tegen anti-sis fighters en christians en yazidi fighters.
-Rutte en Koenders en Timmermans zijn een soort 3 van Breda, maar dan 3 NSB'ers uit ISIS hoofdstad Raqqa.....

As we have reported earlier regarding #Christian families living in #Raqqa, today with the liberation of the city by SDF forces, Christian families willing to return back to Raqqa. #MFS will assist & support and help them during this period and their installment in Raqqa, Syria.

0
31 Goldrush

60 miljoen euro voor 'stabiliseren + 'humanitaire hulp' 382 miljoen ==> samen 442 miljoen......
-maw loon voor quada en nusra fighters....... killers en rapers........
-en voor NL militairen en leger had Rutte geen geld, maar ultra extreme islam killers heeft ie wel geld voor over??

0
32 Goldrush

@16
Ik ben er bang voor. Die mensen in Syrië worden getraind met ons belastinggeld om ons westerlingen uiteindelijk op te gaan zoeken en uit te roeien als slachtvee. Een dergelijk
scenario ligt naar mijn mening ook reeds klaar in Brussel met een handtekening eronder
van Juncker en Timmermans. Wij westerlingen horen niet thuis in de wereld van Brussel,
wij moeten wijken voor hun islamitische superstaat. Rutte doet net alsof hij erg meegaand is
met de Nederlander, maar reken maar dat dat ook een islamitische knuffelaar is, hoor

0
33 Edvan44

"...60 miljoen voor 'stabiliteit in Syrië?!?!?!!?"

Dit is wel het meest bizarre en stuitende nepnieuws dat ons ministerie van Buitenlandse Zaken produceert...!!

60 miljoen voor militante jihadisten die met religieuze verbetenheid tegen de seculiere, gematigde en moderne Assadregering strijden en Syrische burgers terroriseerden....!!!

60 miljoen om een veelvoud aan schade aan te richten met duizenden doden ......!!

Het enige land dat Syrië gered heeft en stabiliteit gebracht heeft is Rusland door effektief alle jihadisten op te rollen in Syrië waardoor de vrede en orde grotendeels hersteld zijn in Syrië en de vluchtelingen weer terug kunnen voor wederopbouw....

0
34 CoolMemories

@33 "...Wij westerlingen horen niet thuis in de wereld van Brussel,
wij moeten wijken voor hun islamitische superstaat. Rutte doet net alsof hij erg meegaand is
met de Nederlander, maar reken maar dat dat ook een islamitische knuffelaar is, hoor...."

Klopt, het is de taak van Rutte om met een aartsvaderlijk gezicht de Nederlanders de indruk te geven dat de politiek er voor de burgers is .....maar ondertussen probeert hij in versneld tempo Nederland te islamiseren en verder glad te strijken en op te heffen binnen de EUSSR.....

Brussel erkent, net als Stalin destijds, alleen gemigreerde geconformeerde onderworpen 'Europeanen'....zonder eigen taal, eigen geschiedenis, eigen soevereiniteit....

0
35 CoolMemories

@22 "....Laat dat even inzinken, NL heeft olv Rutte en PvdA, ultra extremistische Islam groepen gesteund, zogenaamd voor stabilisatie.... van wat????
Die extremistische Islam groepen vochten met NL geld dus tegen anti ISIS fighters als
Syrische Koerden, maw NL olv Rutte heeft vele YPJ en YPG en international YPG fighters doden op hun geweten....Er zijn heel wat vrouwen gedood, mishandeld, verkracht, kinderen hun hoofd afgehakt door groepen en personen die NL geld kregen....."

Hoog tijd voor een diepgaand onderzoek of parlementaire enquete om DE ONDERSTE STEEN BOVEN TE KRIJGEN!!!!!!

Oh wacht..............

0
36 CoolMemories

Ik hoop dat er kamervragen komen en een debat, immers Rutte en Koenders en Timmermans hebben gewoon AL Quada en Nusra en indirect ISIS gesteund.
-dat is een feit, en hoop dat heel NL dat beseft dat we oorlogsmisdadigers in de regering hebben.
**
-maw NL volgde gewoon het CIA/UK programa dat dus samen meer als 1 miljard samen met us en uk en nl naar extreme islam groepen gegaan is.....
-Trump heeft dat programma gestopt en het Pentagon de leiding gegeven.
**'
Het goede nieuws is wel, net is er weer besloten is door Trump om 500 miljoen aan wapens te geven aan SDF/YPG/YPJ......
En wedden dat NL de seculiere Syrische Koerden YPG/YPJ en multi culti fihters group SDF niet gaan steunen?
-evil Rutte, Timmersmans en Koenders, NSB'ers van de 1th order.

0
37 Goldrush

En de CU en SGP lekker mee stemmen met het steunen van deze miljoenen aan extreme islam groepen, die oa christenen en vele ande minorities vermoorden verkrachten en onthoofden,
ik zou als CU gelijk uit de regering stappen.

0
38 Goldrush

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Amy Adams NakedGirlfriend Boyfriend SexHilda HentaiBhabhi Ki JawaniBig Tits TeacherJapanese CreampieIndian Swx VideoIndian Hot Aunty Big BoobsVr3d PornFuta CumshotsHd Porne VediosMalayisan PornAmirahstylesDesi Girl MasturbationGupt Rog DoctorEscort For FreeElissa Victoria NudeXxx Movie Hd HindiForhertu EWife UndressPornstarsanalForhertuubeEvelynuncoveredErotica AsiaBrother SexXxnamexx Past Present FutureSlim Girl XnxxAlexis Andrews BbcX Saree VideoPanochas CalientesCurvy Asain PornLesbian Porn Mom And DaughterLittle AprilHot Aunty ActressSusanna Gibson NudesCoco Bliss TwerkingTamil Celebrity Sex VideosBlacklesbianskissingFabsiwngersClubeadultoPorne MangaInland Empire EscortsOnly Indian SexPussyspceDisare SpencerFreesexy PornPornographic JapaneseVideo Pirno CaseiroDonna Douglas NudeAnnabgo PornPorn Star Women's18 Erotic MoviesEating Sex VideoCelebrity VaginasBlacked Massage PornLesbian Porn Real欧美a VDigitalpkaygroundVicastreetP[orndudeLatina PornstarBig Tits MilkHusband Wife First Time Sex VideoBondage SlaveEmmy Rossum BoobsJessie Pokemon HentaiEpotnerXxxvideoWww Redtube Com Www Redtube ComOnlyonerhondaRiding Sex VideosReal Estate PornZafira PornhubTylor Swift Camel ToeTommie JoHard Nipple Big TitsKjice92Hitomi.laIndiaxxnLying NudePornhitBlacks Porn TubesJenna Lewis Sex TapeClubseventeenpornAnal LatinosFree Porn SiresMujeres Cojiendo ConToga HimikopornToon Porn VideosAmetuer Big TitsNikki BrazilBedroom Xxx VideosTeara PatrickReallife Voyeur CamsIvanka Trump Sex VideoLezbian Porn PicsTamilauntyssexBiting Her NipplesSloppy Wet BlowjobCumswallow MilfRomeotwinkXnxx TamiSexy YoniXnxx Kerala MalluMommys FirlFamily Strokes OrgTop Model Porn Videoسكس نياكهImgscAunty Saree PornCollegesexvideoBest Blowjob VideosSarah Arabic BrazzersBig Black PornstarFreeporntubeBlackette PornApp OmegleAidra FoxXhamster Porn VideosEnglish Sex Com VideoTeacher Student Sex Video TamilWww Old Man Sex ComLasirena69 DpLewd GameFreepormRed Headed Blow JobOhmymisa18 And Abuse PornCeleb Masta야동 싸이트 추천Iggy Azela Onlyfans LeaksChaturabteSeena WestQuick FuckJerkgayTop Porn Star In WorldFrenni's NightclubMerlina PornYes Daddy PornTumblr CumshotPuta CojeJulia Ann Hot SexTeen Nude HdDefloration In HindiPorn Brown BunniesSexe HardDiamond Jackson VideosHardest Sex EverRed Hair PussyHunter Asia Porn