Nigel Farage
Volledig scherm
Nigel Farage © AFP

Nigel Farage: "Mijn obsessie om de EU te verlaten heeft mijn leven geruïneerd"

Het streven naar zijn ultieme doel - de brexit - is niet goed uitgedraaid voor het persoonlijke leven van Nigel Farage. Hij is nu single en blut.

156 reacties

  • Marius Coolen

    6 jaar geleden
    Heeft veel misstanden in het EP aan de kaak gesteld. Briljant politicus. Wereldvreemde reacties hier. Heeft enkele moordaanslagen overleefd. Spijtig dat het hem in sociaal opzicht niet goed is bekomen. Beluister eens zijn speeches. Een oordeel door het gepeupel is gemakkelijk geveld...
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Populisten die altijd de "massa' kan overtuigen met fabeltjes en loze beloften kunnen het nooit lang trekken omdat ze in een korte visie tunnel blijven hangen. Toekomstperspectieven waren er niet dan enkel leugens, spijtig genoeg blijven er nog altijd kiezers geloven in zulke personages die wanneer de gevolgen te zien zijn enkel nog kunnen janken of verdrietig zijn.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    En de kiezers bedrogen met valse beloften, maar dat is niet eens zo erg want politiekers zijn daar allemaal goed in.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Wie is nu de dweil?
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    “Ik kan niet in mijn eentje op straat wandelen in Londen. Mensen reageren agressief." Hoe zou dat nu komen zeg? Hij is toch zo'n een aimabel man die nooit een agressief woordje heeft geuit tegen vriend noch vijand, en het VK zo'n schitterend toekomst heeft voorgespiegeld, zonder immigranten en de NHS met miljarden pounds extra. Ondankbaar gepeupel!