VS ziet Westmuur als deel van Israel (nieuws.vtm.be)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Carol Fenijn in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 4
  • 312x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

VS ziet Westmuur als deel van Israel

Logica: Zo fijn een normale president. In plaats van al dat gehannes met linkse Utopia ideeën gewoon zien dat de klaagmuur bij Israel hoort.

En die grap van Pearce vind ik ook leuk. "We hebben er alle begrip voor dat de Palestijnen een korte afkoelingsperiode nodig hebben".

Conclusie: Heel verfrissend en ik denk heel effectief.

10
1 purelogica

"Zo fijn een normale president"

Heb ik iets gemist?
Is er dan nu een nummer 46?

4
2 jodelatedieho

@1 "Zo fijn een normale president"

Een uitgesproken tactloze zionist die 'met zijn snikkel uit zijn broek over het podium paradeert, maar aan het einde van het liedje niets klaarspeelt' met zijn unilaterale besluiten.

Op een enkele uitzondering na wijst de gehele wereld zijn besluiten af en staan de VS en Israel geisoleerd. Gisteren kreeg Netanyau in China nog te horen dat ook zij geen steun verlenen en een tweestatenoplossing op de grenzen van '67 voorstaan.

De zionisten zullen uiteindelijk wel uit hun waan wakker worden en zich aan de realiteit moeten gaan aanpassen.

China echos call to make East Jerusalem capital of independent Palestine https://www.rt.com/news/413326-china-palestine-independent-state/

China calls for early resumption of Palestinian-Israeli talks http://news.xinhuanet.com/english/2017-12/14/c_136826082.htm

6
3 Keerzijde

@3 Tja. Als je last hebt van penisnijd dan moet je maar meer ... wortels eten.

Het is niet de hele wereld die beslissende macht heeft over Israel. Uiteindelijk is het Israel die daar het beslissende woord over heeft. En het is wel zo fijn dat een Amerikaanse president dat eindelijk erkent. Het zijn niet de linkse utopisten van over de hele wereld die moeten beslissen wat er met Israel gebeurt maar Israeli's.

En de Chinezen. Tja. Die willen Afrika opkopen en dus steunen ze moslims. Zo werkt politiek. Maar ze zijn wel zo verstandig om geen islam in China te tolereren. Feitelijk zijn ze nog beter bezig dan Trump. Terwijl Europeanen maar achter roze olifanten aanrennen.

6
4 purelogica

@4 Israel heeft recht op de grenzen van '67 en daarbuiten hebben ze helemaal niets te beslissen.

Trump is inhoudsloos uiterlijk vertoon en zijn schoonzoon Kushner een ultra rechtse neoconservative zionist die nergens in de wereld een poot aan de grond krijgt. Zelfs niet bij hun bondgenoten in het MO.

Hun opzet, een eenstaatoplossing, groot-Israel en versnipperde Palestijnste deelstaatjes zal nooit worden gerealiseerd. Te doorzichtig en volslagen kansloos.

10
5 Keerzijde

@5 Kijk eens op de kaart. Israel is er gewoon. En de Palestijnse strookjes zitten vol met allerlei moslims uit alle landen daar in de buurt. Er is helemaal geen oplossing. Dat is gewoon de realiteit.

En als de Europeanen stoppen de gazastrook vol te proppen met corrupt Europees belastinggeld dan lopen die strook vanzelf leeg en stappen ze in de boot naar Italie. Dan zijn diezelfde "Palestijnen" ineens kinderen en raketgeleerden uit Syrie.

5
6 purelogica

@6 Kijk eens op de kaart, Israel is is buiten de grenzen van '67 getreden en een ordinaire bezetter die buitenlands gronddgebied koloniseert door er gelovigen uit allerlei landen te vestigen.

Als de VS eens zou stoppen met jaarlijks vele miljarden aan Israel te verstrekken, dan is het snel afgelopen met die expansiedrift en arogantie.

8
7 Keerzijde

@7

Gelul. De arabische landen accepteerden Israëlische grenzen in 1948 niet, maar ook niet in 1967 met hun massale aanval. Dat ze die oorlog oneervol en smadelijk verloren zit hen, en hun Nederlands sprekende pionnen, nog steeds dwars. Als Israël "expansiedrift" kende, waren ze sinds de aanval in 1967 allang doorgestoten tot aan de Iraakse grens, de grens met Jemen en de grens met Soedan. (Dus een beetje vergelijkbaar met de expansiedrift van de islam: van China tot aan de Atalntische Oceaan, half Afrika veroverd...) Dus klets geen onzin.

5
8 weerman

@7 haha ja zo kun je het ook zien. Tja. Amerikaans Europese proxy oorlog dus? nou dan stel ik nuchter vast dat de VS al lang geleden heeft gewonnen.

Conclusie: Ik heb liever meer Israels dan meer Libies. Gewoon omdat het beter is.

3
9 purelogica

@8 . 1967 was een gewone veroveringsoorlog, door Israel gestart.
Zowel de US als Israel wisten dat Egypte niet aan zou vallen.
De enige vraag was hoe lang het zou duren voordat Israel gewonnen had,
7 of 10 dagen.

Zie bv Finkelstein in

En ja, ook jouw straat van Tiran komt aan de beurt.
Israel had gewoon geen zaak om dit bij de VN aan te kaarten.

5
10 tsja

Een artikel wat deze mythe uitgebreid onder de loep neemt:
https://www.globalresearch.ca/the-six-day-war-myth-and-reality/5594600

4
11 tsja

@10
Geklets, iedereen wist dat Egypte zich voorbereidde. Syrië en Jordanië net zo. Je kunt Israël wel de schuld blijven geven, feit is dat Israël toen vele tientallen keren groter had kunnen worden. Wart ze niet deden, dus het geleuter over "Groot Israël", de grootste angst van de arabieren, is onzin. Sterker, het land wat in die oorlog veroverd werd, is teruggegeven in ruil voor erkenning en een vredesverdrag. Het voortdurende gescherm met de VN is lachwekkend en hilarisch; de arabieren overtreden zo'n beetje alle VN- en oorlogsregels, maar die komen er meestal mee weg. Mensonwaardige strafsystemen, laat-neolithische strafmethodes, homovervolging, geen vrijheden, niemand die klaag, want: olie! Maar dat ene kleine landje, nou, nou....

3
12 weerman

Uit het artikel, "We staan klaar wanneer de Palestijnen zich weer willen engageren. In de tussentijd is er genoeg te doen."

Wat een arrogante opmerking. Trump heeft met het bij het grof vuil zetten van de tweestatenoplossing,
het aanstellen van een VN ambassadeur die zegt categorisch welke resolutie m.b.t. Israël dan ook te zullen afschieten èn de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël jaren van diplomatieke vooruitgang afgebroken. Èn nu komt er eentje uit de Trump gelederen met, 'als de Palestijnen er weer zin in hebben'? Man man, eerst de grond intrappen en dan kijken of ze weer opkrabbelen.

De PA kan beter alle banden met de VS en Israël bevriezen zolang clown Trump zijn optreden in het Witte Huis aan de gang is. De maffe Amerikanen die op hem gestemd hebven kunnen mogelijk om hem lachen voor de Palestijnen valt er niets te lachen..

13
13 Hendrianus

En de Al Aqsa moskee hoort bijj de Palestijnse staat. Dus waar wil de Trump regering nu eigenlijk naar tie met deze uitspraak? Komt bij dat de VS Jeruzalem als de hoofdstad van Israël heeft erkend. Ik mag toch aannemen dat de Trump regering weet waar de Klaagmuur staat?

12
14 Hendrianus

En wat hebben die idioten daar te vertellen? Is een zaak van Israel en Palestina. Israel bestond 100 jaar geleden niet eens en is door een paar Engelse en Franse overheersers beloofd. Vandaar dat velen zeggen dat Israel totaal geen bestaansrecht heeft. En zoals ze zich momenteel gedragen zijn ze ook niets anders dan een sprookje.

6
15 niet-alles-geloven

@5 . ¨Hun opzet, een eenstaatoplossing en versnipperde Palestijnste deelstaatjes".
De opzet lijkt me eerder 1 staat, volledig van niet-joden gezuiverd.

4
16 tsja

Zoek op Neturei Karta . Dit zijn de oorspronkelijke bewoners van israel. Lang voor de zionistische deal met engeland en rotschild. Deze thora getrouwe joden zijn faliekant tegen de Israëlische staat. En de Israëlische onderdrukking.

8
17 God is dood

@15

Typerend voorbeeld van een halve waarheid: " Israel bestond 100 jaar geleden niet eens en is door een paar Engelse en Franse overheersers beloofd"
Tja, en in 1948 ging de VN akkoord met het oprichten van de staat Israël! Maar dat zeg je er niet bij.
Verder wordt er ook volledig aan voorbij gegaan dat er 2,6 miljoen moslims in Israël wonen. MET paspoort, stemrecht en alle andere rechten. Kunnen die honderden miljoenen moslims in al die dictaturen niet aan tippen.

En verder is de Westmuur gewoon onderdeel van Jerusalem. En als die arabieren weer eens iets te vervelend worden, moest men die lelijke gouden puist bovenop dat geannexeerde stukje Israël er maar afschuiven. Ze hebben hun eigen heiligdom al; in Mekka. Waar ze een meteoriet aanbidden. Hoe gek wil men het hebben.. Primitief gedoe, zoals al die religies.

5
18 weerman

@17

Vele charediem Joden wijzen inderdaad de staat Israël af uit religieuze overtuiging. Het is hetzelfde mechanisme waar christenen voor Israël zulke Israël knuffelaars zijn. Het gaat daarbij niet om de mensen maar om hun eigen religieuze overtuiging. Volgens de charediem mag de staat Israël pas gesticht worden bij de wederkeer en volgens christenen voor Israël komt Christus terug op Aarde als alls Joden in Israël wonen en gaat deze wederkeer de eindtind inleiden. Overigens moeten de Joden zich wel op tijd bekeren tot het christendom anders worden zij niet opgenomen in het eeuwige rijk, aldus de christen fanatici.

Kortom, eigenbelang.

11
19 Hendrianus

@17 Neturei Karta zijn niet de 'oorsponkelijk bewoners van Israel', maar ashkenazi waarvan de roots in Oekraine en Georgie liggen. Ze zijn wel duidelijk antizionistisch conform de thora.

1
20 Keerzijde

@20 "Conform de Torah" nog wel. Waar staat dat in de Torah dat je anti-zionistisch moet zijn??

1
21 Guns & Moses

@15
"Israel bestond 100 jaar geleden niet eens"

Saudi Arabië, Jordanië, Libanon, Syrië en Irak ook niet.
Hebben die dan ook geen bestaansrecht?
Waarom meten met twee maten?

0
22 von Schnellensinken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Haal nog meer van dat onkruid binnen dan weet je zeker dat Hamas de vrije weg krijgt .Ze zouden wel gek zijn als ze die kans niet benutten.H...

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@8 Ja, dat ze maar rap weer volledig aan gort worden geschoten!Hoe meer en hoe sneller, des te beter dat is. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@9 "Tja die site doet het bij mij niet met archive.ph." Het heeft NIETS met archive.ph te maken. N I E T S. Is dan ook helemaal ge...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Door wegen te blokkeren werk je de mensen tegen je in het harnas die , als XR op de plaatsen die er wel toedoen gaan demonstreren , ze voor zich...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Muziekdraadje

A Taste Of Honey - Boogie Oogie Oogiehttps://youtu.be/OODQLTJmArs?si=ebqkZWLYyK5NvSjd...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@7 Tja die site doet het bij mij niet met archive.ph.Maar bedankt voor de info. En waar denk jij dat drones gebruik van moeten kunnen make...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

Graaier1000
Muziekdraadje

Derek And The Dominos - Laylahttps://youtu.be/a_9IKZ2cGJc?si=NS2etVdzyjwELUxk...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

Die toeslagen moeten ze eruit gooien .Wie kinderen wilt moet eerst maar eens kijken of ze dat financieel kunnen opbrengen.Er word teveel op ...

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Waar drones afgelopen tijd door munitiegebrek het slagveld domineerden, gaat het nieuwe steunpakket daar verandering in brengen. Vergeet die vog...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Graaier1000
Muziekdraadje

The Mamas & The Papas - Dream A Little Dream Of Mehttps://youtu.be/fJwjLYRPxJY?si=RuK3uySBP4kKsi5k...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Boss And Secretary SexDesi Sari Xxx VideoPaybackpornReddit BoobsAishwarya HotReema Sen NudeBoys X VideosDaddy Faughter PornXnxx Full Hd HindiRule34 PhaelPornstuckAmatör PornoşarPoverty AnalPickup ProstituteBreasts NudLush StotiesYhiviGaintess ButtcrushImpitisBlack Porn MoviesBig Boott AnalAsian Lesbian UncensoredCoco Fr GratuitFuckxnxxAngel Wicky VideosClassroom For Heroes HentaiKendra Lust PicsQuinn Finite LeakedBeeg Pron MovieNude Wives BeachFamily Strockes ComPiper Madison PornAsian Happy Ending PornSkyemarie PornFilmes PornobrasilX ZxxHindi Xnxx VidioMil XxxBig Tit TattooedWomen Large ClitsJapanespornNew Girl FuckIndian Aunty Milfسكسhd1080Neked MatureSofie RayezOdiya Sex ComSonam Gupta Sex VideoCumvideoCelelbrity PornGirlfriend Giving A HandjobPorn WorkKolkata Mms VideoUganda Sex MoviesKhloe Kardashian CameltoePorn.okسكس مطرجمDaisy Ridley NudaLive ChudaiPunjabi Sex ComChut KissPublic Agent Full PornJapan Best Porn MovieHot Deshi XxxShambhala Village In IndiaMeghan Fox NudeBig Cock First TimerNikki Addimando PornPorn Old ManSrike PatrolHentai ScantradVidéo X VioleCamera.priveViva GuerraSneaky Mom 3Live SecMalayalam Mms LeakedMirror BlowjobNyomi BankksHuge Tits And FacialsXxxnxnxxHot Sex TubesFull Porm VideoDragon Prince PornColombia XnxxNx Xxx VideoAlt Yazılı PornolarMan And Woman FuckingSexyvideosxxxXncxx HindiNuded AnimePorn EscortsYua AidaWww Xxx Free Video ComTiny Tits PhotosTic PornFeee PornAgatha Vega PornNaturals SextubeZoey KushHentfoxRomantic Sxe VideoMei SatsukiIggy Izalea Leaked Only FansEbony ThreesomeVr PornoBunny Costume PornPornorouletteHinatapornLong Porn VideosGay SexdadTeenpoopBambietta R34Spencer SunboyKamalinee Mukherjee HotPorn DominicanaGay Older On Younger PornNude Asian ModelXxxblackInteractive Porn GameEmily AffisonLxee SummersIndiagirlpornOld Man And Old Woman XxxRoberita FrancoSexy CamsOldagesexDani Daniel XxWww Desi Porn Tube ComStepmom And Son Porn MovieXxx Blue Movie HindiAri Electra XxxMaserati BoobsLive Porn Sitesسكس عرLiolistElse Jean PornBerzzers ComSasur Bahu MmsRegankay PornChaterbait CamGemma Chan Nudeفلم سکس افغانSex And Nudity In Video GamesAndiipoops LeakedUn CamsJe Montre Pa SextapeGay Militay PornDoctor Fucks PatientBengali Blue Film Sex