• 2
  • 270x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mijn eigen ervaring: In 2016, ik was onderweg naar huis van een conferentie in Libanon, met het vliegtuig. Tijdens de vlucht terug naar huis zat ik in een vliegtuig (AlItalia) met zeker 80% zogenaamde vluchtelingen uit Syrië. Zoals ik weet , ik ken Syrië al meer dan 15 jaar, herken ik de bevolkingsgroepen en hun achtergrond, ze kwamen zeer zeker, uit alles bleek dit, hun accent, de kleding en hun gesprekken bevestigden dit alleen maar uit: Harasta, Ghouta en Douma, de wijken,voorsteden waar de meest inheemse Syrische terroristen vandaan komen. Ik heb meer dan 6 maanden in de buitenwijk van Damascus, Harasta, gewoond door omstandigheden, in de jaren 90 van de vorige eeuw. De meest extreme en orthodoxe wijk, die men zich kan in denken.

Doordrongen en geregeerd sinds vele jaren, door het Moslim Broederschap. Ze proberen al meer dan 30 jaar de Syrische staat te vernietigen, maar slaagde er niet in ,ook nu niet, want zij zijn degene die nu naar het “vrije westen” emigreren en daar verder zullen radicaliseren, daar zij zich niet aan het “vrije westen zullen aanpassen”.

Hafez al-Assad had alles onder controle, gelukkig want zoals we nu weten is het ware gezicht van deze “vluchtelingen” naar boven gekomen van (Hafez al-Assad noemen ze hier in het westen een dictator). Natuurlijk wil ik niet iedereen over één kam scheren en zijn er ook gematigde vluchtelingen uit deze wijken!

De meeste vrouwen uit Harasta zijn en waren compleet versluierd, wat ze ook deden tijdens de vlucht naar Amsterdam. De mannen waren ex-leden van verschillende brigades, dat was duidelijk uit hun gesprekken (ik versta Arabisch) en uiterlijk, één ding is zeker ze waren allemaal extreem islamistisch met verkeerde gedachten en niets meer. Deze mensen zijn nu in Nederland en andere EU landen om te integreren in de “westerse samenleving” met hun waarden en normen van de Wahabitische islam (IS is Saoedi Arabië en deze brigades worden gevormd en gevoed door Saoedi Arabië).

Vast staat voor mij dat 80% van de Syrische emmigranten, want dat is hoe ik het noem, bijna allemaal aanhangers zijn van het moslim extremisme. Natuurijk is er een groep Christenen en Alawieten die ook gevlucht zijn, maar zij zullen zeker teruggaan en er alles aan doen hun land weer op te bouwen, zoals ook de gematigde soennieten en sjiitische moslims. De wahabieten hebben alles vernietigd!

1
1 Rick Schurman

Wie ondersteunt de ‘oppositie’ in Jobar?

The Free Syrian Army as well as other rebel factions used a complex tunnel system under Jobar to resupply, and as a base for attacks against Syrian troops.

Deze wijk ontwikkelde zich echter grotendeels tot een terroristenbolwerk dankzij een oud grottenstelsel dat onder de stad loopt en gemakkelijk bereikbaar is via de historische gebouwen die erboven staan. De grotten onder Jobar vormden de perfecte schuilplaats voor terroristen en even belangrijk, een veilige opslagplaats voor hun wapens en de basisbenodigdheden die nodig hebben om een langdurige strijd te volhouden.

Veel journalisten hebben geschreven over de belegering door de SAA van Jobar, maar het woord beleg betekent een plaats die is omsingeld en afgesneden van bevoorradingsroutes, dus in een positie om uiteindelijk de overgave te bewerkstelligen. Vanwege gebrek aan bevoorrading werd Jobar echter nooit volledig belegerd. De voorraden zijn constant opnieuw aangevuld en de aanvoerroutes zijn open. De routes bestaan uit verschillende complexe tunnels die veilige bevoorrading van voedsel, medische benodigdheden, wapens en strijders toelaten.

Het leven van terroristen in Jobar wordt mogelijk gemaakt door dit ondergronds grottensysteem.
Voormalig President Barack Obama en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton ontwikkelden een plan om de Syrische regering omver te werpen en dat plan werd in maart 2011 in Da’ara, Syrië in werking gesteld. Vanaf het begin werden wapens, contanten en voorraden naar Syrië gesmokkeld door Amerikaanse geheime agenten, het Amerikaanse militaire apparaat en medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

1
2 Rick Schurman

Het begin

Er was een vreselijke droogte sinds 2010 in het oostelijke deel van Syrië, de mensen in Hasaka / Da’ara hielden spontane demonstraties, om hun aandacht te richten op deze vreselijke droogte voor hen. Onder de demonstranten waren veel leden van de Moslim Broederschap en andere islamisten, ze zagen hun voordeel van de situatie en begonnen een gewelddadige gewapende opstand, door het doden van soldaten en burgers .Ze zeiden dat de soldaten van de overheid hen vermoorden en Assad een vreselijk regime was.

2011 (volgens de officiële westerse verklaring)


De stad Dara’a, in de buurt van de Jordaanse grens, was het epicentrum van de protesten die het begin van de anti-regerings sentimenten eigenlijk het toneel was van een gewelddadige terroristische opstand, de oorzaak was uitgegroeid als gevolg van een recente toestroom van boze en wanhopige families onteigend door wat een deskundige noemde “de slechtste langdurige droogte en meest ernstige reeks van misoogsten sinds de agrarische beschavingen begonnen in de Vruchtbare Halve Maan vele millennia geleden”.

Wat er eigenlijk gebeurde ( bronnen aan de grond)


President Assad probeerde de situatie te kalmeren door hoge regeringsfunctionarissen met familieachterban in de stad te sturen ,medeleven en zijn persoonlijke betrokkenheid bij degenen die verantwoordelijk waren voor deze gewelddadige opstand en dit te benadrukken. Hij ontsloeg de provinciale gouverneur en een generaal bij de politieke veiligheidsmacht, voor hun slechte rol en het niet onder controle kunnen houden van geweld.


President Assad kondigde ook een aantal nationale hervormingen aan. Zoals samengevat, door een onafhankelijke onderzoekscommissie over Syrië van de Verenigde Naties, “Deze stappen omvatten de vorming van een nieuwe regering, de opheffing van de noodtoestand, de afschaffing van het Opperste Gerechtshof voor de Staatsveiligheid, de toekenning van de algemene amnestie en de nieuwe regelgeving op het recht van burgers om deel te nemen aan vreedzame demonstraties.”Tegelijkertijd echter, volgens een ander rapport, doodde onbekende schutters in Dara’a 19 Syrische militairen.


De sociale media heeft een zeer slechte rol gespeeld in de zogenaamde opstand en beweerde dat er vele doden waren, dat was echt niet in verhouding met de situatie op de grond, nogmaals, de islamitische Moslim Broeders en andere islamisten, die zich zouden verenigen in Al-Qaeda en andere islamisten groepen profiteerden naar eigen zeggen op sociale Media daarvan.

1
3 Rick Schurman

Protesten in Daraa in 2011 van diverse Jihadisten


Ondertussen hadden de protesten zich verspreid naar andere steden, gevoed door sociale media campagnes. Tegen eind april, hadden regeringstroepen , volgens hen, honderden demonstranten gedood. Waarvan tot op heden geen bewijs te vinden is, geen andere dan de nieuwssite’s en sociale media accounts ..van henzelf!


Een ander voorbeeld: In het begin van april van datzelfde jaar, werden er negen Syrische soldaten op weg naar hun demonstraties in Banyas, overvallen en neergeschoten op de snelweg buiten de stad. Westerse media hebben gesuggereerd dat ze werden gedood door Syrische veiligheidstroepen voor het weigeren om het vuur op demonstranten te openen, een fantasievol verhaal dat werd geanalyseerd en gesloopt door Professor Joshua Landis, directeur van het Centrum voor Midden-Oosten Studies aan de Universiteit van Oklahoma.

1
4 Rick Schurman

April 2011: Het doden van soldaten


Wat we wel zeker weten is dat op 25 april 2011, negentien Syrische soldaten in Daraa neergeschoten werden door onbekende aanvallers. De namen, leeftijden, data van geboorte en dood, de plaats van geboorte en dood en burgerlijke / ouderlijke status van deze 19 soldaten zijn gedocumenteerd in een lijst van militaire slachtoffers verkregen in Syrië van het ministerie van Defensie.


De lijst werd bevestigd door een ander document – die door een niet-gouvernementele bron betrokken bij de vredesinspanningen . Alle 19 namen werden geverifieerd door deze tweede lijst.
Maar nog meer verrassend dan eigenlijk het vinden van de 19 Daraa soldaten op een lijst, was de ontdekking dat in april 2011, achtentachtig soldaten werden gedood door onbekende schutters in verschillende gebieden in heel Syrië.


Houd in gedachten dat het Syrische leger meestal niet aanwezig was in het begin van het conflict. Andere veiligheidsdiensten, zoals de politie en de inlichtingendiensten groepen waren op aan de frontlinies – en ze zijn niet opgenomen in deze doden aantallen.


De eerste Syrische soldaten die werden gedood in het conflict: Sa’er Yahya Merhej en Habiel Anis Dayoub, werden gedood op 23 maart in Daraa.


Twee dagen na die eerste militaire slachtoffers, werd Ala’a Nafez Salman in Latakia neergeschoten.
Op 9 april werd Ayham Mohammad Ghazali doodgeschoten in Douma, ten zuiden van Damascus. De eerste soldaat gedood in Homs provincie – in Teldo – was op 10 april toen Eissa Shaaban Fayyad werd neergeschoten.


10 april was ook de dag dat we gehoord hebben van het eerste bloedbad van de Syrische soldaten – in Banyas, Tartous – toen negen soldaten werden overvallen en neergeschoten door schoten uit een passerende bus. De BBC, Al Jazeera en de Guardian alle aanvankelijk citeerde getuigen die beweerde dat de dode soldaten “overlopers” waren en neergeschoten door het Syrische leger voor de weigering om op burgers te schieten, dit was volkomen absurd .


Dan gaan we naar de meest gênante beweringen van de westerse politiek, gevoed door de VS, in de Amerikaanse regering, zijn volgens vele bronnen, Moslimbroederschap adviseurs, het adviseren van de regering van de VS op buitenlandse beleid in het Midden-Oosten (dit was ten tijde van het presidentschap van Obama).


De bekendste openlijke supporter van terrorisme was Amerikaanse steun aan zogenaamde Vrije Syrische Leger (FSA), dat vanaf het begin in Jobar aanwezig was en tot op de dag van vandaag aanwezig is. De FSA is veranderde verschillende keren van leider, maar blijft afhankelijk van Amerikaanse steun – zowel via de Trump-regering als via Amerikaanse congresleiders zoals Senator John McCain (die een bezoek bracht aan ‘zijn’ troepen in Syrië op 27 mei 2013).

1
5 Rick Schurman

Apart, weinig reacties, maar ik geloof dat dit scenario waar is.
Alle vuile spelletjes zijn uit de kast getrokken om Syrië in de macht te krijgen.

0
6 Positivo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Zie ook:https://ejbron.wordpress.com/2024/04/17/slowakije-is-de-navo-portier-geen-toegang-voor-de-oekraine/...

40 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Zie ook:https://www.ninefornews.nl/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-f...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

4 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

5 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
High Profile PornCamila Cortez CreampieKysten Ritter NudeJanexy Sanchez NudeBarazzar ComFaye Reagan GifRomi Rain MoviesJapamese FemdomPornografici GratisPornografia Au VivoX Sex VidHard Core Lesbin PornOornhub.Gabby QuinterosSteve Howey NudeGay Brother On Brother PornBed Restraints SexSexy Film Full SexyVibrator JoiEbony Creampie GangbangJapanese EroticSex Tape CelebritàAeasia OnlyfansJosephine JamesKigurumi PornIndian Bf XIndian Bf Video HdBest FingeringIndiana MylfNicky Minage PornNozomi.laHentaihaven ComXvideos Brazzers Mom SonSex Video Tamil XnxxSexvdieosSanny Leon Porn VideoHorny Stepsis PornBang Bus FullJabardasti Hindi VideoKaley Cuoco NhdeSharing A Bed With My Hot Stepmom FullCumming Through PantsDvd Adult EmpireSummer Ray NakedGay Porn TuberBoob PirnLesbian Milf SeductionPornhub RankingPorn Hindi MeCamron Daiz PornPorn Jennie LeeRiley Reid HusbandPee Drinking LesbiansKelly Kline PornShota NhentaiShitting PornGirl SexAnal BallsPinuppixie Naked.Love Story XxxThe Nun PornWorldfreex ComNotmygrandpa PornEvie OlsenIncestflexTcaht SexeSubramanyam For Sale HeroineBeautiful Boobs PornRevathi XxxXxx Hard Sex MoviesErotic HotsexTara Reid NudeNaked CrlebsMion HazukiSexmex StepmomOmegle Se XChatuabateHuge Titty BlondesFingering XnxxYou Porn TubeAvery Black AnalAlix LinxIndian Xxx 3gpFirst Time Sex Indian VideoSleep Walker PornPorn In JaCindymovies.cimTürbanlı PornosSalicr Rose NudeTamil Actress Cum TributeKendra Lust MoviesNagisa MitsukiCumshots On TongueSexy Aunty XxxSunny Leone Sex Xxx VideosLickcumTamil Xxvideos ComVibe With Mommy Pornسکس افغانChina Xxx Video ComSex Of BabitaHorsecumshotTittyfuck FacialsPorm XxxxBiggest Areola PornXxx StorieaDetroit List CrawlersNude Pic Jennifer AnistonHiraku AoyamaPorn Pics CartoonMia Malkova Videos DownloadHot Naked BhabiHot Mallu XvideosBeautiful Actress PornTitsintopsHistoires PornographiqueFilme Pornográfico JaponesaAmpute PornQqxxxFre 3d PornSexvideosLara Croft P O R NMichelle Anderson XxxRachel.jade OnlyfansXnxx FilmaAna PornUncensired Anime PornHot Girl XnxxxSexhotgirlTeens Nude TitsDeeper Hd PornSkylar Blue LeakFree Sexy Porn VideosIndian Very Hot Porn VideosAunt Cass SexyAshley Teasdale NudeCartoon Bf HdSurekha Vani Leaked VideoFemale Pee DespPorn Gand BangCeleb.gate.ccBest X X X VideosTube GalorrMoby Dick DildoRed MoaBeautfull Porn相澤南Tamil Lady Sex VideoPunjabi Sexy XxxHotel Porn Indian