door ontken in Politiek  ·  118 Reacties

  • 9
  • 932x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe je er ook over Denk(t), reken maar erop dat ze veel zetels zullen scoren en niet alleen in Amsterdam.

2
101 Bart Boudewijn

Vroegher hadden wij hier op NK onze beruchte Doortjebont.

Zij voerde immer aan: "zuivere Nederlanders bestaan niet want sinds...." (weet ik hoelang terug) "... is Nederland een land van immigranten."

Dit klopt, kijk (bijvoorbeeld) maar naar de geschiedenis van de Leidse universiteit.

Maar ......... al deze immigranten, gezien vanuit de Middeleeuwen, de Gouden Eeuw, de tachtigjarige oorlog, de Franse overheersing en later, hebben het Nederlandsche volk gesmeed, gemaakt tot wat het nu is met een duidelijke Nederlandse mentaliteit en (hopelijk) trots.

Een ieder welke in de Lage Landen kwam wonen en werken paste zich aan aan het "geheel", nam het multiculturele Nederlanderschap aan. Was en voelde zich geen buitenstaander maar nam deel aan de maatschappij en verenigde zich uiteindelijk tot een koninkrijk, het Koninkrijk der Nederlanden.

De enige bevolkingsgroep welke hier problemen mee schijnt te hebben zijn hedendaagse volgelingen der Islam, met name Marokkanen en Turken. Zij wensen simpelweg niet te integreren, willen zien dat Nederland hun gewoontes en gebruiken overneemt.
Integratie betekent dat men open staat voor dat wat het gastland weet te bieden. Waarbij "nieuwkomers" overigens ook bij kunnen en mogen dragen aan de groei van onze trotse Nederlandse natie.

Voor de "derde en vierde" generatie Marokkanen zou dit toch totaal geen probleem dienen te zijn. Maar neen, zij voelen zich "steeds minder thuis in Nederland".
Vreemd, want "zij" hebben hier vrijheid van godsdienst, Nederland houdt rekening met het "suikerfeest", "ramadan" en meer van dit soort zaken, men kan en mag hier zijn moskee bouwen en zelfs eigen onderwijsinstellingen inrichten. (Of ik het hiermee eens ben is een tweede maar men mag en kan het, bij wet geregeld.)

En dan nog "voelt men zich steeds minder thuis in Nederland".

Ja, als men schreeuwt, eist, sart en dramt komt er een "verzet" op gang een verzet van de in oorsprong multiculti Nederlanders welke zich wel thuis voelen in Nederland dit is pure logica.

Ooit heb ik mogen leren dat als je kritiek hebt (op wat dan ook) je tevens een alternatief dient te onderbouwen. (Niet ik ben tegen windenergie maar tevens aangeven waarom, onderbouwd, je tegen windenergie bent.)

Laat die derde of vierde generatie (in dit geval Marokkanen) eerst maar eens aangeven waarom ze zich steeds minder thuis voelen in Nederland en dan niet komen met de drogreden "discriminatie" of "rassenhaat". (Nooit gedacht dat Marokkanen een "ras" zijn.)

Kom met argumenten en dan is discussie mogelijk, Nederland bekent om zijn "poldermodellen" kan "iets" met gedegen argumenten.
Maar het dient wel van twee kanten te komen, dus ook uit de Marokkaanse gemeenschap.
Groei is tweerichtingsverkeer, acceptatie eveneens.

De Nederlandse mentaliteit is voor een groot deel: "Doen maar gewoon dan doe je gek genoeg......."

Een partij als "DENK" wil acceptatie van segregatie en dit laatste gaat mij nu net een "Nederlandsche klomp" te ver.

1
102 Bezorgde Europeaan

HA HA HA HA !

2
103 Zie Hier

Ja, de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Ze 'haten' elkaar en hebben helemaal niets gemeen, behalve 1 overheersend ding, hun religie. En misschien nog hun afkeer van de autochtone Nederlanders en hun sterke voorliefde en nationalisme m.b.t. het 'droomland' van herkomst.
Dus wat ik eigenlijk al jaren had verwacht gaan ze dus nu doen, zich verzamelen onder de paraplu van de islam.

2
104 Bleke Betty

@101

Over 20 jaar herken je Nederland niet meer.

1
105 Malinois

Nou DENK, doe je best maar eens....
Dan kunnen we Opsporing Verzocht binnenkort van de buis halen.
(mijn vrouw vraagt waarom ik zo in m'n eentje aan het lachen ben).

1
106 Kipzonderkop

@105
Op een steeds groter wordend aantal plekken, nu al niet meer!

2
107 Bleke Betty

Marokkaanse jongeren waar onder homohaters behoren gene zetel te hebben in de Gemeenten.Ik sol beslist op DENK stemmen da te vriendje zint van alle Turken Marokkanen waar onder ook nog de islam en moslims vallen, en ook nog de meeste geweld van uit gaan tegen Nederlandse burgers.

2
108 Gunther

Marokkaanse jongeren waar onder homohaters behoren gene zetel te hebben in de Gemeenten.Ik sol beslist NIET op DENK stemmen da te goed vriendje zint met Turken Marokkanen de islam en de moslims, waar ook nog de meeste geweld van uit gaan tegen Nederlandse burger.

1
109 Gunther

Succes daar in Amsterdam. Blij dat ik er niet woon.

1
110 Arista

Geen enkele autochtoon heeft zoveel voordeeltjes gehad als Marokkanen hier in Nederland krijgen. Het is in Kuzi's belang dat het niet goed gaat met Marokkanen en Turken en dat ze niet integreren, dan kan hij hun belangen blijven behartigen. Sinds het bestaan van DENK holt de integratie achteruit.

0
111 Soare

@ll

ben een beetje klaar met 'discriminatie'
ja...in 't verleden is het verkeerd gelopen

in het nu loop ik met een hond, waarbij 'men' aan de kant gaat
geen kangal maar zoiets...

ik mag dus alles zeggen en doen als vrouw

0
112 Grootmoeder

Nederland heeft het nog steeds zwaar te verduren door lichtgetint tuig en lichtgetinte uitkeringstrekkers.

0
113 Soare

@113

vergeet de wit/blanken niet Soare...met of zonder uitkering

weet zelf niet wie de grootste 'pleurislijers' zijn
zonder of met beleggingen...

hoe denkt U daar over?

2
114 Grootmoeder

** gebruiker verwijderd **

Die lijsttrekker bedoeld die figuren die nu meisje met een moslim achtergrond voor hoeren uitmaken omdat zij zich te westers gedragen ?
Die figuren ?
Laat hij ze alsjeblieft opsluiten en de sleutel weggooien .
Ps de kinderbijslag terug halen bij de ouders wegens het oneigenlijk gebruik van die kinderbijslag , nl voor vakantie naar het thuisland ipv voor de opvoeding van zo`n huftertje , of zouden zij al vroeg ingezien hebben dat het sowieso weggegooid geld was ?

115 verwijderd682241

@70

U schrijft: Dat geloof ik ook. Ik vind het zó jammer dat een stelletje raddraaiers ervoor zorgen dat een hele groep in een kwaad daglicht worden gesteld. En ik vind het vooral jammer dat er veel mensen niet verder kijken dan hun neus lang is en denken dat elke Marokkaan (of moslim) een crimineel is. Man man wat ben je dàn kortzichtig.

Waarom worden deze jongens niet vanaf hun geboorte opgevoed naar Nederlandse maatstaven: u weet wel: respect voor anderen, voor ouderen, voor vrouwen?

Als het nu in de 3e en 4e generatie veel en veel slechter gaat dan de eerste generatie, als die ouders nog stééds hun zonen opvoeden alsof allah zelf het licht in hun heeft aangestoken, als die zonen, volgens hun ouders nooit gestraft mogen worden, want ze doen niets verkeerd. Als die ouders door blijven gaan (en de imams) om 'ongelovigen' als doodsdoel te verklaren, dan vindt u óns kortzichtig?

Kunt u uw moslims aanhangers/vrienden/vriendinnen niet eens duidelijk maken dat het er om gaat dat de moslim gemeenschap deze idiote jongeren/mannen eens hard aan te pakken, en niet, zoals ik gemerkt heb, dat de hele familie en vriendenkring geniet van hun buiten door stelen, drugs verkopen etc.

Als er eens verteld wordt dat meisjes en vrouwen gewoon mensen zijn net als zij en dat zij evenveel rechten en plichten hebben als mannen (alhoewel de enige plicht bij moslims lijkt te zijn dat zij hun zussen, dochters en vrouwen onder de knoet houden) , de rechten eisen zij wel op in Nederland.

Kortom , zij hebben besloten dat zij zielig zijn, zij hebben besloten dat de rechterlijke macht van ongelovigen totaal niet klopt, zij hebben besloten dat zij álles maar dan ook álles wat in Nederland 'vergrijpen' zijn wél mogen doen, want wat ongelovigen stellen raakt hen niet.

Ga niet tegen Nederlanders in, die zeggen en kunnen bewijzen dat een heel groot deel van de moslims die in Nederland wonen, gewoon crimineel bezig zijn. Begin eerst eens de moslim organisaties, groepen, ouders te vertellen, dat willen zij dat hun kinderen hier gezellig kunnen wonen, ze eerst opgevoed moeten worden.

0
116 gaulette

Een schurkenpartij die opkomt voor marokkanen? Zijn ze helemáál van de pot gerukt?

1
117 Jan met de korte achterlul

@117
"Een schurkenpartij die opkomt voor marokkanen? Zijn ze helemáál van de pot gerukt?"

Maar dan nu de grote vraag. Zijn die DENKschurken nu echt zo begaan met het lot van de Marokkanen of is het een gevalletjes van de grote vraag (speciaal in Amsterdam) en dan nu het aanbod wat hier in gaat komen in Amsterdam? Gerrit Zalm zou zeggen dat het een soort van marktwerking is wanneer er een gegeven verhouding bestaat tussen vraag en aanbod.

0
118 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Evil PornDiscord Nudes TradingChloe VivrierJapanese Porn SatrIshues PornNadia Onlyfans LeakXxxdrsiAlanah Rae HotEmo Sex VideoTryst.lonkSavita Bahbi ComicsXfollowerJacquieetmichel.comBnuuyIndian Dasi SexVictorya XoHot Romantic Love VideosCelebe NudesMatureassHello Sexy BfLesbian Breast FeedBhadie HubRachel Steelle PornAshley Serrano Onlyfans LeaksNeha Kakkar Hot PicsAriana Grande HavingsexDesi Bhabhi Video XxxXnxx DengerIndian Adult Short FilmsEster CordetSensual NudeBoyshalfwayhouseWomen Having A OrgasumElly Clutch CreampieBangali Xxx Sexy VideoJaquieet MichelCreampie CarthyWww Xxx HdRaja SexLap Dance PornHotel Girl SexGagging EbonyCtb Leah PornTubepleasuremAnike EkinaDownloading Xhamster VideosLilith Cavaliere PornJustaminx TitsFolla LesbianaDreedd PornReality Kings XhamsterLesbian OrgiesLesbian Titties SuckingTeens Ride BbcFree Anime PormJackiebabigirlHentaithreesomeSnake In PussyBigblackbooty PornDesi Gay NudeHot Vabi VideoIndianxxx MovesFarm Sex ComXhamster AlternativePokies NippleRae Lil Black XxxColbie Smolders NudeItadaki SeuekiWorld End Harem HentaiSex Video Hd KeralaPorn ChatTop Porn SitMovie Sex Scenes PornBbw Virtual Reality PornHandjob Cumshot CompilationsHardcore Bbc PornEmpire AdultSammy Thighs NudeHot Heroine XxxIndian Xxx Sexy Hot VideoNude IsraelKazumi Mike AdrianoHenta IstreamCuck ChairIndian Real XxxTamil Mallu Hot Sex VideosXxx CaseroTit Fucking The Gym SlutFilm Porno Gratuit En FrançaisAmador Brasil PornTurk SıkısıMinxx MarleyX Video PlayNaked And Afraid UnconcernedMalisesAnimés SexePornô Anime Sem CensuraLeah Gotti More PeopleAletta Ocean New VideoHd Pron FullAdult TiktoksS3xy VideoIndian Couple Xxx VideoDangerous DpWeiredest PornAbigail Morris AnalFemboy CreampiedThemaryburke PornhubPeliculaspornogayVeronica Zemanova NudeFifty Shades Hot ScenesAntonio Mallorc裸体 美女SexyvideosexyViral Mms XvideosRiley Mae Lewis NakedXxvideoGand X Video2 Guys 1 Horse VideoNude With FriendsA Man Sucking A WomanAmatuer Ffm PornTiktok Tits RedditPornor JaponêsCandy Love PornBoys Boys XnxxI Wanna Fuck YouAsami OgawaKkimkkimmySasur Ne Bahu Ko PelaSandwich SexPeach HentaiKajal Agarwal Sex StoriesBlair Williams Step SisterXxx Sexy Hot SceneDixie Trailer Park PornLeenuh RaePorn AncientMoka MoraYaşlılar PornosuFleahlightXmaster Porn VideoBabybeebubBig Titties PlayFutanari AnineRedo Of Healer Season 2PixiebaitXnxx Video DowloadVrstripchatDorm Blow Job