Media & TV

Bonusquote: eigenaar door Palestijnse terrorist half gesloopt joods restaurant legt antisemitisme uit

15-12-2017 12:22

 

“Omdat ik vind dat deze zaak systemen blootlegt die niet goed zijn, waar iets tegen moet gebeuren.

En ik vind het ook heel vreemd dat ze hem alleen willen vervolgen voor vernieling en inbraak terwijl hij zulke duidelijke politieke motieven heeft. Die gasten die molotovcocktails hebben gegooid naar een moskee in Enschede werden vervolgd voor terrorisme en kregen celstraffen. Dan vind ik dit niet eerlijk en ook een slecht signaal tegen iedereen die iets vergelijkbaars wil doen.

Er is altijd wel angst. Niet als een soort blaasontsteking die je de hele tijd voelt. Maar het zit in je achterhoofd. Zelf hebben wij in Hacarmel bijvoorbeeld al jaren een knopje achter de toonbank waar we op drukken om mensen binnen te laten. Dat doe je natuurlijk niet voor je lol, als restaurant wil je gastvrij zijn. Maar nadat er een aantal keer mensen langsliepen die de Hitlergroet brachten of op het raam spuugden, voelde het toch veiliger om de deur op slot te doen.

‘En nu blijkt dat ook niets uit te maken, want die gast ramt zo door de deur heen. Dat is allemaal heel creepy. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor iedereen om mij heen.”

 

Alstublieft, de stand van het gave land Nederland anno 2017. Uitgelegd door de eigenaar van een kosher restaurant waarvan de ramen aan diggelen gingen door een met Palestijnse vlag en Palestijnse sjaal uitgedoste, Allah Akbar roepende terrorist activist ‘vandaal’ (dixit Parool). Niet in de Telegraaf dankzij Wierd Duk maar gewoon in de keurige Grote Ongelijkheidsobsessiebode Volkskrant (Blendle-link).