Ambassadeur Rusland: MH17-onderzoek partijdig (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  29 Reacties

  • 13
  • 467x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat lijkt mij geen nieuws had mij verbaast als de Russische ambassadeur iets anders had gezegd. Die verkondigd gewoon de Kremlin propaganda.

11
1 mike45

Tuurlijk Rusland, tuurlijk...

11
2 GreyB

Wim Holleeder: de rechter is partijdig!

10
3 WijzeDwaas

Kennelijk is Tkatsjov daadwerkelijk betrokken bij de MH17 zaak, gelet op de timing van deze Russische reactie waarin het JIT wederom in diskrediet wordt gebracht.

10
4 Crannbuidhe

@4
Ik denk dat het JIT in de goede richting zit en dichtbij komt inderdaad.

10
5 GreyB

100% mee eens. Wat moeten we met "onderzoeken" van een vrouwen ondergoed verkoper? Er zijn toch zat mensen die gespecialiseerd zijn in dit soort onderzoeken?

Het onderzoek is zeker partijdig. Oekraine die de boel vanaf dag 1 heeft zitten frustreren word (als 1 van de mogelijke verdachte) keer op keer in de watten gelegd. Van het bombarderen van de rampplek tot "vermiste" radar beelden en gestolen lijken,alles wat pro-EU oekraine doet is heilig. Pffffff

12
6 Chalupa

De JIT reactie op de Russische radargegevens van 24 augustus 2017 :
24 augustus 2017 - Landelijk Parket

De Russische Federatie heeft deze week aanvullende radargegevens en handleidingen beschikbaar gesteld aan het Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar het neerhalen van vlucht MH17.

De gegevens zijn ontvangen naar aanleiding van een aanvullend rechtshulpverzoek van Nederland. Eerder ontvangen radargegevens waren niet aangeleverd in het door Eurocontrol ontwikkelde ASTERIX-format, dat internationaal geaccepteerd is. De aanvullende informatie zou nu wel in het ASTERIX-format zijn.

De ontvangen informatie wordt de komende tijd vertaald en diepgaand onderzocht.
https://www.om.nl/onderwerpen/mh17-vliegramp/@99988/mh17/


Sjoelgin zit dus gewoon te liegen

9
7 Crannbuidhe

@6
Gaap....

10
8 GreyB

@7 gaaap

12
9 Chalupa

blablabla..... Kremlin propaganda.

9
10 TedjeR

@10 keiharde feiten. Wat hij zegt is 100% correct.

12
11 Chalupa

@11
Nee, Rusland blablabla zijn geen feiten..

9
12 GreyB

@12 De oekrainse feiten kennen we al

Liegen over, gestolen lijken,gemanipuleerde zwarte dozen,het neer halen van het antonov vliegtuig,de aanslag op koenders,de aan/uit/wel/niet radar beelden etc
De meest corrupte politicus van 2016, panama paper,paradise paper poroshenko met de dodenlijst voor kritische journalisten . Die gek die dreigde het onderzoek te frustreren om ons oekraine referendum. Ja, dat gespuis dat we miljarden moeten toe stoppen is wel betrouwbaar....

Ach tja...

10
13 Chalupa

@13 Je bedoeld de Russische separatisten die liegen..
Of ben jij iemand die alles slikt wat het Kremlin je voorschoteld

6
14 arcenist

Ik weet dat er een hoop Ruslandhaters rondlopen hier. Maar wie zegt dat het onderzoek onbevooroordeeld en dus onpartijdig is die leeft echt met zijn hoofd heel erg diep in het zand.

9
15 Mariska3

@14 niet zomaar iets roepen. Alles wat ik in @13 heb aangehaald staat online voor een ieder die het wil natrekken.

Ps wat de separatisten te zeggen hebben interesseert me geen bal. Ze zitten niet in het onderzoek en krijgen geen miljarden EU geld toe gestopt. Who gives a fuk?

10
16 Chalupa

@13
Wat heeft dat te maken met de feiten?

@15
Verblijd ons met de feiten die aantonen dat het onafhankelijke onderzoek met honderden onderzoekers uit 5 landen wel bevooroordeeld zijn....

5
17 GreyB

@16
Ja, er staat ook online dat de aarde plat is en Trump een shapeshifter is, en nu?

4
18 GreyB

@13
Dat Oekraïne liegt, wil nog niet zeggen dat Rusland de waarheid spreekt. Het Rusland is zo vaak van visie verandert dat het totaal ongeloofwaardig is geworden.

5
19 AJ74

@11 Sjoelgin zegt : “Volgens de ambassadeur heeft Rusland nog geen enkele reactie ontvangen op de geleverde radardata en andere informatie. De transparantie van het onderzoek laat te wensen over, vindt hij“.

Het JIT heeft na een officieel rechtshulpverzoek aan Rusland uiteindelijk in augustus 2017 aanvullende informatie gekregen en zegt daarvan dat de ontvangen informatie wordt de komende tijd vertaald en diepgaand onderzocht.

Wie zit hier dan zichtbaar te liegen naar jou idee ?

6
20 Crannbuidhe

@20
Welke transparantie t.o.v. Rusland?

Het JIT hoeft naar Rusland geen transparantie te tonen. Alles wat men open baar wil(de) maken tot nu toe is ook voor Rusland in te zien.

5
21 GreyB

@21 bij het strafrechtelijk onderzoek niet, bij het OvV Onderzoeksraad voor veiligheid zijn ze geaccrediteerd geweest en betrokken geweest bij het onderzoek.

6
22 mike45

@21
Ik zie transparantie als iets anders dan betrokken zijn..

6
23 GreyB

Als ik kijk naar het aantal minnetjes, zijn de Russische astroturfers wrderom (hyper)-actief. Was de Russische regering maar eens zo actief. Waren de sancties in no time opgeheven. Maar ja, het zoeken naar de echte schuldige(n) binnen de Russische gelederen heeft toch geen zin. Russische grondwet verbied uitlevering van foute russen. Tja.

4
24 Zwartwit

Maar is de onderste steen al gelokaliseerd? Of blijven we inderdaad zitten met een door de westerse politiek gedicteerde onwaarheden.

Een klein kind zou zich al afvragen waarom Ukraine een passagiersvliegtuig boven oorlogsgebied laat vliegen waar hun eigen militaire toestellen worden afgeschoten.

8
25 niet-alles-geloven

@25
Die vraag is ook door OVV al beantwoord.

3
26 GreyB

Natuurlijk reageert hij fel, de Russische kritiek raakt te dicht aan de waarheid. Rutte heeft toegestaan dat in het onderzoeksteam 4 partijen zitten met een direct belang, waaronder 2 mogelijke daders, partijen die daarenboven allen vetorecht hebben over de informatie die wordt vrijgegeven. Hoe kan iemand zo een onderzoek serieus nemen?
En dan hebben we het nog niet over hoe Rutte er persoonlijk voor heeft gezorgd dat de chain of evidence al in het eerste stadium verstoord werd door te weigeren mee te werken aan het veilig stellen van de rampplek. Er is geen enkele integere rechter die een verdachte op basis van de bewijzen die volgens het JITS verzameld zijn op de rampplek gaat kunnen veroordelen. Rutte was ook (eind)verantwoordelijke voor de beslissing om het Oekraiense luchtruim niet verboden terrein te verklaren voor Nederlandse (partner-) vliegtuigen na berichten over oorlogshandelingen in het gebied vlak voor de ramp. De informatie over die vergadering wordt niet vrijgegeven - veelzeggend.

Hij mag zo fel reageren als hij wilt, het maakt echter geen enkele indruk en hij kan daarmee niet verhullen dat hij doelbewust het onderzoek een welbepaalde kant heeft helpen opsturen.

Overigens denk ik dat de Russen bij hun opmerkingen zich vooral baseren op hun eigen (deels ook aan Nederland overlegde) bewijsmateriaal, ik kan mij niet voorstellen dat zij zich zouden inlaten met een (overigens geenszins amateuristisch) onderzoekscollectief als Bellingcat. Bovendien moet worden opgemerkt dat de onderzoekers die door Rutte als amateurs worden weggezet vaak beter onderzoekswerk hebben afgeleverd dan de zogenaamde professionals. Die zijn immers beperkt door de opdracht een elders reeds vastgesteld scenario te moeten bewijzen.

3
27 Rick Schurman

@27
Met uw post laat uzien dat u eigenlijk niets begrijpt van hoe het OM werkt en waar de verantwoordelijkheden liggen binnen de rechtstaat NL

0
28 LGK

@18

Hoe ga je dan om met de informatie van onderzoekers die hun info van hetzelfde meduim halen waar staat dat de aarde plat is en Trump een shapeshifter is?

2
29 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@93 Okay... Ja, ik was bang dat jij misschien persoonlijk bedreigd wordt door de Nederlandse staat. Maar dat is dus niet het geval.Klopt... ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

@5 Ja, leuk is dat, dat de overheid zulke dingen gewoon voor je uitzoekt. 😁 ...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@62 Het maakt in zoverre wat uit dat het motief om zo'n briefje te sturen van alles kan zijn. als een individu dat schrijft. Het kan zelfs zo zi...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@92 Ik heb geen idee, alleen als je te gevaarlijk word denk ik, en te veel invloed krijgt.Thierry Baudet bijvoorbeeld als hij te veel stemmen ...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Ook de EU legt Israëlische kolonisten op de Westoever en in Oost-Jeruzalem nu sancties op

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240419_50043957?utm_source=google&utm_medium=organic"In een reactie zegt demissionair minister van Bu...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

    "sites onwelgevallige WAARHEDEN schrijven" Proest ... ! ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@90 Denk je dat deze mensen zo gevaarlijk zijn dat Nederlanders die de waarheid spreken voor hen naar het buitenland moeten vluchten?...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Ja, bedankt, weet ik gelijk welke sites onwelgevallige waarheden schrijven, dat zijn door de denktank van het ministerie der waarheden als valse...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

van Keulen
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Omdat hardwerkende Nederlanders niet zitten te wachten op zakkenvuller Frans Timmermans met zijn achterlijke groene en pro islamitische ideeën....

25 minuten geleden geplaatst door van Keulen

NK. App
Ebony SquirtingChainess XnxxYamato Rule34Nude Asain MilfAbella Danger FistedGamcoresلانا رودسRei KamikiSuck That Huge CockLilah_lovesyou NudeDutchxthinsSexy Nude GirlFreaky Twitter PagesAmoranth Onlyfans LeaksOnlyfans FeetJapanese Jav PornGirls Vs Girls Sex VideoParejas PornosAnal EbinyHentaiscantrad.Nomes De Atrizes PornôIndian Actor Sex VideoAnne PornaDesi Pain PornSexo Y Pornografia GratisNers PornEdging CumshotsXx Porn HindiStacey Martin NudeHardcore BackshotsMegapersonal ComPorn Muslim PornSania Mirza Bf VideoYoufreepornExrem PornMary Elisabeth Winstead NudeFaploVivastreet. Co. UkXxxnakedNoodlemagazTits SlappedSex Video Big BoosPorn Star Lisa AnnPaoli Dam BoobsRandom Sex PornGgw LesbianEva Lovia JoiLatino Moms Porn三 级 片Xxx Com Video SexyPron Star HdMotorboating BoobsOma's PornTeens Solo AnalMom Forced PornosIbradomwPakistaini PornXxx Bra VideoCartoon Bf HdIndian College Girls Nude PicsPorn Full VidroPornostar RomaniaBrazzers Porns FreeHuge Titted MaturesHot Sucking BoobsTayler HillsRaat Ki SexKissa Sins AnalTeen PuffiesVoyeur MaturWww Porn Sex ComAnal TwitterTeacher Sexy PornDoggy Position Style桃乃木Hot Sex GymHot Men Porn VideosHistoires Sexes IncestesJav Eng PornIndian Actress NipplesSkylar Vox Porn VideosYoga Pant PornNerf This PornNikki NevadaPornos FakinPorn Of Old PeopleJulia Rose LeaksMothelessVideo Pornographie NoireMila MonetAnal Dildo RideNude Male MassageIxx VideosAnimesex VideoReal African PornSqyid Game PornPorn WomenMineiroloko Xvideos RedEro-videoIxxxvideosCourtney Taylor PornMom And Son SexAlicia Amira PornBrotha LoversPeliculas Pornos CompletosHairymilfHot X VideosHandsome Boy Sex VideoRashmika Sexy VideosSisters NakedBest Lesbian Porn SitesPanty PornographyMeaghan Rath NudeIndia XhumstarKenzie Reeves GangbangLiza XxxAllie Addison AnalIndian Aunty Nude BathDoctor And Patient Porn VideoHottest Teens On PornVídeo De Pornô GrátisCharli Damelio PornDashi PornShemale Fuck PussyCute Boy PornBig White DicksViktoroneeNatalia Starr Porn VideosTadap Porn VideosMarie Elizabeth Winstead NudeBig Boobs Sucking VideoThailand Hot MovieEime FukafaCumredditBbrazilian PornSex Bf TamilGrace Charis Of LeakDsddy PornCartoon Por.Ameture Uk PornPorn UropeSybin PornJanhvi Kapoor NudePriyanka Chopra Ki Sexy MovieMiaqueen PornSexxx 18 HdXnxxnepaliPorn FilmAlien HentaiSexx In