door Havermout in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 0
  • 496x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Sloddervos

@1 Lol.

3
2 solidsteel

Ach, de ene gore dictator die andere dictator steunt, beschermt en laat voortbestaan... Deze multimiljardair (geld, gestolen van de russische burgers!) ondersteunt dictator Assad van Syrië, en nu ook dat malle dikke mannetje-met-de-slechte-kapper? Poetin is compleet gek.

14
3 weerman

@3 lol

8
4 solidsteel

Het is zorgelijk, maar een waarschuwing richting de overkant van de plas is niet eens zo heel onverstandig. Beetje te veel ongeleide projectielen in de buurt van de belangrijke knoppen.

3
5 WutWut

** gebruiker verwijderd **

Dan krijgt China een hele batterij vluchtelingen aan de grens den kik.

6 gebruiker-verwijderd

Als N-Korea een raket aanval doet op Amerika dan kan Poetin hoog of laag springen maar ik vermoed dan toch echt dat Korea de volle mep terug krijgt.

2
7 A Passenger

@5 'The land of confusion' door Genesis. Let op het einde van de clip!

0
8 Honda RA302

@3 "...de ene gore dictator die andere dictator steunt...."

Jij snapt er weer helemaal niets van! Poetin is een democratisch gekozen LEIDER/PRESIDENT die een populariteit geniet waar onze corrupte weg-met-ons-puppets alleen maar van kunnen dromen...!
Dat hij als een dictator gezien wordt is slechts het resultaat van decennialange misleidende insinuerende fakeberichten uit het westen die voortdurend suggereren dat er nauwelijks persvrijheid zou zijn en Poetin hardhandig optreedt tegen demonstranten .....maar je kunt in Rusland alles schrijven en zeggen ...behalve dat je op illegale en gewelddadige wijze de regering ten val wil brengen. Bovendien gebruikt de Russische politie nooit rubberen kogels en knuppels tegen demonstranten zoals in het Westen zo veel voorkomt....zelfs tegen burgers die tijdens een referendum hun stem willen uitbrengen...!

8
9 CoolMemories

@3 "...ondersteunt dictator Assad van Syrië..."

En terecht dat president Poetin de seculiere gematigde democratisch gekozen president Assad steunt in zijn strijd tegen de door het Westen gesteunde terroristen en jihadisten......nu is Syrië namelijk bijna geheel bevrijd en kunnen zowel de Syrische burgers als vluchtelingen weer terug keren voor wederopbouw....!

Opvallend dat dit goede nieuws nauwelijks aandacht krijgt in de westerse media (Je hoort bijna niks meer over Syrië in de nieuwsshows!) want dat past niet in het collectieve waandenkbeeld dat Rusland agressief, vijandig en kwaadaardig zou zijn.....zoals ze ons willen doen laten geloven...!

4
10 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

11 CoolMemories

@8 @9 zowel Assad als Poetin zijn wel gekozen alleen daar is niks democratische aan. Als alle media aandacht uitgaat naar alleen Poetin en Assad tijdens de verkiezingen, oppositieleiders worden vermoord en opgesloten, stembussen vooraf gevuld met stembiljetten voor die twee leiders dan heeft dat helemaal niks met democratie te maken.

8
12 mike45

Poetin werpt zich op als beschermheer van Noord Korea? Ach, je kijkt nergens meer van op bij die man….

5
13 WijzeDwaas

@12 Leugens & leugens

7
14 BRBL19

@13 Net zo goed als beschermer van Trump. Hoe dan ook een wijze raad om niet als eerste te gaan gooien met nukes...

1
15 d6072b01

Erg simpel: Poetin heeft gelijk.

Niemand is gebaat bij escalatie.

Dat is tevens het goede nieuws, dat dat ook zeker niet in het belang van Un en Trump is. Eerstgenoemde zou het einde van zijn regime tegemoet kunnen zien en vervolgens zou de beerput open gaan wat hem en zijn familie persoonlijk veel zal kosten, laatstgenoemde is een narcist voor wie image alles is. Hij zal dan ook niet de geschiedenis in willen gaan als de persoon die de eerste kernoorlog veroorzaakte.

1
16 progressiefliberaal

@15

Ik denk dat Trump meer de trekpop is. Feitelijk is hij met die waarschuwing aan de touwtjes van Trump aan het trekken. Zodat de Noord Koreaanse vazalstaat overeind blijft….

4
17 WijzeDwaas

Als Trump een bom raket wilt schieten op NK vinden mensen dit niet goed hier, minstens 15 draadjes worden er dan gemaakt.
Maar zegt Putin hetzelfde, dan is Putin de kwade gast.

Ongelooflijk hoe kinderachtig of wereldvreemd mensen hier zijn. Vastgeroest aan oude gedachten waar zij waarschijnlijk nooit meer uitkomen. Leven in hun eigen wereld.

2
18 etymologie

@17 Je ziet Noord Korea liever veranderen in een nucleair rampgebied?

2
19 Dune

@17 Er zijn maar weinig opties om het regime van Kim te beindigen zonder massale chaos en massaal verlies van levens. Dreigen met bomberdementen is zeker niet een van die opties.

Heeft niks te maken met "overeind houden van een vazal staat"

0
20 d6072b01

@17 "...Zodat de Noord Koreaanse vazalstaat overeind blijft…...."

Welnee!! Poetin wil gewoon geen nucleaire paddenstoelen in zijn achtertuin!
Zal niet de eerste keer zijn dat de VS/het Westen rotzooi trappen aan de grenzen of in de buurt van Rusland...(Balkan, Irak, Georgië/Ossetië, Oekraine, Syrië enz. enz.

3
21 CoolMemories

@20

Dat ben ik wel met je eens. Maar vergeet niet dat Noord Korea een creatie is van Rusland en China. Het wordt dan ook tijd dat deze twee landen verantwoording nemen en de rotzooi opruimen.

China is al vluchtelingenkampen aan het inrichten….

2
22 WijzeDwaas

@19 "...Je ziet Noord Korea liever veranderen in een nucleair rampgebied?...."

Wijzedwaas wèl! Hij vond de bloedige burgeroorlog in Syrië om Assad te elimineren ook noodzakelijk omdat de toch al seculiere en gematigde Assadregering volgens zijn mening 'niet snel genoeg gedemocratiseerd en gemoderniseerd' had.....!

Dat Syrië, ondanks massaal bevolkt door woestijnjihadisten en tribalen, toch één van de modernste en meest seculiere landen was binnen de Arabische wereld.....daar hoor je Dwaas niet over.....

3
23 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

24 techcenter

@22 Het is een creatie van de koude oorlog, van de Soviet Unie, China en de VS, en in mindere mate VK en Frankrijk). De permanente leden van de veiligheidsraad. Laat die de zooi inderdaad maar eens opruimen.

0
25 d6072b01

Zeker Putin is gekozen haha. Zolang Putin aan de macht wil blijven sluit hij of zijn opponenten uit of laat ze vermoorden haha. Putin de vredesduif meneer Cool??? haha Laat me niet lachen. Putin heeft maar een belang en dat is zijn eigen belang. Zodra Kim verdwijnt is hij een bondgenoot kwijt. China vertrouwt hij nl ook niet. China is Rusland inmiddels op alle manieren voorbij gestreefd. Daarnaast is zijn hulp aan Trumpie tijdens de verkiezingen uitgekomen en bungelt zijn vriendje daar al aan politiek touwtje. Putin zit ook alleen maar in Syrie om zijn eigen belangen te verdedigen.

2
26 reality

@23
Aanvulling.
Ook staat er dat de moeder van babylon ten onder gaat.
Ik denk dat ze Amerika als babylon beschrijven en de moeder van Babylon als Engeland.
Al die tijd werden de mensen zand in de ogen gestrooid tot de ondergang van Babylon geschiede.
Als je dan naar de media kijkt hoe ze zand in onze ogen strooien...
Veel dingen kloppen wel in de bijbel.
Putin heeft het goed met de wereld voor en zoekt wereldvrede, maar helaas zoekt Amerika altijd oorlog voor financieel en economische voorspoed. ( I know het klinkt raar maar bestudeer het maar eens een keer, het staat niet in de media zelf )

3
27 techcenter

Ahh Putin = Jezus is op aard en brengt vrede in de wereld? Ik stel voor dat u ze dat ook even gaat vertellen in oost Ukraine, George, Tsjetsjenië, De Krim, delen van Syria waar hij de boel plat heeft gegooid. Moet ik nog meer voorbeelden noemen voor u?

3
28 reality

@22 "...Maar vergeet niet dat Noord Korea een creatie is van Rusland en China....."

Onzin! Noord-Korea is een geisoleerd overblijfsel van doorgeslagen staats-socialisme dat in de vorige over de hele beschaafde wereld rondwaarde maar door het Westen en Rusland al lang de rug is toegekeerd.......opgemerkt dat dit staats-socialisme weer slinks terugkeert in de vorm van de geislamiseerde EUSSR dat daarom landen als Turkije onder Erdogan in alle opzichten ontziet....! Alle landen en neuzen weer één kant op! Één EU, één massa, één Bank, één medium, één hoofdstad als centrum van macht en kapitaal.....één oncontroleerbare geheime regering....

3
29 CoolMemories

@28
Laten ze die vraag stellen aan babylon her self.

0
30 techcenter

Natuurlijk zou het een stomme zet van Malle Trump zijn om als eerste aan te vallen. Zou een hele domme fout zijn! Nee, pas als Dikke Kim een raket richting VS stuurt, of een andere geallieerd doelwit, pas dan is er recht en rede om terug te slaan. En daar zullen de russen en de Chinezen dan begrip voor hebben.

0
31 weerman

@29 Rustig ademhalen tussen de zinnen. Pilletje komt eraan.

@28 Oost Oekraine is net zo hard gebombardeerd door Kiev, Georgie begon met schieten, in Tsjetsenie werd gevochten tegen radicalen, net als in Syrie. Krim is niet gebombardeerd.

Verder niet oneens hoor, Putin is absoluut geen vredesduif en is duidelijk militair over de schreef gegaan, maar ik dacht, zet even een paar dingen in perspectief.

0
32 d6072b01

@28 "....Ik stel voor dat u ze dat ook even gaat vertellen in oost Ukraine, George, Tsjetsjenië, De Krim, delen van Syria ...."

Ga jij lekker op vakantie in de door de VS....eh...kuch...bevrijde gebieden: Afghanistan, Irak, Libië....! Pas wel op dat ze je niet in een oranje overall hijsen!
Ik ga wel lekker naar de Krim of naar Tsjetsjenië met hoofdstad Grozny.....de mooiste en modernste stad van heel Zuid-Rusland....!

Overal waar de Amerikanen komen worden chaos en terreur opgewekt en verspreid (tot in onze steden!)
Overal waar de Russen komen worden orde, vrede en seculiere burgerlijke cultuur zo goed als mogelijk hersteld....!

2
33 CoolMemories

@31 Dat klopt. Als Kim begint, dan zullen China en Rusland geen bezwaar hebben bij een tegenactie. Dan doen ze waarschijnlijk gewoon mee met de tegenaanval. China kan nog wel een provincie gebruiken.

0
34 d6072b01

@31 "...Ik stel voor dat u ze dat ook even gaat vertellen in oost Ukraine, George, Tsjetsjenië, De Krim, delen van Syria ...."

Klopt, in dat scenario is de non-interventie van Rusland en China (leden van de atoomclub!) al lang verzekerd!

2
35 CoolMemories

@34 "....Als Kim begint, dan zullen China en Rusland geen bezwaar hebben bij een tegenactie....."

Klopt, in dat scenario is de non-interventie van Rusland en China (leden van de atoomclub!) al lang verzekerd!

1
36 CoolMemories

Dan weet je dat het niet gaat gebeuren. Trump gaat niet tegen zijn bevelhebber in.

0
37 Ketter

@Redactie, wat is dit voor rare censuur ?
Ik mag bij @1 niet zeggen dat ik Putin een Vieze Communist vind ?
Dat is gewoon mijn mening hoor ?
Vind het raar dat die reactie is verwijderd iig.
S.

1
38 Sloddervos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Bijen die het beste tegen de kou kunnen het meest geteld

Nou, nou. . .zo extreem koud is het de afgelopen jaren niet geweest. . . Blijkbaar kunnen bijen ook goed zwemmen, gezien de hoeveelheid regen...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Ik zie een kernoorlog eerst er uit de Arabische landen komen dan uit Rusland.Maar goed, als het gebeurt dan is het maar het beste dat de hele ...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Gaat Bosma dan ook weer z'n prinsevlag speldje dragen? Want volgens hem heeft de nsb die toch nooit gebruikt. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Primera wil eigen keten tabakswinkels opzetten om verkoopverbod in 2030 te omzeilen

Prima! De mens onderwerpen aan de wil van de Staat is tegen iedere vorm van heerschappij. De mens moet zelf kunnen beslissen of er gerookt dient...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Desi Sex XvideoKendra Lust Onlyfans VideoAnna Kournikova PornDiego Barros PornNeha Dhupia Hot VideoHomemade PorChaturbat BbwHentai ScheduleXxx VidPornstar Jodi TaylorAll PornographyZarin KhanGujrat PornOctokuro PornDarkxxxGilfsexFotos De Mujeres DesnodasBokep XnxxcomPornos Meres Et FilsAngi Harmon NudeCircus Full MovieGamer Problems Avery Black And Scarlett AlexisOndrea LeeFutanari SisterNaked Latina WomenFotos De Mujer Des NudasPormografia GratisEmma Hix PornCute Teen SexXnxx Full Hd PornSexo Casero GratisAngela PornstarBrazzers Cherie DevilleMomfuckboyAsia GloryholeCochandoDick ChickJavmostSpongebob PornographyCamila Cabello ButtKavya ShastryGros SienYoung PornsexAnime Forced XxxSuzie Q PornBukkaeAfrobull PornCallie Murphy NudeBlowjod PicsVr FemdomLindsaycapuano Onlyfans LeakedNude Bhabhi BathHandjob TechniquesJade Kimiko AnalMai HentaiNaruto Porn AnimeHindi Porn Web Series VideoPrivate Society FullFree Back Porn VideosLatina Xxx ComEmily Ratajkowski NakedBeauty Boobs PornNakedcollegeAv4us VideoFaapy PornRandi Khana Ka VideoHslut4mstudSds PornTomboy HentaiNarcos Sex ScenesBanging CutiesWww Assamese Sex Videos ComCartoon Porn TvCelebrity.nip SlipDeepika FuckKalyani Priyadarshan PornPorn High HerlsXxx Leabian PornMarilyn Monroe PornLayla Roo PornJuicy Peach AudioPsstaudioIvana Knoll NudeMeenfoxJamie Michelle PornNude Dance PartyJap Sex ComHornygfFem Dom VidsChinies XnxxCar XxxAmerican Sex VidioSex VietsubHannah New NudeFree Porn Mom And SonFamily SwingersComic SpornoNaturisme Et SexeLkrnhubAlva Jay NudeAnal CreanpieHyper FutaBaby Alien FucksDulcemoon NudeLilith CabaliereNew Sexxy VideoGujratisexXxxvideogirlRiley Keough NudeNaked LatnasMelissa Williams NudeLicking XxHq.pornerPhoto PornoxxNoodlemazineOffice Sex ComWww Kerala XxxNubilessexSarah Illustrates Johnny SinsAshemale TuveRobbing The Sex Freaks Part 1Japanese Hardcore PornPakistan Ka Sex VideoWww Pune SexFamily SeductionMilfmaturePantyhose FootiobJordan Falls PornChut KaRara RanzaiDesi PrnoPornographi FrancaiseVer Comics Por NoVideos De Sexo ProibidosJazmyne Day NudesShruti Hassan Sex StoriesChaturbatrMejores Actrices PornNaked Amateur BabesPakistan Porn Star VideoThai BabesHot Xnxx HindiTurkish Nude VideosSlow BjLatina Sexy NakedFuckbuddyCr EampieTamil Old Man Sex VideoShower BjVideo Pornos Africaines