‘Kinderen horen op school, niet in het echtelijk bed’ (nrc.nl)


De Duitse politiek is verdeeld over het forse aantal kindhuwelijken onder vluchtelingen. De SPD wil ze soms accepteren. ...

door Tjeempie in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 0
  • 558x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat er een eind moet komen aan het sterk groeiende aantal kindhuwelijken in Duitsland, meestal in het buitenland gesloten, daarover leken de partijen in de regeringscoalitie van bondskanselier Merkel het roerend met elkaar eens. Deze zomer werd bekend dat er in Duitsland zeker 1.475 minderjarigen getrouwd zijn, in circa de helft van de gevallen gaat het om meisjes die als vluchtelingen uit Syrië zijn gekomen. Ook zijn er veel Afghaanse en Iraakse meisjes bij.

Onder de jong gehuwde meisjes zijn er 361 zelfs jonger dan veertien jaar, volgens het centrale register voor buitenlanders. In Duitsland, waar de minimumleeftijd om te kunnen trouwen 18 jaar is, zou dat niet getolereerd moeten worden, was de algemene opvatting in politiek Berlijn. Juist op dit punt zou het land ten opzichte van nieuwkomers aan zijn eigen waarden moet vasthouden.

1
1 Tjeempie

Soms accepteren? Ooh de Duitse PvdA.. laat maar.

2
2 Wild Rover

Deze illegale immigranten nemen hun islam en bijbehorende gedragingen met zich mee naar Europa

De praktijk van 50 jaar immigratie uit de islamitische landen leert dat mosims niet integreren. Ze houden hun islam vast.

Dat betekend meer moslims scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , eerwraak, kinderhuwelijke, vrouwen besnijdenis,etc.

En zo zal Europa langzaam verder islamiseren.

Je vraagt je af waar het gezonde verstand zit van de EU-beleidsmakers, want het moge ook duidelijk zijn dat met het huidig EU asielbeleid de ongebreidelde toestroom van dit soort immigranten niet ingedamd wordt.

3
3 Bommel

@3

Ik geef je met veel pijn in mijn hart gelijk.

0
4 MARCUSAURELIUS

** gebruiker verwijderd **

@3 , de EU-beleidsbaasjes hangen ook aan touwtjes van oa. Soros, Brezinski.

5 gebruiker-verwijderd

'Kinderen horen op school, niet in het echtelijk bed'

Mee eens.

1
6 Dragje

Links heeft de wereld problemen op lokaal niveau geïmporteerd.

8
7 Adam Weishaupt

@3 dit doen de joden en christenen ook. Dat de moslims nou erbij worden gehaald zegt alleen maar dat onze leiders met religie willen regeren, maakt niet uit hoe. Zolang er de vrijheid is van 'religie' kunnen deze buitenstaande krachten dit keer op keer exploiteren. Dit moet van de straten, en gauw uit de grondwet. Maar je zult zien dat enkele leiders juist het tegenovergestelde willen.

11
8 Boelie

@3
Je schreef: "ppraktijk van 50 jaar immigratie uit de islamitische landen leert dat mosims niet integreren. Ze houden hun islam vast."

Generaliserende gezwets.

Ik woon zelf in Amsterdam in een straat waar o.a óók moslims wonen, met mijn moslim buurman heb ik goed contact en de rest, incluis deze buurman, spreken vloeiend Nederlands en gaan, net als ik, in de vroege morgen gewoon naar hun werk. Dat is óók 'de' praktijk, niet van 50 jaar geleden maar van anno nu.

En zo ken ik nog een handvol moslims die welliswaar geloven in de Islan, hun goed recht, maar gewoon volledig geïntegreerd zijn in de Nederlandse samenleving.

14
9 Dragje

@7

Ah, daar komt het links rechts simplisme mantra weer, Het opvangen van vluchtelingen heeft niets met links noch met rechtse politiek van doen maar met basic ethiek met een gezonde doses fatsoen.

15
10 Dragje

Ik heb altijd gedacht dat het hier bij wet verboden is, maar de vele pedofilie zaken die stranden als ze een bepaald niveau bereiken hadden me eigenlijk wakker moeten maken.

Begint verdacht veel te lijken op Sodom en Gomorra, of het Romeinse Rijk, ook van binnenuit weggerot.

2
11 Proemevla

@6 : Helemaal mee eens. Beter kun je het niet uitdrukken.

1
12 Reagentje

@6 : Helemaal mee eens. Beter kun je het niet uitdrukken.

2
13 Reagentje

De kinderen kunnen getrouwd zijn, maar zijn nog wel leerplichtig, dus moeten ze ook naar school.

4
14 sockknitter

Alleen in Duitsland of .......

Andere normen en niet onze waarden, we zijn er maar mooi klaar mee en maar zielig blijven doen die Welkom Brigades.

2
15 corretje

@11

Van buitenuit zul je bedoelen en niet door vluchtelingen noch door kinderen.

9
16 Dragje

@14

Inderdaad.

4
17 Dragje

@11 : De geschiedenis herhaalt zich steeds omdat we de geschiedenis niet mogen weten.

2
18 solidsteel

@18

De geschiedenis herhaalt zich niet.

En hou nou eens op met dat eindeloze zelfbeklag, niemand die jou in de weg staat om in een openbare bibliotheek een geschiedenis boek of een krant erbij te pakken en de hedendaagse daadwerkelijk eigen te maken.

11
19 Dragje

@19 : Zelfbeklag? Waar?

1
20 solidsteel

@20

"We mogen de geschiedenis niet weten", meervoud Gollum retoriek, en wederom zelfbeklag. Je mag immers de geschiedenis gewoon "weten", vergt alleen wat inzet.... bibliotheek, geschiedenisboek erbij pakken... Je insinueert dat er sprake zou zijn van een complot "we mogen het niet weten" kaliber paranoïde niveau "men wil het verborgen houden voor ons"...

Echt nonsens. En daar laat ik het bij.

5
21 Dragje

@21 : Laat ik het zo zeggen: Bepaalde delen van de geschiedenis worden onderbelicht en andere overbelicht waardoor je een verkeerd beeld krijgt over wat er toen gebeurde en waarom.
Ja je kan deze informatie opzoeken , maar dat kost je wel wat meer moeite.

0
22 solidsteel

En, de geschiedenis herhaalt zich niet. Nederlands historicus Maarten van Rossem heeft daar een prachtig stuk over geschreven https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/25225/de-geschiedenis-herhaalt-zich-niet.html

4
23 Dragje

@22

Dat is geheel in the eye of the beholder, als je bijvoorbeeld alleen maar de Telegraaf leest creëer je eenzijdig beeld van de hedendaagse samenleving, alleen het NRC Handelsblad lezen idem dito. De kunst is dus om meerdere bronnen te raadplegen en niet alleen de berichten die je ideeën onderschrijven.

4
24 Dragje

@23 : De geschiedenis gaat verder dan de beurscrash in de jaren 30

3
25 solidsteel

@24 : Klopt en dat is nu het probleem. Er wordt ons een beeld van de geschiedenis gepresenteerd al vanaf op school, op tv,kranten, in films, enz...
Pss wanneer je meerdere bronnen raadpleegt krijg je een beter beeld wat er toen gebeurde.

0
26 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

Vrije sex , topless op het strand of gelijk geaarden die elkaar zoenen in het openbaar staan allemaal op de helling als we toe gaan geven aan dit achterlijke soort gewoontes uit landen waar tolerantie niet eens in het woorden boek voor komt .
Zorg voor een algemeen verbod omdat het grote algemeen belang voor de toekomst belangrijker is dan de paar die tussen de wal en het schip vallen .

27 verwijderd682241

@23 Goed stukje, inderdaad.

0
28 Wild Rover

@25 Je moet het natuurlijk wel snappen.

"Al dit denken in termen van historische analogieën is in hoge mate misleidend"

uit het stukje vat 't aardig samen.

1
29 Wild Rover

@26

Zowaar met je eens in deze. Masr er is geen sprake van een voorop gezet plan of zoiets dergelijks. Ja, er bestaat zoiets als een universeel eindexamen, stof wat landelijk wordt gelijkgetrokken. Maar voor de rest staat het één ieder vrij om in de geschiedenisboeken te duiken. Gelukkig maar.

1
30 Dragje

@25 zie @29 question daar sluit ik me graag bij aan, scheelt mijn tikwerk...

1
31 Dragje

@16 Nee, van binnenuit, dat het overwogen wordt om dit toe te staan komt vanuit de bestuurders, van binnenuit.
Rotting van binnenuit.

4
32 Proemevla

Minner op@6 en @12 ; Waarom mint U?

0
33 Reagentje

@32

Je paranoïde complotfetisjisme speelt weer op, ten eerst kun je de Romeinse tijd niet vergelijken met 2016 en er is geen sprake van een complot om middels vluchtelingen onderdak te verlenen het land ten onder te laten gaan.

Leuke hersenspinsels voor op het witte doek, dat dan weer wel.

3
34 Dragje

@34
Toch wel, de patronen zijn hetzelfde, de uitkomst dus ook, oorzaak - gevolg heet dat.

Dit is moreel verval, of wil je soms beweren dat het normaal is om te overwegen om kindhuwelijken toe te staan.

3
35 Proemevla

@36

Wat een gezwets. Ten eerste zijn die "patronen", zeer vage omschrijving, niet hetzelfde. Ik kan een a4'tje fol schrijven over de wezelijke verschillen tussen het Romeinse tijdperk en die van vandaag de dag. Zowel politiek als de sociaal en politiek hiërarchische verschillen verschillen compleet. Je retoriek doet mij denken aan hetgeen Anders Breivik voortdurend beweerd, namelijk dat de Islam infiltreert in de Europese cultuur onder toeziend oog van de nu heersende 'naïeve' heersende establishment .dat soort paranoïde BS is voer voor psychologen. Al helemaal wanneer je kijkt naar de feiten, zo is sprake van een groeiende, en heersende, groep niet gelovigen in heel Europa en sprake van segregatie tussen staat en regilie. De hier opgevangen vluchtelingen hebben zich te schikken conform de Nederlandse wetgeving. Zo is kinderhuwelijk verboden en is hier geen sprake van een Islamitische wetgeving. Natuurlijk kunnen mensen, een minderheid, zich ontrekken aan deze hier bestaande norm maard an praat je over een minderheid en incidenten. Dat hier altijd tegenop getreden moet worden is evident, net zoals pedofielen en extremistische lieden die aan obscure cultverheerlijking schuldig maken en hun kinderen ontrekken aan verplicht onderwijs, vereiste medische behandelingen etc louter omdat het niet past in iemand zijn of haar levensvisie of geloof. Maar daar bestaan gewoon al methodieken voor om deze zaken aan te pakken.
Nu, de absolute meerderheid, integreert, vluchtelingen en immigranten krijgen les in de Nederlandse taal, de gewoontes en krijgen te maken met Nederlandse culturele tradities. En voordat je nu weer een zwarte pieten discussie opstart en hoe deze onder druk staat wijs ik er slechts op dat ook de Nederlandse tradities aan verandering onderhevig zijn en dat de 'nieuwkomers' net als de Nederlandse samenleving als geheel gewoon daarin meegaan zoals het al eeuwen geschied.

Er is geen sprake van een moreel verval, niet meer of minder dan honderd haar geleden. Ergo, het omgekeerde is juist het geval. Meer welvaart, meer opkomst van een niet gelovige en dominerende doelgroep in Nederland, een veel sneller groeiende groep dan de Islam (feit), en er zijn ook geen tekenen van een politieke opkomst van de Islam. Sterker nog, ooit is er een Islamitische partij opgericht De Islam Democraten en die haalde de kiesdrempel niet eens. Dus ook politiek is er geen sprake van een vorm van 'uitholling'.

Resumerend

Paranoïde gezwets over uitholling en teloorgang van normen en waarden stroken niet met de feiten. Natuurlijk is de Nederlandse samenleving aan verandering onderhevig incluis de culturele tradities en veranderen normen en waarden ook gedurende de tijd. Maar dar is altijd al sprake van geweest en dat zal ook nooit gaan veranderen. De hamvraag is alleen, is er sprake van een gevaarlijke omwenteling? Er is letterlijk niets dat daarop wijst. Ja, je kunt een lijst opstellen van berovingen waar vluchtelingen debet aan zijn en incidenten waarbij vluchtelingen bij betrokken zijn. Maar dan moet je ook opsommen de algemene lijst aan incidenten en moordaanslagen in Nederland en ook die politiek gekleurd zouden zijn en ook het cijfer wat de Nederlandse burger zichzelf geeft aangaande levensgeluk. Kortom, dan moet je meer dan één relevante aspecten van de Nederlandse samenleving in ogenschouw nemen en dan kan ik je verzekeren dat daar totaal geen doemscenario uit tevoorschijn komt.

3
36 Dragje

Fol schrijven moet zijn 'vol' ....

1
37 Dragje

@36 @34 en meer Dragje, loop zelf niet zo te zwetsen!
1 voorbeeld van een buurman is geen voorbeeld !
Vraag je buurman maar eens welke Talen hij leert aan zijn eigen kinderen ?
100% zekerheid dat daar nog steeds de "moedertaal" bij zit.

Als je de politiecijfers erbij haalt, blijkt dat de moslims ook al oververtegenwoordigd zijn.
En kijk zeker eens in ons eigen stadje Amsterdam. Vele liquidaties door ... ??

In Duitsland is momenteel ook al van alles mis met de nieuwe binnenkomers.
http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/nieuwe-migranten-veroorzaken-criminaliteitsgolf-394957/

Natuurlijk zijn er VELE moslims die redelijk tot goed geïntegreerd zijn, maar jammer genoeg ook VELEN die dat totaal niet zijn. Zelfs 3e generatie vindt nog steeds dat men eerder Marokkaan / Turk / Iranees is dan Nederlander .... en dat is dus een teken van slechte integratie !

1
38 FeHa

@9 Dragje https://euobserver.com/investigations/135659
Romania and Morocco have most expats in EU prisons

1
39 FeHa

@36 Je hebt geen flauw idee waar ik over schrijf.
De vorm is anders, de patronen zijn hetzelfde, de uitkomst zal ook hetzelfde zijn, instorting van een imperium door rotting van binnenuit.
En zolang er niks geleerd wordt van de geschiedenis zal het zich blijven herhalen.

Voor de 'top' blijft er op een gegeven moment nog maar één ding over, geld/macht, daarvoor moet alles wijken, ook ethisch en moreel besef.
Manipulatie, corruptie nemen toe, evenals zaken als pedofilie (uitdrukking van macht).
Kindhuwelijken gaan samen met 'kleine jongetjes', een hele generatie van kinderen wordt zo getraumatiseerd en gaat later, als ze volwassen zijn, hetzelfde doen, volgens dezelfde patronen.

Als een regering het al overweegt om misschien kindhuwelijken toe te staan, is dat voor mij een teken dat de rotting al ver gevorderd is, het einde nabij.
Dat heeft niks te maken met de instroom van vluchtelingen, zoals ik al schreef, rotting van binnenuit.

En in dat klimaat van corruptie, manipulatie en pedofilie (wat er al een tijd is, maar nu naar boven komt) vindt een andere cultuur makkelijk een opening (bewust of niet bewust)

Dan, wat je schrijft over die instroom, dat is inderdaad bewust, wordt bewust gestuurd, heb ik al vaker getoond dat dit zo is, men streeft naar open grenzen van hier tot Afrika, over de hele wereld.
Je schrijft over Nederland neem ik aan als je het hebt over sharia rechtbanken, Nederland zit in de EU, in de EU zijn al veel sharia rechtbanken, groeit criminaliteit, groeien relletjes en opstand, je kunt daar je ogen voor sluiten of ingrijpen nu het nog kan.
Wat je schrijft over integreren is een wassen neus, natuurlijk zijn er mensen die integreren, maar tot wat, waar is er werk, waar zijn er genoeg woningen.

De overgrote meerderheid integreert niet, 50% van de aanvragen wordt afgewezen en wat gebeurt er daarna met die mensen? In 2015 waren er al 380.000 van die vermiste illegalen.
Maar goed, daar praatte ik niet over, heb ik niks over geschreven, het ging over de patronen.

1
40 Proemevla

De 'open borders' zoals die door velen aan de top onder valse voorwendselen gepropageerd worden (zoals de EU top, Clinton, maar ook imo verderfelijke figuren als Soros) en die berusten op het uitvoeren van een ideologie die een makkelijk controleerbare bevolking nastreeft, zijn verbonden met verdragen als CETA / TTIP waarbij bedrijven de macht krijgen over landen/bevolking.
Ik ga daar niet verder op in, zoek het je zelf maar uit.

1
41 Proemevla

@40 "wordt bewust gestuurd"

De islamitische volksverhuizing komt voornamelijk uit en via Syrië en Libië. De chaos in deze landen is door Saoedi Amerika gecreëerd. Dit is geen mening, dit zijn feiten.

2
42 Dune

@42 Op de eerste plaats komt het niet voornamelijk uit Syrië en Libië, de cijfers bewijzen het tegendeel.(Syriërs en Libiërs zijn maar een klein percentage van de vluchtelingen)
Op de tweede plaats komt het niet voornamelijk via Syrië en Libië, er is ook nog een derde route via Azië waar de meesten illegaal de EU binnenkomen.
Op de derde plaats heb ik het over de 'open grenzen', dat is bewust gestuurd.
Niet voor niks wil de EU in februari weer de controle bij de landsgrenzen weer opheffen.

0
43 Proemevla

Een nieuw wetsvoorstel in Duitsland verbied de imams kindhuwelijken uit te voeren op straffe van €1100. Gewoon een lachertje voor die moslim pedofielen om zo'n kind aan te schaffen.

0
44 niet-alles-geloven

Laat ze maar komen, en dan de kinderen weghalen bij zo`n man. Dat moet kunnen toch!! Landen waar ze het kindhuwelijk niet accepteren, moeten ook niet tolereren dat ze het land inkomen. Doen ze dit wel, gelijk het kindmeisje scheiden van die man. Hebben die meisjes toch nog kans op een beter leven.

0
45 jessemy

@10
En als het over fatsoen gaat, vind jij dan deze huwelijken kunnen???

Ik niet....

En dat veel van de zogenaamde vluchtelingen alleen voor het geld komen, is al lang aangetoond. Marokkanen die zich in de vluchtelingenstroom voegen. Vele anderen gebruikten ook de zeer riante terugkeer regelingen, waar ze ineens bijna twee lokale jaarsalarissen krijgen om hier te vertrekken.
Door een veel te soft beleid hebben we hier wel veel problemen door in ons land gehaald, ja.
Zoals deze kind bruiden. Hoor je ooit van een vrouw die een jonge jongen is getrouwd. (behalve Patricia Paay)

0
46 Logic

@36 Ik denk dat u dit feitje wel interessant vind dan over de acceptatie van kindhuwelijken door de Nederlandse regering.

Een meerderheid van de Nederlandse regering (VVD, PvdA Kuzu en GL) stemden namelijk TEGEN het ontbinden van kindhuwelijken in Nederland (tegen de motie van Oskam). Kindhuwelijken worden dus NIET ontbonden hiermee in Nederland.

Bron : http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2015Z18483&did=2015D37668

0
47 Ruud100

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

21 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

22 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Www Hot PornMature HanjobHentai Sem Censura 2023Chinis XnxxPorni XxxXnxx Big PussyKendra Lust XSkylar Grey NudeNudes TwitterDillon Harper TwitterClub Saventeen.comXxx Free Sex ComReddit Sexual StoriesDirty GifsEspiando El BañoMarathi Sex Video PleaseWatching Porn With FamilyAshley Alban JoiDoodlemagazineIndian Popular PornHd Porn Full Movie DownloadErin Moran NudeTelugu Village Sex ComXxx NetNude HentiCute Desi PornSex Clip Free DownloadSaxi Blue MovieYoga Instructor Porn VideosSexmoveBig Mamas TitsPornografia LesMujer Foto DesnudaديوثهاXxx SanelaneWww Sexs4k XxRachael Mcadams NudeAlexandra PamelaHindi Family Sex StoryChristina Ricci NudesReagan GoxxPelis Online PornWww.fatalmodel.com.brTurk PornosDp CreampiesFf14 HentaiPorn FilipnoChudachudi Chudachudi ChudachudiIndian Couple Oral SexCaught Blow JobSperm ShotsXmovuesforyouPorni GratesXicdeosXxx Mms ComBoy Ka Sex VideoWhiptrax PornFitandflirtyhotwifePornografia LesbianasDeepthroat GagXxx Video AndiaLocalwhoresCumming OrgyP O V PornDehati XxxAlyx Star PicsReal Lesbian PormKong Kong PornDukes HardcorehoneysEthical PronOmegle Teens HotRead Manhwa HentaiLittletastey NudeYusimeProxypornhubEllyandnickFree Black Lebsian PornCheating Reality PornAsstr OrgPornocaسکس کیم کارداشیانIndian Sax VidioXxx Videos MotiMujeres MaaturbandoceBest Hentai Of All TimeFlashers At ConcertsIce Spice BootyMovie Scenes PornhubPorn ExpoIngyen PornòPornhubfemboyHeather Hunter NudeTwogirlsexMia Malkova Por NPinky And CherokeePocahontas NakedR/doujinshiBlogue De FoliePornoadoSexy CartoonScxy VideoSexy Body VideoPooja Gandhi Sex VideoHindi A Grade MovieValentina Nappi SoloBilly Glide PornMadre Hija SexoAunt NakedChaturbate..comSite De Acompanhante De LuxoNaked Asian GirlPorn JrHuge Bbc PornFull Hd PanuSimple SadiyanRip Her Up XxxLady Sex BoyBlow Job VomitingAfult StoriesGay Black TwitterKim Petras NakedSex Xnnx트위터 야 동Soft Porn IndianFree Mlif VideoAfrican NudeWww Xxx Vedeo ComAmoutanth TitsBest PormPorn Amateur GayParineeti Chopra XxxTelugu Girls Sex Videos ComCelb PornMom Pov ReneeSoap2day UnblockedAdult ManhawaYoga Xnxx VideoCurvy Porn VideosXxx Video Hd WallpaperLatest Milf PornViolet Starr BbcOma's PornAnalsex StoriesHentays Sem CensuraVrchatpornSkinny BigtitSex Video English Sex Video EnglishDixie Trailer ParkXxxdesisex