door Havermout in Gezondheid  ·  82 Reacties

  • 1
  • 952x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Drogreden/kulargument. Daar wordt met name influenza A niet minder gevaarlijk door.

0
51 Wilmama

@49 Volgens mij is een ieder die het niet met jou eens is van het padje af, lijkt een beetje op een dictator.

6
52 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

53 Robin

* Verwijderd door de redactie *

54 Robin

* Verwijderd door de redactie *

55 Robin

@52
Drogreden/kulargument.

@54
Ik vertegenwoordig en/of verdedig geen enkele ziekmakende industrie.
Reuters meldde afgelopen donderdag - op basis van cijfers door het U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC)- dat de sterftecijfers als gevolg van de griep uiteenlopen van 291.000 tot 646.000 per jaar. Dat o.a. jij deze feiten liever niet wilt horen, mag derhalve geheel op jouw eigen conto geschreven worden. Punt.

0
56 Wilmama

@56

@52 heeft wel een punt. Inhoudelijk ben je zwak, maar het "Drogreden/kulargument” ligt je voor op de tong. Verder kan het me niet zo veel schelen. Iedereen krijgt het resultaat van zijn of haar handelen terug op zijn gezondheidsbordje……

7
57 WijzeDwaas

@51
Wat voor een (drog) argument?

5
58 Proemevla

@57
[ Iedereen krijgt het resultaat van zijn of haar handelen terug op zijn gezondheidsbordje……]
Zo te zien is het in jouw ogen dus altijd: eigen schuld, dikke bult. Tjonge jonge toch!

0
59 Wilmama

@59

Denk er liever eens over na ipv de bal terug te kaatsen….

8
60 WijzeDwaas

@60
Het heeft geen zin om op alle onzin, die hier van de aluhoedjes komt. Wilmama is hier de enige die argumenten en referenties geeft.
Kijk eerder eens naar de fantasie cijfers van ratje en de drogredeneringen van Robin.

0
61 kwatta

@55 Blijkbaar, begint wel heel erg op te vallen.

6
62 Rattocasi

@61 Grappig dat je aluhoedjes ziet met profarma oogkleppen op.

6
63 Rattocasi

@61

Ik bedoel met mijn reactie dat je zélf kan nadenken over je gezondheid. Daarbij hoef je niemands doctrine te volgen. Gezondheid is geen politiek, waarbij je een standpunt in neemt. Gezondheid gaat over je zelf. En je draagt ook zelf de gevolgen als je foute beslissingen neemt. Maar @59 reageert er op alsof ik iets boosaardigs schrijf (eigen schuld, dikke bult). Hoewel er in dat gezegde wel een kern van waarheid zit. Een gevolg is niet zonder oorzaak….

6
64 WijzeDwaas

@allen
Intussen is het nog steeds zo dat de sterftecijfers als gevolg van influenza (seizoensgriep) uiteenlopen van 291.000 tot 646.000 per jaar. Volgens sommigen mag daar pas over gesproken worden als éérst andere problemen opgelost zijn. Met nadruk prioriteit geven aan andere gebeurtenissen waarbij een groot aantal dodelijke slachtoffers te betreuren zijn, vind ik noch getuigen van medemenselijkheid noch van voldoende kennis van zaken.

Iemand die blijft suggereren dat de mensheid met opzet ziek gemaakt en/of ziek gehouden wordt, is m.i. geestelijk niet gezond te noemen. Op zijn minst een fobie waartegen weinig te doen valt, maar de wereld wel besmet met verregaande alternatieve feiten. Telkens opnieuw de waarheid vertellen voorkomt hopelijk dat nog meer mensen in al die leugens gaan geloven.

1
65 Wilmama

@64 Ben ik het helemaal mee eens een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en bepaalt zelf wat je daarmee doet, wordt weer anders als je geestelijk onbekwaam bent dan gaan ineens andere bepalen om je vol te stoppen met pillen terwijl je in het leven daarvoor er tegen was.
Maar ja als je niks vast legt mogen ze je daar waarschijnlijk mee volproppen om je langer in leven te houden ook al leef je als een zombie.

Vraag mij alleen af waarom een product zo geweldig aangeschreven wordt wat maar voor 20% werkt, men een groot gedeelte van de kudde gaat inenten terwijl 0.01% van de wereld bevolking (zwakke en ouderen) waarschijnlijk door griep komt te overlijden. Dan gaat het volgens mij om winst en niet om de volksgezondheid. En dan ook nog met een verhaal komen de gezonde kinderen moet je inenten om de ouderen te beschermen tegen griep, hoezo werkt het vaccin niet bij ouderen?

6
66 Rattocasi

@65 Door medicijnen vallen er wereldwijd veel meer doden, daar hoor ik niemand over, toch raar vindt je niet?

Er zijn cijfer van hoeveel doden er vallen door griep echter waar zijn de cijfer hoeveel doden er vallen wereldwijd door medicijnen?

6
67 Rattocasi

@66
Over de griep en de griepprik (ook die bij gezonde kinderen) heb je in voorgaande draadjes zo voldoende en afdoende antwoord gekregen, dat je je nu echt niets meer zou hoeven af te vragen: https://www.nieuwskoerier.nl/search?q=griepprik

0
68 Wilmama

@66

Of het de farmaceutische industrie om winst gaat vind ik slechts van secundair belang. Ja, ik vind dat een kwalijke zaak, maar ik ben niet de persoon om tegen windmolens te strijden. Beter kunnen we bekijken wat het griepvirus doet in jou of mij bij een aanval. Dan komt het immuunsysteem in actie. De griepverschijnselen welke we waar nemen zijn het gevolg van een immuunsysteem wat zijn werk doet. Met het griepvaccin wordt het immuunsysteem ook aan het werk gezet. Je bent dan dus bezig om jaarlijks om een beschermend systeem in werking te stellen terwijl het niet nodig is!

Hier zien we de het immer beter wetende mens in actie. Het immuunsysteem werkt van nature al prima! We dienen niet allerlei actie te ondernemen, het is al goed! Je hele lichaam is trouwens een mechaniek wat door de natuur is geschapen en wat zijn werk naar behoren doet. De mens zelf werkt alleen maar tegen met al zijn pillen en poedertjes. Het is ronduit belachelijk om je in te enten tegen zoiets als griep.


En ja, als je oud wordt dan takelt het lichaam af, dat weet iedereen. Dat is ook de natuur. Naar de wetten van de natuur dien je iets te krijgen waar je aan dood gaat. Daar is niks bijzonders aan. Als we deze winter een elfstedentocht krijgen dan zie je ook een sterftegolf onder ouderen. Lekker belangrijk allemaal. Alles is zoals het is, maar de betweters moeten alles beter weten. Ze doen maar….

6
69 WijzeDwaas

@68 Nee hoor, heb alleen de visie van profarma gekregen echter die visie is niet de ware, want men weet helemaal niet hoeveel griep doden er door vaccin voorkomen worden.

Laat daar iemand maar eens antwoord op geven, hoeveel griepdoden worden er voorkomen door griepvaccin.
Heb allemaal onzin op die vraag de revue zien passeren echter nooit een antwoord op die vraag gezien. Het is allemaal mitsen maren zou kunnen en misschien.

En geef dan ook meteen de exacte cijfers van hoeveel slachtoffers wereldwijd er vallen door medicijnen, ohhh wacht die zijn er niet, de cijfer zijn alleen de geschatte waarde van de VS, dat is geschat op 225.000 doden per jaar.

7
70 Rattocasi

@69 Ik blijf nog even vechten tegen de windmolens, vooral om wat ik zie hoe mensen volgestopt worden met medicijnen gaat niet meer om kwaliteit maar om kwantiteit.

6
71 Rattocasi

@71

Dat doen en willen die mensen zelf. Als het fout gaat dragen ze ook zelf de gevolgen.

6
72 WijzeDwaas

@71
[ Ik blijf nog even vechten tegen de windmolens...]
We wisten al dat je graag ten strijde trekt tegen denkbeeldige vijanden Don Rattocasi.

Intussen blijft staan dat de sterftecijfers als gevolg van influenza (seizoensgriep) uiteenlopen van 291.000 tot 646.000 per jaar.

1
73 Wilmama

@72 Bij wilsonbekwaam of bij zwakbegaafd ook? Of mogen die gewoon volgestopt worden met medicijnen voor het grote belang?

5
74 Rattocasi

@73 Wilmama dat is 0.01 % van de wereld bevolking, waar hebben wij het over, er sterven veel meer aan kanker, hartaanvallen alzheimer enz enz als jij de griepvaccin shot wil hebben doe je dat toch echter ga niet lopen te verkondigen dat het een geweldig product is (hoewel als jij die onzin wil vertellen mag dat natuurlijk in deze vrije wereld) want met misschien een werking van maar 20% vind ik het een flut product (volgens mij mag ik dat zeggen in deze vrije wereld).

Het is denkbeeldige gevaar bestrijden tegen nono's ((( question )))

Waar zijn de cijfers van:
Hoeveel doden worden voorkomen door griepvaccin.
En hoeveel doden vallen er door medicijnen.

4
75 Rattocasi

@75
Intussen blijft staan dat de sterftecijfers als gevolg van influenza (seizoensgriep) uiteenlopen van 291.000 tot 646.000 per jaar. Dit onderwerp -geplaatst door Nu.nl- gaat met nadruk NIET over griepvaccins, maar over influenza/griep en dat dat aantoonbaar een besmettelijke ziekte is die maar beter serieus genomen kan worden.

1
76 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

77 Robin

@77
Ik had niets anders van je verwacht Robin. Uit welke duim heb je dit gezogen?

1
78 Wilmama

@77 , ook deze bijdrage valt hooguit op doordat het aantal argumenten nul is.

1
79 Intellector

@66 , je noemt steeds een product dat slechts 20% zou werken. Welk product bedoel je?

1
80 Intellector

@66 , waarom heb je het steeds over een andere doodsoorzaak? Volgens u moeten we de griepslachtoffers maar laten stikken, enkel omdat er ook mensen aan iets anders sterven?

1
81 Intellector

@81
Volgens bijvoorbeeld dit bericht uit 2013 zijn er -nu en in de toekomst- vele verkeersdoden te betreuren. Lijkt me ook geen reden om -naast influenza- minder aandacht te gaan besteden aan onder meer HIV/AIDS en malaria:
https://www.trouw.nl/home/alle-verkeersdoden-op-de-kaart~a67c85bd/

Wereldwijd komen er jaarlijks 1,24 miljoen mensen om in het verkeer. In 2030 zal dat aantal gestegen zijn tot 3,6 miljoen. Dan is het verkeer een grotere 'killer' dan HIV/AIDS en malaria.

0
82 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Zie hier genoeg hoofd doekjes die in de middagpauze van school de supermarkt uitkomen,knagend aan een broodje...

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@4Alleen Nazi.one en Oeps.nl voldoen hier op deze baggersite NK nog blijkbaar.....

2 minuten geleden geplaatst door GreyB

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Deugend englinks is natuurlijk helemaal gewend aan messentrekkende, verkrachtende, stelende moslims. Ik kan er maar niet aan wennen, en zie e...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6"" Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren.""Ik denk dat Hamas jouw ...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

icnivad
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

In het lijstje ernaast staan al wat klusjes voor hem, naast het opsporen van Bouterse....

17 minuten geleden geplaatst door icnivad

LoydMorris
OM wil bestuur Stichting Islamitische School Amsterdam schorsen en ontslaan

Dit wordt herrie in de tent. . . . 😏...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

22 minuten geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

23 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

25 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

28 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Jessica Drake AnalLio Tipton NudeWoodman PornMom Porn ComicsPorn 1940'sGranny PussyKendra Lust Hd VideoCute Girl X VideoChristina Auilera NudeIsland Boys Leaked VideoCuckoldsessionPornovideo 18En Luxure TvRoja Hot VideosSex Video Xxx IndiaPorno ExtremoVeporn.ney黄色 网址Donte Phillip SpectorLesbians Farting PornXxx Video Hd PlayChotibahankichudaiLink Telegram PutariaDl Gay PornMylana Vayntrub NakedXxxgifsHot Romantic Sex ComSunny Sexy XxxPornhqXhamsters.Too Hot To Handle NudeKedall Jenner NakedXnxx Com Xnxx ComSexy Women Sex VideoCory Chase JoiSwallowing NutAnimated PornvideosRule 34 AppSssniper Wolf NudeBest TitfuckersPorn DoeIndian Bhabhi Ki SuhagratWww HindhisexBig TitesNude Perfect BoobsBrazzers Step MotherBangla PorneVoyeur House.orgXnnx Com HdIndian Girlfriend Boyfriend Sex VideoKiara Blay NudeSunny Leone Ki X VideoDesi Hot Bhabi ChudaiBlack Chicks White DicksPornôs AnimeFamil Guy XxxVixn.cimRape Fantasy Porn VideosJangal Me ChudaiEbony MasterbatingBrazzers Free VdoNude Rena SoferLesbian Xxx BlackAaliya LoveIndonesian MilfPillow Humping OrgasmHardcoresmutChina Adult VideosWrothotsClip PornographieOlyfans GrátisSexal AnimeMia Khalifa Full SexyXxxdomTamil Models NudeGratis PornosuAlexis Crystal GangbangBeverly D Angelo YoungSonali Malhotra NudeBlue Film Tamil VideoVery Hot BfHot Forceful SexSquirt For MenJason Love Lena The PlugSkyla Pokemon PornIndia Summer Sexually BrokenSucking My TitTheposeAsian AsspornYazmina Moore PornEurolive CamEmbrace Of The VampireXnxncAnonib YgwbtAdivasi XxxxHilary Duff TittiesHooked Up HentaiKanajoxkanajoHot Teacher Web SeriesChains Sex ComPorn Step DaughterKira Perez AnalPamsnusnu PornTorrent Galaxt.toFabswinnersPorn GratiaPornos TravecosSongebob PornXxx VerginPavitra XxxBenjojo2ndAddison Rae AssReal Estate PornPorn Hd SexxxWannonce RencontreHetai LegendadoXxx Romantic Hd VideoPorn PlumpNiks Indian VideosTelugu Sex HyderabadSarah VandellapornDelbooruXhamster MivePornhub BdmsOlivia Dunne NakedNathalie Emmanuel NjdeFutilestrugglesWww Brazzers InSwathi Naidu Sxe VideosSavita Bhabhi Sex Porn VideoFantasy PornStepbrother Stepsister PornWilla Fitzgerald NudesBelinda GavinNoami Woods PornMandiemaytagFotos Pornos CaserosPornô Das BrasileiraAsian Message Parlors Near MeVagina Xxx VideoDoctor Wala SexPriscila TrejoShakeela X VideosAmerican Bus SexHd Crying PornGloryhole CumAimi RikaCzech Casti.ngSexin The BathCumshot Gif