• 34
  • 1780x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als je dit nou toch leest, dan moet hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg, dat schijnheilig stukkie vreten, toch al helemaal op de hoogte zijn geweest toen hij z'n persconferentie vol verhullende prietpraat hield.

"De inmiddels in vrijheid gestelde, in Syrië geboren verdachte, heeft tijdens het politieverhoor verklaard bereid te zijn in de toekomst nog meer geweld toe te passen om zijn doelen te bereiken. Ook verklaarde de man het niet erg te vinden om voor zijn doel te sterven en verheerlijkt hij in zijn verklaring het martelaarschap.
Uit de beschikbare informatie blijkt verder dat de man opzettelijk belastende informatie heeft achtergehouden in de procedure tot het verkrijgen van een verblijfstitel in Nederland.
De man verklaart verder lid te zijn geweest van een Palestijnse bevolkingsbeweging om Palestina te bevrijden en dat hij door die beweging van training en wapens is voorzien. Ook geeft hij aan deel te hebben genomen aan de gewapende strijd in Syrië."

En die is dus inmiddels in vrijheid gesteld!!!
Kan hij in alle vrijheid lekker broeien op zijn volgende slachtoffer, weer een Jood als akkevietje?

Als Jood kan je toch maar beter naar Israël vertrekken, daar ben je een stuk veiliger dan in dit gekkenland.
Beter dan in dit land, in Mokum, waar het bevoegd gezag in betrouwbaarheid voor Joden helemaal doorgedraaid is,

0
51 tegenzinnig

@48 dat NL oorlogen ingerommeld is hebben we ook aan Balkenende te danken. wordt nog steeds ziek als ik denk aan de tijd voor de Heilige Oorlog en Kruistocht tegen Irak.
toen zag de halve wereld ook al dat het NIET moest gebeuren. overal demonstraties.
ach het is en was allemaal voorspelbaar. wil er nu even niet over nadenken wat er nog meer voorspelbaar is. ga slapen en morgen verder met NU.

24
52 info

@25 oh u weet het laatste nieuws nog niet over zijn verdwijnen?

1
53 chouffleur

@41 ach, ben u de baas in deze. heb een dreigende man met zwaard en een andere geflipte dicht bij mij gehad. en ik niet alleen. wat doe je dan. rustig blijven zitten, niet bewegen. desnoods een glas breken dat je in je hand hebt indien nodig gebruiken, want je hebt verder niets. geen aandacht trekken en allert zijn en dan wachten tot de politie komt. die er snel bij was. en die heeft de malloten ook afgevoerd.
ik zag trouwens dat de mensen in mijn omgeving ook zo reageerden. en verder nix aan de hand, daarna ging het leven gewoon verder.

succes met uw wilde beesten.

25
54 info

@54 dit soort acties halen ook de krant niet. tja in Nederland is het nieuws.

26
55 info

En die loop nu vrij rond.
Door weer zo, n rechter die dat nodig vond.
Stelletje mafkezen

0
56 annie

best een idiote ervaring. lekker buiten in de zon, de ochtend half 10 en dan 2 gekken die eraan komen. een met een zwaard en de andere die alles wat hij in de omgeving ziet wegtrapt. heeft even geduurd. en niemand die buiten was reageerde of fokte ze op. de politie kwam en heeft ze keurig 2 andere straten ingestuurd en daar opgepakt.

verder ging men over tot de orde van de dag, buitenzitten of aan het werk. niemand die er zich verder druk over maakte.

ach ja, herinneringen.

24
57 info

@51 lees al de informatie die de politie verstrekt morgen wel. heel ongewoon verder.

21
58 info

Effe linkje doorsturen, die weten daar wel raad mee

3
59 chouffleur

@54
Ja ja, in je dromen.

1
60 Marrie

@57
Ik zag laatst 2 mannen met zwaarden de sirtaki dansen
Dat is pas eng.

4
61 Marrie

Ja kwil even wat zeggen. Mijn reakties op deze gebeurtenis zijn nogal onderkoeld, en dat komt omdat ik blij ben dat die restaurant-eigenaar nog helemaal heel is, en niet als een varken geslacht zoals Theo. Daar hoor ik niemand over. We hebben te maken met godsdienstwaanzinnigen dus mag je heel dankbaar zijn dat deze zich uitleeft op een paar ruiten. Het betreft een Syrier. Hoeveel meer van deze Syriers lopen hier rond? En wanneer gaan die ontploffen? En hoeveel meer van dat slag gaan we d'r nog binnenhalen, en hoeveel meer oorlogen lees gewapende roofovervallen gaan we nog uitvoeren in het Midden Oosten, wat je inmiddels wel mag zien als een nest met horzels? Zogenaamd ten behoeve van Israel, een land dat daar voor geen meter veiliger door wordt? Om ze daarna gezellig te gaan importeren als vluchteling? Ik word hier heel erg grompelig van.

16
62 Ness

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

64 Dewereldrond

@64 Die bescheidenheid siert je.

2
65 Cody

* Verwijderd door de redactie *

66 Captain Hero

@65 Het doet me erg denken aan de reacties van een zekere DB...altijd op de man en niet over het onderwerp. Tamelijk zinloos dus.

0
67 Gerritruyter

* Verwijderd door de redactie *

68 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

69 Dewereldrond

Proest. Boos? Voor een vandaaltje? Nope niet interessant, next

13
70 God is dood

* Verwijderd door de redactie *

71 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

72 Captain Hero

Waarom zou je je nog om dit land van gekken bekommeren.
Hier Nederland gaan zaken nou eenmaal zoals men in het deugreservaat van de grachtengordel elite wil dat ze gaan.

En daar is de mode nu eenmaal zo, dat van alle deughobby's die van moslims, vluchtelingen en 'klimaat en milieu' met stip op één staan.

Gekkenland!
Daar moet u het maar mee doen.

0
73 tegenzinnig

Het probleem is zoals zo vaak de regeltjes uit Brussel. Internationale EU verdragen vertellen ons dat je de grenzen niet mag sluiten en je kan als land niet zeggen “daar doen we niet aan mee”. Je doet dus braaf alles wat Europa van ons verlangt of je stapt er uit met als gevolg mega grote economische consequenties voor de handel. De EU dwingt ons dus dat we naast de enorme stroom vluchtelingen ook nog eens terroristen ons land binnen laten. Die krijg je er namelijk gratis bij. De EU is daarmee dus niet heel veel anders dan een criminele organisatie. Je hebt het financieel relatief goed zolang je braaf meedoet maar als je er probeert uit te stappen of niet braaf doet wat de baas verlangt dan is dat redelijk dodelijk.

0
74 RazorBlade

Iemand die zich in vreemde krijgsdienst begeeft zou per direct zijn NL paspoort kwijt moeten raken en nooit meer terug moeten kunnen komen. Het wanbeleid van de overheid komt hier weer heel scherp aan het licht.

0
75 PFL

En die onnozele halzen hier hebben 'm zonder aanklacht weer laten lopen. Wellicht hebben ze nog een kopje thee met 'm gedronken?

0
76 Bokkerijder

Wat een held, ik kan me goed voorstellen dat ie zo gek werd na het zien van een Isaelische vlag...

16
77 Bullet108

Hoe kan de IND zeggen dat ie liegt, terwijl ze het allemaal al wisten ?
Hier wordt weer 'poppenkast', gespeeld. En niet door die dader.

1
78 Flipper

Hij heeft gelogen tegen de IND. Hoe durft een crimineel te zeggen tegen dat hij een eerlijk mens is.

Als dat de beveiliging van ons land is dan is er slechts 'e'en oplossing. Totaal geen vreemdelingen meer toelaten, dus Trump heeft wel degelijk gelijk.

0
79 niet-alles-geloven

@77 alsof die mensen van het restaurant er iets aan kunnen doen dat Trump zo’n erkenning uitspreekt.

De dader heeft gewoon haat naar joden toe, dat mag wel duidelijk zijn.

1
80 Niet wit niet zwart

Saleh Ali; alias de Restaurantsloper, alias de kansenparel. Daar gaat Nederland nog een hoop plezier aan beleven. Wel een geschikt figuur om in Amsterdam als jongerenwerker aan de slag te gaan. Of anders wel als buschauffeur op de lijn door de wijk Buitenveldert. Zijn potentieel zal de Amsterdamse gemeenteraad niet ontgaan zijn lijkt me.

1
81 greenmango

en nog zijn er mensen bij die het maar proberen te relativeren,goed te praten en de schuld bij anderen neer te leggen dus.
ik hoop dat mevrouw Judith Sargentini dit ook mee krijgt dan ziet ze misschien in dat haar uitspraken totale onzin zijn.

0
82 ongelovenloos

Gewoon een moslim.

0
83 Xmod

....en dan sla je ruiten in bij een restaurant !
Waren alle extremisten / terroristen maar zo.
Ging alleen de premie van de glasverzekering maar omhoog .

11
84 No newstoday

het is weer zover hoor..het is elke dag hetzelfe..en natuurlijk is dit niet op tv op het nieuwsz het moslim geweld word zoals gewoon doodgezwegen en verdonkermaand waar het mogelijk is..oppakken, en het land uittrappen deze moslim!! genoeg!!!!!!!

0
85 duidelijk

@81 inderdaad, ook gratisch karate les, gratisch huis en outkieting, ooievaarspas als slopende/verkrachtende islamiet heb je meer rechten dan een normaal mens. Een normaal mens word veel harder gestraft

2
86 duidelijk

Deze persoon moeten ze direct het land uitzetten, wat denkt hij wel niet... of juist wel question

1
87 Tzahal

MAAR, we hadden hem in het vizier question

0
88 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

89 Pxf7+

@89 Dat is niet heel erg sociaal gerechtigd question

0
90 DikkeTor

@87 Welkom hier op Nieuwskoerier. Fris nieuwe aanwas. question
Waarom "direct het land uitzetten"? Verdient hij volgens jouw en Israëlisch proces volgens het Israëlische vergeldingssysteem (ter plekke executeren en zijn ouderlijk huis plat-bulldozeren), of verdient de verdachte een proces volgens het Nederlandse rechtssysteem?

14
91 Barbapapa-7,5

OM : "Als we ervan uitgaan dat deze persoon een gevaar vormt voor de maatschappij, dan zetten we deze persoon niet zomaar op straat.”"

Leugens ! Deze man is getraind in het gebruik van wapens en heeft gevechtservaring, bovendien heeft hij tegenover de politie verklaart vaker geweld te zullen gebruiken. Hij is dus een gevaar voor onze samenleving en had nooit vrij gelaten mogen worden.
Zijn advocaat: "Maar hij vocht volgens Van Vliet juist tegen terroristen in Syrië."
Hij verklaard zelf : "Ik heb deel genomen aan de gewapende strijd in Syrië."
Dus dat moet dan de oppositie tegen Assad zijn en dus is hij een terrorist. Zijn advocaat liegt gewoon !

0
92 B55

@71
"Blijkbaar voel je je bedreigt door mentaal sterke mensen."

mentaal sterk? bedreigt? ( zie wiki woordenboek )

beetje eigenpijperij.

0
93 t.rap.er.niet.in

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

1 minuut geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

35 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

43 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Desi Bhabhi Sex ComXnxx Desi RomanceXxxxx Bf Com张津渝Porn Air HostessFemdom AsianVirgan XxxPantyhose FacesittingDirtytalkpornDoublelidtMasturbation WomenPlyaboy PlusSons De SexoGay Porn H DBig Cock Porn PicsZombie SexBra Sexy VideoNicolette Shea BbcNude Japanese MassageCellege PornFuck TubesRubias19.Rory KnoxJerking Men OffIndian Men CockPiper Perri Full VideosFull Hd Porn Movie DownloadHot Family PornKaguya HentaiReality Porn BlackFotos De Mujeres DesnudasXmahtersCam X LiveBibi JonesXnxx ColombianPorn Hd WallpaperKangana Ranaut Sexy VideoSonali X VideoAllgirlmadsageBig Tits ShemaleRound Boobs NudeSpy Cam Sex VideosReal Peopleporn GamesAnime Hent AiMamas PornosGay Muscle WorshipPornhublDog Knotting CompilationFree Hd P OrnMelhores Hentais 2022Best Blow Job EveryBig Clit PicsHot Mom SaxNew Porn Videos XnxxSelena Gomez Sex TapeBulu MovisXhamsterhdBhumi Pednekar XxxJessica SunokDragon Ball Z PornSisters PussysQuinn Finite ElevatorXvideos JapaoGay Femboi PornBackroom Casting CiuchPolice Xnxx VideoLyracr0w0 PornFotos Pornos De AnimesLesbo Porn CartoonBestgfeMadre E Hijo IncestosLive Porn BrasilHeidi Lee BaconegraPorncom GayHottest Mom PornLoveandlighttv PornGf Ki Seal TodiBlue Film Sexy Blue Film Sexy Blue Film SexyPornstar LookalikeSunny Hot PornBhabhi Com VideoTelugu Xxx Sexy VideosJapanese Porn GropeHot And Mean LesbianAlexis TexaspussyPorn GratuitoGay Porn FamososKnock Knock SexTeen Videos Xnxx ComDaniella BeckermanLatin Lesbian PornOnlyfans CouplesGun PornographyBmarkhaa NudePorn Video Indian ActressVillage Porn DesiYiff VideosChubby Teen TitsHentaaisJazmen00 NudeBazaar Xxx VideoBig Assed TeacherDeepthroating HorseStacy PoolePam Grier NideRomantic Sex PhotoKorean XvideoHot Mms ComBlackambush PornOral Creampie CopilationAngreji Sex Video HdSunny Leone Strip TeaseGay Soccer PornAbdl Diapers PornFinesse 2tymes PornSuck Clit VideosVideo Amateur ErotiquesPornhub GratuitCubby Big TitsXxx Videos 1080pSarita Nair PornPornyHot Girl Sex Video DownloadBhabhi ForcedAutumn Falls LesbianIndian New SexsPornobabeGirlsgonewild NudeIndian Porn UkInstagram Nip SlipsNew Xxx Full Hd VideoXnxx Wife SharingNew Xxx Hd ComAnime Porn HindiKaley Cuoci NudeFamily Porn AnimeNostalgiafappingVídeo Pornô BrasileirosFurry Femboy SexBlack Females With Big TitsPirncomicsCmsodaGay Jail PornFc2 JavFallatioFive XxxGiantess AnalMassage Seduction PornInfluencers Goen WildFapping Roulette