door Febee in Binnenland  ·  98 Reacties

  • 42
  • 1589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als een Boer met kiespijn! *Boer omhoog werpt*

2
51 Bleke Betty

@50
De Tegenlanders hebben geen argumenten meer question

4
52 Bleke Betty

@48

Jammer voor je, maar het aantal zetels in de kamer heeft geen invloed op het aantal burgemeesters wat een partij mag leveren. Burgemeester is ook geen politieke functie, maar een bestuurlijke.

15
53 silversurfer

Mede mogelijk gemaakt door Rutte1, Rutte2 en nu verder met Rutte3.
Sommige kiezers zijn wel erg hardleers zeg......

3
54 DWZ

@52 met idioten hoef je ook geen discussie aan te gaan, teveel ervaring met idioot zijn, daar kunnen geen feiten tegenop.

11
55 Mo[re]Slim.Al[er]t

@53
Daar hadden we het niet over. Ik stel dat het aantal niet verhouding is en die verhouding kan je slechts toetsen aan de politieke vertegenwoordiging en dus de 2e kamer. En het blijkt uit mijn cijfers dat links alleen al door de PvdA buitensporig aanwezig is de bestuurderslaag, de burgemeester-functies. En u bleef mij naderhand maar betichten dat ik onjuiste feiten had geventileerd. Niet dus, mijn feiten kloppen als een bus.

2
56 Bleke Betty

@54 dat kun je zeker van de pvv kiezers zeggen, 10 jaag en 0,0 resultaat.

10
57 Mo[re]Slim.Al[er]t

@40
Alle steden met >150.000 inwoners

Amsterdam, VVD (waarnemend)
Rotterdam, PVDA
Utrecht, VVD
Eindhoven, VVD
Tilbrug, PVDA
Groningen, PVDA
Almere, D66
Breda, PVDA
Nijmegen,CDA
Apeldoorn, CDA
Haarlem, CDA
Enschede, D66
Arnhem, PVDA (sinds october)
Amersfoort, CDA
Zaanstad,PVDA
Den Bosch, CDA

10 voor rechts en 6 voor links. (9 voor rechts als je A'dam buiten beschouwing laat, aangezien waarnemend)

"Daarnaast moet onderscheid gemaakt worden tussen de overheid waar "links" een meerderheid heeft en de politiek waar "rechts" de meerderheid heeft."

Zonder bewijs is dit een loze uitspraak.

14
58 silversurfer

@56
zie @58

12
59 silversurfer

Tegen beter weten in maar doorgaan met de open grenzen en zelfbenoemde zielenpoten binnen halen. Een nieuwe onderklasse met eigen wetten. Kansloze randfiguren met ranzige opvattingen. Dat is de core-business van Nederland. De brutaaltjes die de challenge van de overtocht volbrengen, daar wordt het volledige budget aan uitgegeven. Mensen die werkelijk onze steun verdienen, krijgen niks. Die ploeteren in hun eigen land in de puinhopen. Hier loopt de afdeling linkmiegels met iPhone op kansen te loeren. Familie binnen loodsen, lekker uitvreten in uitkeringen en toeslagen. En dat dankzij al die 'nette' mensen die maar D66 en zo blijven stemmen.

2
60 schrootflint

@49 laat je bijscholen ... kijk maar in de VS, verder dan boer zijn de meeste niet gekomen. En NL boeren die succesvol zijn in Afrika doordat ze land en mensen hebben uitgebuit is nou niet echt rocket science

12
61 Mo[re]Slim.Al[er]t

@56

"Ik stel dat het aantal niet verhouding is en die verhouding kan je slechts toetsen aan de politieke vertegenwoordiging en dus de 2e kamer."

Nee, dat kan niet, aangezien het geen politieke benoeming is. Godsallemachtig, wat snap je hier nu niet aan????

11
62 silversurfer

@58 D66 is rechts...?

5
63 Yisrael

@50

Hang schreef: ""Nee,deze crisis is geheel debet aan mensen als u,die liever al het geld hier uitgeven aan een paar door gevluchte vluchtelingen"

Waar stel ik dat? Kan je dat even quoten? Of is dit weer de zoveelste fantasievolle hersenspinsel van jou kant? Ik hou het op dit laatste aangezien ik heel goed weet hoe ik in deze kwestie sta en wat ik hierover schrijf.

Hang, je speelt voortdurend op de man en je wordt steeds emotioneler. Nu ben ik ook nog eens verantwoordelijk voor mensen die sterven.... nou nou, het is me wat.
Beperk je tot wat inhoudelijk geschreven wordt i.p.v. op de emotie en uit de lucht gegrepen aannames. Je onnozele aannames over wat ik zou vinden en waar ik voor sta slaan als een tang op een varken.

15
64 Drumpf

"Per saldo is er de afgelopen twintig jaar een buitengewoon hardnekkige klasse van kanslozen bijgekomen, die krimpt of zal verdwijnen als er een einde komt aan die niet-westerse immigratie."

Het is illusiepolitiek dat we door importeren van al deze kanslozen onze "problemen" gaan oplossen, we lossen geen problemen op, maar creëren hierdoor nog veel meer problemen, maar dat zal onze "bestuurders"worst wezen! Gaan gewoon door met deze verdienfabriek! Stoppen met dit wanbeleid.

1
65 Widaan

Wat hebben burgemeesters te maken met het importeren van armoede?

7
66 Jan met de korte achterlul

"De cijfers zouden nog beter kunnen zijn als Nederland ophield armoede te importeren"

Daarmee doelt Elsevier op de niet-westerse immigranten. Maar me dunkt dat de niet-westerse immigrant zijn of haar toestand in Nederland als "armoede" zal kwalificeren in vergelijking met zijn of haar situatie in het thuisland. ^^

15
67 Drumpf

@67 Ja want elk westers land is rijk en elk niet-westers land is arm lol.

7
68 Yisrael

Daarbij, waarom is het zo belangrijk of 'links' of 'rechts' daaraan schuld heeft?

4
69 Jan met de korte achterlul

@58
Heb ik al gegeven in @48 en dat zijn toch echt de cijfers.
De PvdA is via zijn 86 burgemeester-posten, burgemeester over bijna 5 miljoen mensen, dat terwijl ze maar 9 zetels in de kamer hebben. En ik hou er nu over op, heb een hekel aan herhalen.

2
70 Bleke Betty

Voor de minners bij @66 en @69
Valt tegen hè, vragen om feitelijkheden die er wèl toe doen?
question

5
71 Jan met de korte achterlul

@69 Klopt. Neem nu D66: tussen 1966 en het aantreden van Pechtold links. Na het aantreden van Pechtold op economisch vlak extreem rechts/neoliberaal maar nog steeds links qua abortus, euthanasie, immigratie standpunten. Of een PvdA die 30-40 jaar geleden de arbeider liet vallen en salon socialistisch werd en tevens het neoliberalisme ontarmde: nog steeds links? Of een PVV die qua immigratie standpunten rechts is maar verder veel standpunten van de SP heeft overgenomen. En dan vervolgens qua stemgedrag houden de partijen zich weer niet aan de eigen standpunten. Kortom: qua politieke partijen is die scheidslijn links/rechts er niet.

3
72 Conradijntje

@64
Ach,heb ik een gevoelige snaar geraakt?

U stemt toch links,u vind toch dat we een ‘goed’ asielbeleid hebben?
Ik zie u nergens opperen wat er niet klopt laatstaan, verandert moet worden aan het huidige asielbeleid
Het enige wat u doet is afgeven op hen die het niet eens zijn met dit (inhumane) asielbeleid en de titel van dit stuk onderschrijven en komt met allerlei drogreden om het huidige beleid te bagatelliseren en meningen van andere te ridiculiseren

Maar goed Drumpf,reageer eens inhoudelijk met steekhoudende argumenten,
“Nederland importeert armoede op grote schaal”
.....

3
73 Hangingmen

@63

In ieder geval niet links.

7
74 silversurfer

@69

Is ook niet van belang, maar extreem-rechts hakt graag in op links.

7
75 silversurfer

@66

Niks, maar iemand bracht het hier ter sprake met onzin gegevens, tja...

8
76 silversurfer

@70

Jahaaaa, ik weet wel dat jij terstond bijna alle PVDA burgemeesters weg wil hebben omdat ze maar 9 zetels hebben in de 2e kamer, maar het is nu eenmaal een benoemde functie, geen gekozen functie. Live with it!

7
77 silversurfer

@58 CDA rechts?

4
78 Dune

@78 Ja het CDA is rechts van het midden op heel veel punten.

14
79 Dian

** gebruiker verwijderd **

@23 De reden waarom zoveel Nederlanders toen zijn vertrokken naar div landen om daar een leven op te bouwen. En nee, dat waren geen onwelkome, zeurende veeleisende migranten die hun hand ophielden, maar zeer gewenste, keiharde werkers/vakmensen die zonder een uitkering en zorg geheel voor zichzelf moesten zorgen.

Dit is wat ik ook keer op keer neerpen als deze mensen weer eens worden gelijkgetrokken met de asieleisers van nu.
Woest kan ik daarom worden, omdat ik weet hoeveel bloed zweet en tranen het mijn fam heeft gekost een bestaan op te bouwen in Australië/Canada/Nieuw-Zeeland.
Niks pamperen of handje ophouden, geen cent of hulp maar keihard werken van ochtends vroeg tot avonds laat.
Jezelf redden en daar aangenomen omdat je baangarantie had en van onbesproken gedrag was.
Maar ze blijven volharden om deze mensen met elkaar te vergelijken terwijl men beter weet! Ziek!

80 verwijderd110

@78

rechtsers dan links in ieder geval.

4
81 silversurfer

@73

Je schreef:” Ach,heb ik een gevoelige snaar geraakt?”

Nee hoor, je reageert alleen emotioneel en op de man. Dus ik zou die vraag beter aan jou kunnen stellen.

Je schreef: “U stemt toch links,u vind toch dat we een ‘goed’ asielbeleid hebben?”

Is een goed asielbeleid dan geen goede zaak dan? Retorische vraag. Mijns inziens profiteert elke samenleving juist bij een helder, eerlijk, humaan asielbeleid

Je schreef: “Ik zie u nergens opperen wat er niet klopt laatstaan, verandert moet worden aan het huidige asielbeleid “

Dan lees je uiterst selectief. Kijk, daar ga je al, je denkt dat ik het huidige asielbeleid steun, niets is minder waar. Je verwijt anderen dat ze niet met steekhoudende argumenten komen maar zelf kom je niet verder dan het poneren van uit de lucht gegrepen aannames.

Je schreef: “Het enige wat u doet is afgeven op hen die het niet eens zijn met dit (inhumane) asielbeleid en de titel van dit stuk onderschrijven en komt met allerlei drogreden om het huidige beleid te bagatelliseren en meningen van andere te ridiculiseren “

Over welke drogreden heb je het? Wees eens een keertje specifiek.

Je schreef: “Maar goed Drumpf,reageer eens inhoudelijk met steekhoudende argumenten,
“Nederland importeert armoede op grote schaal””

Dat wordt lastig wanneer de stellingname al bij voorbaat niet klopt. Nederland vangt vluchtelingen op ja, niet geheel vrijwillig maar op basis van de consensus onder EU lidstaten dat vluchtelingen evenredig, of zo goed als evenredig, over de EU lidstaten verdeeld moeten worden. Daar wordt vooral gekeken naar de vluchtelingen zelf, is hij/zij wel of geen echte vluchteling? Komt een persoon of een gezin in aanmerking voor een statushouder? Als het echt om oorlogsvluchtelingen gaat dan krijgen vluchtelingen die status. Dat velen in de bijstand terecht komen uiteindelijk klopt, daar moet dan ook zeker aan gewerkt worden, verplicht Nederlands leren, kinderen (geschied al) direct naar school sturen, hulp bij integratie en bij het zoeken naar een baan. Allemaal onderdelen waar meer in geïnvesteerd kan worden.

11
82 Drumpf

@37 Ja en ?
Als het zo doorgaat hier ook binnenkort

1
83 Ikke44

@82
Zolang u mensen die willens en wetens zes veilige landen voorbij vluchten om aanspraak op ons veel te ruimhartige asielbeleid te kunnen maken,betitelt als “echte oorlogs vluchteling” en u niet inziet dat de ruimhartige opvang van deze mensen hier een enorme aanzuigende werking heeft,
Heeft u geen benul en ontneemt u de ‘echte oorlogsvluchteling’ die wel in de regio verblijft en het aan alles ontbreekt,impliciet het recht op een humanitair bestaan

Dat is u en uw partij(GroenLinks?) dan persoonlijk aan te reken,dat is geen persoonlijke aanval,alleen een trieste constatering

Oh,en die drogreden?
Lees uw reacties even terug,vluchten ze nou voor oorlog of omdat wij (rechts)ze geen humanitaire hulp bieden,op een geven moment weet u het zelf niet meer geloof ik...

2
84 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

@61 kijk maar in de VS, verder dan boer zijn de meeste niet gekomen.

Mag ik weten wat er mis is met boer zijn?
Is in je eigen behoefte voorzien erger dan profiteur van de gemeenschap?
Blijkbaar is juist die know how van Nederlanders gewild, omdat ze zelf niet weten hoe of in bepaalde landen te beroerd zijn om hun handen vuil te maken.
Want dat is hard werken hoor, boer zijn,daar heeft blijkbaar niet iedereen zin in!

85 verwijderd110

@84

Nu reageer je wederom als door een wesp gestoken. Je kunt voortdurend op de man blijven spelen maar oorlogsvluchtelingen asiel verlenen is gewoon een humanitair recht wat landen wereldwijd met elkaar hebben afgesproken.

Verder, óók ik ben voor opvang in de regio, maar het is óók een feit dat in de EU zich al oorlogsvluchtelingen bevinden die statenloos zijn omdat het land van herkomst deze vluchtelingen niet erkend, laat staan wensen terug te nemen, en/of waar deze vluchtelingen serieus voor hun leven moeten vrezen. Die vluchtelingen stuur je niet terug.

Verder, als je vluchtelingen in de regio wilt opvangen moet je hier ook aan meebetalen, anders betreft het een gevalletje mooie praatjes vullen geen gaatjes. Je kunt wel je kop in het zand steken maar niets doen lost de stroom vluchtelingen niet op. Grenzen sluiten wat jouw verlichte despoot wenst evenmin.

9
86 Drumpf

@86 Yup opvang in de regio moeten ze ook aan meebetalen maar dat kost maar een fractie van het hier kost en dan kunnen we ook nog meer mensen helpen

1
87 Ikke44

@17 en de Pvda deed niets anders dan ja knikken dus gewoon lak aan de arbeiders.

@19 dus regering verantwoordelijk

MAAR is natuurlijk de schuld van rechts , hoezo de bekende lafheid!

1
88 Zie Hier

@88

"MAAR is natuurlijk de schuld van rechts , hoezo de bekende lafheid!"

Welke onderdelen van "Rechts heeft hier dus ook schuld aan" en "Ook rechts heeft hier aan meegewerkt dus.", begrijp je niet.

5
89 silversurfer

@86
Uw opvattingen over de vluchtelingen problematiek zijn net zo realistisch als het zwaar achterhaalde VN vluchtelingenverdrag van ‘1951’....

2
90 Hangingmen

100% met eens.Vooral onzer dictator Rutte van Nederland en het kabinet Rutte III van VVD CDA D66 CU doen er met alle kracht nog aan mee dat arme nog armer worden. Stem 21 maart 2018 NIET op de rover partijen van VVD D66 CDA en CU.

1
91 Gunther

@90

En nu de onderbouwing nog, maar dat lijkt me een stap te ver voor jou.

6
92 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

De term Illusiepolitiek is de spijker op zijn kop slaan als het gaat om te duiden wat er fout is in dit land aan de politici , zij liegen en bedriegen dusdanig dat het bijna te onwaarschijnlijk lijkt om waar te zijn .
Het bedriegen van de Nederlandse bevolking heeft een dusdanige vlucht genomen in de regeringen van de afgelopen decennia dat het wel een dictatuur lijkt uit het Oostblok waar men ook de eigen waarheid verkondigde alsof het De waarheid was .
Ook het ontkennen van het falen van de immigranten import als zijnde een onmisbare schakel in de economie om deze "hoogopgeleide" mensen te kunnen inzetten in de Nederlandse maatschappij is een leugen die zijn weerga sinds het vluchten van de Nederlandse regering in Mei 1940 niet meer is voorgekomen .

93 verwijderd682241

@92
U ziet niet dat het vluchtelingen verdrag 'misbruikt' wordt door eenieder die zichzelf vluchteling noemt en zodoende de Europese vluchtelingen gelden opsouperen ten kosten van het al die vluchtelingen die niet het geld en de middelen hebben om zes veilige landen voorbij te 'vluchten' en daarom onder erbarmelijke omstandigheden leven in een of ander tentenkamp in de regio

Ik hoop dat ik mijn woorden zo voldoende gewogen hebt en niet op uw tere ziel hebt getrapt,want daar waar u mij verwijt 'persoonlijk' te worden en mijn reactie ook daarom blijkbaar hebt gemeld,staat het u vrij om allerlei persoonlijke verdacht makingen naar mijn persoon te uiten zo te zien aan uw reacties

Maar wees gerust ik gun u uw menig en zal daarom ook nooit een andere mij onwelgevallige mening als zodanig 'melden'

Fijne avond verder Drumpf.

0
94 Hangingmen

De hardwerkende Nederlander voorziet die nieuwkomers van huizen, uitkeringen en subsidies. Diezelfde hardwerkende Nederlander leeft zelf OOK in armoede en moet WEL tot ongeveer zijn dood zwoegen voor de levenslange vakantie van de bewust niet inburgerende nieuwkomers. Dit grove onrecht zorgt ervoor dat het broeit in de maatschappij.

1
95 Soare

* Verwijderd door de redactie *

96 hk-sr

* Verwijderd door de redactie *

97 Dewereldrond

@97
Rare conclusie,
Dit artikel legt juist de vinger op de zere plek en stelt dat wanneer er geen eind komt aan die niet-westerse immigratie dit nooit meer weg zal gaan
Dus zal dat 'rijk' ook zeer betrekkelijk worden..

0
98 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Mayra HillsAshley Maddison NudeXnxx Step SisterLacey DuvellIndian SisterMiakhalifafuckingDana VesposiShare Wife First TimeSugerdady PornForced Sex Movie ScenesXfantazhXvideos WwbMaggot PussyPrno SexCelebrity Porn SextapesNaomi Ross NudesTienna TrumpMairo PornSax Movie VideoPorn Tied UpJenna Starr BbcXxx Hd Telugu VideosBoobs MalishDomonicana SingandoGranny GloryholesHentairead MangaPorn CelasicFem WrestlingRachael Cavalli Porn VideoSexwifeKate Winslet Xxx VideoStormi DenialsWatch Porn ToImagefzpCodi Vore PornFeedee BellyMature Moms Pornsפו רנוSplatoon FutaIndian Girls Nude PicsFuck Movie ComCarolina Samani LeakedSilpa XxxXnxx BangloreZaawaadi Miss Alice Wild XxxTurkash Xxx91 网址EroprofilwBrezzers Video HdThe Incredibles PornJashin-shoukan-inran-kyonyuu-oyako-ikenie-gishikiPure Hd Sex VideosHentaied PornTessa Fowler BlowjobReal WifepornDominican PornstarsPunishment NakedLatex PornMelhores Filmes PornsHandjoobsWifeassDebby Ryan BoobsWww PronBen 10 SexxBlacktrannyPlus PornKristens ArchivesWetpussy GmaesPorn Hamster DesiHot Oral SexNew Full Hd Porn MoviesMother In Law Porn MoviesFeet SmotherBrasileirinhas FilmesQuadrinho Erótico 3dSinfuldeeds Norway 4thGali Golan LeakGifs De PutariasChatyebateSex Sex Sex Sex Sex Sex Sex Sex Sex SexXxx Video New DownloadTinder.comLauren Alexis HotUrvashi Rautela Porn VideoJul-959Image HentaiVidéos Pornos AdultesSexo Amador.caseiroNaked DaddiesSunny Leone MoaningSankaku CompleStrip Poker GameSmall Latina PornLucy Lawless NakedDeepthroat FacialAgantredgirlMilk SexHema Malini Xxx2x Bf VideoMelone TubeLittlesummerThe FappeningGay Sex ToyAiims Sex VideoLeana Lovings FacialDesperateamateureAtrizes PornoresJohn Bronco PornFull Body Massage At HomeMy Mom PornhubLesbians Having SexDesi Naked BathTeenage Pornographic VideosLingerietrannyCallie BrooksPictures Of VginasBrenda Song SexiestSamanta XnxxCollege Girls Xnxx VideosBang BrorTikfapStart Of Us PornMother Father And Daughter PornVideos Beurettes.Biker PornSquirt CummingXnnx BlackedHollywood Actress Nude VideosEmily Willis GangbangedNew Porn MovieRuth Lee XxxJapanese Hot Sex VideoNidhi Agarwal Xxx VideoBabes PornhdMon Suck Son3d Porn CideosXvideos Pornos GayNude AmadorHindi Sexy StoruesOdia Open SexActrice Porno FrançaiseShemals XSexsi Video HdHow To See Sex VideosInduan MilfJav FemdomMonster Girl LabyrinthTitflashingFuqrubeTrying Anal For The First Time