door Havermout in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 472x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een lafbek. Wel een hoop schreeuwen maar, geen excuus aan durven bieden uit angst voor gezichtsverlies. Gewoon een flapdrol dus.

0
1 Saviro

Wegwezen. Niet meer geïnteresseerd. Te laat.
Vind het verder wel een goed idee trouwens.

1
2 WutWut

"met een taalachterstand mindere zorg ervaren"

Dus weer zo'n heerlijk slachtoffer dooddoener die op geen enkele wijze ooit te onderbouwen is, maar wel als waarheid worden gepresenteerd. En dan verwachten de droeftoeters ook nog dat je hun vage vermoeden serieus met bewijzen en argumenten weerlegt.
Met andere woorden: bewijzen dat iets niet bestaat. Waar komen we die redenatie vaker tegen...

0
3 WutWut

* Verwijderd door de redactie *

4 Undertaker

Dus: eerst DENKEN en daarna pas iets uitkramen.

0
5 Tsaar

@4 Nee joh. Dit is toch lachen? Laat ze maar polariseren. Beter gewoon elke keer voor de camera op z'n bek gaan. Dan houden we zicht op het geneuzel.

0
6 WutWut

Ik zie dat Kuzu z'n haatbaard laat staan. Het wachten is tot hij in kaftan en theedoek de Tweede Kamer binnenstapt en luid allahoe akbar gaat staan roepen.

0
7 Belazerd

DENK-VERBOD A.U.B!

Opzouten met die fascistische lange arm van Erdolf. Geniepige achterbakse gluiperige figuren, gewoon Engnekken zijn het!

question

2
8 ikzelf66

Zo, da's pas een snelle denker, poehpoeh.

15
9 ~ Echelon II ~

Oh dus al die oudere moslims die door het toedoen van de Nederlandse artsen overleden zijn volgens Denk, blijken nu opeens helemaal niet dood te zijn???

0
10 Niet wit niet zwart

Wat is het toch een vreselijk heerschap deze Kuzu.
Je schoffeert de hele medische stand op walgelijke wijze en dan bied je geen excuses aan.
Ik hoop dat iemand van de medici hem een proces aandoet.

En hier moest die etter 10 maanden over doen....... Hij zou bewijs leveren, ongelooflijke leugenaar dat het is. Door de mand gevallen kutturk is het.
Wegens zijn gedrag..

En de allochtone medemens zou er goed aan doen om in te zien dat dergelijke volksvertegenwoordigers hun zaak geen goed doen.

0
11 HenkG

@10 Die hadden het woord dood niet begrepen.

0
12 Saviro

@12 het is voor die oudjes niet te hopen dat ze door het onterecht doodverklaren van Denk begraven zijn (:

0
13 Niet wit niet zwart

Too little Too late.

0
14 datkanjijmakkelijkzeggen

@13 Gezien hoe hij denkt en spreekt zou dat ook nog kunnen om als bewijs te dienen voor zijn woorden.

0
15 Saviro

.
Die lul denkt echt nog dat die in Turkye woont...niet te geloven dit question

1
16 Ook maar gewoon een duts

@16 Nee, die zijn druk met koloniseren..

1
17 Xmod

Mooi, nu nog de MAAR terug nemen van "geweld is fout punt".

0
18 DikkeTor

"Bereid"??????

Waarom doet die labbekak het niet gewoon... helemaal van de pot gepleurd...

0
19 TedjeR

Het is immers zo dat eenmaal mensen die de taal niet spreken eerder de dood moedwillig/perrongelijk/#menwistnietbeter (en dit is niet de artsen zen schuld) in geworven worden door Nederland question
Ik keur geweld niet goed MAAR..............

0
20 DikkeTor

Dat was 1 van de vele uitspraken waarom ik van deze mensen walg op een gelijke manier als ik van die twee typetjes op ultra rechts walg.

10
21 Dian

@21 Ultra rechts XD die ga ik onthouden question Gaat nog verder dan extreemrechts question

0
22 DikkeTor

@22 . Ik ben extreem ultrarechts. Ik kom links uit, ultraextreem ben ik.

0
23 Vandeprinsgeenkwaad

@23 Mogelijk neutraal dan? question lol

0
24 DikkeTor

@22 Je zou de super mega ultra giga rechtsgekken moeten zien.....

11
25 Dian

Ik zou me uit moeten spreken over de moorden de gepleegd worden door turken in een ziekenhuis omdat mogelijk wraak gevoelen waren question De stekker er eerder uitgetrokken worden, niet precies omdat het slechte artsen waren, maar wel omdat ik geen Turks kon spreken XD

0
26 DikkeTor

Ik vind het ronduit gewoon raar question De beschuldigingen. question Natuurlijk is het logisch dat een dokter mensen wil redden, maar DENK laat echt zien dat het een taalprobleem zou zijn.

0
27 DikkeTor

Één woord voor die knakker: LUL

0
28 Interessant

Je kunt het ook anders zien. Als het om taal gaat question. "Eek kankergrafsteen, jij gaat mij nu redden anders snij ik je nek door" question En als je dan ineens niet geholpen word is dat racisme.

0
29 DikkeTor

Wat een gladjakker.
Hij wil die omstreden uitspraak alleen terug nemen als er een discusie komt over de zogenaamde achterstand in de zorg voor mensen met een taalachterstand , dus de moslims.
Hij laat steeds meer zien dat de moslims een nog meer bevoorrechte status moeten krijgen dan de rest van Nederland.
Die vent schopt steeds harder tegen de Nederlandse maatschappij aan.

0
30 Marrie

------------------
Kuzu noemt het onbegrijpelijk dat dit anno 2017 in Nederland gebeurt. "Wij gaan hier echt werk van maken." Zo zouden er meer tolken ingezet moeten worden."
------------------

Waarom komt die vreselijk irritante man niet op het idee van taallessen?
Moeten taalachterstanden worden opgelost door in elke situatie voor TurkenTolken te zorgen? En kan hij eens verklaren hoe het komt dat mensen die hier al jaren wonen, de taal niet machtig zijn?
Met tolken haal je juist de noodzaak om te integreren weg. Laat hij anders vrijwilligers gaan werven in eigen kring, die het Nederlands goed machtig zijn.
Ook dan lost hij het probleem op zonder op de Nederlandse begroting te drukken.

Want meneer Kuzu geeft graag iets weg..... Als een ander het betaalt.

0
31 HenkG

Ik kan me voorstellen, dat mensen, die de Nederlandse taal niet (goed) beheersen, het gevoel hebben niet de juiste behandeling krijgen. Dit ligt niet aan de artsen, maar het gebrek aan taal. Als een patient bij de dokter komt met klachten, die hij/zij zelf niet goed kan uitleggen, weet de arts ook niet welke behandeling hij/zij moet toepassen.
Als een niet-Nederlandstalige bij de dokter komt met de klacht: Ik au hier en wijst op zijn rug, kan dit van alles zijn, van spit, hernia tot nierstenen. De arts begint dan met de meest onschuldige behandeling. En hoopt dan dat de spit overgaat.

3
32 sockknitter

@32 Dan moeten ze maar Nederlands gaan leren. Sommige zijn hier al meer dan 30 jaar en spreken amper Nederlands. Het ligt toch echt aan hun zelf, en niet aan de artsen.

0
33 benbenieuwd

Kuzu zou een heer zijn als hij, naast het terugtrekken van zijn uitspraken, ook zijn verontschuldigingen zou aanbieden aan de medische stand. Dat doet hij niet, dus hij is geen heer. Maar zoiets vermoedde ik al.

0
34 Vandeprinsgeenkwaad

@33 Dat ben ik volkomen met je eens.
Met mijn bericht wil ik dus helemaal niet Kuzu gelijkgeven.
Hij heeft gehoord, dat mensen het GEVOEL hebben, niet goed behandeld te worden. En daar baseer ik mijn bericht op. Nu legt Kuzu de schuld bij de artsen ipv zijn eigen achterban duidelijk te maken, hoe belangrijk de Nederlandse taal is.

0
35 sockknitter

Het gaat om allochtone ouderen. Daar kun je niet van verwachten dat ze de taal nog gaan leren. De eenvoudigste oplossing is dus terug naar het oorsprongsland, waar alle artsen de taal van deze ouderen spreken.

0
36 Vandeprinsgeenkwaad

@32 Vaak is het juist zo omdat, je de patient niet begrijpt je eerder grijpt naar de meest grootse onderzoeken zodat, je het meest ernstige juist uitsluit en na het bestuderen van de gegevens een plan van aanpak start.
Het is vaak als men de taal niet machtig is, een kind meekomt zelfs bij uitslagen. Sommige dingen zijn niet voor kinderoren bestemd. Dan maak je ook gebruik van een tolk.
Voorop blijft staan de mensen waar Kuzu het over heeft zijn ouderen die toch al vele jaren in Nederland wonen en blijkbaar niet het nut ervan hebben ingezien de taal te leren.
De oplossing is heel simpel en het zou Kuzu sieren om dat te zeggen , dat het noodzakelijk is de Nederlandse taal te gaan beheersen en niet maar, plompverloren nog meer tolken in dienst te nemen.

0
37 Saviro

het heeft niks met de taal te maken , het heeft te maken dat het een moslim is , en die worden van kleins af aan geleerd om westerse mensen en ongelovigen te haten , en als er dan iets gebeurt wat hun niet bevalt dan hebben de westerse mensen en de ongelovige het gedaan . wat het ook al zijn , of het nou dokters zijn of leeraren of de tandarts of de vuilnisman , ze zullen altijd wat te klagen hebben , en het zien als racisme , omdat ze de westerse en ongelovige mensen nooit maar dan ook nooit zullen accepteren . alleen hun eigen volk . dat is de waanzin en hysterie van de islam en moslims .

3
38 kiekeboeboe

@36 Ik had de stekker er al lang uitgetrokken XD, ik hoorde "buwuhuhuhwuwuwuhu*. Dat was het moment waarvan ik dacht : trek de stekker er maar uit.

0
39 DikkeTor

Kijk, ZO trek je de stekker eruit XD

0
40 DikkeTor

Of de bewering van Kuzu is waar, dan is het werkelijk een groot schandaal. Want dan doden Nederlandse artsen allochtone ouderen zonder dat ze het willen. Dan zou Kuzu als volksvertegenwoordiger hier werk van moeten maken tot desnoods de hoogste instanties, vb Europees hof van de rechten van de mens.
Of Kuzu heeft een goedkoop verkiezingspraatje geroepen om stemmen te trekken van allochtonen ( die in zijn gladde praatjes trappen). In dat geval moet hij aftreden als kamerlid vanwege verlies van geloofwaardigheid.

0
41 Grover

@41
Ander optie: Kuzu is schijnheilig genoeg om zijn woorden niet echt terug te nemen, hij bewijst ze ook niet, en blijft gewoon in de kamer.

Die man heeft niet zoveel scrupules namelijk. Die stond Erdogan hier fier te verdedigen in onze 2e kamer terwijl hij een eed zwoer op de Nederlandse grondwet, waar Erdogans handelen nogal haaks op staat.

Ik heb geen moeite met allochtonen in de kamer. Maar wel met mensen met een smerige buitenlandse agenda. Kuzu zou gewipt moeten worden omdat hij tegen zijn eed zondigde.
Dat dient gevolgen te hebben!

0
42 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@30 Ik moet je teleurstellen. Die term heb ik al hiervoor ook toegepast. En als je ziet hoe hier maar zeker in de uk en usa wordt gedemonstreerd...

zojuist geplaatst door ThWil

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@84Dus je wil beweren dat wat vuilnisbakken omtrappen en wat straatmeubilair verplaatsen te vergelijken is met de ernstige rellen die er waren...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Moet je die linksse fascisten tekeer zien gaan bij palestijnendemonstraties. De echte (neo)nazis zijn er niks bij. ...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@29 Ik doelde o.a. op de term 'nsblinksserss'. En, 'Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. ' ...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

Het is overigens van de zotte dat statushouders überhaupt ooit werden voorgetrokken.Dat mag namelijk strikt genomen ook helemaal niet volge...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@16 De vrijheid om met meer dan een beperkt aantal (10.000 ) mensen op beschaafde en waardige wijze de slachtoffers van de 2e wereldoorlog te ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

@1,Ik denk dat hij stiekem ook een grote dierenvriend is!...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Die andere partijen willen wel maar durven dat gewoon niet. Zonder de pvv zal er ook weinig tot niets gebeuren aan die enorme instroom. Als excu...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

Rio Grande
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@5Woke is juist ondemocratisch en tegen sociale gerechtigheid. Ze willen andersdenkenden aanvallen, cancelen en zelfs vermoorden. Fortuyn verg...

9 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

NK. App
Hadiya HoneyThandie Newton TitsEmma Hix TwitterAmateur X VideoAnal LesbuanVillage Girl NudeSexxxxxxxxxxxxxxxxxSexy Hd Indian VideosSluty Step DaughterGiantess Porn VideosGay Stepbrothers PornIndian First Night XnxxLily Rose Depp NudesSneaky Mom 3Daniel Weber NakedTeens That SwallowForced Porn MovieHot Porn For MenVladislava_661Mia AmadorKay Parker XxxMelena TaraShowing Porn VideosMr SeceElisa SanchesRule34 Breast ExpansionMoria MillsLuna Star American BimboFotos De Chicos DesnudosShelby Chesnes NudeJaybbygirlWww Xxx MocLadies Ladies XxxCuckhold ConsultantKatelyn Ohashi NudeIndian Sex RepHaley WildeDaddy Fingering MeObsessionpornViolent PornFree BrazzersvideoBig Boobs Tu EAsian Porn TinyXxlayna Marie Making My MarkPetite_elliIndian Cute PussyBf Video MomAnushka Sen NakedTrisha Hot SexySmartpussyShaadi Ka BfDesi Hot Real SexAnal Licking PornHd Step PornIndian Girls Saree Sex VideosTamil Aunty Sex MilkBrandi Love Porn DownloadWife Wants ThreesomeCumshoot SupriseFreeadultmoviesPorn Videos On YoutubeFu Hd PornSkoddaSilver DaddiesMysweetsppleFamily SwappornPornos OrgasmosJapanesefacesittingBoobiegirlAlejandra AmbrosiX Vidios HotMoti Gand PhotoFushigi No Kuni No Succubus 2Backmail PornErika MokaJapan Ka Sex VideoWashroom Sexy VideoWeb Series Porn HotYani Massage VideoSophia Burns PornJannat Zubair Porn VideosNude Videos Of Beautiful WomenFemale Pics NudeHollywood Sex Video ComHigh Quality Porn DownloadSexpromJasmine James Danny DTattoo_ninja_kittyHot Sex Movie HdBangladesh 3x VideoRaw Gay Black PornTru Kait VrForum Social Media GirlDessins Animés PornographiquesVideosporno DNaked Women Hot SexyBondage ChineseJosaline KellyKareena Kapoor XvideoLesbian Porn VefiosAsion XxxLilith CavalireJesse Rogers PornXxx ShradhaPyssyGillian Anderson NudeCollege Teacher XxxPandor_aValkyrie NudeXxx Vidio IndianBlue Picture VideoFortnite Porn18twinksEbony Twerkin NakedLafranceapoilXhamstar LiveSextag. ComChat BrasinkButty NudeLesbianmassage PornMichelle WildMystikal DangerBig BlowjobSasu Ma XxxGranny ThreesomesCallescort.XvideosbrazileiroBlack Creame PieBulma CosplayIndian Models Nude PhotoshootChicks Out WestWatch My GfVideos Pornos TransexuellesTokyo Toni PornDeepar ComMnaomi SwannDaughter PorntubesTight XxxAustralia X VideoXx Video Hd HotIndian Gaysite ComDesi Village Girl Sex VideoSex Bangla AudioDanny Daniels PornYummisEhentaigalleryAdult MangasAdult ManwhaSara Blake NudeShania Twain Nude Photos