Zo groot is de haat op Israël in Berlijn (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  26 Reacties

  • 6
  • 431x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja 'Wir schaffen das' was het voorbeeld .

8
1 Moskowfiets

En New York dan, waar de antisemitische gillende keukenmeiden aan het woord waren:

8
2 JackKropotkin

@1 Wat belangrijk is ,Is dat men ! en in de rest van de wereld kan zien dat deze mensen nooit zullen integreren in de landen waar zij verblijven !! ( Voorbeeld Amsterdam vorige week )

5
3 Moskowfiets

.
Instant assholes...just ad islam

7
4 Ook maar gewoon een duts

What else is new...

5
5 Yisrael

Mooie Duitse namen ook die jongens !!

3
6 Moskowfiets

@6

Ik vind Duitse namen ook niet zo mooi.
Pius, Helmut, Othmann, Ramhart, Reto, Seppel enz ook nogal triest.

12
7 No newstoday

Ik zeg; Scheiß Palästinensisch, Mohamed ist ein Hund!

5
8 greenmango

@2

Gewoon mensen die terecht woedend zijn omdat Trump met de voortdurende volkenrechtelijke schending die Israël pleegt instemt.

15
9 Hendrianus

Behalve de uitlatingen van Abdul(23) zijn de uitspraken niet bijzonder. De kop dekt de lading niet. Misschien kan 'Geen Stijl' eens wat uitspraken zoals reageerder @8 uit noteren? Doe eens een rondje PVV aanhang.

11
10 Hendrianus

Kristallnacht in Amsterdam???

Oh wacht, GeenStijl....never mind.

9
11 Drumpf

Ik was pas nog in Berlijn voor een conferentie. Ik heb er eigenlijk alleen maar 'Jüden fur Jesus' evangelisten gezien.

2
12 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

13 Bibi

@13

Wat heeft dat plaatje te maken met volkenrecht?
Het spreekt je overigens tegen.

3
14 Pegasus

@14 "Wat heeft dat plaatje te maken met volkenrecht?"
Helemaal niets. Maar ja, het is dan ook Elia onder een andere naam; die maakt zich wel vaker schuldig aan het plaatsen van links naar niet ter zake doende plaatjes.

4
15 Neobullseye

@10 dat wordt te confronterend... het zijn daar bij GS nu eenmaal wegkijkers.

@13 jij duidelijk niet.

6
16 TedjeR

De haat jegens Israel en joden wordt mede veroorzaakt door het feit dat joden en "Joden' in Europa heilig en onschendbaar zijn verklaard. Het kan eenvoudig niet aan hén liggen want zij kunnen geen fouten maken, kunnen geen menselijke eigenschappen vertonen. Ook op dit forum is men stekeblind; de geringste kritiek komt je op kreten als anti-semiet te staan. Maar de joodse religie is goed fout hoor. Daar kweek je gekken mee als geen ander. En Israel handelt overeenkomstig die religie. Zet daar dan de wraakzuchtige islam tegenover en de problemen rijzen binnen de kortste keren de pan uit; qua effect op het brein ontlopen die 2 elkaar nauwelijks want voor het interpreteren van religies is abstract denken een vereiste. En zeker 60% van de mensheid heeft daar hele grote moeite mee als het niet meer is. Vooral in die contreien.

8
17 Ness

@13

Voor dergelijke geschillen is nu juist de VN de gewezen instantie die daar deskundig over kan oordelen. Dat hebben ze met betrekking tot de annexatie van Oost-Jeruzalem ook gedaan. Èèn van de constateringen was dat Israël zich schuldig maakt aan schending van het volkentecht.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Resolutie_478_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

12
18 Hendrianus

@18 De VN zijn een politiek instituut, geen gerechtshof.

3
19 Yisrael

Ich sage haben sie problemen mit der statt Israël gehe dort und kampf fur ihren sache.

4
20 21st Century Guy

@19

Dat is juist. In de rechterlijke sfeer kun je hetzelfde vinden, indirect, in uitspraken van het hoge
Israëlische gerechshof. Het gerechtshof stelt dat Israël de Westbank militair bezet, belligerant occupation'. Koppel daar aan waar een militaire bezetter zich aan dient te houden dan kom je uit op de VN Veiligheidsraadresolutie waarin de annexering van Oost-Jeruzalem via de Jerusalem law van 1980 een schending van het volkenrecht genoemd wordt. .

12
21 Hendrianus

@17
" Ook op dit forum is men stekeblind; de geringste kritiek komt je op kreten als anti-semiet te staan"

Antisemiet!

2
22 von Schnellensinken

@TS " .... de haat op ..." , is dat nieuw Nederlands?

1
23 kritischelezer

@20 Je Duits is net zo bar als je reactie, vind ik.

3
24 kritischelezer

@21 : Ja. Maar. Als een strategie geen vruchten afwerpt dien je over te schakelen op iets anders anders ben je, plat gezegd, geschift. Resoluties bij de VN hebben al 70 jaar geen effect. Hoe gek of corrupt ben je dan om op die manier verder te gaan? De VN bestaat bij de gratie van het in stand houden van conflicten. Het is tevens een verdachte organisatie want opgericht door een groepje zakenlieden en bankiers, lees opgericht door de mafia. Je kunt mij niet wijsmaken dat de verzamelde Arabische mafia's dat niet door hebben. Die gebruiken het gedoe gewoon om het plebs koest te houden. Een gerechtshof dat geen straf of gehoorzaamheid kan afdwingen is een gevalletje spek-en-bonen.

4
25 Ness

@22 : ja jij ziet ze wat dat betreft ernstig vliegen. Ik haal een nogal dramatisch want als antisemitisch te interpreteren boekje aan van *de Vader Van Europa*, ene Coudenhove Kalergi, en dat gegeven zit zó fout in je kop dat je meteen complottertje en antisemiet begint te gillen. Helaas staat de waanzin gewoon op schrift dus iedereen die Duits spreekt kan van de inhoud kennis nemen. Dat zal de reden zijn waarom er geen ruchtbaarheid aan mag worden gegeven. Het boek beschrijft hoe de elite de noodzaak ziet om de joden van de rest van Europa af te zonderen om ze zodoende om te kunnen vormen tot een eliteklasse mensveehoeders van het nieuw te bakken bruine Europese ras. Vrijwel tegelijkertijd kwam Hitler met Mein Kampf.

Dat is de taktiek van bankiers/stervensrijken inclusief Soros: begin/financier zelf 2 totaal tegengestelde bewegingen dan is oorlog (met beide kanten gefinancierd door dezelfde bankiers want oorlog = winst) verzekerd, die dus inderdaad de 'gewenste gevolgen' had; (oa) de joden beroofd van alles, inclusief eigen taal, identiteit, en voorzien van een verzonnen, op gristelijk/bijbelse waanzin gebaseerde identiteit en geschiedenis afgezonderd in Palestina, waar men trouwens vrolijk door is gegaan met het eugenetisch uitziften van ongewenste elementen.

En uit die alles vernielende oorlog (vernieling = bankierswinst!) is de Europese hang-up, de extreme gevoeligheid voor alles wat naar joden riekt, ontstaan, die nu fijn gebruikt kan worden om moslims te demoniseren, die immers 'de oorlog niet hebben meegemaakt' en over het algemeen te stom zijn om te snappen hoe ze als kanonnenvoer gemanipuleerd worden. Niet dat het nodig is moslims te demoniseren want het gedrag van moslims in Europa is dermate kut dat de weerstand helemaal vanzelf ontstaat. Maar het kapen van Jerusalem blijft evengoed een smerige streek en zal zeker de al bestaande conflicten bestendigen.

Wat jij voor jodenhaat aanziet bij mij is medelijden en erkenning van bepaalde feiten die niet aan het licht mogen komen. Joden zijn als groep zwaar misbruikt door hun eigenaren maar hebben dat in veel gevallen zelf niet door want zij menen zich uitverkoren, een typische reliwaan die ze met de rest van de geleuvigen delen. https://archive.org/details/Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus en https://www.nieuwskoerier.nl/news/218188-asielzoekers-vergelijking-tussen-soros-en-orban en http://mondoweiss.net/2017/06/thousands-disclosure-experimented/ en http://mondoweiss.net/2017/07/radiation-ringworm-social/

4
26 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Ze kunnen ook weer wvertrekken naar land van herkomst of bij een van de vele NGO s opvisite gaan!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Dat zou je aan Bosma moeten vragen. Niks mis met zo'n prinseNvlag speldje, alleen als NSB'ers zoals jij het gaan misbruiken voor hun eigen e...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Zie Hier
VVD-jongeren zetten aanval in op 'feitenvrije' PVV-knuffelaar Dilan Yesilgöz - Joop - BNNVARA

Rondje 25 opruien en sprookjes vertellen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@33 Zo grappig altijd als jij met een bek vol tanden staat. 😬😄...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Zwakbegaafden met extreme religieuze opvattingen en wapens, zijn een plaag voor de mensheid.En in Iran spant daarbij de kroon.Uit het artike...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

DWZ
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

Ik geef Wilders groot gelijk !Dan komt er maar een ultra (schijnheilig) links kabinet.Die zo begaan is met het klimaat-milieu, maar ondert...

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

DWZ
GeenStijl: Stroomnet overvol, Utrecht grijpt terug op gas

Niet alleen het stroomnet is overvol, maar ook het land......

17 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Kabinet neemt maatregelen tegen vol elektriciteitsnet https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/kabinet-neemt-maatregel...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

20 minuten geleden geplaatst door DWZ

NK. App
Desi Pornhub ComNepali Sexy Video Full HdDeepthroat CompetitionXhamustrXnxx OilyHindi Sex CimMayure Porn TubeElla CruzVideo Massage PornSexy Red Head PornHindi Film RangSkylar Vox Family TherapyAsian Leaked PornLatina Milf LesbiansNude VollyballPorn Videos.vomPorn HandjobHindi Bf Video CallingMobile Pron SiteLuciana MilessiFilipino AnalPorngames Free 3dSfm FutaMirzapur Sex VideoDevika Sex VideosIndian Quick FuckLesbians On TwitterChattrandomSerinda Swan NudeSex VideolarıXxx BoopsHoney Gold NudeXxx Movie BlueSex Scene MovieJapanese Famous Porn StarsChaturbate RoomsPorn 3d GamesHindi SaxeXxx Lund PicPornstar MonroeMumbai PornForced Incest PornYouthlust PornCamaras De SexoHombres CojiendoIndian Missionary PornCelebrity TitTeana TrimpXn XxxxnBest Asian Porn StarPorn ParodFilm Pornos BlackPorn CratoonPornographic ListImfaithxo NudesHollywood Movie Hot Sex SceneXxxfreewatchReal Hookup SiteErika Elenia NudeMegan Fox NudaAmma Magan Sex Video TamilSex Hug GifClaudia Marie AnalCoerced PornMom Likes AnalStripechatPorns TabooJemontremeseinsXxx MassaceAmerican Hot Sex VideoHot Teen FuckWww Xxx Com TeluguAndhra X VideosTamil Saree PornHindi Sexe MovieHq Porner.comBest Porne VideosNichole Bloom NudeNew Hindi Sex KahaniXnxx UnexpectedMy Friend S Hot MomLadyboy OrgyCheating AnalKatrina Colt Sarah TaylorSexe SexMoney Talks PornMallu Sex XxxPornhuh.Porn 18thCoomer.prtyTurbanli PornolariTrent And AllieHareem Shah LeakedHot PornsPonhub LivePornoxx.Haleu ReedSpanking VidaBaba SexyEnglish Super SexProject CoyeurคลิปหลุดRare PornHindi Sexi Video ComPorn Movies LatestFabswingerssMeagan Good NudePlayboy CenterfoldsManhunt GayMeru The Sucubus PornVillage ChutHime_tsuIndian PundaiNude Holly MichaelsChaburateKristen Stewart NudesOrissa SexTamanna Hot SexyTamil Sxe ComLuna Rexx Asmr2160p PornBaby Sister PornMilf HumiliationAngela Withe PornMisty Ray Porn StarAhemale PornEscorts Paris 13Japonezas PeladasSambaporkoXxx Hard SexyXxx Nepali ComGayjock PornBimboficationYoung And Old Lesbien PornPervmom .comKate DeeWww Xxn Com HdPaybackpornResdit CuckoldEnglish Ladies Sex VideoSoftcore Movies OnlineBound And Gagged PornNsfw SitesAssistir Filme PornEbony In PornPornor 18Pornor GrátisColegialas FollamdoBarakbigbuttVoyerweb