Hoogopgeleid (bnr.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  183 Reacties

  • 2
  • 1286x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@164

Ja Las vegas bedoelde ik , daar ging ik dan heen met vriendinnen als Piet Veerman of George Baker optrad .

1
151 Olivia

@149
Ja dat gaan we doen. Kom trouwens ook twee maal per week in Kaufland. Je zegt het maar. Ben tot de eerste week van januari in Kerkrade, daarna tot eind februari in Frankrijk. In maart en april weinig thuis veel in Duitsland dus zeg het maar

1
152 Feldwebell

@150
Kom er nog geregeld langs , zie daar nu een paardenmanege en restaurant , Chris van Tilburg zit er al jaren niet meer .

0
153 Olivia

@150
Weet ik alles van. Tijdje bevriend geweest met Bobby van Tilburg.

1
154 Feldwebell

@154
Oei dat strekt niet tot de aanbeveling, maar das war einmal klaarblijkelijk dus speelt nu geen rol meer.
@152
Ik weet niet wanneer ik volgende week naar Kaufland ga maar ik lees je wel hier en dan spreken we wat af.

1
155 Bier is bitter

@155

Komt goed.

1
156 Feldwebell

Grappig.... dat ik hier mensen zie uit mijn eigen omgeving. @125 Kissel, daar waar mijn wiegje stondquestion

0
157 lisaaatjuh

Groen links wordt steeds meer een malloten partij. Oh wacht dat was het al.

5
158 PFL

als het uit de hoek van groenlinks komt dan weet ik zo net nog niet of mijn laag opgeleide collega's daar zo blij mee moeten zijn maar ik ben het wel eens met het fenomeen dat er iets irritants speelt rondom het hele opleiden in nederland.

een paar decennia terug zag ons onderwijssyteem er nog anders uit...iedereen ging in eerste instantie een vak leren en konden docenten nog vanuit hun vakkennis lesgeven.

inmiddels is ons opleidingssyteem een diploma industrie geworden die zich meer richt op "hoe hoger, hoe beter" en is jezelf hoger opleiden meer een kwestie van mentaliteit geworden dan van inhoud.

hoe tammer en braver en vooral hoe minder kritisch je bent, hoe makkelijker je een hoger diploma haalt.
hoe aangepaster je bent en hoe onverschilliger je staat tegenover de inhoud, hoe makkelijker je kan studeren.

intelligentie speelt steeds minder een rol en studenten rondpompen levert scholen geld op.
Vervolgens verwachten ook al die jongens en meisjes een fors salaris de rest van hun leven want ze hebben een jaartje langer op school gezeten dan een ander....

als werkgever ben ik er al wat jaartjes klaar mee..tegenwoordig vind je intelligente mensen niet zozeer onder werknemers met een hoge opleiding...maar menen ze wel aanzienlijk meer te zeggen te hebben en te mogen verdienen voordat ze zichzelf nog maar een dag in het zweet gewerkt te hebben.

Hoog opgeleide 40+ werknemers zijn vaak nog vakidioten die ooit gingen studeren vanwege de inhoud en zucht naar kennis...die haal ik graag naar binnen en laten die nou nooit beginnen met zeiken over positie en geld...maar wat ze met hun kennis kunnen gaan doen.

1
159 MarkUg

Persoonlijk heb ik geen problemen met laagopgeleiden of met de term laagopgeleiden.

Problemen heb ik met laagopgeleiden die te lui zijn zich ergens in te verdiepen maar vervolgens wel domme, popi jopie kroegpraat gaan verkopen als feiten.

Maar las je ze iets probeert uit te leggen, dan krijg je doorgaans het verwijt dat je je verheven voelt.

Kijk, voor die categorie heb ik maar 1 woord: Kansloos.

1
160 Weet geen naam

@111 , Molenberg. Prachtwijk, met de Vossekuil als hoogtepunt. question question

0
161 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

162 Captain Hero

We slaan compleet door. Je mag tegenwoordig niets meer zeggen. We moeten een complete eenheidssoep worden. Je mag geen meneer/mevrouw meer zeggen. Je mag geen zwart/wit zeggen. Je mag geen hoog-/laagopgeleid zeggen. Je mag geen autochtoon/allochtoon meer zeggen. Waar gaat dit over?

Mensen zijn anders en we hebben daar termen voor om dat aan te geven. Daar is niets mis mee. Als we ons niet meer mogen onderscheiden en op elk woord moeten gaan letten dan draaien we de daar de vrijheid van meningsvrijheid de nek mee om. Immers je kunt alleen vrijheid van meningsuiting hebben als je niet op elk woord hoeft te letten. Moet je wel op woorden letten dan kweken we een cultuur van lange tenen en gekwetste mensen. Dan is het zwaai zwaai met de vrijheid van meningsuiting.

Mensen hebben onderscheid ook nodig. Wat Groen Links voorstelt is een socialistisch voorstel om iedereen verder neutraal te maken en vooral niet iemand te kwetsen. We krijgen een maatschappij van watjes welke niet meer tegen kritiek kunnen en elke vorm van autoriteit stom vinden ongeveer. Kansloos dit, maar ik ben bang dat een paar naieve wereldverbeteraars dit weer direct omarmen.

1
163 Gezond boerenverstand

Verander Laag = Minder Hoog opgeleid.

of

Laag = Anders Opgeleid
of
Laag = Veel praktischer opgeleid.
of gewoon
"Laag opgeleid " want daar is niks mis mee, behalve in de breinen van Groenlinksers.
GL geeft aan dat zij neerkijken op "laagopgeleid" Qui s'excuse, s'accuse.....

4
164 PFL

Wordt tijd dat men leert te beseffen dat 'hoog' opgeleid niet per definitie 'slimmer' of 'beter' inhoudt. Zo andersom ook met laag opgeleid. De 'intelligentere' mens snapt, dat opleiding niks zegt over hoe wijs of intelligent een persoon is en te meer, begrijpen dat ze helemaal niks weten.

Het bekt natuurlijk lekker en komt wel goed uit om iemand weg te zetten als ' laag opgeleid' , maar diegene die daar een conclusie aan verbindt, zal snel van een koude kermis thuiskomen, gezien het niet veel meer is dan arrogantie over een trucje dat is aangeleerd.

Voor mij is het een simpeler onderscheid: 'zij die in deze kwalificaties denken en menen dat aan de hand daarvan bepaald kan worden of iemand wel of geen zeggenschap moet hebben, zijn eigenlijk heel erg zielig en overwegend dom.'

1
165 Partijdig

Ik kijk niet neer op laagopgeleiden, zij zijn hartstikke nodig en doen zeer nuttig werk. Vuilnismannen bv zorgen ervoor dat onze omgeving schoon blijft en redden daar waarschijnlijk meer mensenlevens mee dan artsen. Maar ieder doet wat hij kan en iedereen is daarbij nodig.

0
166 Olivina

Eigenlijk leven we niet in het informatie tijdperk maar in het standaardisatie tijdperk. Alles moet zo compact mogelijk benoemd worden om zo snel mogelijk met elkaar te communiceren, dit gaat vaak te koste van de kwaliteit.

Een goed voorbeeld hiervan is media.Kijk maar is naar de films en series van tegenwoordig, de special effects zijn beter dan 10 jaar geleden maar de scenario's hebben steeds minder achtergrond en diepgang. Ook op het gebied van spellen zie je dat Grafisch wordt alles beter maar alles wordt ook steeds meer in dezelfde vorm gegoten, zonder al te veel veranderen aan die vorm.

5
167 Tafka Mike

Door de woorden te veranderen , krijgen ze dezelfde betekenis daarin weer terug.
Onzin dus.
Noem het gewoon zoal het is dat is helderen duidelijk.

5
168 No newstoday

en die verzekeringsmaatschappij "voor hoogopgeleiden" dan .. (Pro**v*n**m)
Die moet dan ook de slogan aanpassen in: "alleen voor theoretisch opgeleiden"

1
169 FeHa

Doe mij maar gewoon de man/vrouw aanduiding i.p.v. dat genderneutrale geleuter, je hebt of een steeltje of een gaatje dat is toch wel duidelijk genoeg en daar heeft je gevoel echt geen fluit mee te maken.

Aan de naam op een paspoort kun je tegenwoordig lang niet altijd afleiden of het om een man of vrouwelijke gaat en bij al die nieuwkomers al helemaal niet.
Zeker niet als ze hun gezicht ook nog inpakken in die achterlijke kledij met zo'n spleetje zolang dat hier nog niet is verboden.

Lijkt teveel op de nageboorte van de Z.P. discussies, het gaat om 2 handjes vol, waar maken we ons in hemelsnaam druk over.

Er spelen echt veel belangrijkere zaken in onze wereld, zoals de instroom van ...... en de toename van aanslagen vanuit hun geloof in W.Europa.

6
170 corretje

@170 , Beetje verdwaald??

0
171 Weet geen naam

@169
Die verzekeringsmaatschappij trekt alleen maar hoogopgeleiden aan die niet verder kunnen denken dan hun neus lang is. Ik zie daar het voordeel niet zo van.

1
172 W. Anstalt

Dus zoiets: "Hoofdzakelijk praktijk onderwezen genderneutrale inwoner met een niet-westerse migratieachtergrond" ... maakt het naampje wel erg lang voor een persoonsomschrijving.

3
173 FeHa

en de kloof tussen links en rechts

0
174 Jeb

@172 Ik wel. Betaalde eerst bij een direct writer €54,= per maand voor de autoverzekering. Nu bij de mij. waar jullie het over hebben voor eenzelfde dekking €29,= per maand. Een leuk voordeeltje.

1
175 Gut

@175
Als je je maar realiseert dat ze niet op opleiding kunnen en mogen selecteren. Dus het is gewoon net zo toegankelijk voor iedereen als iedere andere verzekering. Ik zou daar juist als laagopgeleide aankloppen voor mijn verzekering. Waar ze een dergelijk voordeel dan op kunnen baseren weet ik niet.

0
176 W. Anstalt

Gulli ajmall auck Pjettigje Fjeestjage & a Gjukjigje & Gesjonde 2018 ...!

1
177 Snowflake

@177 Bedankt Henk.

0
178 21st Century Guy

@176 Natuurlijk mogen ze daarop niet selecteren, zou discriminatie zijn. Maar in je reactie zag jij geen voordeel. Ik zie hem dus wel, sterker nog: Ik profiteer van dat voordeel, iedere maand €25,=

1
179 Gut

Beste schrijver van dit stukje, kappers zijn sociale mensen, die krijgen dagelijks van lager tot hoger opgeleid in de stoel. Dus die kunnen overal wel over mee lullen.

Het is een bekent feit dat hoe hoger het IQ hoe lager het EQ.

Hoe zit het met de groep middelbaar opgeleid, moeten die ook een term?

0
180 Jumala

** gebruiker verwijderd **

De crux zit hem bij de linxcks mensch dat de vol verwachting binnen gehaalde "hoogopgeleide" import mensen uit de rubberboten industrie totaal niet voldoen aan de werkelijkheid en dit is in de ogen van de Linxckse theoretisch opgeleiden een niet te verkroppen waarheid die net als in een iedere zichzelf respecterende dictatuur meteen onder de mat geveegd wordt met nieuwe rookgordijnen zolang de waarheid maar niet ter tafel komt in de politiek .

Een staaltje liegen in de 2e kamer die er niet om liegt question

181 verwijderd682241

Ik heb PDD-DOM , heb er vrede mee zoveel zelfverklarende intellectuele in Nederland zoals Baudet en Wilders die zeggen voor het volk te spreken , en te zeggen wat het beste is voor het volk , laat mij maar dom zijn.

0
182 MarcusCole

@167 ; heb je een plusje gegeven voor je games question
Maar dat is afhankelijk of je de commerciële triple a titels aanhoudt.
Ik denk eerder dat dat een verschijnsel is van een gebrek aan creativiteit vs een bewezen verdienmodel. Je ziet heel veel 'zelfde' patronen.
Zou je aanraden eens 'Pink beetles in a purple zeppelin' op te zoeken op youtube, is door een nederlander geschreven, wel de moeite. Geloof dat er hier wat fans rondhangen op NK.;

0
183 Partijdig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

zojuist geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Tom Middendorp "de afgelopen jaren zijn ze (de russen) alleen maar aan het verdedigen geweest"Nadat de VS puppet regering in Oekraïne...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@69Welk telefoongesprek ?...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@36"We must solve these challenges before we sent people through this region of space"En in 1969 deden ze het simpelweg met een rollet...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Ben je nog aan het nadenken over dat telefoongesprek?...

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@34Wat je er ook van zegt , Nasa legt duidelijk uit dat er een groot verschil is met een baan om de aarde en daarbuiten."we have to pas...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Daar gaan weer wat van je centen. https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1781355358524522508...

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

28 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

31 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

31 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Old Male PornstarsAfrican Nude DanceBellesa HousepornEmpty Saggy TitsMulheres Pelada ImagemA.i. FutanariBrother Sister Xxx HindiArabian GogglesParod XxxXtaped.toLinda Carter NudeKissing PornographyFather XxBest Natural TitsPetticoatingSnifuesHannah Marie Porn.Road HeadUncensored PornLady CheekyCamel Toe GymnistReddit AmateurThr CummonerLive Adult ChatSexs ModelSonakshi FuckJapani Bf PictureNude Bhabhi VideosCums In WifeBluechew ModelsCelebridade.nudesPorn Balls DeepPanicha PeludaLadybug Bikini EspressoCheryl Hines SexyPornôs RecentesVeinycockXxx Hot PanuHd Bf KannadaBhalo CartoonIndians Hd PornJyothika Tamil Movie ListBeeg Massage ComItch.io NsfwXxx Mature EbonyAdult Games WoldReddit GostosasNudes De Mulher PeladaFoto KontolkuXxx Xes VideoNew Sex KathaluXnx VdGali Golan NudeIsabella SupranoWww MallusexTamil X Video AuntyFisting SquirtJabol TvMadison Ivy 2023Christian Serratos PornNuru Oil MassageOnlyfans FrenchPôrno Do BrasilXxn Video ComBoobs Pic PornXnxx Girl IndianBad Xxx VideoSunny Leone Sex Movie HdBride 4k PornPussypovSediction PornPornshowPornstar ConventionArab Teen Sex VideoMia Khalifa Download VideoFckbaePorn Em QuadrinhoLipstick BlowjobsSaxay VideoHanime MangaMutal MasturbatingKaley Cuoco Naked Images黄色网站Ebony Galore TubeNaoconto.Rukia Kuchiki PornSpyneivaNikkilatelyShanae RadzeviciusRampant Tv]Bbw Anal BbcMom Nude SleepStrip Search VideosWhat Happened To Spankbang 2023Mom Bods RedditXxx PornografiaFairly Ofd Parents PornWorking PornMast Bf VideoHot And Romantic MoviesAssjoiErotic Porn StoryPornhub VsScan PornoAbelle Danger XxxThe Art Of BlowjobsMelanie Marie XxxXxx Sexy Video BhabhiWww Xxx DownloadNude Women GroupFleshbotDoopvibesAdult Sex Sites_heaven_girl_Carmel CluthGya Sex ComPrincess Bambie PornSsnbw PornSniffiewIndian Uncle Aunty SexStepmom Porn TubeBangladeshi Sex PictureFickpornCadey MurcaryFree PoenoSex Video OriginalTamil Aunty PussyXvideos Porn Sex VideosHana Haruna AuntMasalaseebBlonde HandjobGolden Showe PornSexy Girl SleepingBrazzers PornTeens Nude PageantGaymassagevideoR Porn HubAdam And Eve LingerieGemsri Viral VideoSexo Anal PornorMallu Leaked VideosBrunette DoggystyleShadman ParalyzePrn GamesXnxx With FamilyNivetha Pethuraj Hot ImagesBlackmalied PornKitty2002102Position 69Nicki Minaj Nude Photos