door Febee in Buitenland  ·  189 Reacties

  • 43
  • 2255x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als ik baas zou zijn in Zweden dan gingen wij keihard de strijd aan en die strijd zouden wij winnen tegen elke prijs.

0
151 Mijn waarheid

Moslims, Arabieren, Palestijnen; overal waar die verschijnen zorgen ze voor chaos en rotzooi en leven ze aan het staatsinfuus dat Bijstandsuitkering heet. Wordt eindelijk eens wakker Europa en wantrouw al dat multicul gezwam. Het is namelijk één grote leugen.
Overigens Palestina was na WOII één grote dorre zandbak met hier en daar wat Arabische boeren en nomaden. De Joden hebben van die dorre zandbak, door hardwerken, een vruchtbaar land gemaakt. Toen dat zover was voelden die Arabieren zich beledigd en eisten "hun" land op.

1
152 watnu

Ach , als je iedereen die dat zegt serieus gaat nemen , zijn sommigen zo hun buren , collega’s of zelfs familieleden kwijt.

21
153 No newstoday

Waar zijn de vikingen?

2
154 Rolmops

Grenzen dicht en elke buitenlander die herrie zoekt het land uit zetten.

1
155 nosuchname

Tijd voor deislamisering en en acties tegen de omvolking.

1
156 schrootflint

@122
Omdat men er hier van uit gaat dat dementie alleen voor komt bij ouderen. Nog wat on topics te melden?

De veroorzaker van de ellende moest maar opgeruimd worden: impeachment. En liefst een beetje snel voordat de hele wereld in brand staat.....

1
157 Tismewat

@153 ooohh hahahh dus gewoon niet serieus nemen al die haat en uitspraken?? naast het elke dag goed praten kom je nu hier mee?? wtf man!!

3
158 sjorsen12

Bepaalde gebieden in Zweden lijken nu al op een oorlogsgebied:

1
159 Proemevla

@152 klopt, dat stuk waar die stenen gooiende palestijnen zitten, dat was net zo'n zandbak als israel.. alleen israel maakt er wat moois van, palestijnen daarintegen : bidden, haten, stenen gooien, vuurpijlen schieten, vrouwen stenigen, vrouwen als schild gebruiken, zielig doen op tv..meer kan dat intolerante tuig niet

2
160 sjorsen12

** gebruiker verwijderd **

@159 , is idd een puinhoop. Ben er recent geweest, heb aardig wat herinneringen stuk gemaakt jammergenoeg.

161 gebruiker-verwijderd

"Als ik baas zou zijn in Zweden". @151 , probleem is dat niet jij maar een coalitie van de Zweedse versie van GroenLinks en PvdA daar de baas is.

1
162 Spraypaint

@144 "men zal echt tot actie over moeten gaan welt men het stoppen" gaat niet gebeuren, we hebben te veel mensen die denken dat de islam een prima geloof is, stemmen links, en links zal nooit maar dan ook nooit toegegeven dat het een in en in verotte ideologie is, en dat gaat heeeeel veel levens kosten op termijn, ondertussen stemmen we onze cultuur en ons leven weg, want met moslims kan je NIET samenleven, dat is altijd al zo geweest, niks is intoleranter dan die haat ideologie wat zij aanhangen

2
163 sjorsen12

@151 ik ook!!! maar we hebben te veel linksen, die helpen straks de moslims die ONS haten, zijn gewoon nsb'ers, iedereen moet zijn geloof aan kunnen hangen, maar de islam is gewoon een hatende veroverings ideologie, het is tegen ons en wij laten het binnen door links, sta je daar in je eentje aan de frontline...tegenover linksen en moslims...

5
164 sjorsen12

Kutvolk is het!!!

7
165 Peka8

Zweden: ‘Intifada in Malmö, we gaan de Joden doodschieten,
leger van Mohamed zal terugkeren’

En dat zie ik nou niet zitten, liggen ze lekker te genieten van hun verse 72 maagden en dan moeten ze terug?

"Niet doen", zeg ik.

2
166 Wil je niet weten

we sturen gewoon verhofstadt en van baalen naar malmo. effe lekker de boel ophitsen.

en vergeet ook niet juncker en timmermans mee te nemen

kunnen jullie bij terugkomst als ervaringsdeskundige elke talkshow vullen

0
167 metoo

@164

"die helpen straks de moslims die ONS haten, zijn gewoon nsb'ers"


Hahahaha hoezo geen enkele zelfbesef...?

Niemand haat jou, laat staan 1,5 miljard mensen met een bepaalde religie...

Blijkbaar had je geen enkel idee wat de NSbers toentertijd deden...

Ik ga kapot van het lachen

30
168 Bullet108

@168 weet jij wel wat nsbers waren dan????? dat is gewoon de vijand helpen, voor mij zou het geen vijand hoeven zijn, maar die moslims zien alles wat niet moslim is als vijand, en daar heb ik geen zin in!!!!

5
169 sjorsen12

@132
Obama heeft nooit Jerusalem erkend als o n g e d e e l d e hoofdstad van Israël, én heeft de wetgeving daaromtrent nooit geratificeerd. Trump zegt doodleuk dat Oost Jeruzalem ook van Israël is, en dat hij zijn ambassade in Jeruzalem zal gaan vestigen. Een impliciete erkenning van de status van Jeruzalem. Daarnaast een flagrante schending van VN-resoluties. Hij ratificeert bovendien het besluit uit 1995 dat voorgaande presidenten uit veiligheidsoverwegingen nooit hebben willen ratificeren. Appels en peren vergelijken doe je niet door te roepen dat je appels kunt eten, en peren wel......

18
170 Tismewat

@102 Oh kom op mensen die graag zulke mensen binnenhalen, heb jij al een kamer vrij? Of woon je in een veilig gebied?Kan mij niks anders voorstellen, zijn eenmaal vreemde mensen die niks hebben met onze sociale normen waarden en wetten.

1
171 etymologie

@26
Wat een onzin. Niet gehinderd door enige kennis van de voorgeschiedenis.

20
172 manpower

Dit soort achterlijke idioten lopen hier ook rond , vast en zeker

0
173 wijs
174 grovi

@107 das mooi voor als de oorlog begint tegen de Russen. Het leger kan mensen als jou goed gebruiken. Bij elke grote oorlogen worden de klaplopers opgehaald om naar het front tegaan. Ik zeg succes voor de komende jaren en geniet er nog even van zolang je kan

3
175 Ivo

Het leger moet die gekken maar gaan afschieten, ze gaan toch nooit respect tonen voor het gastland, dus opruimen dat tuig.

Oog om oog en tand om tand, ook hier een gele domme fout om de islam idioten toe te laten, ze blijven in grote getallen alleen maar rotzooi trappen en geen gezag erkennen buiten dat idiote geloof en wat ze in de moskeeën leren.

Ze accepteren alleen tirannen, met keiharde straffen.

4
176 corretje

Gewoon alles retour sturen die niet willen integreren en wetten respecteren.

2
177 corretje

Ziekelijke lui... Leven en laat leven. Je bestaan is al zo kort.

1
178 Neo Darwinius Maximus

Als dit werkelijk gezegd wordt is het toch niet zo moeilijk om de raddraaiers Europa uit te schoppen? Ze zijn hier niet opgevangen om hun oorlog mee te nemen. Dus EU trek dan je conclusies en veeg Europa eens schoon van dergelijke idioten. Mocht dit fakenieuws zijn dan moet de verspreider opgepakt worden en verbannen worden voor de rest van z'n waardeloze leven.

3
179 Robbedoes

@161

Waar was je dan en wat was er zo erg?
Ik ben er ook regelmatig en vermaak me daar altijd prima. Ook nooit ergens last van.
Ben gewoon benieuwd naar wat jij waar hebt gezien.

6
180 Aufklärung

Die jodenpropaganda maakt overuren. Boontje komt om zijn verdiende loontje

10
181 God is dood

* Verwijderd door de redactie *

182 E.Meel

@164

Wist niet dat de VVD en het CDA links zijn, deze partijen hebben tot nu toe scheepsladingen buitenlandse arbeiders binnengehaald om het bedrijfsleven op verzoek te bedienen.

1
183 garriet

@181 Gelijke monniken gelijke kappen. Een Syrier en 2 statenloze zijn er voor opgepakt. Dus met andere woorden kan en mag men zijn recht gaan halen omdat, iets je niet bevalt. Nou, dat gaat gezellig worden als de autochtone bevolking van landen dat ook gaat toepassen. Wie weet , krijgt u uw zin en zal geen moskee meer veilig zijn. Lijkt men niet de juiste oplossing maar, blijkbaar voor u wel.

0
184 Saviro

@164 Islam is hier naar Nederland gehaald door rechts en links,houdt nou eens een keer op met die onzin,geschiedenisvervalser !

1
185 21st Century Guy

@164
De grootste instroom van mensen uit Turkije vond plaats in de zestiger jaren. Bijna ongemerkt. Ze kwamen op uitnodiging van de regering om te werken bij grote bedrijven als Hoogovens. Werk waar bijna geen Hollander voor te krijgen was. Door een rechtse regering en op verzoek van de grote bedrijven. Ze zijn allemaal goed opgenomen in onze maatschappij, en deden werk waar wij onze neuzen voor ophaalden. Ook toen waren er gebedshuizen. Ook toen waren er hoofddoekjes. Geen mens die er aandacht aan besteedde. Er was immers geen Wilders. En we hadden deze mensen nodig. Dát is het verleden. Maar je bent misschien te jong om dat meegekregen te hebben?

4
186 Tismewat

@186 klopt, echter je ziet 1 detail over het hoofd:
Die vorige lichting kwam hier om te WERKEN.
Alles wat daar uit is voortgekomen, en ook de huidige instroom van goud zoekers, heeft schijt aan werken. Houd alleen maar handje op.

1
187 Elpo

@186
'Werk waar bijna geen Hollander voor te krijgen was."
De grootste leugen ooit. Verkondigt door rechts. Gewoon bedoeld om het arbeidspotentieel groot te houden en de lonen te drukken. Jij en vele anderen trappen nog steeds in die leugen. Links krijgt hier met groot succes de schuld van. Als stupiditeit pijn deed zat half Nederland de hele dag te schreeuwen op de bank.

1
188 Feldwebell

@186 De mensen werden gehaald omdat, net als nu de elite en werkgevers de lonen laag wilde houden.

0
189 Saviro

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

zojuist geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@9 Ja het personeel is zichtbaar aan het werk, bij de klanten heb ik sterk m'n twijfels.Die lopen in van die soepjurken hebben een mobiele...

9 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

Weer het bekende linkse insinueren!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 Ze werken tenminste wel. ...

11 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Zie Hier
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Lijkt veel op die aanslag van 7/11 die door Hamas werd uitgevoerd!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Als ik naar de supermarkt ga, vooral in de late avond, krijg ik toch sterk de indruk dat ik in Marokko en Somalië woon. Alleen een klein...

15 minuten geleden geplaatst door Rooibos

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@3Goed hè!Maar kan beter, via een enkele reis. :D...

18 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Pornos Papa E HijaSex AmatXnxx Videos In TamilOppylanyRuvias19Sharon Stone Sex ScenePascal SubslutsBhabhi Ki ChuchiUkountingFudi XxxSunny Leone All Porn VideosSedxxSexy Taylor Swift PicsXxc Hd VideoJapanese Milf Porn VideosIndian Xxx TeacherShemaly Com日韩 AvHistoirede SexeSkave PornThe Whore Of Wall StreetCuckold CryingMature Blacked PornLarge Breasts NudeComic Porn JabBrasil HentaisKannada Local Sex VideoIndian Gay SecHidden Cam MasturbatioMonsterporn CartoonCyndee SummersBhabhi Full Sex VideoDallas Cowboys Cheerleaders NakedFree Porn XxxnxTecherxnxxXx PorenThe KarupsGia BawerkSpicytrannyAdult LookItchio Porn GamesPeek VidSpanish PornostarsJordi El Nino XxxCollectionofbestporn ComPeladas MeninasRuined OrganismLasbiansexIndian School XvideoChinese Sex Film MovieGaktrizzy PornElly Clutch FullRachel Starr CompilationAmouranth Nip SlipChaine PornoHistoire EtotiqueRhyheim Shabazz Vincent OreillyFingering Xxx VideoHugeshemaleBokepindoPhub NurseMom And Son Watching Porn TogetherOral Creampie RedditDraftsex.cimGranny DildoingSexyforumsNicollet SheaItadakiTollywood Actress XxxMarathi Audio Sex VideoXxx Porn KissSex Scenes Of Korean MoviesBokep StreamibgKoo Stark NudeYahoo VideosFuck My Wife PleaseGianitzelSemi Nude GirlsIndian High Quality Porn VideosHot Sex Of Bollywood ActressVidio RedtubeDoublelsitLyra LockhartBill Kaulitz GayAryana StarrXxx Hd PunjabiXxxx Video 2015Catoon Porn VidsLesbian Squirt DrinkFilty PovSweaty FacesittingDesi Randi MmsWww Indian Xnx ComIndian Teen Girl FuckBlake Bossom PornPornostar NakedMature TubepornoJulia CashXxx PcisNew Xxx Hd DownloadMy Bhabhi ComDirty Lesbian SexJapanese Porn English SubbedHanime.t:じゃvとっれんtHot Big BoobiesBlowjobs On CouchCunnilingussTheo James Nude SceneBf Sexy Video Sexy BfRealistic Mom PornApril Olsen VrCat Planet CutiesUpskurt PornSexy Teen XnxxTelugu Girls Sex Videos ComHot Mom Son Sexy VideosAsian Sexual Massage VideosAnal Mom ComAo Vivo PornoJovencitaxxxSexy Video Ful MoviecePornocasero LatinoLesbian Porn VidwoBusty Asians NudeFootfistingFilm Pornographique VfAngi Dickinson NudeIndian Porn Whatsapp GroupPunjabi Mms SexKoeina KovaHd Porn Video DownloadMom And Son Xxxii VideoNoodlemagazoneIce Casting PornKarlee GrayTulasi Sex VideosJoshi Luck HentaiDiamond Jackson NakedBrazzers Free Porn MoviesFree Black Ebony PornHentai CbtJavhd FreePrivate PornôRedtudeWww.hot Maid.comHell Knight IngredElarica Johnson NudeXxxxxhSlow Motion Sex Video