door progressiefliberaal in Politiek  ·  28 Reacties

  • 0
  • 452x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De auteur is overigens verbonden aan het Wilfriend Martens centrum, wat blijkbaar weer gelieerd is aan de Europese Volkspartij.

https://www.martenscentre.eu/wilfried-martens-centre-european-studies

4
1 progressiefliberaal

En zie voor het oorspronkelijke voorstel van Soros: https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

Al met al een heel redelijk voorstel: versterken van de grenslanden, opvang in de regio waar mogelijk, veilige routes binnen Europa, één gemeenschappelijke organisatie die alles moet overzien.

7
2 progressiefliberaal

Soros bereidt met zijn plan een permanente oorlog in het Midden Oosten voor. Heel die woestijn moet leeg. Waarbij Israel zorgvuldig is uitgezonderd van immigratie want daar mogen alleen joden wonen. Maar hier en in andere wijkplaatsen moet de economie en daarmee de oude struktuur kapot. Dan kan er begonnen worden met de Grote Ophokking In Steden waarin eigen cultuur en taal niet meer passen. Het is Coudenhove-Kalergi revisited.

9
3 Ness

@2 Dat is idd een redelijk voorstel en eigenlijk ook iets wat men al had moeten invoeren.

@3 Kerel dit gaat een keer niet over die waanbeelden van jou. Get a life.

10
4 VaY

Orbàn is overigens best wel smerig bezig. Zie hieronder wat Soros over de hele campagne zegt:

"The national consultation and the release of the results are the latest elements of a massive ongoing propaganda campaign funded by Hungarian taxpayers to benefit a deeply corrupt government seeking to deflect attention from its failure to fulfill Hungarians’ legitimate aspirations, particularly in education and health care. The campaign started in the summer by flooding public spaces with posters featuring a close-up of my grinning visage with the words “Don’t let Soros have the last laugh.”

https://www.project-syndicate.org/commentary/hungary-propaganda-campaign-against-soros-by-george-soros-2017-12

Daar lijkt wel wat waarheid in te zitten. Moet je je voorstellen dat morgen iemand hier met een plan of wat losse ideeën komt om asielzoekers op de één of andere manier op te vangen, en dat Rutte vervolgens vragenlijsten gaat versturen om te kijken wat iedereen daar van vindt.

8
5 progressiefliberaal

@5 "In the 1990s, as ordinary Hungarians struggled with the transition from communism to a market economy, the foundation funded free milk for elementary school children in Budapest and supplied the first sonogram machines for Hungarian hospitals. More than 3,200 Hungarians have received academic scholarships from the foundation. Many of them have completed their graduate studies at the Central European University (CEU), which I established in Budapest in the early 1990s. CEU now ranks among the top 100 universities in the world in the social sciences – a remarkable achievement for an academic newcomer."

Dat is meer dan Orban ooit zal doen voor dat land. Hoewel hij wel EU geld gebruikt voor zijn geboorte dorp. Een trein verbinding en een stadion voor een dorpje van 1500 mensen. Verder doet de man niets. Behalve de vluchtelingen uitmelken om een soort van Putinachtig systeem op te bouwen. Niet voor niets ziet hij Putin als voorbeeld. Hij is gewoon net zo'n smeerlap.

9
6 VaY

@4 : Niks kerel. Oud wijf. Je komt een beetje laat met je get a life. En wat ik daar stel is algemeen bekend. Coudenhove Kalergi is een bestaand boek dat iedereen kan lezen. En de parallellen met wat er heden ten dage gebeurd zijn legio, alhoewel het een en ander is gemoderniseerd. Het Pentagon wil een staat van permanente oorlog, 100 jaar liefst, en daar maakt het ook al geen geheim van. Als 'theater' is vooreerst het Midden Oosten uitverkoren en daarna alle steden waar we tegen die tijd in opgehokt moeten zitten en elkaar naar het leven zullen staan, ook al geen geheim. Dit lijkt de steeds meer uitbreidende elite een prachtige tijdsbesteding voor de mensheid, een eeuwigdurende groei dmv contante kapitaalvernietiging, ook wel 'creative destruction' als businessmodel; genoemd. http://original.antiwar.com/engelhardt/2007/10/12/slum-fights-the-pentagon-plans-for-a-new-100-years-war/

11
7 Ness

@7 De Bijbel is ook een bestaand boel dat iedereen kan lezen. De Koran ook. En de sprookjes van Grimm.

7
8 Smiling

@7 " Niks kerel. Oud wijf. Je komt een beetje laat met je get a life. "
Dat is te merken.

8
9 VaY

@8 : inderdaad en moet je zien wat een gekte uit geloof kan ontstaan. Dit is ook een geloof, namelijk een geloof in neofeodalisme, lijfeigenschap en elite/heersende klasse die een welhaast goddelijke macht krijgt toebedeeld. Past prima bij godsdienstigen ook. Die laten zich toch al alle kanten uitlullen door hun veehoeders.

7
10 Ness

@6 ,

Het is wel treurig ja, dat zo iemand als Orbàn zo geprezen wordt. Gelukkig sloot het artikel wel wat positief af - genoeg mensen die inzien dat Soros toch echt de betere van die twee is.

9
11 progressiefliberaal

Proest.

3
12 WutWut

Agenda; ongelovigen liberaal (open staan voor anderen), de rest conservatief (je geloof preserveren).

0
13 Boelie

@7
"Coudenhove Kalergi is een bestaand boek dat iedereen kan lezen"
Nee, dat is het niet.
Dom complotdenken.

9
14 von Schnellensinken

Klinkt als een poging van Orban om zonder gezichtsverlies de EU subsidies veilig te stellen.

4
15 carpenter

@14 : Boek: Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus lees het hier: https://archive.org/details/Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus

5
16 Ness

@16 ,

Dus Coudenhove-Kalergi is geen boek. Een boek is niet hetzelfde als degene die het schrijft.

Ja ik ben wat flauw bezig, ik weet het.

6
17 progressiefliberaal

Overigens heb ik het nog niet gelezen, maar van wat ik andere websites erover heb zien schrijven, was die Coudenhove-Kalergi wel goed bezig.

7
18 progressiefliberaal

@18 Ik denk dat het een man was met een visie van de toekomst die niet heel onwaarschijnlijk is.

6
19 VaY

Wel dames, heren en dergelijke, Coudenhove Kalergi beschrijft een neofeodaal distopia met een heersende klasse van joden als veehoeders van het bruine Europese - Oiropeesche "ras". De man leefde in een periode waarin begrippen als eugenetica en verheffing van het volk gemeengoed waren. Het boek haalt een aantal karakterkenmerken aan van joden die men als antisemitistisch zou beschouwen en daarom is het bestaan ervan een blamage.

Over joden oordeelt hij als volgt: vanwege de immense inteelt is het een "ras" geworden met een volkomen vercorrumpteert lijf en een 'verlicht' superrasch-hoofd. Dat lijf mag wel weg. Het boek is in hetzelfde jaar uitgegeven als 'Mein Kampf'. De joden zullen de nieuwe elite zijn, staat daar, nadat ze uitgezift zijn. U begeeft zich allen op zéér glad ijs als U zo'n gekke graaf een man met visie noemt. Want hij was een loepzuivere racist. En vriendje van joodse bankiers, oa Warburg. De ontdekking van het boek heeft U te danken aan de jodenhaters die er mooi reclame mee maken. Goedenacht question

8
20 Ness

@20 Waar staat dat precies? En verder krijg ik het idee dat jij een hekel hebt aan joden. Waar komt dat vandaan?

4
21 VaY

@11 soros is een smerige vieze stinkhond.
de enige reden voor de vieze opa is om al die gelukzoekers hierheen te winnen halen is om zijn huurwoningen voor veel geld te kunnen verhuren en hoe meer de huurmarkt overspannen is hoe meer huur hij kan vragen. dat hij complete landen daarmee kaar de klote helpt interesseert hem niet (zie maar hoe hij Engeland in een recessie heeft gestort voor eigen gewin).

6
22 SkyNet

pfff coudenhoeve kalergi word hier geprezen stelletje ziekelingen.
Nu ook nooit meer klagen als je land, cultuur, of rasverrader uitgemaakt genoemd wordt.

5
23 3C 33 20 4E 4C

@22 Natuurlijk. Gaan schelden en je eigen fantasie als waarheid presenteren... Stoer hoor.

@23 Haha. Rasverrader pffff.

3
24 VaY

@24 ik heb op punt heel veel te maken gehad met die vieze opa, dus ik weet heel goed waar ik het over heb.

4
25 SkyNet

@24 je kent ze wel van die extreem vieze linksige personen die de blanke mens het liefst vandaag nog uit zien sterven.

4
26 3C 33 20 4E 4C

@22
"Stinkhond" (jouw woorden) Soros is 86 en is volgens jou ook verantwoordelijk voor de deportatie van 100.000 den Joden naar de gaskamers toen hij 9 was nietwaar?

Jij spoort niet.

0
27 von Schnellensinken

@21
"En verder krijg ik het idee dat jij een hekel hebt aan joden. Waar komt dat vandaan?"

Religie en onversneden antisemitisme.

0
28 von Schnellensinken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Praat mee: voel jij je veilig in het openbaar vervoer?

Ik voel mij altijd belazerd door het openbaar vervoer....

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

progressiefliberaal
Motorola kondigt drie Edge 50-smartphones aan

Ik had een wat oudere Motorola met 3 GB RAM. Die werd wel echt te traag op een gegeven moment.Eentje van 350 euro voor 8 GB is wat dat betre...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@5,Mogelijk ja. De BBB heeft wel enigszins boter op het hoofd wat migratie betreft....

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Sarcoff
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Het was in de hippietijd al een eigenwijze lul....

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@3,De woonruimte is onbetaalbaar om dezelfde reden dat het minimumloon nu omhoog gaat: omdat jarenlange, enorme migratie zowel voor schaarst...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Rinze
Mag Jays onder de lat bij Dames 1? De amateursport worstelt met trans- en non-binaire personen

@3Je moet je toch eens afvragen waarom er geen transmannen bij het mannenvoetbal meedoen Zou dat misschien komen omdat ze geen schijn van ka...

8 minuten geleden geplaatst door Rinze

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@42 Misschien proberen ze door immigratie de door oversterfte ontstane gaten in de bevolkingsopbouw te ondervangen. 😉...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@119 Islamofoob moet dat natuurlijk zijn, op 120....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@4,Maar ontzettend veel werkgevers betalen wel nog steeds maar het minimumloon. Ook uitzendbureaus bijvoorbeeld.Was het lager, dan zoude...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bop
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@119 Bedankt maar nee, bedankt. De één een islamafoob, zag ik in de gauwigheid, en de ander een Trumpiaanse wappie die onwaarheden verspreid ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Yop 10 Porn StarsPlay47Actriz PornoYuri HentaiBideos CachondosBrandi Andrews PornHq.pornerPornographique StreamingPornos OrgiaKorra NakedTaylor Gallo NudeRat PronFilm Pournou ArabPon SaxMaturegaystoriesSuck N FuckBasketball Sex VideoImpreg PornProstitude PornHu Tao Cosplay PornKay Parker Taboo 2Nu Carnival PornJessica SiposKty Perry NakedVideos XnMelonie KaresTamil Sex PlayNew Actress XxxBangla PornXxx Video Desi HotEliza Ibarra Hd Porn80's Porn MoviesPrivate Deligthsهينتاي مترجمHent Animesسكس روسيMonkeys Having SexI Xxx PicMai Shiranui PornJohnny PornXxx PohtoXxx XexySteve Rickz PornXnxx Full Video DownloadPorn Parody Full MovieQuarantine SexPorn XvAlberta Couple PornHot Asian With Big TitsHentia AnimeBelle Thorne Only Fans LeakFilm Porno AnalSilky JohnsonTelugu Actress Hot Sex VideosPorn PracticeJayla FoxPorn BoxBrazzers TranssexualNake OutsidePáginapornoNew Sexy Bf HdChikni BurSsis 858 JavFit Milf NudeBhabhi Ki Chut SexySooo Pornسكس تايلندSexy Undressing WomenAfult PornEva Mendes NudaPorn Cheating WifeBlack Horny MomKathrin OnlyfansXmovies.8Porn DubePerfect GrilXxx CaseiroRon Jeremy NudeWwwwifelovers Com한국자위Spankers PartyOnlyfans UnlockerFree Porn VrErome LeakPornor FotosAlexis Texas DeepthroatingXbunker Reddit3gp MmsIndian Tits XxxFisting SquirtCasero PutaForeplay SexvideosSmallest Titsسكس مانقاTalia Taylor OnlyfansPorn Suhagrat VideoNaguhty America ComPorn MofosFrum PornNews BukkakeFabswongerT NaflixProjekt Melody PornArmy Porn VideoBangcastingSex Video ChatsPorn NowMontre MinouFilme PornobrasilSexo RetroFilme De Sexo De PornôAva AfdamsWomen Public MasturbateFirst Position SexTit CreampiesSexmiaXxx Porn VideoXvideobradilPics Of Nude ModelsBadoinkvrNatasha Nice Virtual RealityPornterxRedhead.girlnextdoorCelebrity PornErection PornXxx Super PornParis Porn TubeAmerican Couple SexFemdom Ass LickingPorrn VedioPornhub PoopPorn Hardcore AnimeMonique Alexander MassageAsian EscoryPornos ExtremoCher NudeMaddy May PornSneaky FuckOverflow UncenserodAbella Danger PicsFc2 Ppv 3121790Bollywood Xxx SceneLee StoneSnap SexMomson.infoInnocenthingSquirt UncontrollableAnnettehavenHot Aunty Nude PicsBhadbhabie Leaked