zaterdag 9 december 2017

Lodewijk Asscher bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Lodewijk Asscher bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap. 
PvdA-partijleider Lodewijk Asscher is te gast bij Rick Nieman. Over de komende lerarenstaking. Ook gaat Asscher in op het boek ‘De neergang van de PvdA’ waarin prominente partijleden hun PvdA-leider terugblikken op de verkiezingen.
De nieuwe VVD-voorzitter Christianne van der Wal komt haar visitekaartje afgeven in WNL Op Zondag. Wat zijn haar plannen voor de liberale partij?
Ondernemer Dirk Lips en zijn dochter Leentje runnen een groot aantal pretparken en dierentuinen. Zoals Beekse Bergen, het Autotron en het Aviodrome. In WNL Op Zondag vertellen ze over hun bijzondere familiebedrijf.
Acteur en presentator Owen Schumacher komt met een bijzondere expositie van zijn Instagram-foto’s. In WNL Op Zondag vertelt hij de verhalen achter de opvallende foto’s.
WNL Op Zondag, zondagochtend 10 december om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL