!7 jarige Melissa vermist. (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door eigenmening in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 40
  • 1112x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoop dat ze veilig thuis komt.

3
1 sec

Hoe moeilijk moet dit niet zijn voor ouders, familie en vrienden.

Ik hoop dat ze heel snel, veilig en wel weer terug is

3
2 gaulette

Ga snel naar huis meis!
Je bent een te leuk meisje om te zien, en je karakter zal ook wel okee zijn!
Houd je familie niet ongeruster dan nodig.

5
3 shym

Wens familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze slopende tijd. Hoop dat Melissa snel weer veilig, in goede gezondheid weer thuis komt.

1
4 Erika

Iemand hier aan het minnen?waarom of is degene te laf om uit te leggen waarom dit meisje niet veilig thuis zou moeten komen?

7
5 sec

Wat een gruwelijk onveilig land begint dit te worden. De een na de ander raakt vermist. Je kan je kind blijkbaar niet meer alleen na naar school laten gaan.

18
6 Winston Churchill

** gebruiker verwijderd **

@6

Niet alleen ons land, de hele wereld. Saamhorigheid is ver te zoeken, randdebielen hebben de macht. Letterlijk.

7 verwijderd235298651

* Verwijderd door de redactie *

8 E.Meel

Ook deze jongen wordt al een week vermist.
https://www.ad.nl/binnenland/tweelingbroer-van-vermiste-tiener-remon-19-houdt-hoop~a4720432/

Het moet vreselijk zijn, om niet te weten waar je kind, broer of zus is.

2
9 sockknitter

** gebruiker verwijderd **

wat @8 zegt

10 verwijderd235298651

Heb er effe geen woorden voor, zit voor ze te duimen dat het goed afloopt. Die jongen is al een week weg ..... pfffft. Heftig!

PS. Ja die minnetjes zijn eigenlijk onbegrijpelijk. Zucht.

3
11 Snowflake

Ik hoop dat ouders hun dochters en kinderen voorzien van een gps tracker.

http://www.vindmijterug.nl/gps-tracker-kind.html

Het is blijkbaar hard nodig in ons veilig landje.

Ik hoop dat ze snel en levend terug gevonden wordt.

10
12 Dachtutniet

pfff kan twee kanten op gaan: Puber die wegloopt van huis en na een week weer thuis is of een misdrijf.. Als er na een week geen teken van leven is, is het meestal het tweede question

0
13 Tegendraadsgelijk

@12 Dat hoop ik van harte van niet. Misschien tot een bepaalde leeftijd. Maar niet op je 17e. Je vraagt precies om iets wat een bepaalde groep juist wilt.

1
14 etymologie

Afschuwelijk wat een stress en verdriet en wanhoop!

3
15 Bleke Betty

@14

Snap ik. maar een vermiste tiener is ook niet fijn.
Het gebeurt de laatste tijd veel met vermiste kinderen.

2
16 Dachtutniet

Verkeerde vriendjes
Moeder weet bij wie ze in de auto is gestapt , ze kent de persoon .
Moeder denkt ook te weten dat ze haar dochter niet meer terug ziet , dat de dochter zich mogelijk al in het buitenland bevindt ,
Waar gaat de reis naar toe ? België , Frankrijk , Spanje ..........

1
17 Olivia

Hier een recentere foto van de vermiste ..

https://twitter.com/search?q=%23MelissaAalders

1
18 Olivia

@16 Ja dat is ook zo, maar ik had vroeger geen eens een mobieltje en ik wist precies met wie ik wel en niet om moest gaan. Alhoewel je niet weet wat er nu aan de hand is uiteraard.
Blijft gokken, is ook gokken waarom ze delen van haar tanden mist, heeft ze vaak ruzie, of is ze gevallen?

0
19 etymologie

Afschuwelijk, deze week zijn er ook twee demente bejaarden vermist en nog niet gevonden.
Uit een gesloten inrichting kunnen meelopen met bezoek, er was EEN verzorgster voor de avond/nacht en die had een andere calamiteit.

Hoe kun je de Nederlandse gezondheidsvoorzieningen vernaggelen? Stuur nog maar wat meer geld naar het buitenland als braafste jongetje van de klas en laat je eigen mensen verrekken.

2
20 gaulette

Uit het AD "De politie heeft voor de verdwijning van Melissa geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dat blijkt ook uit de verklaringen van schoolgenoten, die Melissa woensdag na de lessen bij iemand in de auto zagen stappen. Gartsen zegt te weten wie het is en heeft de naam van de jongeman – volgens haar een 21-jarige inwoner van Sinderen – doorgegeven aan de politie. ,,Die is bij hem aan de deur geweest en heeft ontdekt dat ze daar woensdag samen hebben geslapen. Donderdag zijn ze vervolgens vertrokken en sindsdien is het onduidelijk waar Melissa is.''


Helle Gartsen heeft haar dochter niet gesproken, maar gisteren wel contact gehad via Snapchat, een app om foto's en video's te delen en te chatten. ,,Ik kreeg via haar account een berichtje dat ze in België was en naar huis wilde komen. Maar ze is dus niet teruggekeerd'', vertelt Gartsen vanochtend.

Ze weet uiteraard niet zeker of het wel haar dochter is die het Snapchat-bericht heeft gestuurd. ,,De politie vertelde mij dat Melissa iemand anders een bericht had gestuurd dat ze in Duitsland was. We hebben geen enkel idee meer wat klopt'', zegt de radeloze moeder.


Bron het AD:
https://www.ad.nl/binnenland/moeder-vermiste-melissa-17-vrees-dat-ze-niet-meer-thuiskomt~ac77e872/

0
21 Nieuwsgierig

@20
Wel even een ander verhaal over een verloren bejaarde, maar wel een mooi verhaal. Toen ik nog piepjong was en net mijn eerste auto had gekocht een vette 2e hands cabrio, helemaal top question Ik reed 'smorgens vroeg door een groot dorp (niet bekend bij mij en uiteraard geen routeplanner) en zag een oude man in zijn pyjama lopen op slippers... Dus ik stop natuurlijk en help hem in de auto en vroeg hem of hij wist waar hij vandaan kwam. Nee dat wist hij niet, maar misschien zou hij het wel herkennen. Ok, dus ik reed en reed en reed en overal had hij een verhaal bij, vroeger dit en vroeger dat... na iets van 2 uur rondrijden zei hij; "Nou lieverd breng mij nu maar naar huis" En vertelde mij precies hoe ik moest rijden naar zijn 'tehuis' Hij bedankte mij en ik had er wel lol in, die slimme Tijl Uilenspiegel streken. Zo kwam hij nog eens ergens question i.p.v achter de geraniums.

OT, bejaarden die vermist zijn, een vriendin van mij werkt met dementen en daar hebben de mensen een soort 'enkelband' een tracker. Ze mogen overal vrij rondlopen op hun eigen niveau. Dus met een tracker op a. niveau allen op de eigen afdeling, en anderen mogen ook vrij in de tuin rondom. Maar zodra zo iemand de lift bv wil gebruiken en dat niet mag dan kan het niet, dan gaat er een alarm. Prima systeem al werd er geklaagd over privacy ^^

@9 ,
Ja, nog niet zolang geleden hadden vrienden van mij ook problemen met hun dochter en foute 'vrienden/romance" en die hebben een tracker in haar schoenen verborgen,. Als ze verdwijnt dan kunnen ze haar tenminste volgen. In een telefoon vinden ze het meteen dus je moet creatief zijn en zonder dat ze het weten. Lullig, misschien maar het is het enige of het weinige wat je ertegen kan doen.

0
22 Bleke Betty

@22 prachtig verhaal!!

0
23 shym

@17
syrië

2
24 ongelovenloos

Ze is nog maar sinds woensdag weg. Misschien is ze gewoon bij een vriendje en ligt ze te neuken met hem en wil ze niet dat haar ouders dat weten. We zijn allemaal jong geweest. Die komt wel boven water hoor

2
25 Jan met de korte achternaam

** gebruiker verwijderd **

Hoop dat deze jonge meid snel, in goede gezondheid, gevonden wordt.

26 verwijderd2420

@25 of ze is onder invloed van lover boys. Ik zou er niet op vertrouwen dat ze veilig is.

3
27 Bikf4y4

@5 ; Het gaat er niet om dat dat meisje niet veilig thuis zou moeten komen. Natuurlijk moet ze dit wel. Maar de reacties hier doen alsof de kans erg groot is dat er een misdrijf in het spel is en/of voor haar leven moet worden gevreesd. Dat is totaal niet waarschijnlijk.

Ondanks de schattige foto (van een 12 jarige) past dit meisje perfect in het wegloop-scenario.
Ik was verbaast toen ik de foto zag en even googlen toonde inderdaad aan dat het een verouderde foto is. Dat meisje ziet er nu heel anders uit, kleedt en gedraagt zich seksueel uitdagend.
Het gangbare feit dat zoveel bij die weglopertjes voorkomt is ook hier weer van toepassing: Ze verblijft een deel van de week in een vervangend tehuis. Doorgaans is dat vanwege gedragsproblematiek; een onhoudbare puber die niet wil luisteren. Tevens past het in het plaatje dat dit niet de eerste keer is dat zij is weggelopen.

Ze is in de auto gestapt bij haar oudere vriendje (de reden dat zij in dat tehuis zit??) en heeft de eerste nacht in zijn woning met hem geslapen. Daarna zijn zij beiden vertrokken.
Ze heeft daarna nog contact met haar moeder gehad.

Drama scenario's, vrees voor haar leven, zijn helemaal niet nodig. Maak je liever druk om die jongen uit @9 . De kans dat die niet meer leeft is vele malen groter.

2
28 Mariska3

@28 : U bent bevooroordeeld. Onmogelijk gedrag van de puber in kwestie is niet de enige reden voor plaatsing in een dergelijk tehuis, en zo leuk is het daar niet, en er zijn geen ouders daar die specifiek op dat kind letten. Met alle bezuinigingen gebeuren er steeds vaker dit soort dingen door, alweer, gebrek aan personeel/belangstelling. En het is niet zo, dat moeilijk gedrag pubermeisjes immuun maakt voor verkrachting, gedwongen prostitutie, moord.

@20 : Dat lijkt mij geen schade, aan de tanden, maar dat de hoektanden te hoog zijn doorgekomen en nog niet gecorrigeerd. Die zitten dan buiten en boven de gewone tanden, heb ik vaker gezien. Met een orthodontische beugel worden ze er dan weer tussen getrokken.

3
29 Wendel

Ik lees dat ze alweer veilig thuis zit.
Gebracht door de politie.

Nu die jongen uit @9 nog.

0
30 Aufklärung

@30
Oh, dat is mooi. Stond er nog iets bij over de reden ed?

0
31 Bleke Betty
32 sockknitter

@28 Ik ben het met @29 eens en vind je reactie kil en berekenend. Kort geleden de dramatische dood van Anne Faber meegemaakt en dat zit bij veel mensen nog vers in het geheugen. Ook al worden de meesten terug gevonden, dat weet je NOOIT van tevoren! Het is tevens een typisch menselijke eigenschap om zich op "het ergste" voor te bereiden. Bovendien hadden de reaguurders weinig tot geen adequate informatie over haar geschiedenis.

Hier nog een link naar mensen die het niet meer kunnen navertellen: https://www.google.nl/search?q=vermist+en+dood+gevonden&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=nsorWurxJK3P8AeFsaC4DA

1
33 Snowflake

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

zojuist geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

6 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

8 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

12 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ondertussen. . . . https://www.telegraaf.nl/nieuws/1601058670/steeds-vaker-geweld-en-agressie-door-jonge-asielmigranten-in-opvang-personeel-...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Meedogenloze Russen nu zelf slachtoffer van ‘heilige oorlog’

Rusland heeft de waarschuwingen vanuit het westen niet serieus genomen. De FSB heeft het veel te druk met het opsporen van Kremlincritici, dat z...

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@1Welke "vluchtelingen" worden hier nu eigenlijk bedoeld?En bij passende zorg, denk ik meer, dat een betere screening bij binnenkomst, het e...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Xxx Porn First TimeCzech Streets Full VideosJulian RiosCosvickye OnlyfansTiocastingsPorn OicsBlackgangbang PornBazzers Free VideosPornos De NegrasDragkLauren Burch NudesJenna Jameson The PornstarNora Fatehi Hot XxxVideo De PormoBg3 Sex SceneBf Sex IndianR/feetpicsJana DefiPegpornLeah LustLesbian Eating Cream PieWeitd PornSumertime SagaManwhq18Fotos De Mulheres Para FakeHd Por IzleKanirosi OnlyfansLadki Ki BfBig Hot SexX VdioTran Ha Linh SexNaughty America Porn MoviesSexvidseBig Boobs Hardcore SexBollywood Uncensored MoviesLild PornGifs SauceSexe VoyeuristeIndian Wife XxxMilfs Take Miami - Part 1Gang BanCumon PicturesFlowertucci PornPorn FomicsTasha ReignCumfaceLatest New PornFurry CreampieHard BlackcockHd Mein BfBhojpuri Xxx BfFuck BabyXxx Home PornVrbtransSherlyn Chopra XxxMallu Aunty Blue FilmCyrstal RaeLesbian Incest PornFemale Possess PornIlya Bathory PornBusty Brunette NakedPorn ComoicsHentaidownloadNude Teen SelfiesIcespice PornWomen Having SexKitsune PornInnocent Girl Sex VideoXxx Video Local HdNaked Nude YogaTrendypornNrkopoiPhotoavompanhantesIndia DoggystyleBrasserz HdBig Boobies GameHayley Atwell TitsHub Xxx PornXxx MaiTheo BradyWomen Nude PicsSunny Foot SpaTelugu Actress Blue FilmSeduced PovBate Papo Do UolViduo XnxxPorn Gay HandjobsJapan Hd X VideoXxx Indian YogaBailey BrookeanalBonnie Rotten SquirtHomemade Amateur AnalCuming Up ClosePorn SearchVideos Pornos Travestisافلام سيكسيةLesbian Seduces PornhubXnxxblondFoot Worship Lesbian PornDevar ChudaiThreesome PegBtsowBest PornhubJennette Mccurdy LeakIxnxxXxx Hd SiteHindi Sex TeacherBoudi ChudaiMom Japan XxxNude Tik Tok ChallengesPurely Taboo.comGinebra Bellucci NudeNudovraphyDeep CreampieJessie Rogers PornstarAunty Ko ChodaNew Hd Pron VideoSex Video HOld Xvideo ComLesbisn Rape PornAhegao NudeGay Gum PornHitomi Tanaka Eng SubAngelina ValetineRunway Models NudeسكسشيميلPhotos Of Naked WomenBrazzerspornCrossdressing In BondagePregnant Sex Video ComBlackmain PornMalayalam Hot Xxx VideosBig Brazzers PornShopliftting PornTeenlesbian Xxx딥 페이크 사이트PorngropingBlack White PornhubStepdaughter PornoSunny Leone Bf Xxx VideoMale Celebs NakedNude Village GirlTamilnadu Village Aunty Sex VideoR/femboyPhoebe Cates NudeAnywaybrittnaay NudeSexs PinayNude Bbw PhotosBangla Chuda Chudi HdJulia Ann All Videos