door Doehetlekkerzelf in Binnenland  ·  35 Reacties

  • 8
  • 705x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gaan we weer.

0
1 Kaksaboemsa

Hij is al weg 5 December is voorbij.
En je ziet welke zeur pieten toch nog ff doorgaan.!

0
2 annie

** gebruiker verwijderd **

Pssst Chan Coeni:
Niet zeiken.
Sinterklaas en ZWARTE Piet zijn naar huis.
Doei, tot volgend jaar.

3 verwijderd2420

Misschien moeten we ook aan hun tradities gaan morrelen, daar is vast ook wel iets niet politiek correct aan te vinden.

1
4 Reagurius

Dan doen die kindertjes van kleur maar hun oogjes en oortjes even dicht.
We krijgen langzaam de kots van dat nutteloze dramvolk.

1
5 Bokkerijder

Uit het artikel:

"Natuurlijk: de blanke kinderen die deze opmerkingen maakten, bedoelden het niet racistisch en zijn geen racisten. Maar het effect van hun opmerking is dat wel. Ook veel voorstanders van Zwarte Piet zijn geen racisten."

Ja, altijd maar weer die 'blanke kinderen'. Racisme onderling bestaat zeker niet. Ik heb gewerkt met Antillianen, Turken, Marokkanen, Pakistanen en Surinamers: nog nooit met zo'n racistisch gezelschap gewerkt als met vrijwel alleen maar multiculturele collega's in Amsterdam.

0
6 Vaartuig


----- Morgan freeman solves the race problem.

0
7 Jeb

Heeft niet zozeer met de pietendiscussie te maken, maar dat kinderen hard zijn onder elkaar net al veel grote mensen. Het is dan wel een kwetsende opmerking die zijn kleinzoon heeft gehoord, maar dat hoort helaas bij het leven en is het niet de kleur van iemand dan heeft iemand een lelijke broek aan of vinden sommige kinderen op school dat je haarkleur niet zo mooi is of je kapsel stom omdat sommigen liever zwart haar of stijl haar willen enz. Deze opa kan zijn kleinkind ook de tip geven dat blanke mensen over het algemeen een bruine huid juist heel mooi vinden, want velen gaan niets voor niets naar een zonnebank of gaan op strandvakantie met als doel om snel en zo bruin mogelijk terug te komen om anderen de ogen uit te steken. Frustratietollerantie kweken heet dat.

0
8 Nieuwsgierig

Blanken dit, blanken dat....Zou Chan doorhebben dat hij zelf ook racist is?

1
9 Merlinswit

@9 Zij vinden zichzelf niet racistisch. Alleen blanken kunnen racistisch zijn, volgens hun. Als zij iets ten nadele van blanken zeggen heet dat vrijheid van meningsuiting.

1
10 benbenieuwd

@9 Ja, dat is ie misschien ook (zie link) heeft het over dat Hindoestanen massaal uit Suriname vertrokken naar Nederland en geeft een sneer aan de creolen daar die er maar niets van maken (zijn leerstoel aan de universiteit is Hindoestaanse migratie) check this out:

https://www.cafeweltschmerz.nl/category/gasten-en-interviewers/chan-choenni/

1
11 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

12 Gr@ndioos

@11 PS Naar beneden scrollen voor de video over Chan Choenni

0
13 Nieuwsgierig

Applaus! Hij heeft het woord 'wit' maar 1x gebruikt, in 'witte basisscholen'! We gaan vooruit!

1
14 Ness

Zo kwam mijn zoontje huilend thuis uit school. Hij was door een paar "gekleurde" kinderen uitgescholden voor Kaaskop en ook nog voor Bleekscheet. Hij was helemaal de kluts kwijt. Ik heb hem uitgelegd dat dit niks met racisme te maken heeft maar met domheid van de kinderen die dat riepen. Ik heb hem uitgelegd dat dit meer zet over de intelligentie van die kinderen en met respect voor anderen. Daarbij ook vertelt dat hij het zich niet moet aantrekken en zelf niet moet over gaan tot anderen uitschelden. Hij begreep het (intelligent kind!). Ik ga er dus geen brede maatschappelijke discussie van maken waar volwassenen toch weer een paar maanden mee zoet zijn. Blijkbaar hebben die lui niets anders te doen.

1
15 Arista

Hebben hier een prachtig sinterklaas feest gehad met twee echte Zwarte pieten
Weet je wat het grootste voordeel was ?? , Zwarte Piet hoefde niet zwart gemaakt te worden ze waren namelijk allebei van nature "zwart"
Die twee vonden het prachtig om het voor ons te doen en hadden het gevoel dat ze er helemaal bij hoorden

0
16 eoghanfeehily

Beste Chan Choenni, het staat je geheel vrij om het eerste de beste vliegtuig te pakken naar het land van herkomst en daar lekker te blijven wonen zodat wij in Nederland volgend jaar ongestoord onze tradities kunnen voortzetten en gezellig met elkaar Sinterklaas kunnen vieren zonder elke keer te worden geconfronteerd met met dar zwaarmoedige vermoeiende geleuter van jullie.

1
17 Edvan44

Het bevalt je niet? opdonderen.

2
18 Positivo

De Volkskrant loopt elke keer voorop, moeten we de Volkskrant toch maar afschaffen.
Wat moeten we met zo'n vaderlandse Volkskrant die telkens het tegendeel predikt van wat de grote meerderheid van het volk wil.

1
19 corretje

Roodharige kindjes met een brilletje hebben het óók niet makkelijk.

0
20 PuurHagelslag

Het Sinterklaas gebeuren is een feest voor alle kinderen.Er wordt door Sinterklaas en Zwarte Pieten geen onderscheid gemaakt tussen kinderen. Of tussen huidskleuren.
Als de kinderen thuis geen cadeaus krijgen dan ligt het aan de ouders zelf en aan niemand anders.
In mijn omgeving vieren alle kindjes dit feest, ook Antilliaanse gezinnen, en zelfs een Iraans gezin. Mijn Antilliaanse buurjongetje heeft ervan genoten dit jaar.

Dus ja, dit gelul over racisme, dit en dat, is allemaal erg ver gezocht.
Een groot punt is volgens mij dat "de baas" Sinterklaas blank is en de "helpers" donkergekleurd zijn.
Dit mag niet meer, is niet politiek correct genoeg. Andersom mag het wel, een donkere "baas" met blanke "knechten", dat zou geen probleem zijn. De anti-zwarte pieten zijn eigenlijk zelf racistisch, daar komt het op neer.

0
21 BKP

Nederlandse kinderen moeten zich moeite doen om er zwart uit te zien, dus dat zijn degene die moeten lijden om geschminkt te worden en het er fan weer vanaf te wassen. Zwarte kinderen hoeven geen reet te doen om er goed uit te zien voor Sinterklaas om knecht te zijn.

Als ze het niet leuk vinden moeten ze maar naar Suriname op vakantie gaan. Oh shit daar zijn de zwarte pieten ook al zwart.

Wat moeten de gele kinderen wel niet denken van dit gezeik.

0
22 niet-alles-geloven

Kinderen worden niet gekwetst door het Sinterklaasfeest maar door het constante gezeik van KOZP en aanhang die tweespalt en haat zaaien in Nederland op basis van huidskleur.

0
23 Mariska3

@23 " Het gaat erom de voorstanders van Zwarte Piet te overtuigen van de geleidelijke aanpassing van de figuur van Zwarte Piet." Nee, het gaat erom de tegenstanders van ZP te overtuigen dat ZP géén racisme is, maar zelfs met bewijs, artikelen, etc. blijven ze stug volhouden dat ZP racisme is. Maar zelf iets onderbouwen en aantonen, tot nu toe heb ik nog niets gezien. Ja, terroristische aanslagen van ze. Daar zijn ze heel goed in.

0
24 Doehetlekkerzelf

@24 Waarom er opeens @23 staat? Heb alleen de tekst neergezet. Afijn, dat @23 vooraan hoort er niet.

0
25 Doehetlekkerzelf

Die opa doet er verstandiger aan om zijn kleinzoon te vertellen dat bruin een hele mooie kleur is.
Waar bruine mensen erg trots op moeten zijn.
Waarom kruipt zo'n opa in de slachtofferrol ?
Hij moet zijn kleinzoon zeggen dat als nog ooit iemand zoiets zegt --- hiju moet zeggen bruin is een mooie kleur en jouw vader en moeder gaan van de zomer met het vliegtuig om in de zon te gaan liggen en bruin terug te komen.
Hij is een opa van niks.
Opa's moeten levenswijsheid hebben.
En hun kleinkinderen weerbaar maken.
Niet meegaan in de waanzin van het geouwehoer over een kinderfeest.
Het lijkt bijna of die opa het leuk vindt om anderen te kunnen betichten van racisme.
Als er in Nederland racisme zou zijn.
Zouden er niet zoveel migranten hierheen komen.

0
26 Jalinda

Dit komt niet door zwarte piet natuurlijk

1
27 Hefan430

@22 "Wat moeten de gele kinderen wel niet denken van dit gezeik."
die moeten gewoon niet tegen de wind in zeiken... question

0
28 RobP

@26 Elk kind word wel eens uitgescholden. Kinderen met rood haar: vuurtoren. Magere kinderen: lantaarnpaal of stopnaald. Dikke kinderen: vetzak of dikzak. Arme kinderen worden uitgelachen als ze tweedehands kleding dragen. Het word inderdaad tijd dat ouders hun kinderen wat weerbaarder maken. Mijn zoon werd ook wel eens uitgescholden, en ik heb gezegd gewoon terug te schelden.

0
29 benbenieuwd
30 Doehetlekkerzelf

Hey, een Hindoestaan met een Wilders kapsel!

1
31 von Schnellensinken

** gebruiker verwijderd **

@29 Ik heb zo vaak gezegd, als roodharige heb ik dat allemaal moeten ondergaan.
Net zoals te dikke, met een hazelip/brildragers/konijnentanden enz enz kinderen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg want die kinderen zijn wit(kudtwoord)

Het zijn gewoon raszeikerds, en met hun kinderen overal voor af te schermen wat bij het leven hoort,teleurstellingen en tegenslag maak je er schatjes van..zoals wij kunnen zien!

32 verwijderd110

Wat een drampiet is die man. Hij moet eerst eens een Sinterklaasviering in Paramaribo bijwonen om te zien hoe dit feest in Suriname wordt gevierd. Met een Wit geschminkte Sinterklaas en zwart geschminkte Zwarte Piet. En het is daar gewoon een leuk feest, waarschijnlijk omdat ze alle drammers in 1975 naar Nederland hebben gestuurd.

Wat schrijft hij verder:
Voor de komende jaren is overleg en constructieve discussie nodig om te komen tot een oplossing waar de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking het mee eens moet zijn.

Ja ja waar de grote meerderheid van de NL. bevolking het mee eens MOET zijn. Nou let op: de grote meerderheid van de bevolking geeft aan dat ze gewoon zonder gedram ZWARTE piet wil zien als hulp van Sinterklaas. Dus kap met dat gedram en vier gewoon leuk feest.

1
33 PFL

Negergezeik.

3
34 Scholar002

Ken meisjes die met veel leed opgescheept worden omdat ze voor kut hoer uitgescholden worden en bespuugd en wat wordt daar aan gedaan?

3
35 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ja min me maar bij gebrek aan goede argumenten. ...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Meisje (16) uit Amsterdam overleden na val uit raam, politie sluit misdrijf niet uit

Hopen dat het een ongeluk was, anders is het behoorlijk fucked up....

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@26" toen zei men: die uitkering is toch gratis geld?"Die uitkering is zeer zeker geen gratis geld. Voor het betalen van die uitkering moete...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Vrijgelaten... Toen ben ik gestopt met lezen......

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20We hadden beter naar Gaddafi moeten luisteren en niet toe moeten staan dat de VS in Libië begon met rotzooien (Arabische Lente).Hij wi...

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

Echte topper weer.Kan natuurlijk niet zonder wat info over de auteur.Peter Imanuelsen (born September 27, 1994), better known as Peter Swe...

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 Ja, dat heb ik ook wel eens uitgelegd, en toen zei men: die uitkering is toch gratis geld? Zucht ... ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Dit is moord! met voorbedachte rade, van die bende gestoorde religieuze gehandicapten die met geweld de bevolking onderdrukken.( Barbaarse gek...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@4 "Fijn geloof. . . die islam" Ach, in Rusland ga je bak in en wordt je uit de ouderlijke macht gezet, omdat je kind een tekening m...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Myfamilypies ComMia Khalifa Sex Full VideoEnf CfnmCourtney Thornesmith NudeDownload Black Porn VideosJacking Horse OffWild ThreesomeKirsten Dunst Top LessPornhub BikeSexmex CompletóNew PornsBhabhi Ji Ki ChudaiSexy Chinese PornIndonesia PornvideosBiking PornBig Tits In Wet ShirtsWeb Cam Porn Ao VivoXnxx New BrazzersXxxsexycomMandingo XxxLesbisn Porn PicsHow Not To Summon A Demon Lord PornWife Flashes PublicTeens Smoking PornTeens MasturbatingXxx Indian College VideoBeeg Hindi AudioPhone Rotika ComDesi B Grade VideosSexy Blonde NudeTiktok PornocularIndian Hairy SexPhilippine Girl SexDeepika SharmaSharon Lee PronTeen SlutsWww Full Hd Porn Video ComLocal Girl SexMatsumoto Bleach PornIndian Honeymoon Sexy VideoSexy PusyBus Xxx MoviesEmma Starletto PornMom Sleeping SexHalle Berry Nude In SwordfishCams4 FreeJapan Sex XxxVillage Real Sex VideosAnimated Rule34Czech Hunter Porn GayBrazerss Big TitsBwwmMarathi Sex AuntyPakistan Sexes VideoPenny IrvingEvolved Fights PornPorn Love RomancePorn StepmomRaping Porn MoviesPerv Nana.comPornojovencitasNadoinkvrBest Xxx OnlyfansGilf PicsMedusa R34Haryanvi PornMost Porn HdLightskin Lesbian PornAnime FleshlightEscort ParisJack NapierPutas CojenMaddy OreileyKaidence KingBeautiful Babe SexJaquie E Michelسكس مترجم.Reality Kings AdsViolet Myers Invites A Random Guy Over After PartyMarry Lynn PornErotic PhotoMadingo Porn StarErotic StpryBreast Expansion VidsJulia Stiles HotUnfaithful Sex SceneSanilion SaxFree Adult WebcamButthole TattoosSleeping Dad PornOm Porn TubeSites De Videos De SexoMasturbacion LesbianMuslim Girls Nude4k Sex Video ComFree Xxx PornSexfantasy PornPia Zidora NudeLesbo Porn StoriesPorn DildoingCute Teen XnxxJapanese Mom Uncensored PornYoutubers PornPooja Batra NakedWww Leah Gotti ComGay Porn TbeMature Bbw PornhubBlakc Lesbian PornLeague HentaiLaura DesireeBearpornXvideobbwSpider-gwen PornMom Changing Infront Of SonJavnguru5278論壇Hindi Sexy StriesFamily Sex TamilMilf Anal PornMia Halifa AnalViolet Myers DoggystyleSexy Porn NursesIndian XnxxJaba ComixAzoocamBlogger CornoDoctor Nurse XnxxCece Rose Onlyfans LeaksHandjobs Cumshots CompilationsMistress KawaiiAnal ChairBleach Por NTonight GirlfriendTeens Por.comTamil Boys XxxIndian Womens Nude ImagesJaelani JadeBbw Wife CuckoldSuck Off RacesFamily XnxxKeerthy Suresh BoobsPron ActorsJasminerosexo_Lena The Plug And Hason LuvBrahmin Sex VideosXxx KanadaHot Sexy XxnxShort Hair BlowjobBlowjibChicas Cogiendo