door verwijderd235298651 in Politiek  ·  33 Reacties

  • 33
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Weer de bende van Pinokkio
Dapper van die klokken luidster

0
1 Bollieboos
2 Nerva

De reden waarom coffeeshops overlast geven is dat er te weinig coffeeshop zijn.
Stel je voor dat er maar 4 supermarkten in een stad met 100.000 inwoners zouden zijn. Daar wil je echt niet naast wonen, terwijl dat geen probleem is als er 20 supermarkten zijn.

De beleidswijziging: minder coffeeshops zorgt voor meer overlast.

2
3 Jackd

Zie hier het zoveelste nepnieuws van de overheid........de beerput wordt dieper en dieper.
Maar er zal verder niets gebeuren.......volgende!

2
4 C29gr01

“Wij kunnen met wat we nu hebben niet instemmen", stelt een topambtenaar”

Zo zit heel de politiek in elkaar,zo houden ze elkaar in het zadel en het volk onwetend

Goed werk trouwens van Bas Haan,ik hoop dat dit flinke gevolgen gaat krijgen

0
5 Hangingmen

Eens een bedrieger, altijd een bedrieger. Wat kunnen we nog wel geloven?.

0
6 Ceesje

@6 de politiek dus zeker niet, liegen bedriegen oplichten is de enige kunst die die mooipraters verstaan.
liegen bedriegen oplichten is de enige associatie die we nog met de politiek maken.
hebben geen enkele meer waarde dan ordinaire bedriegers.

0
7 Gratiebarmhart

En dit soort aanpassingen van ongewenste onderzoeksresultaten gebeurt niet alleen bij het WODC.
Het is algemeen goed bij de overheid. Alles om de regering in een positief daglicht te stellen.
Het gebeurt bij de ministeries, instellingen, maar wat ik nog zorgelijker vindt is dat ook de media worden gestuurd door de overheid.
Het vervelende is dat iedereen het weet, maar ook iedereen weet dat het in de doofpot zal blijven zitten.
Diegenen die er zorg voor moeten dragen dat dit tot de bodem uitgezocht moet worden en bestraft moet worden (regering), zijn juist de opdrachtgevers.
Wat wel kan gebeuren is dat het door klokkenluiders zoals in dit geval, naar buiten wordt gebracht.
Dit voorbeeld is maar het topje van de ijsberg.
De politiek zit vol met doofpotten.

0
8 beastyboy

En alle topambtenaren die eraan meegewerkt hebben zitten nog gewoon op hun plaats.
Moet je in het bedrijfsleven mee aankomen; wordt je direct ontslagen.

0
9 Willem123

Tja, Opstelten en Rutte weten wat ze doen om hun dictatoriale politiek te bedrijven. Alleen dam dat die dikzak het bonnetje ook nog eens wilde verbergen. Nu Rutte nog weg met een motie van wantrouwen.

0
10 niet-alles-geloven

Lees zo vaak hier reacties van mensen die zich verweren met verwijzen naar dergelijke onderzoeken.
Eens te meer blijkt dat je enorm bedonderd wordt en alleen hoort wat men WIL dat je hoort.

0
11 knorretje knorretje

** gebruiker verwijderd **

Rutte heeft de verkiezingen in maart simpelweg gestolen en Buma, Pechtold en Segers zijn er met open ogen ingetuind. Ik krijg steeds meer de indruk dat de verkiezingsuislagen zijn gemanipuleerd. Onze overheidsapparaat is totaal niet meer betrouwbaar.
Het was zeer opvallend hoeveel goed nieuws er ineens voor de verkiezingen vescheen van zogenaamd onafhankelijke instanties. Nu blijken deze toch niet zo onafhankelijk te zijn.
Een bewijs dat dit "goede" nieuws is gemanipuleerd, is het feit dat er nu niets meer over te melden valt. Al het goede nieuws is ingehaald door de huidige cijfers en die zijn minder rooskleurig dan Rutte en de "onfhankelijke" instanties voor en tijdens de verkiezingen aangaven.
Ik vraag me af wat we aan een volksvertegenwoordiging hebben als zij hun taak niet kunnen en willen uitvoeren.
Dat PvdA nu stelling neemt tegen deze instantie zijn alleen maar krokodillentranen en is allen maar show. Ook de PvdA heeft geprobeert te profiteren van deze berichten maar dat is hen niet gelukt. Zij dragen mede schuld door het krampachtig verdedigen van het kabinetsbeleid en bewindspersonen.

12 verwijderd5929219

Met conclusies van rapporten wordt stelselmatig geknoeid.

Conclusies van rapporten, zeker ook wetenschappelijke rapporten , worden altijd herschreven door top-ambtenaren op het Ministerie, dat over het onderwerp gaat.

Voorbeeldje: de conclusies die de Commissie Toezicht over de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (Ctivd) trok over de moord op Theo van Gogh.
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken onder Minister (Guusje) ter Horst (PvdA) herschreef de conclusies in de zin dat de AIVD juist had gehandeld en gooide het rapport opzettelijk onder die vlag in de publiciteit.

De Voorzitter van de Commissie, Irene Michiels van Kessenich, zag zich gedwongen in de publiciteit te treden. De boodschap van het rapport was het omgekeerde: de AIVD had verbazingwekkend weinig mankracht op de Hofstadgroep gezet en op zijn animator, Mohammed B. Ondanks de gewelddadige dreiging die van de laatste uitging.
Een zeldzaam optreden van een Toezichthoudster die het gedrag van Minister en ambtelijke top niet kon aanzien.

Bijzonder pijnlijk was het ook voor de nabestaanden van van Gogh , een internationale blamage voor Nederland en het maakt duidelijk dat noch piëteit noch waarheidslievendheid het gedrag van politici of ambtenaren kunnen beïnvloeden.
Zelfs in dit geval konden politica Ter Horst en haar ambtenaren de bloedvlek op hun blazoen niet accepteren.


We kunnen het ook anders stellen. Komen er ooit wetenschappelijk rapporten voor die het beleid van een Ministerie of de Minister niet ondersteunen?
Nee. Het begint al met de selectie van de onderzoekers. Het eindigt bij de conclusies, die geregeld 3 tot 4 maal herschreven worden.
De conclusies zijn toch het enige dat de pers en de buitenwacht ooit lezen.


Het lezen van Haagse rapporten heeft alleen zin voor degenen die willen weten welke kant het Ministerie op wil, hoe de hazen lopen , wie in tel is en wie niet.
Voor het overige zijn ze noch wetenschappelijk noch informatief. En zelfs niet eens waarheidslievend.

0
13 duurendaal

@12 : PvdA is gepland ingestort, daarom dat DENK zich nog gauw afscheidde. Ik vind het compleet ongeloofwaardig dat VVD zo groot overleeft en Pvda alleen zoveel verlies lijdt.

Wat het gepraat over reguleren betreft, ik denk dat de overheid dat alleen wil op twee voorwaarden:

1. Dat hun meelopers op gemeentelijk niveau er een leuk bedrijf/leuk inkomen aan overhouden en belasting betalen, maar privé-personen niet één plant meer mogen kweken

2. Zodat de overheid met besloten clubs met naam en toenaam en hoeveelheden per gebruiker kan gaan werken, registratie t.b.v. verzekeraar, die na een paar jaar van alles uit de hoge hoed gaat toveren dat je ervan gaat mankeren, zodat ze weer een excuus hebben, die groep uit te sluiten op bepaalde punten. En deze data zijn natuurlijk voor veel meer partijen interessant.

Uiteindelijk is het enige dat de overheid nu nog kan verpatsen, na alle staatsbedrijven en delen van de infrastructuur (tolwegenplan), ons. Onze statistieken, gewoontes, en onze lichamen voor reserve-onderdelen voor veelverdieners, niet te vergeten, plus onze kinderen en bejaarden en andere groepen als proefkonijnen voor vaccins, zodat de rijken na tig jaar aan ons kunnen zien, wat wel en niet gevaarlijk is. Dan hebben zij alleen de gegarandeerd goede vaccins.

1
14 Wendel

Ik zou graag ook eens de andere ministeries doorgelicht zien: Ik geloof niet dat dit een op zichzelf staand geval is. Ik denk eerder aan een ingeworteld kwaad bij alle ministeries. Ook de toezichthouder moet doorgelicht worden!

0
15 logikus

Welkom in het geknede Nederland van Pinokkio, manipuleren bij het leven zeg maar dag tegen 1,4 miljard dat voor onderwijzers had kunnen worden gebruikt.

Alle lasten vliegen omhoog bij onze lachende Mark zo walgelijk die verhaaltjes die hij ophangt.

0
16 corretje

Na tig van wanpraktijken, corruptie, mooie praatjes , liegen, manipuleren en tot de vieste zaakjes aan toe door de regering en onderdanen, kan ik dit geen democratie meer noemen.
Schijn democratie.
Eigenlijk zou deze regering eens voor de EU rechters gedaagd moeten worden, al is dat voor de normale man of vrouw moeilijk te doen omdat Opstelten, of het toeval is of niet, de hele rechtsbijstand om zeep heeft geholpen.

Ook vraag ik me nu af of de EU wel op de hoogte is van onze bananenreplubiek?
Na al dat gelieg ga ik bijna denken dat Nederland de EU loopt op te lichten, controleert de EU onze Nederlandse wetten wel? Hoe kan dit allemaal ongestraft gebeuren?

Als ik wat geld had en geen last van heimwee zou hebben, dan was ik naar Mexico geemigreerd. Weg van dit westerse corrupte stuk land waar ze het liefst zien dat je verrekt, ziek word, en vooral nog dommer gemaakt word.

0
17 techcenter

@17 Aanvulling.
Nu zou men denken : mexico? Maar daar is toch de hele drugsmafia en het kartel de baas?
Wel, in onze westerse Amerikaanse media misschien, maar ik weet uit first hand dat er daar in vele dorpen een peace and love sfeer hangt waar iedereen elkaar helpt en waar eten 3 x zo goedkoper is dan hier.
Daar word je niet als hier als een debiel behandelt en belazerd, daar leef je echt goed.

0
18 techcenter

Net zo goed als die valse vlag acties, huizen in brand, overstromingen, alles ter legitimatie van het repressieve optreden.
Leugenaars zijn het.

1
19 Nerva

De wetenschap lijkt tegenwoordig te zijn: wie de data in handen heeft, kneed dit tot het gewilde resultaat.

0
20 garriet

En dan zijn er nog steeds mensen die denken dat Nederland geen dictatuur is...

0
21 vandaagffniet

Ongelofelijk dat nieuws als dit bijna geen reacties oproept bij de reageerders hier op NK dit is immers iets wat ons allen aangaat,zowel links als rechts....

1
22 Hangingmen

Amerikaanse praktijken, krijg je met een premier die Anglofiel is.

1
23 mightimouse

Het is búitengewoon jammer, om het maar even héél zachtjes uit te drukken... dat Opstelten niet meer persoonlijk kan worden aangepakt voor zijn gigántische gemanipuleer, gelieg en wanbeleid!

0
24 Scorpio

VVD, Satudarah, De Corsicaanse Maffia, The Crips.
Blijkt achteraf gewoon één organisatie te zijn. Ja het kan raar lopen allemaal.

1
25 BKP

Komt een beetje laat, want de meeste coffeeshops hier zijn inmiddels gesloten. Of krijgen de exploitanten nu hun ruimtes terug en mogen ze weer aan het werk? Want als dit geen gevolgen heeft en het beleid niet wordt teruggedraaid en de schade vergoed is dit nieuws natuurlijk een wassen neus.

0
26 zewa

Hier iets over sluiten coffeeshops in Amsterdam, gebaseerd op verzonnen overlast.

https://www.parool.nl/amsterdam/oudste-coffeeshop-van-amsterdam-slachtoffer-van-afstandscriterium~a4430356/

https://www.parool.nl/4430288 (betaald artikel helaas)

0
27 zewa

Ik las net ergens dat dit als een schok aan kwam in de tweede kamer en dat een paar leden vragen willen stellen.
Het word gelukkig wel serieus opgenomen.
Graphuis komt geloof ik om 22.00 straks in Nieuwsuur ook wat uit leggen.

Het is ook verboden bij wet om als ambtenaar te bemoeien met de onafhankelijke onderzoeken, laat staan het onderzoekburo zelf onder druk te zetten om feiten er in te schrappen en of te veranderen.
Blijkbaar is dat geen probleem omdat een ambtenaar de bui al ziet aan komen en op stapt zonder enig gevolg.
Alleen nu komt het echt in de media en blijkt dat er gemanipuleerd is met als uitkomst een schade voor de democratie. Of hoort dit bij de democratie?

0
28 techcenter

"Het WODC concludeert in 2014 dat een overlastprobleem met coffeeshops dat het kabinet wil aanpakken, eigenlijk helemaal niet bestaat. "

Dat wist iedereen toch wel. Vooral het CDA was bezig met een kruistocht van leugens.

1
29 VaY

@29 Aanvulling: Ook de VVD natuurlijk. Heel het beleid van die 2 partijen heeft juist alleen maar overlast veroorzaakt waar deze eerst niet was. Dat is toch knap.

1
30 VaY

* Verwijderd door de redactie *

31 Robin

Ik zie een tendens dat autochtone eigenaren en ex-eigenaren van coffeeshops worden verjaagd, en/of vervolgd om ze hun verdiensten te kunnen afpakken. Zoals die gepensioneerde eigenaar die in Thailand is opgezet via de post om zogenaamd in drugs te handelen, de "gevangenis" in, een concentratiekamp is er niets bij, en suikerziek.

Nu heeft NL zijn zin, hij is blij hier in de bak te mogen om zijn proces af te wachten, dat men pas recent had verzonnen, want dan is hij dáár uit dat levensbedreigende concentratiekamp. Zeker weten een een-tweetje tussen Thailand en NL. Ze hebben hem opzettelijk een jaar laten kreperen daar, zodat hij maar happig en zijn familie wanhopig zou worden.

1
32 Wendel

@32
Johan van Laarhoven, een triest voorbeeld van krankzinnig beleid.
De verantwoordelijken moeten zelf ook die tijd doorbrengen in een gevangenis in Thailand.

0
33 Nerva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@12 Als er onder iedere baksteen, achter elk stukje plafond, in iedere kelder of hokje een stuk geschiedenis of voor archeologen interessante di...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Querido not
Offtopic

@2321 Graag gedaan - denk dat je nu meer dan genoeg weet. ...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Volgens mij is het zo dat wanneer je toen gek was is het nu dementie!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@9 Slopen en nieuw bouwen is inderdaad veel goedkoper....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@8 Klopt, de Nederlander bestaat niet. 😉...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@12 Hmm... Volgens mij is dat allemaal uurtje factuurtje....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@7 Mja... Dat is met bijna alle renovatie projecten. Ik gun de aannemers wel. Dus als je aannemer wilt worden, dan moet je de renovatie ingaan. ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

Als je zo'n haatbaard al scheef aankijkt ben je "extreemrechts"....

22 minuten geleden geplaatst door skapoe

Graaier1000
Offtopic

"Hopelijk heb ik hiermee jouw vragen kunnen beantwoorden."@2319 Querido not,U hebt uw mening toegelicht/verduidelijkt, waarvoor mijn dan...

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Leanna Lovings PornErotist XxxLara Prepon NudeTiedup PornSnapchat Nude AccountsPornos De LesbianasLexi XxxAffair Sex MoviesDesixxxproLesbian Milf XxxRiding SquirtJoguinho De SexoBig Black CokMotherlwssViva LoccalNewest Hot Porn StarsXnxxx Sister And BrotherMz Dani AnalAnimation Porn Compilationسکسی ایرانی کم سنBhabhi SwxPmv VideoLesbian Anal OrgyXnxx StepsonSilverdaddies.comnPron Xxx Hd VideoBikini AvengersNatalie Roush Onlyfans LeaksTalia Taylor Onlyfans LeakedOda Mako3d MilfHaryanvi Adult FilmMaddy May Anton HardenIzziebabeOmegle NudesHqs HentaisPornoo NegrasSexy Hd Adult VideoSweetiepie BriPremature JoiNude Bengali GirlX Videos AndFisting AsiaMaid Porn IndianWeird DildosMia MakovaHayden Panettiere PornLittle Caprice Eva ElfieDog Knots In WomanShaline Woodley NudeJay Marvel PornAmia Miley NudeGia And Goro Shower SexDad Fucks SonNarutohentai GamesValeryponceEbony Taking BbcXnxx Lesbian IndianFull Nude MalluAngel Deluca PornFree Bj VideosSophia Loren NudaBlackwomennudeDeep Anal GifTamil Xnxx TvCamonster.comNapali Xxx VideosXxx Videos PopularFornitepornPorn New IndianErotic XxMonika Fox AnalBathsexKatestone_againCrazyporn VideosAmateur StripRussian Women Porn1920s NudesJeny Scordamaglia PornBackroomcastingcouch VideosCock Ninja StudeosVrporn GalaxyHentajKelly Clarkson NakedTop Milf PornstartsBig Bootu AnalTiffany Star PornNina Siemaszko NudeSexvideorHot Sensual PornStepmom Porn BrazzersSec Video MomCleveland Brown PornMom Flashing BoobsChloe Grace Moretz SextapeVideo Bdsm PornAssistir Filmes PornorReap Xxx VideoYou Hd PronAmrapali Sexy VideoLocal Video XSleepin Sister PornSuckingmilfPornografia De 18Spaning StoriesFrancine Smith Rule 34Lily AbeauSexy Naked CartoonsVidio XBackroomcastingcouch MadisonSuper PornSheena Shaw PornFree Sex 3gpRiley Ries PornH 慢Forums.social Media GirlHd Porn VeDonaughtXxx HoseVolleyball Team PornMommy Got BoobsPorn Video Hd MomDad Daughter CreampieSwingersxxxLesbians Naked PornFanfic EróticoAz Nudes MenSex With Big SisterMaliene HicksVietnamese PornhubEbony Anal MasturbatingAsian ShemalesexFree PornsearchChatturbatBokep IbdoSinead O Connor NudeBoudi XxxPorn Video ForeignPorn PukuJuicysextapes.Mature HandjobXxx Video ImageIndian Bengali SexSexy BatenPornasianWam PornKarol Jaramillo PornOnlyfans Leaked PornsTukifdDesi Pudi