door Moskowfiets in Media  ·  76 Reacties

  • 29
  • 1036x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Zo denkt een christen er persoonlijk over, daar heb ik verder geen boodschap aan. Het probleem is dat binnen de islamitische gelederen niet-moslims ook daadwerkelijk worden gestraft. Binnen de islam worden niet-moslims als onmensen gezien, beesten. Dat is even iets anders dan een christen die denkt dat ik geen moraal heb omdat ik een atheïst ben. Dat is iets om erg hard over te lachen om vervolgens de christen volledig belachelijk te maken met feiten.

0
51 Bluth

Ben ik even blij in FSM te geloven ... geprezen is zijn Noedelige Goddelijkheid.

https://www.kerkvanhetvliegendspaghettimonster.nl/ons-geloof/

1
52 MetBoerenVerstand

@51 Ja en het idiote is dat in Nederland het de feministen, homo's, lesbo's en transgenders zijn die menen op te moeten komen voor moslims omdat ze in moslims een onderdrukte groep zien.
En laten die bovengenoemde groepen nu de eerste zijn die in chop chop square (naar Saoedies model) mogen aantreden indien de moslims het voor het zeggen krijgen - en daar is geen echt meerderheid van moslims voor nodig.

1
53 Conradijntje

@53 Een paar terug was er een enquête op gay.nl over politieke voorkeur.
De meerderheid stemde PVV. Homo's, lesbo's en transgenders zijn echt niet gek en weten heus wel waar het gevaar zit. Het zijn de belangenorganisaties van deze groep die met het hoofd in de roze multiculti wolk lopen.

3
54 Hans Brinker

@49 je bent gewoon te intelligent om te geloven.

0
55 Xmod

@35 "500jr geleden was het hier niet veel anders ... "

Ik hoop niet dat je bedoelt dat we herinvoering van deze situatie vanuit cultureel achtergebleven gebieden maar weer moeten tolereren.

0
56 Mappie

@54 "het idiote is dat in Nederland het de feministen, homo's, lesbo's en transgenders zijn die menen op te moeten komen voor moslims"

Waar haal je dit nu weer vandaan?

3
57 Mappie

@57 is voor @53 , sorry.

2
58 Mappie

Hopelijk wordt Europa het toevluchtsoord voor atheïsten bij uitstek, ga ik me hier eindelijk weer thuis voelen als praktiserend streng orthodox atheïst.

0
59 Wil je niet weten

@40 voor de vuist weg

U beschrijft het islamitisch probleem zeer nauwgezet zoals het in de praktijk is.

Ik vat het samen:
Het islamisme is een geloof wat bij zeer velen een ongeneselijke zieke psychopathie met grootheidswanen teweeg brengt.

Duitsland vreest nu de gehersenspoelde kinderen van IS binnen te moeten laten.

Van Rutte en kornuiten hoor je niks, want wegkijken en weglachen zijn daar de meest beoefende werkwijzen bij de aanpak van deze problemen.

0
60 Wil je niet weten

Er gaat niets boven een vrije bestaan en denkwijze, hierdoor kan men zich juist ontwikkelen omdat men niet geremd wordt in zijn bestaan en gedachten.

Zeg ik hiermee dat gelovigen onder-ontwikkeld zijn? .............Klopt!

Deal whit it........it's a fact!

question

2
61 ikzelf66

Maar we moeten niet zeuren want we doen er wel nog zaken mee omdat het commercieel lekker veel verdient. Erger nog we verkopen ze ook nog eens de wapens.

0
62 niet-alles-geloven

@57 "Waar haal je dit nu weer vandaan?"

dat is algemeen bekend echter dese steun komt niet van de gewone burger maar veelal van de MSM, de grachtengordel/gooie matras/BNers, belangengroeperingen en de overheid met haar minderheden beleid.
De ene minderheid die de andere "verdrukte, gediscrimineerde" minderheid meent te moeten steunen.
Alleen vindt de gemiddelde moslim zichzelf absoluut niet zielig maar eerder superieur en zal hard toeslaan wanneer ze een meerderheid dreigen te krijgen.

1
63 Conradijntje

Het wordt de hoogste tijd dat de medische wetenschap eens gaat onderzoeken of het mogelijk is om gehersenspoelde personen of hele bevolkingsgroepen weer een normaal stel hersens terug te kunnen geven, zodat de wereld er weer wat vrediger kan gaan uitzien.

1
64 zogoed

@40
"Een man kan een zuigeling meisje trouwen en het huwelijk consumeren als ze 9 jaar oud is."

Dat is niet helemaal juist.
Onze telling begint bij nul jaar (geboorte). De koeran telling bij 1 jaar. Dus 9 jaar in 8 jaar.
Bovendien zijn het maanjaren ipv zonnejaren. Nog een beetje jonger dus. (7,question
Consumeren is vaginale penetratie. Andere handelingen zijn op jongere leeftijd toegestaan/verplicht.

2
65 Rex

@64 als u met normaal rationeel bedoelt, zult u teleurgesteld worden. De mens is in hoge mate irrationeel, vooral emotioneel. Wel probeert men de schijn op te houden dat het niet zo is.

De steeds grotere groep, hoog opgeleide, Nederlanders die wetenschappelijke feiten ontkennen laten dat maar al te duidelijkheid zien: anti vaccinatie, anti chemie (glyfosaat discussie bijvoorbeeld), anti moderne voedselproductie, etcetera.

0
66 Myth63

@66 "hoog opgeleide"

Nederland is een land van boekhouders, spreadsheet managers, planners, havenarbeiders, vrachtwagenchauffeurs en financieel analisten e.d. Het geld wordt veelal verdiend in de transportsector, haven van Rotterdam en luchtvaart/Schiphol en de financiele sector. Technisch/wetenschappelijk hoog opgeleid zijn relatief weinig mensen.

0
67 Conradijntje

** gebruiker verwijderd **

@50 @49 Nu als katholiek kan ik alleen maar achter jullie staan!
Als religie staat voor het lijstje bij @40 wil ik daar helemaal niets mee te maken hebben!
Daarom heb ik ook de kerk de rug toegekeerd,omdat ik me daar ook totaal niet toe voel aangetrokken na alle misstanden daar. En dat zijn nog heiligen vergeleken bij de opsomming van 40.
Wat maakt mij dat dan? ik denk dat ik ook dicht bij een atheïst kom omdat ik kotsmisselijk word van alle religie.
Ik geloof niet in een verzonnen god door mensen,die dit soort walgelijke straffen oplegt of kindermisbruik okay vindt.
Als er wel een god is of hoger iets?? dan denk ik dat die wel kan kotsen op dat soort nep religies als je uitgaat dat het een god van vrede en liefde is?

68 verwijderd110

Een goede vriend van mij schreef dit eens, ik ben het hier mee eens!

Religie is door de mens geschapen om de mens te beheersen. Religie is de kanker van planeet Aarde. Religie aanbidt haat en haat is oorlog Als alle religie is uitgeroeid, zou het op onze planeet een speciale soort vrede zijn, alsof het nooit eerder heeft bestaan. Ik haat zelden, maar er zijn een paar dingen die ik echt haat: domheid, onwetendheid, christenen, moslims, joden en nazi's!

"De Duivel bestaat niet. Satanisme gaat over het aanbidden van jezelf, omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen goed en kwaad. De oorlog tegen de duivel van het christendom is altijd een gevecht geweest tegen de meeste natuurlijke instincten voor seks, voor geweld, voor zelfbevrediging en een ontkenning van het lidmaatschap van de mens in het dierenrijk. "Het idee van de hemel is gewoon de weg van het christendom om een ​​hel op aarde te creëren." (Marilyn Manson)

"De mens is de meest krankzinnige soort, hij aanbidt een onzichtbare god en slacht een zichtbare natuur ... zonder te beseffen dat deze natuur die hij slacht, deze onzichtbare god is die hij aanbidt." (Hubert Reeves)

0
69 Dunkelheit

@64 Dat zal dan een lobotomie worden.

0
70 Snowflake

Allemaal heel logisch. Niets is dodelijker voor een gelovige dan een overtuigd onderbouwd ongelovige.

1
71 Liwwie

@40

De minners zijn kennelijk linkse dhimmitude idioten of moslims die hun barbaarse zelfbedachte macho-ideologie blijven beschermen.
Triest volk!

0
72 Voordevuistweg

@69 Jouw inzending bood mij stof tot nadenken, bedankt. Ook had ik al een heel stuk reactie geschreven maar ben dat kwijtgeraakt door een weigerende PC. Misschien dat ik het later nog eens ga schrijven, over de oorsprong van het geloof. De oorsprong was gewoon doodsangst en het niet kunnen verkroppen dat het leven eindig is. De geestelijkheid heeft dat in een later stadium inderdaad misbruikt om te heersen met macht. Met "hel en verdoemenis" werd men grote angst aangeleerd. Halleluja.

Verder: Domheid, onwetendheid kan en mag je niet haten, eerder begrip voor hebben. Het zijn (aangeboren) menselijke gebreken waar ze zelf niets aan kunnen doen. De intellectuele die dat beweert is m.i. ZELF arrogant & dom bezig.

Geloof is zoals Loesje het zei: "Geloven is een buitenaardse relatie aangaan met jezelf". Geloof biedt de mens troost op een eeuwig zijn in alle heerlijkheid (!?). De mens is zo hypocriet dat het zichzelf aan het belazeren is, want dat biedt zielenrust.

0
73 Snowflake

@73

Dank je voor je reactie!

Ik kan niet anders zeggen dat ik het met het eerste stuk eens ben, het tweede gedeelte zal ik toelichten, misschien dat ik het wat duidelijker krijg uitgelegd.

Ik moet hier iets aan toevoegen:
Ten eerste ik geloof in niets (in mezelf en mijn bestaan).
Ten tweede, ik ben een sympathisant van het ‘modern satananisme’, heb naast de Satanistische bijbel, ook de 3 andere ‘heilige boeken’ gelezen en bestudeerd.
-ik geloof niet in een god noch in satan-

Iedereen interpreteert domheid anders. In mijn geval noem ik gelovigen dom, omdat zij de kudde volgen en vaak niet in staat zijn om zelf na te denken en kritisch tov hun geloof te zijn. Zij volgen klakkeloos. Dat soort domheid ‘haat’ ik.

Onwetendheid, is de kunst niet verstaan van jezelf informeren, je eigen bronnen zoeken, klakkeloos aannemen wat je is voorgeschoteld. Niet nieuwsgierig, hongerig zijn of geïnteresseerd in hoe zaken nu in elkaar steken. Onwetendheid zou een vorm van luiheid kunnen zijn.

Ik ben een groot voorstander van eigen verantwoordelijkheid, het leven in het hier en nu, jezelf niets ontzeggen, maar juist (zonder anderen te kwetsen) doen wat je wil, je zal het hier en nu moeten doen, morgen kan alles anders zijn of afgelopen.
Eerlijk zijn, naar vooral jezelf, want dan ben je het ook naar anderen en genieten van de geneugten des levens, die door gelovigen als ‘zonde’ worden bestempeld.

Ik hoop je verloren gegane reactie toch eens te lezen, ben er erg benieuwd naar!

0
74 Dunkelheit

@74 "Onwetendheid, is de kunst niet verstaan van jezelf informeren, je eigen bronnen zoeken, klakkeloos aannemen wat je is voorgeschoteld. Niet nieuwsgierig, hongerig zijn of geïnteresseerd in hoe zaken nu in elkaar steken. Onwetendheid zou een vorm van luiheid kunnen zijn."

Zeer waar. Een citaat van Karl Popper:
"Echte onwetendheid is niet gebrek aan kennis, maar de weigering die kennis op te doen."

0
75 Corr Bhán

Dank voor jullie reacties, dat zet mij ook weer aan tot nadenken en houd me scherp.

0
76 Dunkelheit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

26 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

27 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

28 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 https://twitter.com/NOELreports/status/1781391507209007413...

32 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Petajensen Pornمقاطع سكس عربيهChoot PhotoMote Lund Se ChudaiKissing NacedIce Spice Sex TapeRussıan AnalDesi Xxx Video In HindiJohn Cena BfChurabateKarely Ruiz CogidaJessa Rhoades PornBother And Sister XnxxNicole Aniston OnkyfansRule 34 BondageIndian Milk PornNude Desi ModelReal Bhabhi MmsWwe Lesbian SexSelena Loca Fart PornLezdom FacesitPorn TitsMyvisterFemboy ReddiyPornstuckHomemade Blue FilmLexi Luna Vr PornLesbian Facesitting SmotheringWww.maturetube. OmAmature PawgBgrade FilmsElsa Jean SoloNew HentiZmeenaorrxclusiveGay Porn JapaneseSharing GfIndian Brother And Sister Porn VideosHot Girl Sex IndianMomoka NoshimaSkyrim Nude ModsNude Videos CelebrityKantotXxxtitJabardasti BfLong Cock FuckHd Porn HoneymoonHomemade IncestH FlashSunnysunrayssAngel Smalls GangbangWomen Who Posed NudeBarbara Feldon NudeZiirrb PornWww Sex Story ComAlexis Clark OnlyfansFirst Time Xxx VedioVapornFootjob AsianGino ZanettiAngela White Sky BriNepali NakedBrazzers Com Pornhub ComVoodoo Doll HentaiMassage Japan HotBangbros.comlSxxyprnVideo Sexe Français AmateurXvideoa OnlyfansBeautiful Nude Mature WomenBbc Back ShotsPorn ReshmaOutdoor SexyAsian Massage Parlor Hidden CamRay J Sextape With KimEscorts Near.meMilf Porn StarsCharlotte_99xxDesi Boudi PornSpit Kiss PornHorny Teen PornFree PornosTg Tube ComSally Struther NudeHot Aunty Ki ChudaiPorn Tube 8FirsttimepornCartoon Mom Son PornNadia Ali SexxxTitty Sucking LesbiansRetro Porn GifPornô Caseiro GrátisVideoporno LesbianasNicole Kidman NakedXnxx GrilIndian Sex Picture VideosNipple Sucking SexPori Moni XxxRich Housewife Loves To Ride BbcXxx VixsenErotic Hypnosis VideosJenna Presley AnalPorn FakingsZareen Khan BoobsSouthindiasexHottest Movie PornIncest Doujinسكس-مترجمMack AustinTelugu Sex Film TeluguAroomikim PornDeadly PornReshma And Salman VideosSpeedo PornAnime Porn ForceBrandilove ThreesomePawg TeensHally Barry NakedBoku Ni SefurgeNaked Girl PicBodyguard PornNaked Women At HomeWatch Free HentaiFree PornpicsFstsl.modelAnime Porn ElvesFucking Video Hd DownloadNice Guys Finish On Her AssNap JingujiBryce Adams LeakedIndian SexviedoRomantic Romance XxxStep Dad PornstarsRetarded Girl PornAmbar Pradax PornFhd Porn DownloadJap Porn MoviesFree PornyoungVideos Pornos Para DescargarPornos HantaiEmilywillis Porn69 SaxDanielle Bregoli Onlyfans LeakedLara Croft CosplayBoob Sucking AsianMylfanalAlisia Rae PornComics Pornos EspañolMadison MorganGay Guy PornHansel And Grettel Porn