door Moskowfiets in Media  ·  335 Reacties

  • 11
  • 1642x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@289 ja, zoals ik al zei de FvD heeft niet ALLE kenmerken van een rechts-extremistische partij. Daar zijn we het blijkbaar over eens. Verder maak je geen punt met je post. (En dat is inmiddels een patroon).

6
301 Trompetsignaal

@235 "Of mag een nederlander pas "echt" heten als hij blond, blauwogig en groot is?"
dan ben ik een echte Nederlander, alhoewel...., dat blond is behoorlijk grijs geworden ....
question

3
302 RobP

@249 "Afrikanen onderling verschillen meer van elkaar dan bijvoorbeeld Afrikanen en Europeanen van elkaar verschillen."
Dat kan niet.

4
303 RobP

@246 Jij trapt ook overal in he? question

3
304 Hans Brinker

@303 Dat kan wel degelijk. De mens is in Afrika ontstaan en slechts een kleine groep is doorgetrokken naar Europa. Je verwacht (en ziet dus ook) meer genetische diversiteit bij Afrikanen dan bij Europeanen. En dus ook zelfs meer genetische diversiteit van Afrikanen onderling en Europeanen en Afrikanen, aangezien Europeanen slechts een subset van de genetische diversiteit hebben.

3
305 james.backford

Ik zie niet, wat er schadelijk is aan het woord 'neger'.

3
306 rEmco44

@301

Als je ageert tegen het antisemitisme/discriminatie/gewelddadigheid/homohaat/vrouwendiscriminatie/antiwesterse idealen/antidemocratie van de islam , ben je juist anti-extreemrechts...

5
307 Vageali6888

@26 u bedoelt waarschijnlijk zowel de PVV als FvD?

3
308 rEmco44

@220

Inderdaad.

Telkens als er een partij opstaat die niet vol pionnen van multinationals en banken zit , worden alle middelen aangewend om die partij zwart te maken of te weren uit de macht.

De oude partijen zijn corrupt als de pest , net als brussel met zijn 30.000 lobbyisten die dagelijkst voor multinationals beleid sturen in de EU ...
https://fd.nl/economie-politiek/1170534/ruim-90-000-lobbyisten-in-brussel

4
309 Vageali6888

@305 Met de Europeanen voeg je dus een extra sub-set aan de vergelijking toe waardoor de diversiteit groter wordt.

1
310 RobP

@305 De mens is niet in afrika ontstaan. In azië zijn vrij recent de oudste resten gevonden. Dat haalt ook gelijk de rest van je post onderuit. Er is sowieso weinig bekend over ons ontstaan en een hoop aannames die ook weer bijgesteld moeten worden wanneer er weer eens verrassende nieuwe feiten opduiken.

3
311 Bamischijf

Het probleem is juist dat politiek correcte partijen spastisch worden bij iedere verwijzing naar ras e.d.

Ontkenning van feiten

6
312 Vageali6888

@312 Darwin is het niet met je eens.

4
313 dani

@306

Hetzelfde als de kopvoddentaks van Wilders.
Bewust beledigend.

7
314 No newstoday

@309

Wat en onzinnige opmerking.
Er zijn mensen die niks met banen of multinationals hebben maar wel een potlitieke partij kunnen en willen duiden .
Hadden in de jaren ‘30 veel Duitsers dat ook maar met de NSDAP gedaan .
En de stemmers op de AK- partij in Turkije ook.
En de PVV- stemmers moeten dat onderhand toch ook eens doorkrijgen dat ze veel betalen voor niks.
Er zijn er die van het verleden geleerd hebben en niet meteen juichen voor iets wat nog niet eens duidelijk is en wachten op daden i.p.v. grote woorden .
Haal er geen onzin bij .
En kritiek uitoefenen is geen zwart maken .
Als dat wel zo zou zijn , ben jij heel erg veel bezig met zwartmaken .

7
315 No newstoday

@315

Eerste regel moet zijn : banken .

5
316 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

Het zou best interessant zijn als de populistische partijen/bewegingen zouden aangeven welke vormen van discriminatie & racisme zij wél te ver vinden gaan.

317 verdwijderd21

@312

Heeft dat dan ook enige zin ?
En wat is precies politiek correct?
Als dat inhoudt dat je anderen niet betitelt met woorden die zij als beledigend of denigrerend ervaren , dan ben ik dat.
Als dat inhoudt dat politiek niet- correcten dat wel willens en wetens wel doen dan wil ik daar niet bij horen .

6
318 No newstoday

@318

Hun held Martin Luther King gebruikte het woord Negro tien keer in zijn beroemde speech...hoezo beledigend ?

3
319 Vageali6888

@315

"daden i.p.v. grote woorden "

Dat is niet zo makkelijk als je vakkundig buiten de macht gehouden wordt middels cordon sanitair en het continu tegenstemmen van moties "ook al zijn ze goed" zoals de PvdA stelde ...

4
320 Vageali6888

@317

Dat is heel simpel; elke vorm van gegronde kritiek met bewijs van feiten op hun mening, hun uitspraken hun daden en van hun electoraat is volgens hen demonisering, discriminatie, rascisme van de pvv, fvd en hun electoraat.

3
321 La Cabana

@300
Zoals ik al in @299 zei, zijn al mijn opmerkingen verdwenen omdat hij waarschijnlijk dat als code ziet.
Maar nog even kort mijn opmerkingen:
- We leven altijd van crisis naar crisis, de kranten stonden bol van dat woord.
- De Nederlandse samenleving gaat veranderen, dat kan, maar die blijft wel voortbestaan, Onnodige bangmakerij.
- We zijn niet in oorlog, dus de grenzen hoeven niet verdedigt te worden, (Weer onnodige bangmakerij/overdrijving) Ze moeten bewaakt worden en daar wordt steeds meer geld voor uitgetrokken.
- De massa immigratie kunnen we op dit moment technisch aan. Misschien dat het anders wordt bij een nieuwe toevloed, maar voor nu is de situatie stabiel.
- De terreurdreiging neemt niet toe. Die is gelijk en is in het verleden voor hoger geweest.
- Bij een wereld die steeds verder globaliseert door technologische ontwikkelingen is het inderdaad zo dat je nationaal minder te vertellen hebt. De veiligheidseisen voor een postkoets hoef je met niemand te overleggen, die van het internet wel. Daar gaat het FvD niets aan veranderen.
- De zuidelijke economieën worden vernietigt door inefficiëntie en corruptie. De euro maakt alleen het verstoppertje spelen voor de politiek moeilijker, daar zouden we blij om moeten zijn, in plaats van te blijven aanrommelen.
- Misschien wordt het onderwijs iets minder, maar achteruit hollen is schromelijk overdreven.
- De zorg wordt ook steeds beter met betere behandelingen en lagere sterftecijfers.
- De veiligheid op straat is volgens de cijfers steeds beter. Hij wordt voor mij in ieder geval niet in een hoog tempo minder. De bushokjes zijn tegenwoordig meestal heel, daar hoefde je vroeger niet mee aan te komen.

7
322 AJ74

@320 Dat was de PvdA tactiek onder Cohen, inmiddels de PvdA al twee politiek leiders verder en wordt steun aan PVV-moties niet op voorhand uitgesloten. Geen inhoudelijk reden meer voor deze calimero-opmerking dus. Maar als je om andere zielig wil blijven doen omdat je politiek handig vindt de underdog te spelen moet je dan doen. Niet erg geloofwaardig als je (bijna) de 2e poltieke stroming van het land bent, maar goed door op zo'n manier nooit hje verantwoordelijkheid te nemen zal het ook nooit de grootste politieke stroming worden)
@307 Dat is weer drogredenering van jewelste. Als jouw redenering hier klopt, zouden twee SPers het altijd eens moeten zijn. Of zou bij onenigheid een van de twee een rechts moeten zijn. Geef toe dat is wel erg simplistisch. Kom je misschien mee weg in de kroeg. Maar het blijft onzin.

7
323 Trompetsignaal

@323

Die motie boycot van de PvdA is pas april dit jaar doorbroken , omdat één fractielid dreigde anders op te stappen...

Kun je nagaan..

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/pvda-doorbreekt-boycot-pvv-en-steunt-zorgmotie-.htm

4
324 Vageali6888

@45
Die zaakjes gaan ook van hand tot hand,als het belastingvoordeel stopt,neemt het volgende familielid de zaak over. Het is dus ook nog eens valse concurrentie.

0
325 kelly11

"Ik noemde de teksten van Hiddema op Twitter een voorbeeld van de steeds misselijker wordende focus op ras bij het Forum voor Democratie."

De focus op ras neemt helemaal niet toe. Het is de hetze tegen de witte man die toeneemt door een handjevol kwetsnegers met in hun kielzog zuurlinkse aandachtsjunkies.

1
326 Dune

@326

Wrecked question

1
327 Vageali6888

@27 Ik vind die motivatie eerlijk gezegd ook al behoorlijk eng. Overigens is er nog steeds leegstand in de winkelstraten, dus er lijkt mij zowel ruimte voor de zoveelste succesvolle halalslager en de binnen drie jaar failliete Nederlandse groenteboer.

1
328 oeioeioei

Zwarte aap mag toch wel..? Wij zijn allemaal doorontwikkelde apen.., en zij zijn toevallig zwart. Dit is het demoniseren van onze realiteit.. question. We hadden niemand toe moeten laten, alleen dweilt men met een open kapotte kraan, wat nooit meer werkelijk dicht kan worden gedraaid. De islamitische paard wordt voor onze ogen geïnstalleerd, alleen niemand wilt het werkelijk zien.

2
329 4lb3rt P1k3

@324 en dus een half jaar later speel je nog steed ik ben klein?
Verman je en neem eens verantwoordelijkheid ipv naar anderen te wijzen. Want dat ik hier zie dat FvD en PVV doen. De “anderen” de schuld geven en de onvrede opstoken. Zeggen wat er niet moet gebeuren maar zelf geen werkende oplossing aandragen. Het mijden van Verantwoordelijkheid zit niet in de genen, hier kun je ras niet als excuus aanvoeren, lafheid is aangeleerd gedrag.

3
330 Trompetsignaal

@322 onder welke steen heb jij gewoond? de sluitsteen van een hunebed?
-we kunnen de huidige massamigratie helemaal niet aan. Het gaat op alle fronten fout. controle opvang, behuizing, educatie intergratie of voorbereiden op terug keer het uitzet beleid. Noem maar op.
- Het onderwijs is sterk verslechterd, ook op bijna alle punten.
- Grenzen en leger moeten juist in vredestijd op orde zijn anders heb je er bij oorlog werkelijk niets aan. Daarnaast lijken veel signalen uit de maatschappij erg op signalen vlak voor de 2de wereld oorlog.
-Terreur dreiging is al tijden hoog, vroeger kwam terreur van buiten de grenzen ipv. binnen uit. Zoals nu het geval is.
-Globalisatie is een industrieele illusie. juist controle over de directe omgeving geeft mensen rust en vrede. Wat past bij a werkt niet bij b en z wil er al helemaal niets mee te maken hebben.
-Doordat het zuiden dezelfde munt heeft als wij zijn we slechter af. zij maken hem minder waard waardoor onze rijkdom verdampt. met een eigen munt zijn we daar minder gevoelig voor omdat we hun verkwisting niet betalen met onze nationale reserves.
-De zorg werd beter maar wordt nu in rap tempo afgebroken. de happy few zullen straks nog de zorg kunnen betalen. nu zie je al veel mensen die hun ziekte kosten niet kunnen betalen. Leuk voor de statistiek want dan lijkt het beter te gaan. Maar feit en statistiek zijn nooit hetzelfde geweest. statistiek is een onwerkelijke poging tot het verdoezelen van ongewenste realiteit door de elite.
-Veiligheid op straat beter? bereidheid tot aangifte is er haast niet meer. juist door de zeer slecht functionerende politie en justitie. De rechtsstaat is al lang failliet.
dat we van crisis naar crisis leven is al eeuwen zo. Alle maatschappijen veranderen. We waren in een periode waar men zichzelf kon en mocht zijn zolang je daar anderen geen kwaad mee deed. nu moeten allerlei mensen terug de kast in, achter het aanrecht of elders verstoppen. dat is een stevige achteruitgang ipv vooruitgang. veel plezier met statistieken lezen, zodat je verder rustig kan slapen. maar om te stellen dat statistieken de waarheid weergeven is een grove leugen.

0
331 Merlinswit

@12 hoezo weer binnenlaten? De Jodenhaters in de jaren 30 in Duitsland die waren daar al hóór. De boel diende alleen maar even opgestookt te worden door één meneer met een snor!

1
332 rEmco44

@332 Net zoals nu met die snor in Turkije.

1
333 Dune

Degene die mij heeft gemind...wou die soms beweren van niet?

0
334 rEmco44

@310 : Fout. Stel ik heb de kleuren blauw en geel. Nu neem ik een subset groen. Deze vertoont minder variatie tov de originele kleuren dan de originele kleuren onderling. Nogal basale vergelijking, maar goed, laten we niet een volledige discussie voeren over alle genen.
@311 : Niet correct. De Homo Sapiens komt wel degelijk uit Afrika. Echter waren er ook andere soorten zoals Neanderthalers (waar wij europeanen mee vermengt zijn) en de Denisovan (azie).
Welke allemaal weer voortkomen uit Homo Erectus.

0
335 james.backford

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

8 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

17 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

17 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

44 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

2 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Porm VideoIndian Handsome Gay PornBlack Male Porn StartsBabysitter In PornHubpornerHd Bf HdTelugu Hot ScenesBangkok Sex VideoHot X ComShame Of JaneKashtanka TvSexy Actress In SareeJoys Pron VideosMadam And Student Xxx VideoCelebraty Nipple SlipGrey Hair PussiesJav AvBig Ebony TitesPornstars NamedBest Amateur BlowjobFast Sex PornThugdickHayley SummersCowgirl NailsWitcher 3 NudePorn Movies PremiumAva Addams HandjobAshanti NudeEmotional PornCompilation Of Blow JobsReal Bhabhi PornScreaming SquirtGay PrisonsexTwerk XvidPlayvidsDaftsex.colmPunjabi Sex Video Full HdBbw Facesitting FartInter Sex VideoXxx Www Indian ComAnime DoggystyleMagdalene St Michaels LesbianPenny Barber PovXxx Miley CyrusCam Sites Like OmegleNude Black GirlsLuna Star Porn VideosPorn In WashroomHollywood Mom Son Sex MovieWww.nougty AmericaPirates Digital PlaygroundNhentai Met一 楼 一 凤Free Pron NewXvideo Hd PornJanifer White PornBrazil Ass LickBeautiful Porn BlackFreks Of CockBrazzer Hot MovieJapanes Uncensored PornEbony Bbw BackshotsPornaqFilms Pornos JaponaisLaararose OnlyfansPorn Belly PunchCuaght MasturbatingTurkısh SexsKimiko HentaiNude For MoneyRashi Porn VideosAmeture Porn VideosMia Khalifa BoobBst TitsNew Brazzers AdvertsIndaiangaysiteCooking XxxFem Gay PornMonica Santhiago Onlyfans3 D Lesbian PornJopornerBooty PorneChut Lund VideoGuy Fingering GirlSuhagrat DownloadVidesi Porn VideoBlow Job AsmrStrappn Lesbian Porn18 Plus AnimeIndiansex WebSauce NaoGonzo PornnoClover BaitmoreAnime Mon PornSaxy VdoBella MadisynGiant CumloadJapanese Wife Porn VideosPorbBoobs XxxvideoNaked Jodie FosterCharly Summer NudeNosummerjackBest Big Boobs PornBirthday Porn VideoSimran FuckPorn Private SocietyDesi Village Girl PornArab Ass FuckFaucking VideoGay Thug BaitList Crawler HoustinKatrina Kaif Ki Chudai Ki VideoFree SexgamesNikki Leigh NudeAngel White XnxxSexy HiveBhojpuri Actress Trishala Madhu VideoKerala Nude PicsMignonne ComKeana MarieBig Naked Booty WomenArchana XxxFirst Time Painful AnalMature Nude GifPhotos PornografiquesSisloveme ComHindi Chudai Video DownloadParus Hilton NudeYuki JinTeenage Leabian PornHookers On PointTelugu College Girls XxxDestinicreamsMilf U: Part 4Sexymassage PornRichelle Ryan LesbianAdult Downloadable GamesManga18hXvideo Sexo BrasileiraCrossdressing HentiaSteamworks Baths Chicago PhotosXxxbangleXxx AmateurClose UppussyAlinity LeakaDesi Sex Video SiteBeuretesvideoX Video OnlyfansNude Beachfamily