door Havermout in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 22
  • 659x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het word tijd dat het linkse tuig eens een keer aangepakt gaat worden.

12
1 Positivo

Is Fascism Right Or Left?

20
2 Jeb

@2 links overduidelijk. Gezien hoe groot de overheid is en de manier van economie. Fascisme heeft geen enkel rechts liberaal trekje in zich en kan onmogelijk rechts zijn. Extreem rechts is anarchisme hetgeen waar er helemaal geen overheid is en burgers alles onderling regelen

19
3 Trotse Friese Leeuwarder

Mooi, dat het reltuig flink aangepakt mag worden.

3
4 Crannbuidhe

Links is het grootste gif deze tijd.
Ze laten steeds meer en meer hun ware bedoelingen zien.
Media incluis.

17
5 Dachtutniet

@1 ben ik het ook een keer helemaal met je eens question

4
6 Arthur Dent

@3 Nee, fascisme is niet rechts-liberaal (duh). Maar wel rechts-conservatief. Sterke overheid in samenwerking met industrie en grootkapitaal. Benadrukken van de identiteit van het eigen volk, eigen tradities. UItsluiten van anderen.

Waar links wordt beschuldigd eigen volk en tradities te verkwanselen, tegen kapitalisme te zijn.

19
7 d6072b01

@5 Extreem-links en extreem-rechts strijden om de eerste plek. Al is het gevaar van extreem-links vaak kleiner omdat het vaak bij rellen blijft en ze nauwelijks politieke bewegingen achter zich hebben. Hoe anders kan het lopen met de onfrisse ideeen van extreem-rechts.

24
8 d6072b01

@2 een erg interessant filmpje.
Ik wist wel dat fascisme links was maar nooit waar het vandaan kwam.
Dank je voor de link.

13
9 meneer van het nieuws

@9 Simpel: het idee dat fascisme links zou zijn komt van extreem-rechts question Blijft toch een beetje een taboe woord waar je niet mee geassocieerd wil worden. Dus gauw de andere partij ervan beschuldigen dan maar.

24
10 d6072b01

@7 Een belangrijk kenmerk van fasisme is het verdelgen van bepaalde bevolkingsgroepen. Hitler had het op de Joden gemunt. Hij kreeg veel ondersteuning van de NSB. Zowel NSB bevolking als NSB politici.

Hetzelfde patroon keert nu terug.
Islam overrompelt landen en richt de pijlen op Joden. Linksche bevolking en politici helpen daarbij.

Kortom:
Islam = Fascisme
Links = NSB = Fascisme

12
11 Rex

Die pogingen om links als fascistisch weg te zetten, zijn zó hemeltergend dom!

En dan nog die "onderbouwingen" erbij, die maken het helemaal zwakzinnig.

22
12 Biesbush

@11 Fascisme is toch meer in de trant van Mussolini, Duitsers waren Nazi's (met fascistische elementen, zeker). Fascisme is ook niet noodzakelijkerwijs het verdelgen van bevolkingsgroepen.

Verder is de fundamentalistische islam niet fascistisch; wel onverdraagzaam, xenofoob, militant en een gevaar, maar geen fascisme.

Verder is je vergelijk een beetje; melk is wit, sneeuw is wit.

Waarom is het voor extreem-rechts toch zo belangrijk om woord-spelletjes te spelen? Wees er gewoon trots op dat je de oude tradities voortzet...

12
13 d6072b01

@12 Moeilijk om respect te hebben voor extreem-rechts, als ze zelfs te schijterig zijn om gewoon eerlijk toe te geven welk gedachtegoed ze aanhangen. /s

18
14 d6072b01

@2 PragerU is niet echt een betrouwbare bron over dit onderwerp denk ik zo.

4
15 Majestic

Extreem links?
Noemen ze dat extreem links?
Hier in Nederland is dat gewoon links.
Want Anne Fleur Dekker, groot voorstander van de rellen (als ze er zelf al niet is geweest) wordt hier gewoon genomineerd voor een prijs. Dan kan ze toch geen extremist zijn????

13
16 beastyboy

Ik mag toch hopen dat ze, iedereen die daar aanwezig waren, hun voor alle kosten (politie+schade+vervolgingskosten) laten opdraaien.
Gewoon inhouden van hun uitkeringen.

9
17 beastyboy

@16 Wilders heeft toch vast ook wel eens een prijs gehad?

16
18 d6072b01

@18
Heeft Wilders dan opgeroepen tot geweld? Indien uw antwoord ja is, graag bewijzen.
Zo ver ik weet heeft hij dat nooit gedaan, i.t.t. AFD.
Uw vergelijking gaat dus volledig mank.

7
19 beastyboy

@17
Gezien de minnetjes zijn er hier mensen die vinden dat anderen maar moeten opdraaien voor de kosten van geweldadige criminelen en dat die geweldadige criminelen er zonder straf vanaf mogen komen.

9
20 beastyboy

@15 u kunt het zelf assembleren uit andere bronnen

11
21 Jeb

@20 Ik heb je geen minnetje gegeven, maar wellicht omdat je ervan uitgaat dat het uitkeringstrekkers zijn? Niks mis met betalen van schade indien veroordeeld voor rellen/beschadigen van eigendom.

11
22 d6072b01

In Duitsland geen halve maatregelen.

11
23 WijzeDwaas

@19 Uw stelling was naar aanleiding extremist/niet extremist. Wilders voldoet zeker wel aan de typering extremist. Rechtstreeks oproepen tot geweld heeft hij nooit gedaan. Wel tot verzet, haat en discriminatie van minderheden.

15
24 d6072b01

@21 Ja, dat klopt. Dat is inderdaad niet moeilijk. Kan kom je er al snel op uit dat facisme rechts is.

13
25 Majestic

@25 als je kijkt naar SJWs en klimaatridders moet je toch zien dat fascisten links zijn

10
26 Jeb

@26 "Grasping at straws"

9
27 d6072b01

@27 verklaar u nader

5
28 Jeb

@25 SJWs? Sorry, term komt me even niet bekent voor (kan aan mij liggen, geef ik direct toe). Waar zijn 'klimaatridders' facisitsch dan? Vaak wel links dat is inderdaad waar, maar ik mis toch echt wat dat met facisitisch te maken heeft. Vooral om dat het geen vaste organisatie is met een sterkte structuur en leider (om maar wat te noemen).

4
29 Majestic

Niet meer dan normaal, het is van de zotte dat er wederom zoveel onnodige schade is veroorzaakt door deze links extremisten waar de gewone burger weer voor op kan draaien.
Ik vraag me af wat nou het nut is om alsmaar te rellen, demonstreren ok, maar waarom altijd dat geweld en andermans bezittingen vernielen?

5
30 Jojotje

@28 Social Justice Warriors en klimaatridders als bewijs opvoeren dat links fascistisch is. Dat slaat werkelijk nergens op (letterlijk, geen waardeoordeel). Geen schrijntje van een begin van een poging tot argumentatie.

Werkelijk maar wat termen de lucht inslingeren en hopen dat er iemand hapt.

9
31 d6072b01

@31 beide groepen zijn tegen vrije meningsuiting

6
32 Jeb

@7 nee ook niet. Fascisme heeft niks met rechts te maken. Het is bedacht als anti communisme maar behoort alsnog tot het linker spectrum. De manier van economie (economie aanwakkeren door investeringen) heeft niks met rechts te maken. Daarnaast als je Hitler zijn fascisme bekijkt was hij erg socialistisch naar de rasechte Duitse bevolking toe. Als je naar het beleid kijkt wat fascisme aanvoert is het verre van rechts

7
33 Trotse Friese Leeuwarder

@30 Rechts extremisten maken heel wat meer mensen dood en heel wat meer kapot zoals joodse begraafplaatsen en andere waanzin. Steken hele gebouwen vol mensen in de fik en steken politici overhoop. Daar verbleekt een beetje materiele schade bij natuurlijk...

18
34 Dian

@34 de USSR vergeten? Of het aantal doden onder Mao? Toegegeven die cijfers zijn wel hoger dan het werkelijke aantal doden, maar alsnog komy fascisme niet in de buurt van de doden door communisme

5
35 Trotse Friese Leeuwarder

Dat werd tijd. Niet normaal hoeveel onnodige schade daar werd veroorzaakt.

3
36 Gewoon een student

Hopelijk gerechtigheid. Er is niets links aan iemand auto kapotmaken die hij nodig heeft voor werk.

1
37 Pegasus

@4 dit komt van Europol.dus niet fake.
In hun lijst komt rechts geweld niet eens voor.
Left-wing and anarchist terrorism: The numbers of attacks of left-wing and anarchist terrorists increased in 2016 compared to 2015. 27 attacks were carried out and EU Member State authorities arrested 31 people. Italy, Greece and Spain were the only EU Member States to experience left-wing and anarchist terrorist attacks.
https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/2017-eu-terrorism-report-142-failed-foiled-and-completed-attacks-1002-arrests-and-142-victims-died

1
38 Truffelaar

Was voor 34 btw sorry.

1
39 Truffelaar

Mooi dat ze die lui pakken!

1
40 VaY

Is te hopen dat ze dat tuig (ook de buitenlanders die er aan deelnamen) een hele lange tijd opbergen!

1
41 Zie Hier

Kristallnacht revisited indertijd

3
42 chouffleur

@40 precies, beetje jammer dat het een half jaar moest duren.
Maar links geweld heeft nu eenmaal geen prioriteit..

2
43 Xmod

"De betogers die bij het incident betrokken waren, maakten deel uit van het radicale Schwarzer Block, een groep van extreem-linkse gemaskerde jonge mannen en vrouwen die geweld niet uit de weg gaan. Bij de actie raakten 14 demonstranten gewond. 59 mensen werden aangehouden. De politie nam onder meer hamers, staalkabels, fakkels en een brandblusser in beslag."

Hèhè, eindelijk nou eens niet al die anti-propaganda zonder bewijs dat nationalisten zo gewelddadig zouden zijn, en wel als enigen. Nationalisten kijken wel uit, dat ze gewelddadig worden. Drie jonge mannen die een molotov-cocktail op het grasveld van een moskee gooiden, zitten drie jaar in dezelfde gevangenis als islamitische terroristen die op mensenmenigtes inrijden. Dat kwam aan het licht toen die islamieten gingen klagen, in de pers, dat ze niet willen, dat de autochtonen bij hun in de buurt kunnen komen, in de bajes, zij willen verschoond blijven van de aanwezigheid van Nederlanders in de Nederlandse gevangenis, want het zijn stinkende ongelovigen, zo was hun argument.

3
44 Wendel

Mensen, die in GB een broodje ham de moskee in gooiden, zijn ook belachelijk zwaar gestraft.

3
45 Wendel

Vandaar dat het zo rustig was op sommige draadjes.

0
46 Spraypaint

@7 : Je hebt globalisten en nationalisten. De globalisten willen ruim baan voor het internationale roofkapitalisme, terwijl de nationalisten hun eigen overheid als beschermende buffer tussen henzelf en de roofkapitalisten willen handhaven.

Al het andere vloet voort uit deze strijd, tussen die twee krachten.

Wat betreft die anarchisten van @3 : daar wordt bedoeld extreem-liberaal, zoals je in US ziet. Liberaal = van oorsprong "vrijheidslievend". Communistisch was hun tegenpool, terwijl van gewoon liberaal de tegenpool socialistisch was.

"Rechts" betekent behoudend, vaak waren dat vroeger de liberalen, "Links" stond ook voor dingen willen veranderen, en wel in de richting van meer gelijkheid qua financiën en bejegening. Die noemden zich "progressief".

Nu noemen de Zwarte Piet haters en anderen, die alles aan Europa verketteren en op de schop willen, in moordend tempo en tegen de wil van de rechthebbende bevolking, zichzelf vooruitstrevend en verwijten die bevolking, vast te houden aan "verouderde, niet meer bruikbare tradities", zich te verzetten tegen "onontkoombare, noodzakelijke" verandering (op een toon alsof die mensen dus kortzichtig, dom en "vastgeroest" zijn. Niet flexibel dus principieel en betrouwbaar zijn is minderwaardig, weet u wel.).

Die gewelddadige autochtonen-haters zijn niet vooruitstrevend maar slechts vernielend en strijd zoekend, die worden "Antifa" genoemd. Kort voor anti-facisten, a la George Orwell de naam precies tegengesteld aan waar ze echt voor staan.

3
47 Wendel

@37 Werk is een rechtse bezigheid.

1
48 Rex

@48 LOL

0
49 Jeb

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Video niet meer beschikbaar....

zojuist geplaatst door sockknitter

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@4 Jeetje sta je nog steeds voor die spiegel. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Weetal
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Ja hoor. ben ik ook al.Dus geniet er maar van zolang het nog kan....

2 minuten geleden geplaatst door Weetal

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@40Alweer geen weerwoord. Dommerd....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Dan maar het voorbeeld van malcom x volgen. Ieder ras zijn eigen land. Wellicht uit te breiden met religie en zonder religie. Kijken wie als eer...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Who cares, ThWill? Het gaat hier niet om jou. Maar om de aarde. Egoist....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Weetal
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@1Helaas zullen de anti-PVV'ersdaar anders over denken....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@39 Wat zeg je me nou. Ik verzoek je niet voor de spiegel te oreren of anders weg te gaan bij die spiegel. Scheelt een heleboel merkwaardige wee...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Weetal
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Best wel een zwaar beroep.Je zult toch maar tegenover hetgevaarlijkste tuig van Nederland staan....

7 minuten geleden geplaatst door Weetal

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@2 Zeker. Maar het werk zit er voor mij al heel wat jaren op. Gelukkig kan ik genieten van een goed pensioen. Hopelijk ook voor jou mocht je nog...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Mick Blue BrazzersSun PornCumming In A BottleSarah Vandella BlowjobSex Video HSpangbang ComKowalskypepageFilme PotnoHobybuchanon Full VideoPorn Star With Octopus TattooNaked Big BooRashmika Mandanna NakedHindi Xx Hd VideoMother And Son Hd Sex VideoIndian Old Lady FuckParis HiltonnudeWomen Sucks Horses CockMature BbcpornForced Squirt PornBaddiesonly.comBlack HentayPooja Hegde BoobsXxxxxxx Sexy VideoAllciaravyTube 8 VideoFam PornFnaf Bonnie PornViolent GanbangFunny Sex PornPenis In Vagina SexNicole Doshi OnlyfansSex Short FilmSexy Sexy Blue VideoTop Ten PornstarsSissy BlowjobPantie FemdomPornes.netXxx VoyureSaxx Video HdSarah Hyland Sex TapeChut WallpaperPelículas Por No MexicanasShemale SelfsuckFestival NudesAss4allcomTjcummingsBest Sites For Amateur PornIsabella RhoadesTamanna Bhatia Hot BoobsXnx AnuskaElakkiya PornFamily Strokes Hd Porn18y Sex VideoMommy Swap PornCartoons Porn Mom And SonMommys Dirty PantiesR SextstoriesAsmr PornosPornos Amateurs GratuitCameltoe GifRed Milf ProdPorn Sarah PalinPrincessemily PornSuzanne Somers NideSex In Kannada VideoSexy Bhabi SexGangrape PornsBlack Trans PornXhamsterkiveKissing Hot Sex VideoGirlfriend Porn HomemadeNudeathomeBbw Anal BbcPhím Nguoi LonNude TwitchPournou VedioVídeo Porno TravestiJackplusjilHayley Williams ButtXnx Saxy VideoReal Sex PornMutal Masterbation PornPrliculas PornograficasTamil Thevidiya Sex VideoSex Sexy Bf VideoRelato PornVer Todos Los Videos PornosBrian Evans LpsgPayton List NudeWww Porn Hindi ComIndian Nude PartyDeshi X Video ComLesbian VibratorGehtto Black PornOrgasmic BrunetteServerpornGay Toon PornLera MurrSasur Ne Bahu Ko Choda Sexy VideoMoms DildoingGothic NymphoFree Sex GameBedroom Eyes 2017Cartoon Xx Video HdVanessinha PornSpycam NudeAunt CummingLovecayaxo NudeFree Sofr PornMompov JuliaBoobs Touch BusSmackmycupcakeAi EuheraAvery Jane AnalDubai XnxxPehli ChudaiElla Brooke PornVideo Sex OfficeTommys BookmarksBokep Jepang Sub IndonesiaPo Rn HPornstar BrazilianTwitter XvideosVídeos Pornôs GratesOrgy PartiesNiceboobs.picMelissa DettwillerBlck Bbw PornJamelizzzz Onlyfans LeakHome Porn MoviesFreak Mob HardcoreCaught Blow JobAnimation3d PornHow To Get Snapchat NudesCxhamterReverse Cow GirlSex Telugu CollegeChut Ka PhotoOld Lady FuckSex Videos Boobs SuckingSedxxAnnabel Redd PornNacho Vidal SexReshma Sexy MoviePonish PornSexe Camera CachéeM S LondonSweet Anita NudeFeeling Sex VideoJessica Andrews Porn