• 46
  • 1237x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Even omhoog stemmen. Dit is een lastige situatie, want mensen zonder gebarentaal kunnen hem niet begrijpen dus de kans om hem te vinden wordt al lastig.

9
1 etymologie

Arme knul. Ook nog zonder jas in die kou gisteren en vandaag.

Ik hoop dat hij snel gevonden wordt.

12
2 gaulette

ze moeten specifiek in dit soort gevallen,minder valide, veel eerder een alert geven.

9
3 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

Ik hoop dat deze jonge man snel, in goede gezondheid, gevonden wordt.

4 verwijderd2420

Misschien zit ie ergens opgesloten , een ruimte die vrijdag avond dicht ging en morgen weer open... hoop ik...

6
5 Sempre

@5 Moskee ?

24
6 SjaakenTruus

@6 Nou ik dacht aan bv een bedrijfsruimte... waar ie aan het kijken was en dat iemand de boel op slot heeft gedaan... Aangezien deze jongen niet kan praten en het verstand van een kleuter heeft wordt het dan moeilijk om kenb aar te maken dat je opgesloten bent.... Of misschien in een schuur daar ergens waar hij woont en die mensen zijn het weekend weg... maar voor hetzelfde geld leeft hij niet meer, ergens in het water gevallen ..etc.... Ik hoop dat morgen iemand een deur opendoet en hem vindt... tja...

10
7 Sempre

** gebruiker verwijderd **

Poe, zorgelijk hoor. Ik hoop van harte op een goede en snelle afloop.

8 verwijderd23941

Walgelijk om te zien dat er ook mensen zijn die hier lukraak zitten te minnen... het zal je kind maar zijn... een kind dat hoegenaamd zichzelf buiten niet kan redden...

Vooral dat hij misschien in een moskee zit.... bah......

15
9 Sempre

@9 Er zijn helaas mensen die hun islamfobie nooit opzij kunnen zetten. Je moet medelijden hebben met die arme zielen... Maar het is makkelijker om medelijden te voelen met Abdullah en zijn familie.

9
10 oeioeioei

Ik hoop dat ze hem snel in goede gezondheid vinden. Heb met hem te doen. Het is erg koud en zonder beschutting vrees ik het ergste voor hem. Ik hoop maar dat hij op een beschut warm plekje zit en dat hij snel wordt gevonden.

2
11 RazorBlade

@9 Zijn mensen die minnen puur op een naam. Daar moet jij alles van weten, heb jij bij nujij meegemaakt.

10
12 etymologie

@10 als deze jongen nu Piet , Jan of Klaas zou heten..dan was het een heeeel ander verhaal... helaas heet hij Abdhulla...Heeft hij om zijn naam gevraagd... nee...nu zoek.... dus ... in mijn hart is ie net zoveel waard als elk ander kind...Ik hoop echt dat ik gelijk krijg.... door zijn liefde voor kelders , oude dingen, schuren etc.. zou mijn idee best wel eens kunnen...cross my fingers....

12
13 Sempre

@12 klopt...tja...

11
14 Sempre

@2 Raar dat er op jouw post gemind wordt! Dat zegt een hoop over de minners hier en dat ze wellicht minnetjes geven puur alleen op de persoon en omdat een persoon doorgaans een bepaalde mening heeft wat niet in hun straatje past. Ik geef persoonlijk ook weleens plusjes of minnetjes ook al reageert die persoon anders dan ik zou doen en ben het vaak niet met hem of haar eens. Ik pas ook niet in een bepaald hokje ben niet perse links of rechts gelukkig. Ik hoop ook echt dat deze jongen snel gevonden wordt! Het zou maar je kind zijn met zo'n handicap en dat ie is verdwenen.

8
15 Nieuwsgierig

Ik vind het inderdaad ook bizar dat mensen op een reactie als @2 gaan zitten minnen. Normaal gesproken reageer ik niet zo snel op het minnen omdat je nooit weet wat de reden achter het minnen is. Maar als iemand zijn medelijden betuigd en hoopt dat een gehandicapte jongen snel wordt gevonden dan moet je toch wel een hele rare kronkel hebben om het daar niet mee eens te zijn.

Ik ben fel tegenstander van de Islam maar wat mij betreft heeft dat niets te maken met een vermiste gehandicapte jongen die vermist wordt.

7
16 RazorBlade

@16 ik ook...maar dit is een kind van 15 met het verstand van een kleuter...die hartproblemen heeft en medicijnen nodig heeft... Stel iemand heeft de deur op slot gedaan.. , niet wetende dat hij daar is...Blijf nog steeds gokken op een deur die morgen open gaat en dat hij tevoorschijn komt...Hopelijk in redelijke gezondheid na 2 dagen.... Maar moet kunnen ...misschien horen we vanavond al wel dat ie boven water is.... .

9
17 Sempre

** gebruiker verwijderd **

Erg, ik hoop ook dat hij gauw gevonden wordt.

18 verwijderd110

@15 Ik heb dan ook mijn favoriete minners, niet iedereen heeft diequestion Ik heb brede schouders, die minners waarschijnlijk heel lange tenen.
En zoals 12 zegt: minnen op naam. In plaats van hun reacties dan niet te lezen (dat doe ik bij verschillende NK mensen) zetten ze er lukraak een - achter. Mag van mij hoor, zegt meer over hen dan over mij.

9
19 gaulette

Sempre heeft volgens mij haar , eigen vaste minnaars , erg treurig , zelf heb ik nooit iets gegeven om dat plus en min systeem , ook niet op nujij.nl verder ,

verder blijft het natuurlijk triest , hoop dat deze jongen in goede gezondheid weer gevonden word.

3
20 MarcusCole
21 Nieuwsgierig

@20 nou.... op NuJij was het niet meer te filmen... soms 50 minners... Maar Ik ben heel tevreden nu op NK... hoop dat ik dat niet meer mee hoef te maken! En natuurlijk mag ik gemind worden.... dat is een ieder zijn recht... maar vind het dan wel fijn om er ff bij te zeggen waarom.... !

10
22 Sempre

@22 Dat weet ik nog , ik werd belachelijk veel geplust op muziekdraadje en werd toen ik voor vanalles beschuldigd , en als tegen geluid ben ik mijzelf maar gaan minnen question

5
23 MarcusCole

Ze vermoeden dat hij in Zoetermeer zit. Dan zal hij echt niet in een schuur of kippenhok zitten denk ik, de kans is niet zo groot. (te hopen van niet ook natuurlijk).
Waarschijnlijker is dat hij bij kennissen of vrienden is.
Aan een "Moskee" denken is ook niet zo heel gek, dat is nu eenmaal een onderdeel van hun cultuur. Maar daar zijn meestal iedere dag wel mensen. Dus ik denk niet dat hij zich daar dagenlang kan verstoppen.

5
24 BKP

@24 Hoe is hij in Zoetermeer gekomen dan? als ie bij kennissen of vrienden zit mag ik aannemen dat die dan aan de bel trekken dat hij daar zit....

5
25 Sempre

@10 oeioeioei
Wat heeft het met islamofobie te maken?
In principe kan hij overal zijn, ook in een moskee. @5 schreef het volgende
"een ruimte die vrijdag avond dicht ging en morgen weer open..."
Dat zou dus een moskee kunnen zijn.

7
26 BKP

Abdullah verdween vrijdagavond vanaf zijn woonadres: de Obrechtstraat in de wijk Groenoord Schiedam. Maar kan gezien de tussenliggende tijd intussen overal zitten maar misschien is hij dichter bij huis gebleven.
https://www.google.nl/maps/place/Obrechtstraat,+Schiedam/@51.9281323,4.3540809,13.94z/data=!4m5!3m4!1s0x47c44aa655fef1eb:0x17651f60aa884256!8m2!3d51.9273089!4d4.3711129


https://www.ad.nl/binnenland/amber-alert-afgegeven-voor-vermiste-dove-abdullah-15~ad93dc8c/

1
27 Nieuwsgierig

@25 Sempre
Misschien wil hij wel niet gevonden worden. Dat is vaak zo bij jongeren, maar trouwens ook bij ouderen die zomaar verdwijnen.

6
28 BKP

@19

Ze zouden het minnen en plussen moet weghalen. Ik weet zeker dat er dat veel 'forumtijgers' hun haatspasme elders gaan botvieren en hier wegblijven. Opgeruimd staat netjes....

11
29 Liwwie

@26 ik denk als dat zo zou zijn , de moskee waar hij misschien kwam, iets wat ik niet zie zitten omdat hij doof is , niet kan praten en het verstand heeft van een kleuter...allang doorzocht is.... denk ik...Kan het fout hebben....

5
30 Sempre

@29 Of zo als bij FOK alleen duimpjes omhoog/ plussen

3
31 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

De hele wereld heeft een verstandelijk vermogen van een kleuter.

32 verwijderd235298651

@28 niet gevonden willen worden.... dat past niet bij een kleuter denk ik... kan ook zijn dat hij omdat hij ook autistisch is meer in zich heeft dan men denkt! Een jongen die doof is ... niet kan praten.. kan misschien veel meer in zich hebben dan vermoed wordt... Geen idee... Blijf het een naar scenario vinden... het is bijna maandag en nog geen teken !

8
33 Sempre

@28 Denk ik ook. Hij zal wss ook het openbaar vervoer niet kunnen nemen, want verstandelijke vermogens van een kleuter. Het meest waarschijnlijke is dat hij te voet is gegaan.

Wat verontrustend is:
Vlak voor zijn verdwijning – vrijdagavond rond elf uur – hadden zijn ouders nog een gesprek met Abdullah op zijn kamer. ,,Hij had het over overlijden’’, vertelt zijn moeder. ,,De dagen ervoor zat hem iets dwars. Nog nooit eerder is hij weggelopen. We denken dat hij depressief was. We maken ons ernstige zorgen.

1
34 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

35 Dewereldrond

Triest....
Ik heb een raar gevoel als ik deze foto zie.
Geen goed nieuws .. Hopelijk zie ik het verkeerd .

0
36 techcenter

Ik vrees het ergste. question

0
37 manpower

Hij zit denk ik ergens in de buurt van zijn huis.

1
38 techcenter

@37 Ik ook nu.... arme jongen...

1
39 Sempre

@39 dat gevoel heb ik ook... maar tja...Wat heeft ie gedaan... waar is ie en wie kan m vinden...Zoooo sneu ...

3
40 Sempre

Hopelijk wordt hij snel gevonden, heel erg naar dit. Voor de ouders moet deze situatie ook een pure nachtmerrie zijn.

3
41 RoosjeB

Er is een amber alert uit gegeven, politie nieuws verontschuldigde zich voor het gebruik van amber alert omdat het normaal word gebruikt als men crimineliteit bij de verdwijning verwacht.

Dat gebruik van de amber alert vind ik wel eng dacht dat het altijd bij verdwijning vermissing van een kind werd ingezet.
Van mij mag het dan ook in deze vorm (mis)gebruikt worden en ben blij dat dat is gedaan en men met alle middelen zoekt naar deze jongen.

hoop dat we vandaag verblijd worden met het nieuws dat de jongen in goede doen is gevonden.

1
42 Gratiebarmhart

@42

Er is toch ook sprake van een vermissing van een kind?

Maar inderdaad, hopen dat ie snel gezond wordt gevonden.

0
43 Aufklärung

@42

Amber Alert wordt altijd gebruikt voor vermissing van kinderen .
Ook voor kinderen uit jouw of mijn buurt.
Je weet van te voren niet of het om criminaliteit gaat.

4
44 No newstoday

@39
Gelukkig vandaag weer terecht. Gevonden in een schuurtje door zijn vader en zijn oom. Eind goed, al goed. question

1
45 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

@9 Ik denk ook niet dat het ze daar om te doen is....

zojuist geplaatst door Bop

wildersfan
Is het verdienmodel van datingapps kapot?

Er sterven veel mannen in Oekraïne. Met als gevolg dat er een overschot is aan vrouwen. Als een man 1 keer klikt, heeft ie raak. En dan is de n...

zojuist geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Minister gaat versoepeling transgenderwet niet intrekken, ondanks wens Tweede Kamer

Weerwind. . . de minister die zijn eigen mening belangrijker vindt dan een democratische meerderheid van onze volksvertegenwoordiging. Hier...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Nieuwe rel rond Johan Derksen

Ach andersom komt het ook voor. Als je in nederland een allochtoon vraagt of ie een nederlander is dan noemt de persoon steevast het land waar h...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@14Tsja dat van die communicatie gegevens is waar, maar je bent nog steeds niet verplicht om daar aan mee te werken en zeker niet als er een ...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@11 Omdat jij zo achterdochtig bent moet ik op zoek gaan naar het tegendeel? Ik denk er niet aan zeg....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@222 Voor jou maak ik even tijd.Leuk geprobeerd maar je weet heel goed dat er een cijfer mist....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Reconquista
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

@8Ik zie toch vooral toenemende boosheid over de grenzeloze naïviteit van XR en de pesterijen tegen onschuldige burgers. Er wordt inderdaad o...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@10 Het gaat mij niet om die moslima maar om het selectief beïnvloeden van het nieuws afhankelijk van het soort nieuws. Bij positief nieuws zie...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Je kunt van ze vinden wat je wilt maar XR weet de gemoederen flink te verhitten. Al zou de demonstratie geen doorgang vinden dan is er in ieder ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Isla MoonWww Sunny Lion3gp King MovieTamil First Night SceneDominant Porn VideosDesi Randi ChutMalayalam XxxnAlanah Rae Hd PornBooloopornHentais Sem Censura LegendadoXxlayna Marie Cold DayJulesari LeakNaukrani Sex VideoQueen HentaiGay Edging PornMuscular TwinksSpankbangerGay Male Nifty StoriesNxnxnnForced XxxBukkakeslutsصورقطيبXx ChudachudiEva Elfie BrazzersAssnudeCummed FeetLil HumperAna De Armas Hot SceneTeamskeet.conmCelbe PornQuadrinhos Gay SexoNude SnapsKendalk Jenner NakedXnxx BasFree Poran VideoSex Chuda ChudiIsa GomezNinaphoenix TitsBengali Xxx Videos HdRatemyboobsLitterotica AudioAmeture Big BoobsJoy OnlyfansXhamster C9mDesi Maid FlashSafe PornXxx Nadia AliXaxi VidioAmatuer Porn VideosBeautiful VagainasPornhub TeenStep SisterblowjobAlexa Bliss PornhubWihte PussyXhmaster Live AppFacesit BlondeTamil Nude MoviesSleeping BlowjobsAssfuck VidsAdult Porn GifFpo XxxMilf MasterbatingBusty Black PornBackroomcastingcouch ZoeTiktok ThotsredditLs NudeAnanya Pandey KissItsmecat DpOdia Hot Sexy VideoFat Women Porn VideoCaught Porn VideosWww Xxx Malayalam VideosRomantic Porn Videos DownloadBig Thai TittiesMr Marcus PornosHardcore FutanariSadomasochistic PornAunt And Nefew PornGay Stories NiftyTiktok Onlyfans LeakNai ContoHolly Sonders BudeTamil College Pengal Sex VideoNickiibaby LeakedPornstar FamilyAngela White Pornstar VideosAdult Theatre VideosSsbbw DeepthroatDream Sucking His Own Dickسکس انجلا وایتBf Blue Film BanglaSexy X ComXxx Video Of Indian BhabhiIndian VillagexxxViolador PornDeep Anal BlackFotos Mulheres PeladaPawg CompilationFree Blonde PornKtkl-114Gaping PussyKikipeach PornNangi Aurat Ki VideoIndian Webcam Porn VideosAlexa Tomas PornLuxiboo PornOnlyfans XxxPorno FemdomTati Evans PornJurnee Smollett NudeSpeedo BulgeJessica Chastain NudaRwby FutaBollywood Actress Naked PicsShaundamJesse Switch VideosRealirtykingsIndian Bhabhi Porn HdPriyanka Chopra Doing SexBrazzers MenXxnxhdXobunny FartNude Women Hot PicsBlack GfpornPorn Of Anne HathawayFree Mature PorneG.e.hentaiThroatfuckPoonam Pandey PronCeleb J Hadسایت پورنBig Tittie CompilationRenseijutsushi ColletGta 5 PornXxx Massge VideoBlack China OnlyfansReddit GilfSquirt FreepornDesy XnxxXxx Suny LouneDesi Porn Videos LatestThe Reader Nude ScenesXxx GonzoxBbcnudeWowbirls.comDredd PornographyPenny Pax DpTelugu Sex Video SexFucking PositionsScxy Video