door Vaartuig in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 12
  • 818x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
Je mag jezelf dan "links" noemen, je socialistisch nationalisme is feitelijk gewoon een extreem-rechtse ideologie.
Het is dan ook niet voor niets dat alle extreem-rechtse groeperingen altijd met socialistische standpunten lopen te schermen om "aan te tonen dat ze zo goed voor hebben met de bevolking"....

Een ander teken aan de wand dat je niet zo links bent al je zelf schijnt te denken, geef je zelf al heel duidelijk weer: "Als ik dat in mijn eigen hoogopgeleide progressieve en linkse kring doe dan maant iedereen me tot de orde".

12
51 NKreaguurder

@48 Het opkomen voor mijn rechten als vrouw altrechts? Nou, dan is dat maar zo niemand , van een geloof gaat voor mij bepalen wat ik doe of laat. Dan ben ik maar altrechts in uw ogen want, inmiddels stelt als je daar onder valt niks meer voor. Ook dat woord is door het misbruik ervan aardig minder waard geworden net als discriminatie en racisme.

0
52 Saviro

@51 Hoe u dit beredeneerd is dus minstens 88% van de bevolking extreem-rechts? Wat een onnozele reactie.

0
53 Vrijbuitertje

@51

NKreaguurder, je vind het erg leuk om labeltjes te plakken. Types als jij hebben Links overgenomen. Besmeuren iedereen met labels en zorgen ervoor dat je niet meer normaal voor je mening kan opkomen. En maar afvragen waarom IEDEREEN en zijn moeder zich aansluit bij "altrechts" of "extreemrechts" of "fascisme", zonder dat je je afvraagt of je zelf nog wel gezond aan het nadenken bent.

Als je bij het eerste beste tegenargument gelijk "nationaalsocialisme" of "extreem-rechts" of "fascist" gaat lopen roepen - wat je in feite gewoon doet - dat blokkeer je ieder normaal gesprek.

Verder zeg je: "Een ander teken aan de wand dat je niet zo links bent al je zelf schijnt te denken, geef je zelf al heel duidelijk weer"

Ze manen me tot de orde omdat ze me (1) willen beschermen of (2) net zoals jij zijn met het besmeuren van iemands goede naam. Maar deug maar lekker, ik zit in een wereld waarin iedereen zich "links" en "progressief" noemt, maar wel lekker de witte kindjes op witte scholen zet. GroenLinksers, D66'ers, PvdA'ers: ze kiezen voor privescholen, witte scholen of ze verhuizen naar een wit dorpje om hun kinderen op een witte school te zetten. Ergo: ik heb gewoon gelijk.

0
54 Vaartuig

2 dingen vallen me op in dit filmpje..
1. Er is veel geknipt.
2. Veel antwoorden zijn niet volledig.

Ik begrijp dat iemand die bezig is met een mars geen zin heeft om uitgebreid in te gaan op vragen.. de vraag is erg zwart/wit en daarop in gaan op dat moment.. nehh..
Ik hoop dat velen van hen op een ander moment een genuanceerder antwoord zullen geven, waaruit blijkt dat ze de onderdrukking in de islam zien.

Ik zie echter ook uitspraken van vrouwen waarbij mijn mond openvalt.
Hoe kun je vrouwen die onderdrukt worden steunen door ze te stimuleren in hun onderdanige rol te blijven?
Een ruimte, alleen voor vrouwen, is iets anders dan het verbod om je in gemengde ruimtes te bevinden zonder toestemming of begeleiding van een man.

Feiten ontkennen rond kind huwelijken.. bizar!

Dat zijn geen feministes.. dat zijn domme wichten.. ipv onderdrukte vrouwen naar een hoger nivo van vrijheid te helpen, buigen ze om naast hen te staan.
Bah!

1
55 Aunti

@48 Als je geen kritiek uit op de veehouderij dan mag je niets over de rituele slacht zeggen van jou. Als je geen kritiek uit op de vrouwonvriendelijkheid onder alt-rechts dan mag je van jou geen kritiek uiten op de vrouwonvriendelijkheid binnen de islam.

Volgens mij wil je gewoon niet dat men kritiek uit op iets wat met de islam te maken heeft. question

0
56 Bluth

@55 Het voorbeeld van feministen in Amerika is Linda Sarsour. Iemand die bijvoorbeeld een openlijk voorstander is van de sharia. Heeft o.a. getwitterd dat het goed is dat Ayaan Hirsi Ali genitaal is verminkt.

Om maar even aan te geven hoe idioot de zogenaamde feministen zijn.

1
57 Bluth
58 ikkeniet

@57 echt onvoorstelbaar..

Dat zijn ook geen feministes..
Die term is gekaapt door verwende meisjes die nooit hebben hoeven vechten voor gelijkheid.

Ik was bij eerste vrouwen die in een mannen bajes gingen werken en ik schaam me gewoon voor de slappe houding van deze vrouwen.

0
59 Aunti

Hahahah.... ik heb duidelijk op een aantal zeer lange gevoelige Alt-right teentjes getrapt question.

Feit is dat jullie moord en brand schreeuwen over vrouwenrechten als je moslims of islam ervan kunt beschuldigen, om vervolgens oorverdovende stil te blijven over conservatief-/Alt-rechtse vrouwenonderdrukking.

Sterker nog, een groot deel van de roeptoeters die zo "begaan zijn met onderdrukte vrouwen" stemt op een PVV van Wilders die het vertikt om een notoire vrouwen mishandelaar (die zelfs zijn hoogzwangere vrouw mishandeld heeft) uit zijn fractie te gooien, terwijl weer een andere PVV'ert als marine officier zijn positie misbruikte om zijn vrouwelijke ondergeschikten te verkrachten en te onderdrukken, weer anderen zich scharen achter een mongool die stelt dat vrouwen die nee zeggen eigenlijk gewoon ja bedoelen en "overmand" willen worden!
Maar o, o, o wat zijn we begaan met vrouwenrechten.....

12
60 NKreaguurder

@60 Ik stem helemaal niet op de PVV, en ook niet op het FvD. Volgens mij Vaartuig ook niet?

Je hele relaas kan dus de prullenbak in. question

0
61 Bluth

@60

Nee jij hebt je labeltjes weer geplakt.

Verder heb je het over "conservatieve" of "alt-rechtse" vrouwenonderdrukking, maar waar dit uit moet blijken...

Overigens heb ik nog nooit op de PVV gestemd, overweeg ik niet om FvD te stemmen en stem ik zelfs geen VVD. Dus je spreekt echt de verkeerde aan. Wellicht dat wat later tot je verstand doordringt dat ik bij voorkeur SP of GroenLinks stem.

0
62 Vaartuig

@60 Misschien is het voor u beter dat u een keer wat minder met het hoofd op een matje zit en de werkelijkheid van het leven eens gaat zien. Typisch dat het toch vaak moslims of mensen die de islam wel serieus nemen zijn die iedereen afdoet met altrechts om dat ze die mening niet hebben.
Het meest fasistische clubje is de Islam en als het niet gaat zoals men wenst is de term altrechts weer in zicht of word het slachtofferkaartje of de discriminatie kaart wel weer getrokken.Zelf nadenken is er niet bij anders zouden ze net als veel christenen inmiddels hebben gedaan in opstand komen tegen het verouderde boek. Mensen die de rechten van de mens niet serieus nemen voor anders geaarden, anders denkenden , ongelovigen en anders gelovende neem ik niet serieus als het allemaal niet zo gevaarlijk was om ze niet serieus te nemen
Het enige dat u doet is Wilders erbij halen van de week konden we nog lezen dat men het in de moskee vrij normaal vind dat vrouwen geslagen worden als ze niet voldoen aan de eisen van de man. Die kant benoemd u maar even niet want, dan wordt het eigen matje bevuild.
Voor mij telt maar 1 ding en dat is dat niemand van welk geloof dan ook gaat bepalen hoe ik leef en wat ik doe en dan al zeker niet een moslim die van rechten van de vrouw nooit heeft gehoord.
Pvv is niet mijn ding en zelfs niet eens een rechtse partij sterker nog ik stem niet eens omdat, ik vind dat dit iets is voor de Nederlanders die in Nederland wonen in tegenstelling toe veel moslims die nog steeds stemmen in het land van herkomst en daar de boel verstieren met hun stem.

1
63 Saviro

@60 Gezien je reactie's heb ik eerder het idee dat je zelf op je zeer lange gevoelige teentjes bent getrapt als het om de islam gaat. Je labelt wat mij betreft maar een end weg met je onzinnige reactie's.

0
64 Vrijbuitertje

@62 "Wellicht dat wat later tot je verstand doordringt dat ik bij voorkeur SP of GroenLinks stem."

Dat zijn over het algemeen mensen die ook een vrouw met een hoofddoek volledige bewegingsvrijheid gunnen in de maatschappij iets wat ze juist door geborneerde moslims,christenen en atheïsten ontzegd wordt.

3
65 21st Century Guy

Geweldig weerquestion !
We zijn niet alt-rechts; we stemmen geen PVV of FvD! Maar als je het over alt-rechts/PVV/FvD hebt voelen we ons wél aangevallen question.
Iets met een schoen passen...... blijkbaar vinden jullie dat ze je past...

8
66 NKreaguurder

@66 U lacht als een boer met kiespijn en inderdaad wie de schoen past trekt hem aan. Knelt zeker wel een beetje zo te zien aan uw reacties.

0
67 Saviro

@66 Heel erg opvallend is juist uw aangebrande reacties in dit draadje, u kunt schijnbaar zeer slecht tegen kritiek.

0
68 Vrijbuitertje

@66

Als je maar je labeltjes kan plakken. Je voelt je vast fantastisch. De enige reden waarom ik en anderen zo reageren is het feit dat we niet de labeltjes opgeplakt willen krijgen waarmee jij andere mensen zo graag besmeurd. We willen een normaal, open en zakelijk debat. Over racisme, over discriminatie, over Zwarte Piet, over migratie, over de islam. Allemaal zaken waar je tegenwoordig over eieren moet lopen. En de reden waarom veel mensen daadwerkelijk overstappen naar FvD, PVV of nog verder rechts. Jij bent daar medeschuldig aan.

0
69 Vaartuig

@65

Je zegt: >>Dat (GroenLinks, SP) zijn over het algemeen mensen die ook een vrouw met een hoofddoek volledige bewegingsvrijheid gunnen in de maatschappij iets wat ze juist door geborneerde moslims,christenen en atheïsten ontzegd wordt.

0
70 Vaartuig

@65 (de rest van de reactie, ik snap niet waarom NK dit niet plaatst)

Mwah...

De SP was in 1983 van ALLE partijen de eerste partij die kritiek leverde op migratie. Gastarbeid en Kapitaal. En nadien heeft de SP de islam wel bekritiseert en altijd een vrij duidelijke scheiding tussen kerk en staat nagestreefd.

GroenLinks ligt wat lastiger, maar Femke Halsema heeft in het verleden wel eens gezegd van "slinger die hoofddoek af" en haar kinderen van een zwarte/islamitische school afgehaald. Tegenwoordig zie ik in Zihni Özdil ook wel een bondgenoot.

Ik snap ook wel wat je er tegen hebt (en dat zie ik ook wel), maar er is een kentering gaande. En daarvoor is ook enige druk vanuit de partijen noodzakelijk. Wat mij bij de rechtse partijen tegenstaat is toch weer de niet eerlijke belastingsystemen, de matige aanpak wat betreft milieu en klimaatverandering alsook de verschraling van de gemeenschappelijke voorzieningen.

Eigenlijk is er niet echt een partij voor mijn soort mensen question !

0
71 Vaartuig

@1 Vrouwen in het algemeen zijn tegenwoordig niet meer goed bij hun hoofd. Die vallen juist in grote getalen voor tuig uit zulke landen. Daarom heb ik ook een latijns-amerikaanse vrouw. Mooier en liever. Dat nederlandse bocht hoeft voor mij zeker nooit meer....

4
72 Querulijn Xaverius,

@72

Moeilijk doen over immigratie en de vrouwonvriendelijkheid van de islam, maar zelf wel een importbruid nemen en seksistische opmerkingen maken. Juist ja...

7
73 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@72 , vrouwen vallen over het algemeen inderdaad op de 3 K's. Kwezel, kleurtje, klootzak.

74 gebruiker-verwijderd
75 Pegasus

@74 Dat bedoel ik...vraag me niet waarom, maar kijk om je heen idd.

0
76 Querulijn Xaverius,

@73 Ben niet anti-immigratie per definitie. Maar dan wel normale gezinnen. Dan is het draagvlak ook veel groter. Niet louter kl...die hier de boel alleen maar komen verstieren. Daar ben ik idd. geen voorstander van. Dan sta ik niet te juichen. Gek he?

0
77 Querulijn Xaverius,

** gebruiker verwijderd **

@76 , er was een post over soortgelijks van iemand die dat heel goed verwoordde. Helaas bijna jaar geleden, niet terug te zoeken nee.

78 gebruiker-verwijderd

@72

Het zal wel de omgeving zijn. Maar ik ken vrijwel geen Nederlandse vrouwen die voor exotisch gaan. De meeste Nederlandse vrouwen zijn juist niet gek en kiezen een man met Westerse Waarden. De tijd dat een exotisch huwelijk goed was ligt inmiddels wel 20 jaar achter ons.

2
79 Vaartuig

** gebruiker verwijderd **

@5 Inderdaad NEP feministen!
Ik heb er ook geen ander woord voor!

80 verwijderd110

@66 Je lijkt iets niet te begrijpen... Namelijk dat jij degene bent die labels op 'ons' plakt en het dus vrij logisch is dat wij dit label betwisten omdat het een onwaarheid betreft.

Als ik je uitmaak voor een extreem-rechtse terrorist dan betwi... Oh nee, oops. question

0
81 Bluth

Ik vind het zo'n lekker wijf, dat het me niet kan schelen wat ze zegt of doet.

5
82 von Schnellensinken

@1 feministen houden echt wel van zwarte pieten

0
83 Mijn waarheid

Toen ze de sharia promoter Linda Sarsour als feminist bewegingsleider accepteerde was het wel duidelijk dat je ze niet meer serieus hoeft te nemen

1
84 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

@63 +++++++++++++++++

85 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@66 Jij kreeg een hele grote spiegel voorgehouden van @63 Dat was zeker ff schrikken?

86 verwijderd110

@85 Soms komt het oude feministische duiveltje toch naar boven. Zeker bij opmerkingen als van @66 kan ik niks aan doen en wil daar ook niks tegen doen. question

0
87 Saviro

Dat is de domheid voorbij....... Het blondheidsniveau moet wel heel erg hoog zijn in die groepen.

0
88 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@10 Jij bent één van de mensen die hier de godganse dag asielzoekers en moslims loopt af te zeiken. Maar je begrijpt niet in welk opzicht jij ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Querido not
Offtopic

@2308 Dank voor je reactie - ik voel me nu weer vrij om jou aan te pakken. Ik gooi onze oude afspraak bij het oud vuil - zoals jij kennelijk o...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Offtopic

laffbek >> lafbek. afgakkelen >> affakkelen. En als dit me een ban oplevert dan is dat weer eens onterecht. Voortdurend wordt er achter...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Bisschop neergestoken tijdens kerkdienst in Sydney

@9 Niet alleen dat. We halen ze ook in grote getalen naar hier. Ik vrees het ergste. 😞...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Muziekdraadje

Robin Gibb - I Started a Jokehttps://www.youtube.com/watch?v=bLy8AkDBSA8...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

wildersfan
Waarschuwingen voor breekpunt in Oekraïne 'niet geheel overdreven'

Goed nieuws dus. De Russen hebben gewonnen. En dus een einde aan deze waanzinnige oorlog. Schuld van het hypocriete westen. ...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Offtopic

@2307 Jij moet eens leren je gore valse nichtenbek te houden met dat voortdurende achterbakse en onware gelul over anderen laffbek., I...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
'Hersendood' is een misleiding die wordt gebruikt om de orgaanroofindustrie te ondersteunen - Dissident.one

@1 De krankzinnigheid van de NPO en NOS ook, volgens mij is de gehele westerse samenleving een beetje aan het doordraaien.Alle nieuws is ter ...

13 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@9Zou niet weten in welk opzicht, ik wijs je alleen maar op je eigen spiegel. 😎...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Reshmi HotBrasileira XvideoChase Stobbe PornLatina Car BjFappy Sex ComSeducing Friends MomModern Day Sins PornDisney SexBaixar Filmes Utorrent.netSkipthegames ProvidenceIndian Hot And Sex VideoThick OnlyfansAda Wong TrappedMilf Fucked HardBengali Sex Sex VideoGlory Hole BbcLive PormThe Brat PornMove Stars PornXxxamateur VideosTracy Lordes PornHair PullingpornRealliecamGiantess HrntaiAnal CasyingIndian Old Man Gay SexTamil Girls In SareeSex In Front Of HusbandReallfecamXxnx.Blonde Milf BlowBra And Panty PornPornography WebsiteJacquie Et Michel NetSerial PornPinoysex StoriesScat PornfdAlohateubMelhores Filmes PornosPôrno DePornosde GuatemalaExohydrax NudeAmazing DpSerxBelly ExpansionHeroine Ki Bf PictureMarathi Sex Video FullNeswwangyHardcorecartoon PornTs Black PornLets JrrkBig Booty Latina PornNewbrazzModel NudeAunty Ko PelaSnkh-031Perfect Girls.netMia LiMasajes EroticoxTraci Lords NideListcrawler MaconCartoon Ka BfTamilakkasexNikki KyleDp VidsNudeceleVanebp19Johnny Sins Angela WhiteEva Elfie SoloAnime HeitaiBokepsin ComPornstars CutestMrspeeny NudeAnime Porn GirlDesi Chudai MmsCeleb Dick PicsPorn Video Download IndianQuality Sex VideoBeauty Porn HdHindi Lesbian SexGirls CamNaughty America Meaning SlangAmreka XxxDokota Skye PornMonica Bellucci Sex VideoChina PornhdTurkısh Porn.Como Se Masturbarse Una MujerCoco Austin Onlyfans LeakMilf StarsBhartiya Blue FilmLana Rhoades SoloOmegle PussyChamel UziXhestarKullad Pizza Mms VideoBrooklyn Chase PovBrazzers Fee PornAsian TrannypornFilm Pornographique SensuelCam4 Femmes FranceAir Hostess Xxx VideoBig Bobs BhabhiMf Hot MomMia Monroe OnlyfansMom Son Porn RealCatya CloverKinky MomCelebrity Porn LeakRéférence S E X EHindepornSite Para TransarDesi VeginaMorgpie OnlyfansPlaygirlinlove01HotmomDesi Love XxxEnglish Subtitles JavStrip Bar VideoCelebratiy PornMom Rough SexTeacher Porn IndiaBipasha Basu Xxx VideoDaughter And Mother PornVr Porn HdXnxx/zooSheisnovemberAlexis Faux MomPorn TnPhotos From Nude BeachesDita Von Teese NudeAtlanta ListcrawerNipple BladesHot Mom RomanceSoicy Big TitsHentail PicturesPornografia SafadezaNudegranniesAlexa Grace SexBangla Xxx HdJapanese Boobs PornMallu TulasiSister Shows BoobsClub Sventeen ComPornogratis XxxTitty Drop GifsHd PussyAunty Seduce NephewPornhublatinaSister Swallows