@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...
Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....
De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...
Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...
En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...
Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...
Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...
Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...
@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....
Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...
Rommelvlees wat ik links laat liggen.
Goed zo weg met dat vies halal ongezond vreten, vaak gemaakt in onhygiënische omstandigheden zoals vieze restaurants als je ze al zo mag noemen.
Nu ook nog ritueel slachten verbieden.
Waar zijn de linkserts om halal vlees aan te pakken?
Afval wat zelfs niet geschikt is voor hoogwaardig hondenvoer.
Maar wat kruiden er door heen doet wonderen.
Ik vindt al die vleespoten die ze roosteren op straat op braderien of Koningsdag, altijd een vies gezicht.
halal slachten verbieden!!! dierenlees, achterlijke primitieve zooi, dat dieren moeten lijden!
Nog nooit gegeten.
Ik weet niet hoe het in Duitsland zit maar ik herken er in ieder geval niks van zoals het hier in de meeste shoarmatenten gaat. Hier is 99% van wat je op die grote 25 kilo spitten verticaal ziet draaien overal gewoon varkensvlees en alles behalve halal. Dat is gewoon van uitgebeende hals aan een stuk en dan aan dunne plakken van een halve centimeter gesneden gemaakt. En het is in principe gewoon van dezelfde varkens als waar AH zijn hamlappen van heeft.
Hier werken in veel van die shoarmatenten trouwens veel Egyptische Kopten en dat zijn sowieso al geen Moslims. De echte halaltenten zullen er ook wel zijn zoals bijvoorbeeld in Amsterdam maar dat zijn er toch niet zo gek veel.
@4 op Koningsdag mag alleen de horeca nog voedsel verkopen.
Nou als het halal eten is wat de EU wil verbieden is dit natuurlijk een achterlijke, achterbakse en kromme weg. Als het de witwasindustrie betreft die deels via de kebab-zaakjes loopt, evenzeer. Aan alle vlees wordt fosfaat toegevoegd bij mijn weten. Verbied dan dat toevoegen, ga de boekhouding van die zaakjes secuur na en verbied alle halalvlees. EN BESNIJDENIS. Beste EU/MEPpers, doe geen moeite je smoel te redden met krankjorume maatregelen zoals het voorschrijven aan het plebs wat ze wel en wat ze niet MOGEN eten van policore types. Je smoel ben je allang kwijt. https://www.dietcetera.nl/voedingsstoffen/fosfor-fosfaat
@7 Shoarma is geen döner, en hier in Den Haag heb ik gezien dat het spit met vlees op de grond lag en dat met een boor een gat in geboord werd. Lekker hygiënisch.
Ik eet alleen shoarma bij een Joodse zaak.
Uitsluitend lamsvlees.
@11
"Shoarma is geen döner"
Wat is het verschil dan precies behalve dat het anders geschreven is? Het principe is gewoon hetzelfde bij die twee inclusief dezelfe manieren van bereiden. Ik las ook nog dat de geschiedenis van shoarma gaat terug tot in 1800 met de uitvinding van de döner kebab.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Kebab
https://nl.wikipedia.org/wiki/Shoarma
@13
dezelfe is dezelfde
@13 ik vind er toch wel een erg groot verschil tussen die twee zitten.
Zet het maar is naast elkaar.
Het smaakt ook niet het zelfde.
Shoarma is in reepjes gesneden vlees.
Döner is geschaafd vlees (met zo'n soort automatische kaasschaaf)
Ik vraag me altijd af hoe ze die grote hompen aan het spit maken, is dat vlees gelijmd ofzo, of in een vorm geperst.... wat houd alles bij elkaar??
** gebruiker verwijderd **
Lekker hoor.
En daarna de gourmetschotels?
Gelukkig,...
Ik eet de rotzooi toch niet. Ik ga liever gewoon dood
Griekse (broodje) pita vind ik super lekker, in een puntzak met groente en een paar patatjes.
@16
Het zijn eigenlijk heel veel lapjes heel vet vlees wat door de druk eruit ziet als 1 homp zeker als het 1x gesneden is zie je het verschil niet meer
Overigens meestal geen kwaliteitsvlees wat door erg veel kruiden op smaak gebracht word, en idd bij “sommige” word er zeer onhygiënisch mee omgesprongen
@16
wat houd alles bij elkaar??
De zwaartekracht en verder niks. Het is gewoon een schotel met een rechtopstaande pen en daarop worden die gekruide vleeslappen op elkaar gestapeld geregen. Dus het is wel zaak om die spies ten alle tijden verticaal rechtop te houden (tenzij bevroren in de vriezer) anders donderen die lappen er zo weer vanaf. Daarvoor is het ook een speciale gril waar die pen verticaal in ronddraait.
Meestal vervoerd in een vuilniszak in de achterbak van een oude Mercedes.
En dan voor de zoveelste keer opgewarmd en druipend van de vloeistof sijpelend op het broodje..
Wat bruinrandige sla erop en uiteraard de vrijwel gestolde knoflookkwak erbij..
Regelmatig aangelengd met ongedefinieerde olijfolie van gele kwaliteit.
In de zomer met vliegen...
GVD. Ik ga zo toch nog wat bestellen kheb honger.
@24 In welke kebab zaak kom jij ? hier is de kebab uitstekend
@26 ik zeg toch niet dat het vies smaakt.
Ik probeer wat beeldend te schrijven
@24
Voor het gros kom je aardig on de buurt
Alleen zonder vuilniszak of plastic op de achterbank vervoerd
Het lekkerste geroosterd vlees is ,van de Pampa. Argentinië Pampabeef met heerlijke groente, Je eet je vingers er bij op, Ik was met Oranjesupporters 1978 in de Andesgebergte, Mendoza.
Fosfaten dat is toch voor wasmiddelen ?
@30 Van oorspronkelijk Nederlandse (Friesland) koeien ... dat vlees
@31
Nee het zit ook in veel vleesproducten zoals onder meer in worstsoorten en tegenwoordig helaas ook al in diverse panklaar artikelen zoals gehaktballen of saucijzen of slavinken. Dit is onder meer om tijdens het bakken, baden of koken het vochtverlies (gewichtsverlies) tegen te gaan en voor de binding.
@33 Niet nee dus maar ja dus ook zeg je zelf
@34
Met nee bedoelde ik eigenlijk dat het dus niet enkel in wasmiddelen zit maar dus ook in vleesproducten zit.
Voor @34
https://www.foodpack.nl/ingredienten/bk-giulini/index.html
https://www.degens.eu/producten/hulpstoffen/7048743/latuw-fosfaat
@32 Ja RonMVV, ik zag daar ook zwart-witte koeien, het witte gedeelte vonden ze het lekkerst, zwart vonden ze zo niet lekker, De Gauchos die de koeien met de lasso vangen aten wel het zwarte gedeelte, maar wel met tegenzin. (Gaucho) Is een Argentijnse Cowboy. Jammer van MVV he. grapje, kan je wel tegen toch.
@37
Ja ik kan goed tegen een een grapje,
* Verwijderd door de redactie *
* Verwijderd door de redactie *
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.