Baudets visie is fascisme in de dop (topics.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd235298651 in Cultuur  ·  15 Reacties

  • 4
  • 704x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Baudet Rulez !

10
1 iedereen heeft recht op mijn mening

Zijn linkse lieden nog ergens anders toe in staat dan bij voortduring hysterisch "racist" en "fascist" brullen? Kennelijk niet dus, en dat noemt zich nu "linkse intelligentsia". It's a bloody shame!

11
2 greenmango

Ik denk dat Jelle Verburg een behoorlijk treffende analyse geeft van waar Baudet in feite voor staat. Met een beetje oefenen komt Baudet echt nog wel op het niveau van de grote fascisten die zijn voorbeeld zijn.

7
3 handsfree

"...op de aanname dat sommige mensen beter zijn dan andere...."

Ja, ik vond Pim Fortuyn beter dan Volkert vd G.....! Maar de linkse Volkert voelde zich zóóóó verheven boven iedereen dat hij geen probleem zag iemand (die veel beter was dan hij), te vermoorden....

8
4 CoolMemories

Dan maar weer blijven stemmen op de partijen die de VS oorlogsleugens achterna liepen, waardoor miljoenen mensen in landen in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn omgekomen. Waardoor als bijkomend gevolg het terrorisme wereldwijd explosief is gegroeid.

Dezelfde partijen die ook ons land weggeven aan de EU, om daar bovenop nog eens massaal kansarmen waaronder ook onze zelfgecreëerde vijanden te importeren. Want er wordt immers nu door een geïndoctrineerde wannabe beroepsstemmingmaakster beweerd dat Baudet een fascist zou zijn, begrepen, oh nee doorzien.

Baudet voor het presidentschap! Weg met de echte fascisten en hun propaganda die al onze regeringen behuizen, de politiek en de democratie moet vernieuwd worden, anders zakken we steeds verder weg richting de dictatuur.

8
5 Reactie

Probleem is niet of sommigen beter zijn dan anderen....maar problematisch is als niet langer de besten aan de macht zijn...!

6
6 CoolMemories

@6 Probleem is vooral als niet integere mensen aan de macht zijn. Zoals de glibberaal, de alles weglachende leugenaar Rutte, nu weer gesteund door de uber EUfiele democratische partij principes verkwanselaar Pechtold.

In sterk contrast daarmee zouden integere politici gewoon advies kunnen inwinnen bij de juiste mensen, en dan goede en eerlijke keuzen kunnen maken voor het land.

2
7 Reactie

Bij uitbreiding is een IS jihadist volgens deze meneer dus gelijkwaardig aan een moeder Teresa.
Immer volgens dit denken is handelen vooruitkomen uit elke ideologie gelijkwaardig.
Want anders zou je immers een onderscheid maken, is dat niet discrimineren? Help moest deze geïndoctrineerde slinker dan direct denken, ik wil geen fascist worden genoemd, alles is gelijk zegt hij dan snel in zijn dwaasheid en steek zijn kop weer in het politiek correcte zand.

4
8 Reactie

Hij legt niet uit waarom. Uit andere interviews echter blijkt dat Baudet een nauwe definitie hanteert van het volk, demos, in de democratie. Zijn democratie is niet voor iedereen, maar alleen voor mensen van Nederlandse afkomst.

Dit zijn smerige leugens want Baudet heeft het allemaal uit gelegd waar het aan de toekomst zal liggen dat we osn eigen cultuur niet meer hebben en dat de buitenlandse mensen hier de dienst gaat uit maken, mag hij daar voor waarschuwen, of moeten we nu alles maar wat de wereld vind slikken de wereld moet eerst naar hun zelf kijken en niet bemoeien wat een land in zijn soevereiniteit wilt.
Ik zie hoe de wereld in elkaar zit want ik kijk geen Nederlandse berichten, maar heb van Japan tot en met Indonesië T.V. zenders in mijn bezit ik woon ook in Indonesië.
Ik zie zo veel tussen door als ik mij verveel want dat doe ik eigenlijk niet tussen internetten mensen ontmoeten en met een heel ander cultuur praten waardoor mijn beeld verruimd word.
Ik vind Nederland echt achter uit hollen en hoe dat komt dat moet je aan je eigen vragen ben ik wel goed bezig om je identiteit te verkwanselen en je laten overroepen door een stel lieden die willen hun baantjes in de toekomst veilig stellen.In de Europese Uni.
Over de wereld zie je de hogere bij elkaar komen en vergaderen zich eigen suf, wat dat al niet kost, maar ze schieten niets op, want in hun eigen landen slaan ze elkaar de kop in.
Dat zal ook in Nederland gaan gebeuren, het komt steeds dichter bij, Parijs Brussel zijn al een voorbeeld van.
En het zal mij niet verwonderen dat er ergens meer oorlog zal komen, als ze uitgevochten zijn in Syrië.
En als je Trump een beetje volg, dan kan er in Korea ook wel iets gaan gebeuren, daar hoeven we niet vreemd van op te kijken...

6
9 Ciater

Links gebral natuurlijk, want de linkerts kunnen het maar niet verkroppen dat ze eindelijk eens de mond gesnoerd wordt. Die hebben voornamelijk met schreeuwen de maatschappij naar de hand proberen te zetten. De linkse fascistische kliek moet op haar plaats gezet worden en dat begint steeds meer te komen vanwege het simpele feit dat ze holle vaten zijn zonder steekhoudende argumenten. Ze hebben continue het geweten uitgebuit, maar we zijn nergens aan schuldig en mogen trots op ons land zijn.

6
10 sparta

De aanname dat "sommige mensen beter zijn dan andere" is de gemeenschappelijke factor van alle policor fracties links van de streep. De "ander" is namelijk steenvast een "Tokkie of; ongeletterde; racistische; provinciaalse; boze witte man " die eigenlijk het stemrecht onthouden zou moeten worden.

Heel fijn dus dat Jelle Verburg de deugmens bij deze ontmaskerd heeft als "fascisten in de dop".

5
11 greenmango

Zou Jelle snappen dat het verdrag van Genève ooit in het leven is geroepen om èchte asielzoekers op te nemen en niet bootladingen economische vluchtelingen uit veilige landen? Economische vluchtelingen waarvan meer dan 90% langdurig of blijvend in de bijstand terecht zal komen en dus geld gaat kosten ipv opleveren. Die dus niet gaan helpen om de vergrijzing tegen te gaan? Of vindt hij dat oninterresante details die even niet uitkomen als het gaat om Baudet onderuit te schoffelen.

Of Baudet de oplossingen heeft moet nog blijken. Maar de heersende kliek zou zich toch eens achter de oren moeten krabben en streng reflecterend in de spiegel kijken. Mensen als Wilders en Baudet worden niet zomaar populair, daar moet een voedingsbodem van onvrede voor zijn.

Ik zou tegen Jelle willen zeggen:"Hij die de eerste steen gooit"

4
12 shadowrunner101

Edit: dat laatste moet natuurlijk zijn:"Laat hij die zonder zonde is....."

Tja....nachtdienst....dan krijg je dat question

0
13 shadowrunner101

* Verwijderd door de redactie *

14 Captain Hero

"Het vluchtelingenverdrag van 1951 ratificeert een van de meest fundamentele rechten van de mens. Baudet wil dat verdrag afschaffen door de grenzen te sluiten voor mensen op de vlucht voor oorlog, honger of natuurrampen. Hij legt niet uit waarom. "

Als je je dat nog af moet vragen heb je waarschijnlijk een tijdje onder een steen geleefd en niet meegekregen dat het verdag in zijn huidige vorm niet meer actueel is en misbruikt wordt voor migratie doeleinden,waardoor er een zeer onevenredigheid van de verdeling van de Europese vluchtelingen gelden ontstaat
Deze wordt nu opgesoupeerd door een handje vol 'door gevluchte' opportunisten.

Maar misschien heeft Jelle Verburg het FvD programma nog niet gelezen,daar staat namelijk haarfijn uitgelegd hoe zij over de vluchtelingenproblematiek denken,namelijk

"De Nederlandse samenleving heeft de afgelopen decennia een enorme instroom van immigranten te verwerken gekregen. De samenleving kan dit niet meer behappen, maar het partijkartel blijft maar doorgaan met het binnenhalen van ongehoorde aantallen kansarme immigranten. (met steun van de NPO en gesubsidieerde instanties zoals Vluchtelingenwerk).

Het geld dat we hieraan besteden zou veel effectiever en zinvoller kunnen worden besteed door opvang in de regio. Mocht asiel in ons land toch (om wat voor reden dan ook) noodzakelijk zijn, dan moet dat niet meer leiden tot een permanente verblijfsvergunning – maar slechts tot tijdelijke opvang voor zolang het nodig is. Het doel is terugkeer naar het land van herkomst zodra de situatie dat weer toelaat.

Ons immigratiebeleid moet gericht zijn op wie wij hier nodig hebben en wie wij (ook op basis van culturele achtergrond) kunnen opnemen.

In Nederland zijn naar schatting circa 150.000 illegalen, waaronder uitgeprocedeerde asielzoekers die weigeren het land te verlaten. In gemeenten als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht wordt illegaal verblijf zelfs aangemoedigd middels de bed-bad-brood regelingen. Illegalen dienen zo spoedig mogelijk te worden opgespoord, vervolgd en uitgezet. Gemeenten die weigeren mee te werken aan Rijksbeleid worden gekort op hun algemene uitkering uit het Gemeentefonds.

Waar integratie niet lukt, is remigratie de beste oplossing. Toch werd in 2015 door slechts 504 immigranten gebruik gemaakt van de reeds bestaande remigratieregeling. Deze regeling moet dus worden uitgebreid en aantrekkelijker worden gemaakt. Tevens moet remigratie als alternatieve straf kunnen worden opgelegd.

Wij willen:

Asielbeleid naar Australisch model: Nederland beslist zélf wie hier wordt opgevangen. Immigranten met extreme politieke ideeën die niet in lijn zijn met onze westerse beschaving dienen terstond te worden uitgezet naar het land van herkomst.
Overheidsgeld kan veel beter en effectiever worden besteed aan opvang in de regio.
Asielaanvraag leidt niet meer (semi-)automatisch tot permanente verblijfsvergunning maar (hooguit) tot tijdelijke opvang. Doel moet zijn terugkeer naar het land van herkomst;
Invoering GreenCard-systeem naar Amerikaans model voor tijdelijke arbeidsmigranten.
Actief uitzetbeleid illegalen; strafbaar stellen illegaliteit.
Dubbele paspoorthouders verliezen Nederlands paspoort bij (ernstige) misdrijven.
Bevorderen remigratie waar integratie (assimilatie) mislukt.
Hoger beroep tegen beslissingen in asielzaken beperken tot 1 instantie; feitenrelaas en- omstandigheden kunnen niet meer gewijzigd worden."

2
15 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Hijaby PornErik Everhard PornDale Bozzio NudeBig Boobs Xxx MoviesAunty Sexx VideoCuckold ComHot Big Boob RomancePorn Tubr HdErotic StorieJoi FeetBlenderknightVicats PornYaing XxxFree Xxx FilmsPerfect Girl FuckVictoria Lobov PornTelugu Village Saree Sex VideosBdsm PornıB4watchEbony Shemale TwitterBarbei PornNew Zealand XnxxNude ChainesNatasha Malkova FuckDifferent Positions PornMother And Son SexingFreeporn.com/blackAnime Stepmom PornY2k PornSite De Sexe GratuitCasting PornolarShayla LaveauxMia IssbellaAxelbraunWhite Phat AssesLamia HentaiHamster Porn VideoBellamurrCharmain StarrTelugu Beautiful Sex VideosRealeststrokesDr Jocelyne MirandaPotrnLexi Stone And Sunny LeoneAnal Forced PornHentai CbtAnimated Asmr PornFemme-offerteDouble FistedXxx Pond VideoXvidio HotPrimalfetish PornGayporn. OmYoung Indian Sex VideosFree Porn FilmsUncensored China PornSoc 4chanBleached Raw PornFilm Porno StreamingX Hamster FreeBig Blonde TittsKayleigh Swenson PornBbc Sex XxxMilf Fuck TubeSister Blowjob'sVile Vixen PornUpshorts PantiesN Hent AiHood Porn AmateurLndian SexvideosFacialcumshots6ar6ie NudeSlime GirlhentaiWww.xnxx.cpm69sex PostionDarker Shades Of EliseShilpa Shetti Ki Sexy VideoNsex VideoUber Driver PornHot Movie ScnePorn Free Hd PornHypnosis Sissy PornPorn LesbicMnogochatMysweetapple BbcNude Sleeping PornHijabhookupTerry Farrell NudeGay Otter PornWannonce.Sex WithImaizumin-chiChina Pron VideosNaked News AnchorsKannada Hudugi Sex VideoYor Forger Cosplay PornKanojo X Kanojo X KnojoThe Witcher SexFree Sex WebcamDiscrod NsfwStuck XnxxRed Head SexTamil New X VideoRoyd 121Hailey Queen PornRomi Rain HotSimple SadiyanSahara X VideoPhoeba Cates NudeIndgo White PornPrachi ThakerSensualica'sNew Pron ComFriends Horny MomLivejasmine'Teenager Russian PornBridgit Mendler NudeSofie Marie PornBhojpuri Sex StoryBritain Sex VideosIndian Old Woman XxxTits In TortureMoterlessLive De PornôBabyrayxxxSexyfeet PornNhentai MhaJiya Shankar HotXnxx CideosAhoo._.Desi Moti Aunty SexAmateur Public NudityNicedickPron 63MaiayaiamGoldie BlairBoyscockEscort 69 MarseilleXvídeos Com VídeoLatto PornCartoon Sexy BpSaegusa ChitoseBoob Suck While SleepingZenra.netBest Hentia SitesBrazze4s FreeMassaj PornPornocubaJenna FireworksDigtel Play Ground