door Vaartuig in Politiek  ·  76 Reacties

  • 25
  • 1028x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@46 Precies wat je zegt: de meeste christenen zijn gematigd. Maar gelukkig zijn de meeste moslims dat ook. En net als in het christendom is dat bij de moslims geen enkel probleem, behalve voor een heel klein deel extremisten. Nou woon ik zelf in de bible belt, en geloof me: die extremisten heb je ook binnen het christendom.

51 verwijderd92142543

moslims zijn gewend hun zin te krijgen ,linksom of rechtsom .
een moslim is een moslim gematigde moslims bestaan niet.

3
52 ongelovenloos

Ja ik heb een collega uit Syrië die Yahya heet, maar hij weet niet eens wie dat is in de Koran.

2
53 Reagurius

@51 Je stelt dus dat je in de bible belt mensen hebt zitten die zelfmoordaanslagen willen plegen?

3
54 RobP

** gebruiker verwijderd **

@54 Nee, dat zeg ik niet. Hoeveel zelfmoordaanslagen zijn er door Islam-aanhangers in Nederland eigenlijk gepleegd? Ik kan me er geen herinneren...

En geweld in naam van het christendom is ook zeker iets wat in het buitenland wel gebeurd, denk alleen al aan de KKK die nog steeds actief is, en zo zijn er meer voorbeelden .Een snelle google leverde onder andere deze pagina op: http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2015/06/18/white_extremist_murders_killed_at_least_60_in_u_s_since_1995.html?cq_ck=1486485587473

55 verwijderd92142543

@55 Je uitspraak impliceert het anders wel.
Maar goed, wederom een draadje over extremisme in de islam welke omgedraaid wordt met ja maar hunnie....

Een heel eenvoudige vraag, of eigenlijk 2:
Hoeveel mensen heeft Jezus Christus, de grondlegger van het christendom, vermoord?
Hoeveel mensen heeft de profeet Mohammed, de grondlegger van de islam, vermoord?

Geef daar eerlijk antwoord op en je kunt het "ja maar hunnie...." voor altijd weg laten

2
56 RobP

@55 typisch weer
Idd hier in Nederland zijn maar een paar incidenten geweest die leken op een aanslag
maar in het buitenland zeker wel
Dus je vergelijking met Christenen in het buitenland gaat niet op

2
57 Ikke44

@56 Je was me al voor en je had hem ook al door

2
58 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@56 @57 Waar ik op reageerde was dat er in iedere religie een kleine groep extremisten bestaat. De overgrote meerderheid is gematigd, en heeft helemaal geen enkele boehoefte om wie dan ook te vermoorden. Dit geldt voor het christendom, en ook voor de islam (en ook voor de andere geloofsovertuigingen). Er werd namelijk gesteld dat iedere moslim de koran en sharia voor 100% wet aanneemt, dat is zeker niet waar. De meerderheid weet de nuance heel goed aan te brengen.

59 verwijderd92142543

@21 : Ik lees momenteel het boek "Cows, pigs, wars and witches" van Marvin Harris. Dat geeft een heel duidelijke uitleg over wat ik bedoel vanaf pagina 87:

Hij heeft het over "deviation feedback", dat wil zeggen dat naarmate een gemeenschap meer oorlogszuchtig is, de vrouwen sterker zullen worden gediscrimineerd, veelwijverij vaker voorkomt, etc.. De omringende groepen uit dezelfde cultuur doen het ook, dus hangt het voortbestaan van de groep ervan af, zoveel mogelijk zo aggresief mogelijke mannen te fokken. En een tekort aan vrouwen. En dat, op zich, maakt weer dat mannen oorlog willen voeren om aan vrouwen te komen.

"The fiercer the males, the greater the amount of warfare, the more such males are needed. Also, the fiercer the males, the more sexually aggressive they become, the more exploited are the females ..."

3
60 Wendel

In iedere religie maken de leidende soepjurken de geachte gelovigen van alles wijs. Groot was dan ook de consternatie toen vanwege de boeddrukkunst er bijbels voor iedereen beschikbaar kwamen, alhoewel weinigen die vooralsnog konden lezen want analfabeet. Maar evengoed brak prompt de reformatie uit. https://nl.wikipedia.org/wiki/Reformatie

Het overgrote deel van de moslims kan de koran niet lezen. Zij krijgen de info omtrent hun religie in hun tradities en via mond op mond reclame mee. De soepjurken benadrukken alleen datgene wat hun goed uitkomt. En dankzij 'de vrijheid van onderwijs' hier worden juist de meest achterlijke denkbeelden nu in de hoofden van kleine kinderen gegoten. Het is niet voor niets dat in moslimlanden de religie aan de ketting ligt. Het is een ideologie waarin politiek en religie een en hetzelfde zijn en vormt tevens een handleiding om die ideologie overal overheersend te maken.Zo komen de maatschappelijk onzindelijken, de hersenloze dwingelanden aan de macht.

1
61 Ness

* Verwijderd door de redactie *

62 moeder

Veruit de meeste moslims weten niet alles van de Islam. Ze volgen blindelings alles wat door hun 'geleerde' verteld zonder enige zelfkritiek. Dat merk je ook zodra je kritisch gaat doorvragen over de Koran, het leven van Mohammed etc. Jammer eigenlijk, want als zij beter wisten zouden velen van hen de Islam de rug toekeren (mits er geen doodstraf pp stond).

3
63 De Haring-ingenieur

* Verwijderd door de redactie *

64 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

65 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

66 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

67 E.Meel

@62 Daar kunnen moslims niets aan doen. Ze reageren op basis van onbedwingbare reflexen die het resultaat zijn van hersenspoeling vanaf hun vroegste jeugd.

1
68 Dune

Wat een afgang voor die moslima.

1
69 DONKEY R

Een moslim(a) die de vijf zuilen niet kent is een faker. Geloofsbelijdenis, ritueel gebed, ramadan, liefdadigheid en bedevaart.

0
70 Dune

@1 Jij bent zeer simpel, zeker iemand die zegt, ja maar dat stond ook op feestboek?
Alsof dan alles niet meer waar is, wat geloof je dan nog wel? Nos NPO Vara weet ik veel wat jij kijkt, die hebben ook allemaal meerdere keren leugens verspreidt.

1
71 etymologie

@66

Onzin , zelfs in het zeer gematigde Dubai zijn er nog speciale taxi's voor vrouwen , met een roze dak question

Weet je , het is lachwekkend om hier net te doen alsof vrouwendiscriminatie en andere ellende niet bestaat DOOR de islam , het is aan alle kanten duidelijk en afvalligen stappen voor die redenen vaak ook uit hun geloof.

En dan moeten ze net als homo's vluchten naar een westers land , waar de overheid ook weet hoe het zit want ze krijgen om die reden met voorrang asiel omdat ze ander moeten vrezen voor hun leven..

2
72 Vageali6888

Wat bewijst deze video: dat niet alle gelovigen door de inhoud van hun religie gedreven worden maar veeleer door de traditie. Het gevaarlijkst zijn juist die ideologen die de inhoud belangrijker vinden dan de medemens.
En juist op dat punt is er soms te weinig verschil tussen moslimbashers en moslimfundamentalisten.

1
73 Trompetsignaal

@73

Ik vind mensen die het draagvlak en invloed vergroten van een anti-westerse ideologie net zo erg.

In hun onwetendheid helpen ze aan de groei ervan

1
74 Vageali6888

@66 Ik weet het omdat ik meer van Milo Yiannopoulos heb gezien. Hij is een vrij bekend (berucht) figuur, die er van houdt om te provoceren, maar wel weet waar hij het over heeft en vaak weet te staven met data van onderzoeken en boeken.

0
75 ikkeniet

@47 : In het OT staat, wat de joden in die tijd geloofden. Jezus was immers jood. En in het NT staat, wat Jezus leert, dit in tegenstelling tot sommige teksten in het OT, zoals oog om oog, tand om tand. Nee, keer de andere wang toe.

De jaartelling begint bij de geboorte van Jezus. Hij heette Jezus Christus. Daarom noemen zijn volgelingen zich christenen. Waarop baseren al die mensen het idee, dat de volgelilngen van Jezus de teksten van het OT als deel van de leer van Jezus beschouwen? Immers, ZIJN leer staat in het NT.

Het Oude Testament = de oude overlevering
Het Nieuwe Testament = de nieuwe boodschap van God

DUS gaat het christendom uitsluitend over het Nieuwe Testament, en is het Oude Testament eraan toegevoegd om te laten zien waar de verschillen zitten. Wat er dan "nieuw" aan is.

Islamisten beweren graag, dat "de christenen zijn geen haar beter, kijk maar in hun Oude Testament" en dat slaat dus nergens op.

3
76 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

9 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

15 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

24 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

25 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

31 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

33 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
SexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxListcrawler L.i.Carmela Clutch StepmomIndian Gay Porn VideosRashi Khanna Hot VideosMilk Sex ComJapenese Anime PornOlivia Rodrigo BoobiesDesi Indian Hd SexFast Night SexyCeleb JojadLunafreya PornWww Xxx Hindi Video Comسكس أفريقياSiskq.tvCumshot EditorArcane PornXxxxxccccXxx PhoneFlora Saini Hot SceneJapanese Mom And Son Xxx MovieVideo Porn ViolentoAnimationsex GifSex Full Movie TamilMan Bete Ki Chudai Ki KahaniElsa Jean TwitterLenaxxxVideos PornosgayXxx Hot Hd VideoHot Dp For GirlsHot Guy BulgeDesisexmovieYellow Plum PornBus Me Chudai Ki KahaniBus PornoExploiting PornNsfwcharacter AiBig Booty PronFantasy Porn MoviesبزازSexiest Porn LesbianNicki Minaj BoobsHd Sex NetLatina MasterbationIndian Porn'sCaseiros PornAmirahleiauk NudesMartha Higareda DesnudaJanie RobbinsBelle Olivia PornReal Hindi XxxTube PervejizaXvideos.es10th Class SexCream Pie Eating CompGay Porn Muscle AsianTrihunna LeakedXxx Hindi 18Savita Bhabhi MovieSex Video Tamil SpeakingJessie Rodgers PornGauge PornFatal ModekFamosas PornorAmy Beth HayesBig Dick TsHot Maid PornPorno MusulmanNude Couple SelfieRaping Porn TubeBackroomcastingcouch MariahYouporn MomDreedd PornXxx Aliya BhattDefloration Hd VideoHd Xvideo HindiXxn Sex ComYumthebosdCumming Inside My WifePorn Movie JapanesAbsolu PornThe Pornd DudeFree Shemael PornAidra Foxx LesbianHot Sex Video Sunny LeoneNude Indian BeautyTeenage CreampiedFree Gay Porn. IdeosLatinafucktour AmySites For Hd PornMarina Gold PornAlanah Rae HdVirgine Porn.comShemalepantyGame Thrones XxxDessin Femmes NueMallika Sherawat Hot SexItch Io PornHipderdexSamara Weaving NakedHolabulma XxxLeanna Decker NudePics Of Nude MensBreast Touching SexKaren SexMistress.tBdsm PornBlue Chew PillsXvideoshandjobBig Titted Red HeadGonzomoviesVillage Teen PornDani Deniel PornHot Sexy Women NudeNatural Big Tits GalleryRay VenessFc2-ppv-1262038Chaddi XxxPornoerotiqueNeked FamilyNenas CalientesMuth SexDaddy Creampies DaughterPorn ParodePornographi AfricainCfnmhandjob대딸V IdeopornoRhawk3Breast Sucking GifAriana HasimotoRoughindianpornBest Porn SearchCollegeslut_Indianporn WebsitesPruvate SocietyXxx CelebertyPorn Movie FilmBoobs Licking PicsMario Bros PornNaked Indian ChicksSofiareynax LeakedSkylar Snow PornPornhqXmovirsforyouFemboy PormPornguvX Video PlayMallu Boobs NudeJayabharathi Hot