Aloisio Francesco Rosario Giordano verwekte twee kinderen bij de verpleegster. Het toilet was niet meer dan een plastic emmer onder een houten stoel.
Volledig scherm
Aloisio Francesco Rosario Giordano verwekte twee kinderen bij de verpleegster. Het toilet was niet meer dan een plastic emmer onder een houten stoel. © Carabinieri di Gizzeria Lido

'Italiaanse Fritzl' werd vervroegd vrijgelaten, nu verwekt hij weer twee kinderen bij nieuw slachtoffer

VerkrachtingEen Italiaan heeft een Roemeense verpleegster tien jaar lang in zijn kelder opgesloten als seksslavin. Naast talloze verkrachtingen verwekte hij ook twee kinderen bij haar. Aloisio Francesco Rosario Giordano (52) liep vorig weekend bij toeval tegen de lamp tijdens een routinecontrole. Intussen is gebleken dat hij wegens gelijkaardige feiten in 1995 al eens veroordeeld werd. Vier jaar later kwam hij echter vervroegd vrij wegens 'goed gedrag'. De publieke opinie reageert woedend.

7 reacties

  • Nikki De Ren

    5 jaar geleden
    Jan De Smet...allee dan ben ik n wereldvreemde voor jou want persoonlijk vind ik wel dat bijna iedereen n tweede kans verdiend. Maar er zijn uiteraard uitzonderingen zoals bv; dit monster en alle Dutrouxachtigen.
  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Heel juist Jan !
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Waar zijn nu de wereldvreemden met hun bizarre opmerkingen "iedereen verdient een 2e kans" of "we gaan ons niet verlagen naar het niveau van de dader" ???
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Italiaanse zaak Dutroux noem ik dat. Veel gelijkenissen.
  • Bart Boenen

    6 jaar geleden
    Zijn advocaat doet gewoon zijn werk, het is daar ook een rechtstaat. Nadien moet het gerecht haar werk doen. Als je leest hoe vaak bij moorden, roofovervallen en dodelijke verkeersongvallen er bij staat, "dader bekend bij het gerecht", weet je dat die haar werk niet doet. Het gerecht heeft al veel doden op haar geweten.