Robbert Schuringa  heeft ruim 20.000 connecties op LinkedIn en koppelt werkzoekenden en werkgevers kosteloos aan elkaar.
Volledig scherm
Robbert Schuringa heeft ruim 20.000 connecties op LinkedIn en koppelt werkzoekenden en werkgevers kosteloos aan elkaar. © Frans Paalman

Robbert heeft 20.000 connecties op LinkedIn en helpt werkzoekenden

Een paar honderd connecties op netwerksite LinkedIn is normaal. Maar dan ken je Robbert Schuringa (22) nog niet. Deze eerstejaars student op Hogeschool Windesheim heeft er al meer dan 20.000. De Zwollenaar verbindt werkgevers met werkzoekenden. Doet-ie voor nop. Als een vingeroefening voor later.

  1. Supermarkt zet kassamedewerker per direct op straat na verdwenen loterijwinsten: terecht, oordeelt rechter

    Supermarkt zet kassamede­wer­ker per direct op straat na verdwenen loterijwin­sten: terecht, oordeelt rechter

    Honderden euro’s aan Lotto-prijzengeld en dure producten verdwenen bij de Hoogvliet in Den Haag. De supermarktmanager dacht het zeker te weten: een 24-jarige medewerker van de servicebalie was daarvoor verantwoordelijk. Ze werd in een gesprek nog dezelfde dag op staande voet ontslagen. Ondanks dat concreet bewijs ontbreekt, was dat terecht volgens de rechter. Tot verbazing van haar advocaat, die in hoger beroep gaat. ,,We hoorden pas maanden later waarom.”
    Den Haag
  2. Dure horloges, 100.000 euro cash en 1 miljoen op rekeningen ontdekt bij verdachte groothandelbaas

    Dure horloges, 100.000 euro cash en 1 miljoen op rekeningen ontdekt bij verdachte groothan­del­baas

    Grote geldbedragen, zowel contant als op de bank, dure horloges en een flinke lading digitale en fysieke administratie heeft de FIOD vorige week in beslag genomen. Het zou allemaal van één man afkomstig zijn: een 30-jarige groothandelbaas uit Den Haag. Hij is opgepakt en wordt verdacht van een flinke lijst aan belastingontduikingen. Door zijn trucjes liep de Nederlandse staat mogelijk 1 miljoen euro mis.
    Katwijk, Den Haag