door Havermout in Gezondheid  ·  888 Reacties

  • 6
  • 2263x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@850

Begin bij reactie 1, lees door tot reactie 850, dan kom je zeker een stuk of 20 reacties tegen met een (vaak zeer uitgebreid) antwoord op die vraag.
Blijven volhouden dat je geen antwoord hebt gekregen is wel zo duidelijk een leugen dat je totaal ongeloofwaardig bent.

0
851 Endandit

@850 rat: Waar moet ik heen?
Antwoord: Rechtdoor, derde straat links.
rat: ok, rechtdoor, en daarna?
Antwoord: Derde straat links.
rat: Maar daarvoor dan?
Antwoord: Rechtdoor
rat: Maar dan?
Antwoord: Derde straat links.
Enzovoorts, enzovoorts...

0
852 LanCaster

@850
Zie @775 voor alle recente in en outs over de griepprik.

0
853 Wilmama

Rattocasi is als de meerderheid van nieuwskoerier en voormalig nujij.nl een altijd boze mijnheer , alleen in voor boze mijnheren is hij ideaal verenigd in andere draadjes , maar in dit draadje is hij uniek hier in , dus dan komt hij heel graag in dit draadje want dan heeft hij zijn , gelijk , min hem dus ook absoluut niet dat , dat is een complete bevlekking bij hem.

0
854 MarcusCole

Rat kan zijn avatar beter vervangen door deze:
https://ejbron.files.wordpress.com/2016/07/screenshot_232.png

PS: google is best grappig soms. Ik zocht op "man met oogkleppen" en kreeg o.a. een foto van Wilders question question question

0
855 Endandit

@851 weer niet waar wat u schrijft, dat heb al aangegeven zijn allemaal mitsen en maren, misschien en zou mogelijk kunnen zijn, dat zijn geen cijfers over hoeveel griep doden worden voorkomen door griepvaccin.

@853 In de link die je gaf: Over het algemeen, waarschijnlijkheid, het is mogelijk, variëren, afhankelijk van verschillende factoren, proberen te bepalen , Schattingen van hoe goed een griepvaccin werkt.

U ziet het ook in de link van jou blijven het mitsen en maren, voor de rest weer een leuk stukje promoten van het griepvaccin, echter niet recentelijke cijfers van hoeveel griepdoden worden er voorkomen door het griepvaccin staat er niet bij.

4
856 Rattocasi

@855 Ach wat leuk een foto van jezelf.

4
857 Rattocasi

@854 Wat leuk al die aannames wat jammer voor jou dat ze niet kloppen.

4
858 Rattocasi

@856
Via de link in @775 :
https://www.cdc.gov/flu/spotlights/vaccine-reduces-severe-outcomes.htm

May 25, 2017 – A new study in the journal Clinical Infectious Diseases (CID) showed that flu vaccination reduced deaths, intensive care unit (ICU) admissions, ICU length of stay, and overall duration of hospitalization among hospitalized flu patients. This study is an important first step in better understanding whether flu vaccines can reduce severe flu outcomes even if they fail to protect against infection.

(**) The study found that vaccinated adults were 52-79% less likely to die than unvaccinated flu-hospitalized patients. In other words, an unvaccinated hospitalized flu patient was 2 to 5 times more likely to die than someone who had been vaccinated. (**)

Nog meer voorkauwen? Dat kan:
https://www.cdc.gov/flu/about/qa/vaccineeffect.htm

En met deze kun je voorlopig al hélemaal vooruit:
https://www.cdc.gov/flu/about/qa/publications.htm

Selected Publications on Influenza Vaccine Effectiveness

0
859 Wilmama

@856

Ik heb je uitgebreid .... hééééél uitgebreid zelfs, met simpele voorbeeldjes dat een kind van de lagere school nog kan begrijpen, uitgelegd waarom elk wetenschappelijk rapport (niet alleen in de medische wereld) mitsen en maren gebruikt.

Jij begrijpt dat echt wel, het probleem is dat je het niet WILT begrijpen. Ofwel omdat je die oogkleppen wel lekker vindt, ofwel omdat je geen ongelijk kunt bekennen, ofwel omdat je gewoon domweg zit te trollen.

0
860 Endandit

@858

Zie @802 voor een aanschouwelijk voorbeeld van de kracht van aannames wanneer die gebaseerd zijn op goed gefundeerde gegevens.

0
861 Endandit

@858 Eigenlijk wel.

0
862 MarcusCole

Mensen,mensen het niveau van medici deze eeuw werkt als volgt als je bij iemand met een gebroken vinger zijn vinger eraf hakt dan heeft die ook geen gebroken vinger meer. Hij heeft alleen zijn vinger niet meer. Dit hoeft daarentegen helemaal niet op te vallen zolang die zijn vinger niet gebruikt. Daarom zullen de meeste testen niks kunnen vinden over een hele bevolking. Het motto is als je die vinger niet mist heb je hem ook niet nodig. Je hebt er in elk geval geen last meer van de gebroken vinger zodat die geen verder kwaad meer kan doen(voor zover een gebroken vinger dat kan doen). Het maakt geen drol uit of je het doet of niet je lichaam kan zowel verder zonder vinger als een zeurvinger. Het feit dat je een gebroken vinger kan krijgen is al erg genoeg. Dus ik zal het wel laten doen bij mijn kinderen. Zolang iedereen die vinger mist zal er vast wel een tijd komen dat men erachter komt dat men niet alle vingers meer heeft.

7
863 Tafka Mike

@863 : Dat snap ik niet. Als u het niveau van de medici zo slecht vindt, waarom vertrouwt u dan blind op hun aanbeveling?

2
864 Wendel

@864 : nergens heb ik het woord slecht gebruikt. Waarom ik er gebruik van maak heb ik aangegeven.

2
865 Tafka Mike

@862 Ja eigenlijk wel grappig vooral omdat er niks klopt van de aannames.

4
866 Rattocasi

@860 Men gebruikt mitsen en maren om de waarheid te verbloemen omdat ze geen cijfers hebben van hoeveel griepdoden er worden voorkomen door het griepvaccin.

Omdat ik blijf bij er zijn geen cijfers van hoeveel griepdoden worden voorkomen door het griepvaccin omdat niemand met cijfer komt hoeveel er voorkomen worden en allemaal onzin stukken neer plempen hier ben ik een trol?
Misschien moet je eens nadenken of jezelf domweg aan het trollen bent.

4
867 Rattocasi

Zoals gebruikelijk legt Rat de schuld van zijn eigen falen bij de ander en probeert hij anderen op te zadelen met uitzoekwerk dat allang is gedaan en dat, voor zover het al zou moeten worden herhaald, bij Rat zelf thuishoort en niet bij die ander.

3
868 Intellector

@868 Over welk falen heeft u het?

4
869 Rattocasi

Ik heb hier een artikel dat heel duidelijk en redelijk het verplicht stellen van vaccinatie, specifiek over die tegen griep gaat dit artikel, op termijn een averechts effect heeft en zeer onwenselijk en paternatlistisch is. Door een vooraanstaand expert op dit gebied uit Canada. Hij stelt, dat het griep vaccin in ongeveer 60% van de gevallen werkt, en dat het beter is dan niets, maar verre van perfect.

Ook stelt hij, dat helemaal nooit is uitgezocht, hoeveel doden het verplicht vaccineren van personeel in de gezondheidszorg eigenlijk scheelt. En dat dus de basis voor een verplichting ontbreekt.

Hij vindt, dat het in ieder geval niet aangaat, op zulke magere gronden een vaccin verplicht te stellen.

3
870 Wendel
871 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

872 Robin

* Verwijderd door de redactie *

873 Robin

Rat is als een dominee

die totaal onverstoord blijft preken.......
tot een kerk vol atheïsten.

Hoe je het kapot zijn van je grammofoonplaat, tot levenskunst kunt verheffen question

4
874 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

875 Robin

@870
Pleit er iemand voor verplicht vaccineren dan?

1
876 HenkG

Als je er 1 prikt dan roept de ander auw.

Hebben rat en robin een gekoppeld zenuwstelsel?

3
877 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

878 Robin

@876 : Ik zie steeds artikelen voorbij komen dat ALLE kinderen een griepprik zouden moeten krijgen. Over die andere vaccins gaat het hier niet, dus daar heb ik het hier en nu niet over.

3
879 Wendel

@877 Nee Henk er is geen gekoppeld zenuwstelsel.
Hoe is het met jou preken bij de groep?

4
880 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

881 Robin

@877 : Dat is dan een vrij mager clubje tegen een stuk of tien minstens van jullie, die overal altijd precies op de politiek-correcte lijn zitten. Immers het idee daarachter is, dat als je maar met genoeg de tegenstemmen ondersneeuwt, zal de lezer, die niet gelijk mee-comment, de indruk krijgen dat "de meerderheid" vóór is, en aangezien de mens erg conformistisch is, is dat een prima manier om mensen, die niet al een duidelijke mening hebben, voor de veiligheid voor jouw mening te laten kiezen, als, ik noem maar wat, farmaceut.

4
882 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

883 Robin

@879 Ze weten niet zo goed wat ze willen Wendel ga je naar een ander onderwerp wordt je beschuldigd van doelpalen verleggen, blijf je bij het onderwerp is het ook weer niet goed question

4
884 Rattocasi

@883 Het grappige is dat er steeds meer drek naar boven komt drijven over de farmacie en de gezondheidszorg, echter vind ik wel dat er ook goede dingen gebeuren echter daar is de groep voor omdat boven de daken uit te schreeuwen question
Wie weet wordt de gezondheidszorg nog een keer gezond.

4
885 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

886 Robin

Met z’n tweeën vier dagen lang het hele Pharma promotieteam 24/7 non stop aan de gang houden en triggeren om te reageren…... Respect..

4
887 Ignatia

@886 Denk dat de hebzucht nog wel een tijd duurt voor deze eruit gemept is, echter hoop doet leven question

3
888 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@41 Een stoorzender gebruiken zodat dan ook al je eigen drones uit de lucht flikkeren is niet zo'n goed idee....

zojuist geplaatst door Snorrie

Marrie1
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Ik ben zover dat ik denk, laat maar, als ze daar met zijn allen de lucht in willen gaan, dan zit er niets anders op dan gaan. ...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@12 "Omdat daar dus veel moslims zitten……" Juist ja. Het is niet allemaal ingewikkeld :-) ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Loze woorden, van iemand die het ambt van burgemeester, onwaardig is en totaal niet kan optreden, wanneer het echt nodig is.Geloofwaardig is z...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@4 Jawel dat is het streven van Wilders : nul asielzoekers per jaar. Dus het zou kunnen dat Wilders de stekker eruit trekt als hij onvoldoende p...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Marrie1
Denk doet niet mee aan Europese verkiezingen vanwege Palestijnse zaak - NieuwRechts.nl

Denk wil waarschijnlijk alleen maar met moslimpartijen samengaan.Ze laten steeds meer hun ware aard zien nu de EU volstroomt met moslims....

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Wanbeleid zou strafbaar moeten zijn....

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Heel goed van Wilders. 👍 houdt je rug recht....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@4 "Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad" Twee weken geleden: "Als het aan Geert Wilders (PVV) ligt komt er per dire...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@11Omdat daar dus veel moslims zitten……🤣...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Cute Couple X VideoTriplle AnalFilmes Pornográficos JaponesesKaren Fisher Sex VideosDesi Anal PainSon Sexing MotherXxx HndeEating A Girl OutCam PornostarPlay Plus Free OnlyfansKathie SandersOld Porn CartoonsHen T AiAmateur De SexePornographie ProXnixxLesbian Sucks DickHallie Berry NudeSexjaponShaiden RongueWww Teen Sex ComXxx Sex Hd PicKateeowenAngela White Manuel FerreraAria Taylor AnalBrasileiras CamsTranny Blowjob1080 Hd Porn VideoNew Boudi SexForce AnalIndian Bhabi Xvideo ComXxx Mom San ComOnlyfans Leaks SiteAduld Friend FinderA XxxCock MassageNail Polish SexPairis Hilton NudeGrandma's MasturbatingPornoqSexo Brutal Com NovinhaNew Porn Video IndianSex Video7What Is Post Nut ClarityRouge The BatpornMasala Sex VideosXxxbangladeshiIndian Nude PartyShemale Fucks FemboyPrivate DelighysBest Free Porn WebsiteP Po RnVideo Pornos FrançaisSulvia SageAva Admas NudeIndianmasalaclipsXvideosmilfSister Fucked HardHarrypussysBen 10 Porn GwenBokep XnxxPorn With EbonyXxxamateur VideosXhamsyetsPorn MeemRailey DiselProxy Paige PornPorn Naked PicsGay PornstasBrazzers MalluCute Girl X VideoMia Dior XxxTüek PornXxx CaseroPenuis PicsMallu Hot SexNative PornJenna Star JardineroAlien Cartoon PornTia Carrere PornosTabootube PornLeaked Only FamsSony SexPark Xxx VideoDelishmediaPorn Lesbian Old And YoungChachi Sex HindiRaylene Hd PornPublickagent PornPornhubupskirtVorgo PeridotTeen Xx VideoJilbab SangekMelissa Benoist NudesAnal Bent OverEmily J PornMujeres Cojiendo Con HombresAj Applegate PovBbw PaegToo Hot To Handle NudesSex Audio RecordingMrspoindexter Onlyfans LeaksWife Night Sex VideoHdbbw PornParis EscorteVoiranime En FranceProtogen PornKathryn Morris NudeAmerican New SexWww PorhubPawg Emily Creampie Thick Booty RedheadSummer Hart LesbianBlack Shemailفیلم برازرسTaylerhillssFxxxbNude CookingPorn Hd Vidioeхен тянCeleberty BlowjobsMoti Aurat Ka SexRomantic Porn GifHd Blue Sexy FilmMallu Aunty Hot Romance VideoBathroom Pron VideoGaya Patal Porn漫画 HHottest Porn ActorsAssoassesMarwadi Sexy BfHindisexbideoJapanese Xxx Porn VideosIntense Love MakingBd Sex SongFuqqq PornJe Montre MasextapeMulher Japonesa PeladaXnxxjepangNidhi Bhanushali SexXxx Com Full VideoXxxx FotoAnna Jay AssSexmex Full PornClash Royale Rule 34Cum In EyesOral Creampie ComplitionReddit 18+Cum Shot CompilationBhojpuri Xx VideosTamilkamaveri