Column – De reden waarom ik de volgende verkiezingen PVV stem (stopdebankiers.eu)


Ik ben geboren en getogen in Nederland. Toen ik in 1961 op de wereld kwam, zag Nederland er nog heel anders uit. In de loop der jaren heeft de techniek er voor gezorgd dat heel veel dingen in het leven makkelijker zijn geworden. Zoals het internet, waar iemand zoals ik zijn mening mee de wereld in kan sturen. Ik ben gek op vooruitgang en weet dat verandering soms noodzakelijk is om verder te komen. Toch zijn er in Zaandam en de rest van Nederland veranderingen aan de gang die ik geen warm hart toedraag. ...

door Likopstuk in Politiek  ·  85 Reacties

  • 0
  • 1216x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47

U schreef: ""Maar VNL wil het eigen risico verlagen met 50 euro. Schiet ook niet op. Die moet gewoon weg.
Dus PVV of SP . Vind de SP wel wat socialer, dus een puntje voor hun.
Maar ja, die verrotte EU, daar moeten we ook vanaf."

Ja, en de belastingen moeten ook omlaag! Wat zeg ik? Afschaffen die ongein! Gratis auto naar keuze voor iedereen moet ook in het politiek manifest komen te staan! Een baan en een goed inkomen voor iedereen en voeg daar ook levensgeluk aan toe, gratis zorg, iedereen een dertiende maand salaris, gratis vakantie en in plaats van 6 weken 12 weken vakantie; uiteraard doorbetaald.

Maar het allerbelangrijkste, de politiek moet daarvoor zorgen, niet ikzelf, want stel je voor dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen levensgeluk...

9
51 Dragje

@51 question Ik zag laatst per ongeluk wat van de programmapunten van de VNL. Leek wel een pretpakket van Sinterklaas.

4
52 d6072b01

@52

Precies question @51 betreft dan ook sarcasme van mijn kant. In mijn optiek verwachten teveel mensen wonderen van de heren en dames politici uit Den Haag en zodra dit niet snel wordt gerealiseerd begint het gemopper al....

In opmerking @49 schrijft u: "Laten we eens beginnen bij ons zelf en de vrijheid van kinderen in Nederland te borgen."

Geheel mee eens...

Soms sta ik echt te kijken naar al dat geklaag op fora's. Ik ben verrast omdat ik veel landen heb gezien in mijn leven en oprecht kan concluderen dat Nederlanders het heel erg goed hebben en dan druk ik me nog eufemistisch uit. Op tal van gebieden scoort Nederland extreem goed, met name op relevante zaken zoals zorg, inkomen, kansen, opleiding, sociale opvang, levensgeluk, veiligheid, welvaart, lage werkeloosheid und so weiter.

Dat wil niet zeggen dat 'er dus' niets aan de hand is, de samenleving is altijd aan verandering onderhevig en dat gaat ook gepaard met zaken die soms minder goed lopen en daar moet de politiek werk van maken. Maar als ik de verhalen van sommige bezoekers hier zo lees leven menig Nederlander schijnbaar in een dictatuur en zijn politici allemaal corrupt en is er sprake van een groot (vaak links) complot....

Pffff....

7
53 Dragje

@53 Volgens meerdere onderzoeken zijn Nederlandse kinderen de gelukkigste ter wereld. Zelfs als je bij de methodieken vraagtekens wil (en kan) zetten, zegt dat toch wel dat we iets goed doen hier in NL.

Ik heb ook buiten Nederland gewoont en gewerkt, en mede daarom snap ik de negatieviteit ook niet. We hebben het in NL gewoon ontzettend goed.

4
54 d6072b01

Klopt we hebben het goed. Maar als er nu niks gedaan word met het slappe beleid wat nu gevoerd word dan Is dat snel anders.

10
55 Knikezel

Ik stem PvdD. Ze hebben prima programmapunten op het terrein van Economie, Zorg, Onderwijs, Wonen, Overheid, Klimaat, Natuur, etc. Ze hebben een duidelijke visie op de toekomst en dus gericht op de lange termijn. Als een van de weinige partijen.

7
56 Yesterday

@32
Verdiep u eens voordat u zulke onzinnige uitspraken doet.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_kabinetten_sinds_de_Tweede_Wereldoorlog
Wat dacht u van Balkenende 4, Kok 1 en 2, Lubbers 3 etc etc etc. Overwegend links hoor.

9
57 beastyboy

@55 Waar blijkt dat dan uit, dat het nu zo anders is? Want problemen met immigratie, criminaliteit, milieu, zorgkosten, werkeloosheid waren in het verleden niet anders of kleiner. De labels veranderen, maar de problematiek blijft hetzelfde. En het beleid in Nederland is al een hele lange tijd fluctuerend rond de sociaal-liberale christelijke democratie, soms wat linkser, soms wat rechtser, maar nooit extreem.

En het resultaat is een sterk en rijk land, met gelijke kansen voor het overgrote deel van de mensen.

3
58 d6072b01

@37
En de meerderheid niet voor Rutte kiest.
De meerderheid stemde wel tegen Oekraine verdrag. En kijk eens hoe Rutte deze stemming verkracht!

6
59 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@57
Ik heb het over linkse kabinetten, die zijn er niet.
Meestal centrum links en centrum rechts
Waar van meer centrum rechts, cda is echt niet links hoor.
dus kijk zelf goed voor dat je anderen probeert neer te halen.

60 verwijderd111

@51 Heeft niets met levensgeluk te maken. Het is het systeem wat niet deugt en dat gaat alleen maar erger worden. Ze maken plannen, wetten, die ondoordacht en slecht zijn voorbereid.
Ze worden bij bosjes gelanceerd. Je ziet Nederland afglijden naar een 3e wereldland.
Nederland moet drastisch bezuinigen. Ja, hoor, maar aan de andere kant wordt het met bakken weer uitgegeven. Waar zijn ze in godsnaam mee bezig.
Niks bezuinigen, ze hebben gewoon meer en meer geld nodig. Voor hun eigen hobby's.

8
61 Liz

@58 "Waar blijkt dat dan uit"

Je geeft zelf het antwoord al. Je zegt "maar nooit extreem". En dat is dus niet zo. Nog nooit is een extreem-rechtse partij als de PVV zo groot geweest. En Wilders is niet de oorzaak, maar het gevolg.

5
62 Dune

@62 De groei van de PVV is een symptoom van wat anders. En de PVV maakt geen beleid. Ik zei ook "het beleid in Nederland". Dat maakt ons zo sterk en vrij.

Dat er nu een groepje boze en bange mensen denken dat ze met PVV beleid beter af zijn, is geen bewijs dat de wereld of Nederland nu anders is. De problemen en uitdagingen zijn hetzelfde als voorheen.

10
63 d6072b01

@61 "Derde wereldland", serieus?

6
64 d6072b01

@60
U zegt in @32 dat er geen linkse kabinetten zijn, maar wel rechtse.
Als ik vervolgens overwegend linkse (aangevuld met Centrum) kabinetten aankaart, dan heeft u het ineens over centrum links en centrum rechts. Dus dan zijn er ook geen rechtse kabinetten geweest die, volgens u, verantwoordelijk waren voor:
"Maar wel schelden als de AOW ,Ziekte kosten, Pension duurder of omhoog gaan. en daar dan links de schuld van geven.
Dat is toch echt door rechts gedaan,"

U lijkt wel een PvdA (Wouter Bos) draaikont. Wouter Bos was de grootste draaikont aller tijden.

11
65 beastyboy

@65 onzin, dat was Elvis "the pelvis" Presley.

3
66 d6072b01

@66
lol

2
67 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@65
Je heb wel gedeeltelijk een punt. op dit moment hebben we een centrum rechts kabinet , echter wel met een rechtse partij als leidend.We hebben meer centrum rechtse partijen ( cda, vvd ) als centrum links gehad.
Met name onder die kabinetten is de zorgstaat afgebroken, de vvd heeft gezorgd dat we nu een participatie maatschappij zijn.
En van de pvda snap ik niks meer.

68 verwijderd111

@65
Bos als draaikont was een frame van Balkendende. U bent fan van JanPeter?

3
69 PuurHagelslag

ja, waar op stemmen volgend jaar. er zijn voor mij maar 2 partijen waar ik op zou kunnen gaan stemmen en dat zijn de SP en de PVV. de andere grote partijen, zoals VVD, PvdA, CDA en D66 absoluut niet en op een kleine partij stemmen heeft weinig tot geen zin

2
70 Roomboterbabbelaar

** gebruiker verwijderd **

@56
U bent tenminste realistisch.
Het zijn de punten waarom het gaat.
En dat hebben velen niet door, afgeleid door allerlei fratsen.

71 Chienus

@57
Verdiep u eens voordat u zulke onzinnige uitspraken doet.

Balkenende 4 en Lubbers 3 waren op zijn best centrum-links, niet volbloed links;
Kok 1 & 2 waren twee neoliberale kabinetten. De PvdA leverde de premier, de VVD het beleid. Beide kabineten waren eerder rechts te noemen.

Het enige links(achtig)e kabinet dat Nederland ooit gekend heeft is kabnet Den Uyl in de jaren '70.

6
72 Brynnar

@30 Daar sluit ik me bij aan. Prima geschreven.

2
73 VaY

Veel plaisier met de turbo VVD wat men PVV noemt.

2
74 garriet

@64 Serieus. Wacht maar eens af als ook de grenzen nog open blijven staan en de hele wereld over tig jaar hier woont.

3
75 Liz

@75 Dan zijn we toch echt het "Eerste Land ter wereld". question
Moet meteen denken aan die duffe comedy serie (Missie Aarde?) waarbij al het land op Aarde is overstroomt door de zeespiegelstijging, behalve trots en dapper Nederland achter de dijken.

We zijn zover verwijderd van derde wereld landen, dat het alleen al suggereren wat mij betreft landverraad is.

2
76 d6072b01

3 oktober 2016,kwam me al bekend voor....

1
77 21st Century Guy

OK, even een open vraag. Welke partij kan en wil er oa. voor zorgen dat we minder moslims, of in het geheel geen moslims meer, overhouden en dus geen shariawetgeving krijgen, de migranten ons land uit krijgen zodat de zorg weer op een aanvaardbaar peil kunnen krijgen etc. et.
Dat wordt de grootste partij bij de volgende verkiezingen.

3
78 flauwekulallemaal

@78 Ik weet niet of de PVV de grootste wordt dat is nog maar de vraag...

1
79 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

wanneer wordt ik nu van deze site verbannen. Ik kan nog steeds inloggen op deze baggersite. en dat betekent dat jullie mijn emailadres nog steeds kunnen gebruiken voor spam

80 S.N. Ikkelsteen

** gebruiker verwijderd **

hoeren

81 S.N. Ikkelsteen

Een, slechts een van mijn redenen: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/duk_rot.html#comments Het volgende is aan de hand in Nederland: In Nederland werkt het als volgt: daders zijn grotere slachtoffers dan hun slachtoffers zelf, want de omstandigheden die een dader tot zijn vergrijp dwongen, zijn ernstiger dan het slachtoffer zelf ooit heeft meegemaakt.

0
82 Ook maar gewoon een duts

@2 "...Dat is ook de reden dat ik al 2 jaar op de PVV stem...ik wil ook mijn land terug...."

De historische dag dat Brussel Nederland annexeerde weet bijna niemand......maar bijna iedereen gelooft wel dat Rusland de Krim geannexeerd heeft...

Zo efficiënt werkt onze propagandamachine!

2
83 CoolMemories

@8 "...Ein Führer, ein Volk, ..."

Je bedoelt: Eén EU, één Europese massa, één Centrale Bank...en géén representatieve regering meer....!

2
84 CoolMemories

@1 ga ergens anders zeikend lopen janken.

1
85 Positivo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

9 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

15 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
IndiangirlxxxCaught Watching PornQuadrinho HentaiSexvideo XnxGay XhamsteDudh XxxXx Video 2010Xxx Pron ImageDeep Throat SwallowIndian Milf BlowjobDani Dani PornPorn LesbicoKybabyrae NudeFree Porn BrezzersRealaty PornAmatuer Porn MatureJulie MichaelsNudists WalkingSex Video PoliceXxxproposalMature Smokers PornGreatest PornosHailee And Kendra NudesLunarexx PornFull MoviesxnxxOliviamaebae LeaksXxx MadajesHoney Rose Hot VideosSexy Bf Sunny LeoneBangbros MilfMahindra Sexy VideoSex Video BombayCute Step Mom PornThick Yellow BoneDanny D Rae Lil BlackPorn FacialVídeo Pornográfico En EspañolGibis PornograficosTanja ReichertPussy Close Upانميشن سكسMobile Porn DownloadSex Gif HotSunny Leone HusbandSexvid Video DownloadHot Sec PornBlack Gay AnalColette MaeHot Teens GangbangedGirl Has Sexual Relations Live On TwitchDarkwandererXmxx StoriesOs Melhores Filmes PornográficosChubby Latina NudeXnxxfree Porn VideosSinful Deeds PornKira Perez GangbangCaylee Cowan PornTheobrobrineDanny D NewErin Ashford NudeNuwbie NudesBig Booty Big TitisSex Of GirlsRomantic Anime PornBaddie HudSite Pornográfico BrasileiroChloe ChaosWww MallusexPornstar Kristal SummersXxnxعربيLoud MoaningpornProno GratuitIslas Canarias [nakedsword]Telugu Bf ComingBig Titty Lesbian MilfAdukt Friend FinderBbwass.Hairy Milf PussyWww Barzzers ComTanya TehanaDp Big BootyGay Porn XvideosBlack Three Some PornDanica Patrick MudeVillage Porn MovieSunny Leone Xnxx DownloadMilf PotnBlacked Porn AsianBlockstar_nayaJoi DatbaseDesi Muslim Porn VideoXx Hot Desi VideosNaked Mimi RogersLisa Ann SexiestEbony Family PornLovelabFree Pirn VideoaTioktok XxxPorn Stars WomenAlexa VegaPorn Movie Hindi HdDexy Sexy VideoAcropolis1989 LeakMommys Girl.comTsunado PornElena Bon Pornافلام سكس جديدهNude Tic Tok야돈 사이트Sexe PornodingDarmowe.filmypornoRanma HentaiHilary Duff HotXnxx ColmekMotigandSouth Heroine NudeShanwa LeneeMha Momo PornJohnny Sins SexXxnx MovieScarlett Johansson NudeGalidiva Her Step Son Is Scared Of ThundersFamily Strokes Full Length VideosXxx DevProstitute Real PornPornoborrachasAngel Reese PornLindseypelas NudeThe MagicmuffinNyoubooruBeta ImagefapStars Du NuesHeinteiXtreme Deep ThroatHindi Sex Video 2018Www Xnx Com HdCelebsexBrazzer Sexy Porn Video1 Hour Sex VideosPornstarshemaleShower Nude WomanSeducing A TeenagerSon An Mom PornBeurette. ComVoyeur CamaradesAunty Sex Video IndianMallu Hot Short FilmBig Boobs Yoga PornHorney Old Women