door Ruud100 in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 12
  • 1076x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het zijn geen echte "vluchtelingen" die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

Daarvoor reizen ze door meer dan 6 veilige landen om de "honingpot"( lees Noord/West Europa) te bereiken.

Het is daarom geen vluchtelingen probleem maar een migratie probleem.

3
1 barose

En terug naar Libie, toch.
Of kan Italie dit allemaal hebben.
Dan ook niet zeuren bij de EU om meer geld.

1
2 Weetal

In Griekenland zitten vluchtelingen, in Italië de illegaal geïmporteerde gelovigen voor meer diversiteit.

2
3 Boelie

@1 er gaat geen migrant terug dus op een of andere manier krijgen ze op het moment van oppikken direct dezelfde wel dezelfde rechten als een vluchteling. Anders dan wanneer een Europeaan in de Emiraten aanklopt voor asiel worden deze "vluchtelingen" uit Afrika direct naar de EU gevaren zonder controle van identiteit of visum.

De EU heeft mensen nodig voor de multinationals die door het plafond heen willen groeien, andersom zijn veel Afrikaanse landen zijn zonder heropbouw en met een exodus van mensen economisch kansloos en glijden af naar complete anarchie. Alleen in Nederland al komt elk jaar een hoeveelheid mensen binnen zo veel als stad als de stad Massawa, de tweede grootste stad van Eritrea compleet, na-reizigers nog niet meegeteld.

1
4 Ruud100

Jammer, sorry.

1
5 Interessant

@1 Sinds wanneer is Libië een veilig land? Sorry hoor..

27
6 Gewoon een student

@2 Italië laat ze allemaal doorreizen naar Noord-Europa en de Italianen worden erg boos als iemand die doorstroom tegenhoudt. De Italianen waarschuwden eerder al dat dit soort stappen tegen de EU-regels voor vrij verkeer ingaan.

Bron : https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/07/oostenrijk-zet-zwaar-geschut-in-tegen-migranten-italie-boos-520174/

0
7 Ruud100

** gebruiker verwijderd **

Druist tegen regels, wetten en verdragen in uiteraard. Geen bijzonderheden.

8 gebruiker-verwijderd

@6 . Wat een domme vraag want deze gelukszoekers zijn stuk voor stuk mensen die geheel vrijwillig naar Libie zijn gereisd. Ze kunnen ook naar een ander land dan Libie reizen. Algerije, Zuid-Afrika, Japan. Oh nee wacht Japan is slimmer dan Europa die laten geen gelukszoekers toe.
Dan moet je niet daarna gaan lopen zeuren dat je Libie niet zo leuk vindt.

1
9 PFL

@6 De vluchtelingen komen toch niet uit Libië dus maar uit het buurland Tunesië of uit Marokko. *Dat zijn mensen waarvan je kunt aannemen dat ze geen enkele reden hebben om een vluchtelingenstatus aan te vragen. Meer dan de helft ontvlucht echter het land van herkomst niet voor gevaar of vervolging maar om economische reden. Voor economische migratie is een visumaanvraag nodig vanuit het land van herkomst.

Bron* : https://www.nu.nl/politiek/4203721/ruim-helft-van-migranten-europa-economisch-vluchteling.html

1
10 Ruud100

@9 Heeft u er al eens een wereldkaart bij gepakt? Dan snapt u misschien waarom Zuid-Afrika en Japan niet zulke gangbare opties zijn.

Daarnaast, niet alleen oorlogsvluchtelingen zijn vluchtelingen. Tegenwoordig bestaan er minstens net zoveel ecologische vluchtelingen, en dat gaan er alleen maar meer worden met het huidige tempo van klimaatverandering. Extreme droogtes, het verdwijnen van schoon drinkwater, het verdwijnen van vruchtbare grond voor akkerbouw en het houden van vee. Allemaal redenen waarom mensen moeten kiezen tussen vluchten of sterven. En waar naartoe? In een groot deel van Afrika is het overal hetzelfde verhaal.

Ik zeg niet dat we daarom dus maar half Afrika moeten opnemen. Wat ik daarmee wil zeggen is dat ik de mensen het niet kwalijk neem dat ze hier naartoe proberen te komen. Gewoon puur overlevingsinstinct.

Maar ach, laat degene die zich er dagelijks mee bezig houdt met zijn studie maar bazelen. Als Henk zijnde vanuit mijn bureaustoel zie ik veel beter dat het gewoon allemaal parasiterende kut moslims zijn die hier komen om te genieten van onze verzorgingsstaat en ons te onderwerpen aan de Islam. Toch? Wat een armoe..

Kom er maar in onwetend minvolk.

21
11 Gewoon een student

@6 daar gaan ze toch naar toe. Direct terug naar de slavenmarkt

2
12 niet-alles-geloven

Hoeveel kosten een miljoen asielzoekers en armoedemigranten?

"Als je de cijfers van Bernd Raffelhüschen erbij neemt, kun je ongeveer zeggen: een miljoen asielzoekers kosten de Duitse staat op de lange termijn tot aan het einde van hun leven € 450 miljard. Dat zijn € 450.000,- per persoon, die netto gemiddeld meer uit de staatskassen naar deze mensen toestromen dan dat ze geld inbrengen. Als je er nu (op grond van de relatief lage gemiddelde leeftijd) van uitgaat dat ze gemiddeld ongeveer 45 jaar in Duitsland blijven, dan zou dit ongeveer € 10.000,- per jaar betekenen."

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/26/hoeveel-kosten-een-miljoen-asielzoekers-en-armoedemigranten/

Daarbij komt dan nog het "islam probleem". De meeste illegale immigranten zijn moslim en zullen dus bijdrage aan de islamisering van Noord/West Europa.

3
13 barose

Het is weer elke dag raak heh.. er komt weer een golf aan. Die Identairen moeten maar weer eens poolshoogte gaan nemen met een bootje om te zien welke NGO's zich nu weer schuldig maken aan mensensmokkel. Via Malta bv. Waar onlangs een journaliste is vermoord omdat ze de mafia in de weg zat. Malta is een communicatie/zenuwcentrum van oa mensensmokkel. Veel Nederlandse politici laten zich door de Azerbaijaanse mafia lees de Verenigde Mafia's betalen, en die lijntjes lopen dan weer naar Malta, maar ook naar alle andere gebieden waar ISIS et al aktief is. Vanuit Azerbaijan worden de wapens (heen) en de dope (terug) gesmokkeld. De journaliste hield zich daarmee bezig. De Raad van Europa ook maar dan anders.

4
14 Ness

@10 Marokkanen zijn over het algemeen geen 'echte vluchtelingen' nee. Alleen Rif bewoners zijn momenteel grijs gebied.

15
15 Gewoon een student

Meer dan de helft van de vluchtelingen heeft een puur economische reden, geen extreme droogtes, niet het verdwijnen van schoon drinkwater of het verdwijnen van vruchtbare grond voor akkerbouw en het houden van vee dus maar geld dus.

Bron : https://www.nu.nl/politiek/4203721/ruim-helft-van-migranten-europa-economisch-vluchteling.html

In de landen van herkomst willen de mensen geen akker meer cultiveren, geen waterput meer graven en geen steen meer opbouwen. Dat hoeft ook niet want in de EU is dat alles al gratis beschikbaar. De EU heeft deze mensen daarnaast ook nodig voor de eigen economie, multinationals hier hebben goedkope arbeidskrachten nodig die gen voorwaarden noch eisen stellen en al t werk aanpakken.

Bron : https://nos.nl/artikel/2057149-uitzendbureaus-willen-aan-de-slag-met-vluchtelingen.html

We zouden vluchtelingen juist kunnen helpen door hen de mogelijkheid te geven hun eigen land opnieuw op te bouwen maar dat willen de kapitalistische EU politici niet.

Dalai Lama, de persoon die de Nobelprijs voor de vrede kreeg zou men eens serieus moeten nemen. Hij stelde :
„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "
„Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

De EU politici hebben echter een beter plan en onze Duitse leider sprak de wijze woorden : https://de.wikipedia.org/wiki/Wir_schaffen_das

2
16 Ruud100

Deze negers halen hun neus op voor het eenvoudige leven zoals hun vaders het leidden. Ze willen snel geld, dikke kettingen en horloges. Net zoals op youtube clips. En in die behoefte zijn wij instrumenteel.

1
17 schrootflint

Stuur ze terug.

2
18 chouffleur

@17 En natuurlijk de held van hun straat zijn. Net als die marokkaantjes die in de zomervakantie het patsertje komen uithangen in opa's dorp. Daarom is terug met lege handjes geen optie. De opschepperige verhalen moeten worden waar gemaakt. Vandaar dat hardnekkig blijven rondhangen in onze contreien. Altijd loerend op kansen. In alle grote steden van de EU vind je ze. Met hun prutserige nepartikelen die ze toeristen in de hand drukken en dan intimiderend om geld vragen. Ongevraagde dienstverlening is ook een specialiteit. Rete-irritante en hondsbrutale gasten.

1
19 schrootflint

het word tijd dat iedereen op zijn/haar eigen continent blijft ,dat geldt ook voor degene die hier geboren zijn maar zich meer 1 voelen met hun roots dan kunnen ze even vergelijken met hoe het er elders aan toe gaat.

1
20 ongelovenloos

Het debat omtrent de islamisering van Europa in de kiem gesmoord wordt en onmogelijk gemaakt wordt door multiculturele hardroepers, die blind en doof zijn en blijven voor de islamisering van Europa.Er zijn nu problemen die simpelweg niet meer te ontkennen zijn, maar om hun machtspositie te behouden en geen stemmen te verliezen, zet links elke opkomende ‘rechts-populistische’ partij, die wel de problemem met het multiculturalisme aankaart en dus een bedreiging vormt voor hun machtspositie bij voorbaat in het racistenhokje.Iedereen die serieus nadenkt over de toekomst van Nederland/Europa, moet zich hier grote zorgen over maken.De spanningen in de samenleving stijgen, en een burgeroorlog lijkt steeds realistischer in Europa....

1
21 Max13

@1 Gelijk met uw eerste reactie op dit forum al zo stellig rondtoeteren. Vertel, vertel... waarschijnlijk weet barose meer en ziet hij/zij direct of het om vluchtelingen gaat of niet.

Die gave hadden ze ook zo'n 70 - 80 jaar geleden.

14
22 Gut

Vluchtelingen ??? Hou toch eens op met die leugens !

0
23 B55

Ooit van het redders-syndroom gehoord?

Dat is hier ernstig het geval, ze liegen de boel bij elkaar om het verhaal steeds dramatischer te maken.

Ooit 1.100 drenkelingen in zee zien zwemmen dan wel dobberen? Ik niet.

Die horen toch bij de dichtst bijzijnde kust aan land te worden gebracht?

Het is hu gewoon een import agency in immigranten, ze worden op afroep van de afgesproken plek opgepikt.

Die "reddende" lieden hebben zelf ook geen gekwalificeerd zwemdiploma, nog een reddingsvest om zo veel tegelijkertijd te kunnen en te mogen "redden".

Een hoog IS-gehalte? Geen bezwaar, we redden u en zullen u in de Bali in Amsterdam welkom heten.

1
24 Wil je niet weten

Maffia praktijken. Gaan om illegale handel en in dit geval wordt gehandeld in migranten. Migranten moeten daarom ook worden binnengehaald want anders valt de handel stil. In Italië krijgt een aantal een arbeidscontract voor een (paar) euro per uur en wie dat niet wil wordt als vluchteling door gestuurd. Voor die paar euro moeten ze hard werken. Moderne slavenhandel dus net als in Libië.

1
25 Hu.ib

@25
En wie staat toe, dat deze "handel" mag blijven doorgaan en doet er niets aan? Juist ja..

1
26 Dieke

"1100 gelukzoekers opgehaald uit vreemde landen. "

Dát had de kop van dit artikel moeten zijn.

Subtitel: "Dat gaat weer 1100 keer 450.000 euro kosten."

2
27 xtremy

"gered vanaf de Libische kust"

Alleen die zin al.

Dreigden ze met het bootje een beetje uit de kust te raken en werden gelijk opgepikt en NIet teruggezet?

Waar blijven die boten die dit tegen zouden houden?

Het is gewoon criminaliteit tegen Europa wat de 'reddingsschepen' doen. Ik denk dat ze dik betaald krijgen door de EU.

0
28 gaulette

@2 Nee hoor die worden verdeeld over heel de EU, en dan mag de familie overkomen.

0
29 etymologie

@6 En dan die 'sorry hoor' erachter aan, blijkt maar weer hoe zelfingenomen je overkomt. Zei ik gister volgens mij al. En bij @11 Wil je niet half Afrika opnemen, maar wel een kwart? En waarom?

Zijn volgens jou dus echte vluchtelingen?

Oh mooi einde van je bericht. "Kom er maar in onwetend minvolk.?"

Haha ik dacht altijd al dat jij jezelf slimmer voelt dan een ander, als jonkie heb jij nog genoeg te leren. Iig dat je niet zo denigrerend tegenover andere mensen moet zijn.

Normaal doe je altijd alsof je de ideale schoonzoon bent, maar als er iets jou niet aanstaat, dan is iedereen een mongool met een laag IQ, en jij bent de zelfbenoemde god die alles weet question Zei het al vaker, en krijg steeds meer gelijk.

0
30 etymologie

Weer die verdomde NGO's!

0
31 Kaksaboemsa

Opnieuw een f*cking NGO die zijn daden goedkeurt op eigen houtje. Zet ze terug waar ze vandaan komen... En arresteer dat linkse NGO tuig.

0
32 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@116Heb het niet over taalgebruik. Jij kent er de helft niet van.Ga nou maar weer stil zijn op 4 mei as. terwijl je weet dat je zelf een...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

sockknitter
Land en volksverrader!

Een Xje van een rechtsextremist.->next...

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@115 Alweer een domme aanname.Ik neem het je maar niet kwalijk je bent nou eenmaal een downie en weet niet wat je zegt.Ga je nog wat nuttigs...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@110 Jij opgevoed? daar geloof ik niets van en daar is weinig van te zien met dat taal gebruik van je.Je bent gewoon alles wat ik al gezegd h...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@113Jij hebt voor niemand respect. Enkel voor rechtsextremisten.En ga nou maar weer stil zijn op 4 mei om 20.00 uur....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@112 Eerst is 53 niet oud en nu vind je het weer wel oud.Spoor jij nog wel of weet je gewoon niet wat je zegt?...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@108 Flikker op, stalker. Je respecteert niemand, en daarom respecteren normale mensen jou ook niet.Ik heb voor iedereen hier respect maar nie...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@109Oud lijk zegt ie, terwijl ie zelf 53 is of ouder. Whahaha, wat een ongelofelijk dom figuur is het toch....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@5 "De corruptie van de Oekraïne breekt ze nu op ." Grappig .. want onlangs was er een artikel van Trouw dat duidelijk maakte dat e...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@108 Ik geloof niets van jou, helemaal niets.En gekkie, het is donderdag vandaag Ja dat weet ik jij schijnbaar niet....

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Olders For Youngers PornYouporn GatJohnny KeysPati Patni SaxTechersex[pornhubVideo Hentai VostfrXviseosChristy Canyon NudeDanica Patrick NudesWww XpornجردیOralyXnxx Full LengthHindi Sex Full HdOldje Porn VideosLillupeAidra Fox DpSextamilPorn MedievalBig Boobs CharurbateHijab SangeNepali Open SexRon Jeremy PronBengali English Blue FilmRip SexSamus Aran PornAnal AnimeJapanese Breast Feeding PornCat HentaiMaduras FoolandoXnxx Indian MarathiPrivate Com XxxIndian Actress Hot XxxRealcockLexxxi LuxeJason Porn StarPornogrophy VideoMelhores Sites PornôQuadrinhos Eróticos ComicsBokepnyaChastity Cage PornXxx Porn YogaKaamwali Bai Web SeriesSunny Leone Xxx Video ComTamil Malayalam SexPunjabi Bhabhi Porn VideoVietnam Porn VideoPornhub Premium VideosSexy Girl Porn MovieSiblingsexXxnxpornoMom Forced PornNaked BodybuilderXxx Web IndianBig Titty SistersMilf CruisingPhoto Free PornMila Marie300mium-947Nude Forced VideosCutesy PornAsmr Porn RoleplayRosemonroe OnlyfansFilmes Pornô DeXxx Boobs PressJapanese Mature XxxHot Romance Kiss SexPorn GamedFilm JavComic Sex VideoRashmika Mandana Hot PhotosPorn.moviesBhabhi Sex FullKaley Cuoco Sexy PicsIndian Fick VideosPorncartoon VideosXxx Seny LionAk GingersnapsZac WildTeencumPorn YoutuBoyfriend Tv.cimHot Beach SexCuevy EroticFace CumshotsCardi B Sex TapeOnly Teen BlowjobsXxx Hd Videos DesiSex With Indian TeenWww Outdoor SexSong Hye Kyo HotHandi Saxi VideoNatalie Roush OnlyfansSmallest Petite PornAirplane XvideosBf Sex Video BhojpuriXnxxpornvideoHot Teen Porn HdToy Chika PornJapanese Porn GropeBrothel VideosNyde TiktokEstupro HentaiVixen X VideoSexy Hd SexBig BulgeTamil Hot Sex XxxSofia Lee PornSunny Leone Real XxxRubber CockHannah Marbles OnlyfansBabysiter ThreesomeEecieFree Porn Latina PornPorn NudsSexlogoVillage Group SexHot Pussy Fucking VideosBdpornoCumming HandjobsGaysex VideoXxx Sexy Bf VideoLeaked Celebrity Sex TapesPorn Video NepalAmandaxmendes NudeBf Video DelhiAbella Danger DoInfluencersginewild9 GagPorno SadoAlexandra Daddario Nudeسكس مثيرPorn NakedDudh SexTime PornMax Hardcore AnalNudelifeOverweight Black PornClip4salFree Gay OpornCurvy WomenpornBrandi-maeSxe VedioXnxx PenisIndian Actress PornBhabhi Ki Chudai ComGelbooru Vs DanbooruCuckold.comNude Ebon